Nostalgia.


 
3 tjejer nostalgitrippar tillbaka till Såpornas tid.
Vi var helt inne i detta med Rederiet, Skilda världar, Tre Kronor, Vita Lögner & Vänner & Fiender.


Kvällen hos Elin i Kävlinge var himlans trevlig. Det bjöds på glögg, julmust till mig :) & sen slängde Elin ihop en jättegod gryta som serverades med ris & sallad.. dögott!
Till efterrätt bjöds det på apelsin med chokladgrädde.. mums! Sen var vi 4 mkt mätta människor. Bobo den stackarn fick stå ut med 3 tjejers flamsande & tramsande.. hoppas han inte blev alltför skrämd av mitt & Carros nostalgitrippande i form utav Anne-Mai som bodde i sin kåta med sina renar.. & allt va mer det nu var ;)
Men han överlevde iaf.. & tur är väl det! :)

Så jag vill mest säga tack till Elin för denna enkla, men mysiga kväll.. & tänk så kul man kan ha med en dator :)


Nu ska jag hem till familjen & äta, ja.. snart då.


Kommentarer
Postat av: jenny

Varsegod :) Japp den är supergod pajen kan jag verkligen rekommendera lätt att göra oxå ett stort plus :) Hehe japp jätte syn dom honom men lite synd om mig med :) Inget kul att vara sjuk usch och jag är rädd att få tillbaks det var ju själv sjuk nyss,så känns som jag vart sjuk från & till hela hösten men man får ju dåligt immunförsvar men hoppas jag klarar mig denna gång! Va mysigt ni verkar ha haft det :) Kram

2009-01-04 @ 19:04:21
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: camme

Haha, just det. Hon lägger opp med jämna mellanrum hört någonstans i skåne, av en granne osv. Nu när jag vet då ska jag verkligen läsa igenom noggrant ;) Btw går dom serierna fortfarande? omg man gick ju på lågstadiet då när det var poppis.

2009-01-04 @ 19:39:52
URL: http://cammeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0