Gud giv mig kraft.

Måndag. What a day. Visst hade vi det lugnt. Men, snacka om att gå från den ena ytterligheten till den andra. Jag är inte alls nöjd, inte det minsta. Så nu ska jag be till Gud att tiden går fort & att den 10 Juli är här fortare än jag hunnit säga S U C K.
Sov dessutom otroligt dåligt inatt. Låg & vände & vred mig. Funderade. Malde tankarna om & om igen. & wips så skulle man gå upp. Mindre skoj.

Imorgon börjar pendlingen. 06:09 avgår bussen här utanför. Det är fyra minuter efter jag brukar kliva upp. Hujedamej! Så det blir till att krypa ner i sängen med min nya bibel nu efter att jag tittat färdigt på en himla intressant, skrämmande & så tragisk dokumentär som just nu går på 4:an. Fyf*n vilka jäkla vidriga människor det finns!

Efter jobb var jag & åt hos familjen. Mamma körde på Coffes rätt, som blev en succé. Därefter körde vi ut & fixade mitt tågkort. Hem. Duscha. Diska & nu sitter jag här.

Det är väl så mina dagar kommer att se ut nuförtiden. Tråk tråkt tråk. God give me strength.


Vilken tur dock att jag har min lilla Mazarin att messa med om dagarna. Vad jag saknar den kvinnan!



Ge mig semester nu nu nu!

Älskade älskade ni.

Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det nämligen Mors Dag. Jag tycker att man ska försöka att visa sina föräldrar uppskattning varje dag, inte bara på en speciellt utvald dag. Men idag kan man passa på att visa sin kära Mamma lite extra uppskattning.
Det tänker jag göra så fort jag målat på mitt ansikte & sådär.

Jag med de två finaste människorna i världen. Mamma & Pappa. Vem vore man utan dessa människor? Dom satte en till världen & det är för deras skull man ständigt försöker vandra mot målet. Vad än det må vara.. Genom lyckliga såväl som sorgliga tider. Vad jag än gör här i livet så vet jag att dessa två människor alltid kommer att finnas där för mig & stötta mig.
Man väljer inte sina föräldrar. Men hade man kunnat det hade jag valt dessa två 100 ggr om.
Jag hoppas att dom är lika stolta över mig som jag är över dom.
Älskade älskade ni <3.

& en speciell liten hyllning till min Mamma. Den bästa Mamman utav dom alla. En sån Mamma som alltid finns där för en. Lyssnar & försöker att förstå.
En utav mina absolut bästa vänner.
Mamma min lilla Mamma, vad jag älskar dig.


Nej, dags att måla fejjan & bege sig.


Oh dear memories.

Lördag.
Vaknat. Frukost. Fix. Stan. Familjen. Hem. Fixat balkongen. Duschat.
Nu ska jag försöka hinna med att röja lite innan Coffe kommer. Då blire käk & mys.

Han är allt en fin vän han.


Ha nu en fin Lördag!



Hahaha. Älska denne bilden. Hade helt glömt bort att vi fotade då.
Undrar just vem det är jag messar med & varför ser jag så förskräckt ut?
Jag säger bara, inlåst tjejer, inlåst ;)

Cheers Love!

Haha. Först & främst; Vem fasen är Per som got the hots for my cous? Jag döör.

Annars? Fredag. Hur skönt? Fastnade i en bilkö på vägen hem. Bilolycka. Hemskt hur man sitter där & morrar & fräser när ngt så tragiskt inträffar. Människan är allt egotrippad..
Vi kom ju hem till sist.

Nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli 20:20, då ska jag nämligen möta lilla Spättan. Jag hoppas bara att det slutat regna tills dess. Mitt hår TÅLER INTE vatten!
Blir käk på Basilika. Gott.

VARFÖR regnar det alltid på helgerna? Jag blir tokig. Kommer ju aldrig få ngn färg på min bleka kropp. Samt; Hur lönt känns det att göra vid på balkongen? Inge alls.

Imon kommer mina föräldrar hem. Mamma har köpt en parfym till mig. Överrasking. Hoppas att jag gillar den. Dock ska jag inte träffa dom förrän på Söndag. Då ska visst ngn firas?

Åh men snälla sluuuta regna nu. Det VRÄKER ner. Pust.


& så sist då;


Mkt Zante den senaste tiden.. Här ska det iaf föreställa att jag & Marre
ska titta på varandra kärleksfullt, går sådäär.
Skål helt enkelt!

Happy grrls!

Torsdag. Syndade i butiken idag igen. Fy mig. Nu får jag v e r k l i g e n skärpa mig. Har för tusan en resa att spara till. Men, till mitt försvar så är mina naglar nu himlans snygga..
Annars? Jag har ju tjatat på ganska så bra om tjafset på jobb, så det kan vi väl fortsätta med? Allt detta har nu lett till ett möte med inblandade samt fackfolk & chefer, får se när det blir av bara.
Hur som helst så ser företaget väldigt allvarligt på detta. Jag undrar just om dom som drog igång allt detta hade det i åtanke? Antagligen inte.

Imon ska jag träffa Spättan. Ska bli skojigt. + att jag då ska få lite grejor jag beställt från Oriflame, I like. Men det innebär ju även ytterligare utgifter. Suck på mig. HUR mkt hudvårdsprodukter kan en kvinna behöva? Ångest på det.

Men från och med nu ska det bli skärpning. Korfu Lotta, KORFU!

Får se vad jag & Spätts hittar på för ngt imon. Äter gott & bara snackar en massa skit skulle jag tippa på? Skulle sitta fint.

Annars bjuder helgen inte på så många planer. Kan vara skönt det med. Måste iaf fixa till fiskarna & städa lyan. HUR KUL?
Är lite sugen på att styra upp ngt till på Lörd. Då är det ju Melodi..! Inte för att jag är ngt huge fan, men det känns som ngt man måste se? Hade vart mys & bara umgås & dricka lite vin. Ngn tråkmåns som är på?

Sista dagen med min arbetskollega imon. Tråkigt. Faktiskt. Man vänjer ju sig vid varandra. Nu ska man lära känna ytterligare en person, & sen en till.
Hoppas, hoppas bara att det blir som jag önskar nu..
Ngt som jag absolut inte längtar efter är att börja pendla på Måndag.. Menmen, den tiden den sorgen.


Nej dags att avrunda. Med, såklart..


Jag & Sofia på Zakynthos. Superglada över våra goda drinkar!

Gotta' love it.

Onsdag. Tjafset fortsatte. 2 personer kastade skit på varandra. Ord mot ord & vi kommer såklart ingenvart. Men nu ska det iaf göras en anmälan till facket & en utav våra chefer. Så hoppas man på att det leder till en erinran & därmed även en omplacering för ngn utav de inblandade. Vi får väl se hur det går med allt.

Har för övrigt haft en bra dag, faktiskt. Lugnt & skönt & vi hann till och med ta oss en liten shoppingrunda på em. En alldeles underbar liten butik som jag tidigare bara vågat kika in i. 50% på allt. Då kunde man bara inte låta bli. Fick med mig en handkräm, 2 Yankee Candles ( viktigt.. !), duschkräm, handtvål & 2 nagellack. Lovely. Tror bestämt att jag måste göra ett besök till där innan veckan är slut..

Just nu håller jag på att tvätta. Lagom skoj. Har iofs bara det sista kvar; gå ner & hämta upp den.
 
Det är väl min story för idag. Fick inget samtal heller, det var väl j*kligt oväntat..


Som vanligt;


En utav tidernas bästa bilder på mig & Kusse. Haha. Jag dör.
Kolla speciellt Kusses min & mina ben.. Gotta' love it!
& titta på lille groggen i bokhyllan, vems kan de va?

Trekant?

Sådärja. Då har det tagit lite hus i helvete idag. Ryktet eskalerar & vi har tydligen haft trekant. Men killen själv säger sig bara ha 'spätt på' ett rykte, medans andra säger att det är ngt han snackat om på fyllan för flera år sedan. Trevligt då att snacket pågått så länge. Men som vanligt vet folk ingenting alls om det. Jag säger bara SUCK.
Imorron ska vi prata med Chefen & sen får vi se vart detta leder. En sak som är säker är att detta kommer inte att accepteras. Vi är 3 st tjejer som är inblandade i en hel massa som allt anspelar på sex. JAG SPYR. Vad har vi gjort för att förjäna detta?
Nog om det skitet nu. Jag säger bara; köp ett liv?

Annars då? Ätit middag hos Mormor. Alltid lika mysigt. Hon är så fin min lilla Mormor. Ska få några himla fina tallrikar av henne, för dom skulle jag ju tvunget ha. Söta.

Ett spöke från det förflutna har nu återigen försökt att nästla sig in i min värld. Allt p g a en dröm. Jag undrar så vad det var mitt undermedvetna ville mig? Säkert inte allt det där som jag fick höra idag. Såklart kommer jag alltid att bry mig om dig. Det vet du så väl. Men det fungerar inte så enkelt längre. Vilka ord du än använder. "-Jag har inget samvete". Nej. Men det har jag.
Men såklart gör det ont i mig att höra hur du har det. Det är du faktiskt inte värd. Om det är ngt jag har hoppats på så är det att det nu äntligen skulle vara ordning i ditt liv.
"-Hjälp mig". Men jag kan inte hjälpa dig vännen, nu måste du hjälpa dig själv.
Vi är inte dom vi en gång var. Du betyder inte det du en gång gjorde. Jag har jobbat hårt för att komma hit. Nu vill jag stanna här.


Tänkte nu göra som jag brukar & avsluta med en bild;


Kärlek på burk.
Tänk om det vore så enkelt..

Nej vi har inte legat!

Haha. Först & främst. Roligt att Misan trodde att min Sugar Scrub var jordgubbssylt, man måste läsa ordentligt kvinna! ;)

Sen till dagens ämne; VARFÖR LJUGER FOLK?
Idag hade vi som tidigare nämnt APT. Det gick faktiskt över förväntan. Lugnt & smidigt. Kanske har folk tröttnat på att tjafsa? Dock fick jag däremot efter mötet reda på lite saker som gör mig en smula.. FÖRBANNAD! Tydligen så ska både jag & min kära vän Mazarin ha haft sex med en kille från vårt jobb ( M's förra då.. ) AMENVA? Det var tamejfan det dummaste jag hört ( ursäkta språket nu.. ). Men helt ärligt talat. Den killen skulle jag inte ens ta i med tång, över min döda kropp & allt det där. Men, det är inte det som är själva saken. Utan det jag undrar är.. VAR i hela fridens namn kommer detta ifrån & varför säger man ngt sådant?
Okej att rykten uppstår, inte för att jag förstår varifrån detta skulle kunna komma, mår för tusan illa bara av tanken, MEN VARFÖR förnekar inte killen det? VARFÖR påstår även han att det är sant?
För NEJ vi har då verkligen inte haft sex med varandra. Möjligtvis i hans drömmar? Men f*n inte i min verklighet. & nej inte ens om jag så hade varit svinfull.
Såå j*vla respektlöst & grisigt! Som om jag är ngt äckligt litet l*der som ligger med vilka skabb som helst. Fif*n.

Kan säga att varken jag eller Mazarin har varit i närheten av den killen. Vi är väl f*n värda så j*vla mkt mer än så!
Herregud..

Skulle kunna skriva en hel novell om detta. Så lack. Men vi avslutar här. Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för mitt fula språk.. men ärligt talat.. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?

För övrigt fick jag veta att jag ska jobba med en praktikant utan körkort i sommar. Sådärja, då var den sommaren förstörd. Tack för det. Sen får jag en 'ny'? kollega till hösten.
Oh.. what a drama all the time.
Från & med Måndag är jag återigen en pendlar. Hello 12-timmars arbetsdag! Hello NO LIFE!


Nu ska jag avsluta deta sketna inlägg med en bild;



Jag på Zakynthos för 2 sommrar sedan. Detta året blir det Korfu, can't wait!

Cashen rullar.

Sådärja. Då fick pengarna rullat lite även idag. Blev lite nytt till balkongen, som jag inte orkar fixa idag, så det får bli ett projekt för nästa helg. Fick även med mig 2 himla fina krukor samt lite blingbling till min Orchidé. Det var väl det va? Ja plus lite mat & Mors Dag-present till Mamma, men den kan jag ju inte skriva om här. Vet inte om kvinnan läser min blogg nuförtiden. Iofs lär hon nog inte hinna läsa det innan det är dags. Lyxlirarna är ju i London nu. Jojo, vissa har det bra.

Nu sitter jag här & gör inget alls. Har nyss ätit. Väntar på att Vad blir det för mat ska börja. Därefter ska jag nog fortsätta kvällen så, i soffan. Kl 19 är det GG, retar mig fortf enormt mkt att jag missade förra veckans avsnitt.
Dagens I-landsproblem?

Så är det snart slut på denna helgen. Måndag imorgon. Halvångest. Ska ha APT imon, suck. Det är alltid samma sak, en j*vla massa tjafs om inget vettigt alls. Jag menar, vad tror vi att vi är, hjärnkirurger? Jisses Amalia!


Nej nu ska jag titta på Per Morberg, & kanske läsa en & annan blogg?
Ha en fortsatt fin Söndag readers, om jag nu har några?

Tips från Coachen.

Sitter här & väntar på att Kusse ska slå en signal. Vi ska nämligen bege oss ut på en utav våra Söndagsrundor. Ja, ni vet den där rundan när man åker till Center Syd & gör av med alldeles för mkt pengar. Den ska vi på idag.
Ska bli himla fint faktiskt. Solen lyser med sin frånvaro idag, så vad passar väl bättre än att gå på ett köpcenter?

Ska ta & slå en sista drill nu innan det är dags att bege sig.


Tänkte bara ta & avsluta detta inlägg med att tipsa er om en fantastisk produkt;


En helt ljuvlig Sugar Scrub från Björk & Berries. Som socker för huden, på riktigt.
Huden blir len & fin som en babyrumpa när man skrubbar sig med denna.
Att man sedan även doftar som en sommardag när man använt den är inte helt fel det heller.
Finns på KICKS, så iväg & köp den nu!

Det vackra i dig, Lasse.

Sitter här & lyssnar på Winnerbäck. Det påminner mig om en fin människa som jag träffade för ett flertal år sedan nu. Tänk alltså, vad tiden går fort. Det känns som att det vore igår vi träffades. Denna lilla vackra människa, som jag som vanligt lät flyga iväg.
Jag tror inte att du lyssnade så mkt på Winnerbäck. Det var kanske mest den låten? Hur som helst var det då jag själv började att lyssna på honom. Jag förstod det vackra i den där Lasse som alla andra redan fallit för.


Synd att jag inte förstod det vackra i dig..



För att avsluta detta inlägg ska ni få se på ngt annat vackert.. ( hö hö hö.. )



Jag & den bästa utav dom bästa!
ÄLSKADE Kusse! <3

Dagens I-landsproblem..

... är att nu skiner solen men jag hade visst helt glömt bort att min balkong är full utav getingar.

Note to myself; RING ANTICIMEX!

Solen skiner alltid.

Känner även du att du ibland tappar all inspiration? Verkligeheten suger musten ur dig. Det finns ingen ork till att skriva vackra rader kvar.
Men så ibland vaknar man till liv igen. Man inser att livet har så otroligt mycket att erbjuda, det gäller bara att välja att se det.


Lördag. Ute skiner inte solen. Med andra ord blir det inget balkonghäng för mig idag. Attans. Men vad hade man väntat sig? Istället sitter jag här & slöar. Faktiskt ganska så skönt det med.
Ska sitta här ett tag till, sen ska jag faktiskt ta tag i att städa lite här hemma. Suck vad drygt, men sånt ska skötas det med.
Ikväll blir det ner till C&B för att snacka lite skit. Det gillas. Känns som att det var längesedan nu? Ska iaf bli fint.
Hade först bestämt mig för att ha en lugn hemmakväll, by myself. Men hur kul är det 2 kvällar idag? Nej, bättre & mysa sig lite med sina bästa.

C är en sån vän jag vet att jag kommer ha vid min sida hela livet. Oavsett vad eller var i livet vi befinner oss. En sån vänskap ska man hålla hårt i. Men det krävs inte så mkt för att vårda den. För oavsett allt som händer runtomkring så finns den alltid där. En sådan vänskap överlever allt, för den prövas aldrig. Äkta vänskap bara är.

Mamma oroar sig för att jag & Kusse ska hänga för mkt & ta död på varandra innan vår resa. Men det där med Kusse är också en sån sak som inget runtomkring kan påverka. Hon & jag kommer alltid att vara Kussar. Det är ngt mer än vänskap. Det är ett sånt där osynligt band som man inte kan beskriva. Hon är så mkt mer än ord kan beskriva.

Annars så saknar jag Mazarin. Jag saknar en vän som kunde blivit så mkt mer. Om vi bara hade tagit oss tiden att ses så hade vår vänskap kunnat vara otroligt fin. Det är den förstås iaf. För oavsett avstånd & brist på tid så är hon en sån vän som jag alltid vill berätta allt för. En 'ny' men otroligt stark vänskap. Övervinner den Aussie så övervinner den allt ;)

Det finns även andra vänner som jag saknar. Vänner som man utav olika anledningar inte träffar så mkt nuförtiden. Ni vet exakt vem ni är. & ni vet säkert varför allt är som det är.

Sen finns det sådan vänskap som en gång i tiden var otroligt stark. Nu finns den inte mer. Den kommer heller aldrig att komma åter. Av olika anledningar. Kanske har vi växt ifrån varandra? Kanske var den helt enkelt aldrig äkta?
Det vi har kommer aldrig igen vännen.


Ja, där fick ni ta del av lite tankar om vänskap från min sida. Annat jag tänker på orkar jag inte dela med mig utav, iaf inte just nu.


Nu ska jag helt enkelt ta tag i denna dag.




Jag på Skogsmus-tiden. Those we're the days my friend..


And then I say goodbye.

Sitter här & lyssnar på gamla brännecd's. Nostalgitrippin' till max. Ohyes. Josef Zachrisson. En man jag nu letat upp på Skype & ska lyssna lite närmre på.
Men nä nu ska jag återgå till min nostalgitripp & mitt pifferi.
Ville bara kika in & berätta att jag kommer att ta ett litet break igen, men bara på ett par dagar.


Visitor you know...

Sommartider hej hej!

Hej kära blogg.

Nu har jag försummat dig igen. Men, jag har helt enkelt inte haft tid med dig. Busy busy woman har jag varit denna vecka.
Idag är det en röd dag, vilket innebär ledigt även för lilla mig. Har spenderat denna dag åt att städa, handla, äta god mat & just nu sitter jag & njuter av porlandet från mitt nystädade akvarium. Med andra ord har jag varit mkt flitig idag.

Imorgon är det dock tillbaka till verkligheten. Suck. Alla andra är lediga, men inte lilla jag inte. Nejdå, hos oss finns det då inget som heter klämdag. Tråk.
Jaja, det är åtminstonde bara en dag. Sen är det äntligen helg 'igen'. Det gillar man. Blir nog till att ha en lugn & fin hemmakväll imon. Kl 09 på Lördag är det nämligen dags för mig att besöka frissan. Gud så efterlängtat det är kan jag säga er! Dags att bli lite ljusare igen. SOMMARTIDER HEJ HEJ!
Lördagskvällen kommer att firas i Hbg där Marre & hennes boyfriends nya lya ska invigas.
På Söndag kommer jag antagligen att vara väldigt tlööött.
Såå nu vet ni hur min helg kommer att se ut.


Himla fint att ha ngt att längta till. Nu är det verkligen dags att börja spara på allvar..


Nä nu ska jag snoka runt lite. Sen blir det nog till att glo lite på teve.

Not in a good mood.

Idag är jag på dåligt humör. Kanske beror det lite på att jag just nu är väldigt hungrig. Tänkte råda bot på det med att alldeles strax trycka i mig ett vitlöksbröd.
Igår hade jag en vision om att jag bara skulle vara hemma & ha en mysig hemmadag med mig själv här. Så fort jag klev ur sängen kände jag att det inte var rätt dag för det idag. Därför har jag nu styrt upp så att jag ska få komma ner & spendera kvällen tillsammans med mina två favoriter. C&B. Vad i allsindar skulle jag ta mig till utan dom?

Förstår mig inte på människor som när dom mår dåligt stöter bort folk i sin omgivning. Är det inte då man behöver sina vänner som mest? Man behöver ngn som får en att torka tårarna & börja le igen.
& vem gör det bättre än ens vänner?
Den dagen då du känner att du orkar igen, har du tänkt på att kanske ingen annan gör det då? Vårda vänskapen, hur jobbigt & tufft du än har det. Säg det då, en vän vet vad den ska göra.

Jaja. Nog med predikan nu.

Igår var jag & A ute & hälsade på C. Vilket fint hus dom skaffat sig. Blev nästan lite kär i de! Fick även krängt en massa där. Mat, godis, chips & marängswiss.. hello tjOckis!
Annars satt vi mest bara framför brasan & snackade skit. Ja, som vi brukar då..


Nej nu ska jag titta till de där brödet. Jag hoppas verkligen att det får mig på bättre humör..

Utmattad.

Idag är jag helt slut. Både fysiskt & psykiskt. Det tär på en att behöva göra mer än vad man eg ska, varje dag. men nu ska vi inte gnälla. Det har man iaf inget för..
Hade otroligt svårt för att somna igår. Tippar på att det beror på kaffet jag & Kusse drack när hon var här. Jag måste lära mig att inte dricka kaffe om kvällarna. Låg & snurrade i lakanen & wips så var det dags att kliva upp.
Så jag antar att jag kommer att somna riktigt gott i natt.

Jag & Kusse försökte titta lite på en resa igår, det var inte det lättaste kan jag säga er. Please help us! Vi vil såå gärna komma iväg.
Spanien ngnstans skulle nog sitta fint? Man vågar ju knappt åka till Grekland va..

Annars då? Fredag imorgon. Hur skönt är inte det? Lovely. Jag & A ska åka ut & hälsa på Coffe i hans nya hus. Middag & husesyn. Det blir braa det.

Nej nu ska jag ta tag i mig sjlälv & slänga ihop lite sallad till imorgon. Suck vad vardagssysslor är tråkigt ibland.
Men, jag ska iag belöna mig med att bädda rent med ett utav mina nya påslakanset. Ptjaa, belöningen kommer väl först när man kryper ner mellan dem.


Nu ringer det. Hejdåå!

RSS 2.0