Hear You Me.

Fredag. Efter att ha snytit ( snötit, snutit.. ?) ut cirka ett kilo snor så känner jag mig faktiskt lite bättre nu. Det var seriöst bland det vidrigaste jag har varit med om! Nu känner jag mig endast lite lätt "vanligt förkyld". Får man allt vara nöjd med. Har lyckats städa lyan idag, inklusive garderoben. Det var minsann inte igår man gjorde det, städade garderoben alltså. Därinne rådde totalt kaos. Nu är där ordning & reda. Ja, så mkt ordning det nu kan bli en liten garderob som den. När jag tänker efter kanske det kallas klädkammare. Shit the same.

Hur som helst så har jag nu 3 stora kassar med saker att göra av med. Mamma kommer bli överlycklig när jag skyfflar hem skiten till henne. Bäddset, överkast, kuddar, filtar, väskor & kläder.. Anyone? Äh, jag brukar vara schysst & skänka det till några söta kids eller till ngn på Mammas jobb.
Känner mig i vilket fall som helst sjukt duktig. Nu har jag endast 36 väskor kvar. Innan rensningen hade jag 43 st. Min förra rensning hade jag ngt på 50 väskor. Vad säger detta er? Jo, helt rätt.. jag behöver köpa fler väskor!
He he he. Av dessa 36 väskor är där säkert minst 10 väskor som jag aldrig någonsin kommer att använda igen. Men jag kan inte göra mig av med dem heller. Dom har ett sentimentalt värde.
Får kanske erkännas att man har lite för många väskor när man hittar en väska som man inte hade den blekaste om att man hade. Fin var den minsann!

Hade snart tänkt ringa just min Mamma, ska försöka att fjäska lite för henne så att hon vill följa med mig upp till Måleributiken & tittar på tapeter. Behöver smakråd. Skulle även behöva hämta ut mitt sista paket från H&M. Får se vad man orkar med va. Något jag tänker orka med är att baka en god paj. Sjukt sugen på det.

Annars kommer jag att ha en lugn helg. Både min kropp & min ekonomi behöver det. Inte för att jag har festat så jag spytt & torkat upp mina spyor med tusenlappar. Nej, helt enkelt för att jag fortf är förkyld & mina pengar vill jag spara tills Sthlm. 5 dagar kvar nu. Sweet.

Lyssnar på Jimmy Eat World - Hear You Me. Vilken fantastisk låt. Så otroligt bra är den. Som så ofta annars förknippar jag denna låt med ett minne. Detta är ett bra minne. Ett minne från tiden då jag & A brukade åka ut till Järavallen & ta våra promenader. Frisk luft & friska tankar. Det var tider det. Ibland saknar jag oss. Men sen inser jag att saker & ting kan inte bli som det en gång var. Vi har båda förändrats.

Hear you me my friends..


Nej, time to call Mama nu. I bet she missed me!


A cure for me, please.

Klev ur sängen innan klockan slagit sex. Helt slut i planeten. Ringde & sjukade mig. Jo, jag är allt sjuk igen. Satans förkylning säger jag bara. Så trött på det nu. Så jag stannar hemma & kurerar mig & hoppas verkligen på att få vara frisk tills vi ska till Sthlm.
Hade tänkt somna om när jag ringt & sjukat mig, men det var stört omöjligt. Så ist tände jag mina cerisa lampor & satte mig & läste lite. Lade ut mackor, kokade kaffe & ringde min Mamma. Därefter klev jag ur sängen & satte mig framför teven & käkade frukost. En blanding av detta samt treo & nässpray fick mig att andas lite lättare. Kikade in på La-hem för att kolla upp min fond. Nu ska hallen tapetseras & sen är där blåst. Då det, när jag jobbar i princip är stört omöjligt att komma bort till La-hems kontor så bestämde jag mig för att ta tag i det idag. Virade in mig i en massa kläder & promenerade dit. Skönt att ha det fixat. Om en vecka kan jag beställa tapet and I can't wait.

Sen dess har jag fortsatt att spendera dagen i soffan. Det är väl ungefär vad jag orkar med. Tog även tag i att ringa ett samtal & boka tid till ngt jag dragit ut på skitlänge. Nu är jag livrädd & tänker givetvis det allra värsta. Som jag alltid gör. Samtidigt som jag vill ha det överstökat så fort som möjligt så håller jag ärligt talat på att kräkas bara jag tänker på det.
Ibland bara HATAR jag att vara tjej, som nu.

Nu borde jag försöka ta & bege mig in i duschen. Att man borde & att man orkar är två helt olika saker. Så vi får helt enkelt se.

Bota mig nu tack!

Avslutar inlägget med en bild på mig där jag ser aningen störd ut. US ofcourse! Vart minns jag inte..


Jag har fräknar & ser aningen galen ut. men, vem bryr sig?

Chaos, in my mind.

"-Ska du uppåt, å så säger du inget??". Kanske har jag mina anledningar till varför jag inte säger ngt. Det där är en risk jag helt enkelt inte vågar ta. Visst har jag lekt med tanken litegrann. Mest för att det skulle vara kul att se.. Men nej, det kan helt enkelt inte komma ngt gott ur det där. Det får vara vad det är. En kort avslutad saga.
Saken är den att man kunde träffats & haft skoj. Men jag vågar inte ta risken att det skulle stanna där. Vem vet vad man vill efter så lång tid. Det jag med säkerhet vet är att det aldrig kommer att leda till ngt vettigt. Så nej, det där är bara dumt. FATTA DET NU LOTTA!
Dessutom så finns det faktiskt ngn annan som jag ägnar mina tankar lite mer åt.
Det stavas saknad.


Äsch sluta grubbla på det nu va. Kommer inte ha tid att träffa en massa folk däruppe heller. Hade tänkt spendera all min tid dessa få dagar tillsammans med släkten. Vad töntigt det låter att säga så, men det är ju vad dom är. Släkt. En fin del utav släkten, som man träffar alldeles för sällan.

Jaja. Nog om det nu va. 4 arbetsdagar kvar tills vi åker. Det får man allt nämna.

Annars då?
"-Vill du ta tåget hem idag?". Vem f*n vill ta tåget hem? Men så löste det sig fint för mig trots allt. Kom hem i tid just tack vare det att jag fick ta tåget. Men så fick jag oxå stressa & SPRINGA i full fart inne på stationen. & Kusse.. du om ngn vet ju hur mkt jag uppskattar det.
Idag älskade jag dock Skånetrafiken för att den var sen, det var min räddning. När jag kom hem hade jag dessutom sån tur att det var ledigt i tvättstugan. Perfekt då mina gympisar var dyngsura.
Ngt som inte var lika perfekt var att jag när jag kom hem, till min stora fasa upptäckte att mitt nässpray var borta. PANIK I BYGGET! Som tur är har jag en mkt snäll Pappa som ordnade detta åt mig. Tack. Nu kan jag återigen andas.

Fick 50 kr av en tant idag. För att vi var så otroligt duktiga & snälla som kom & hjälpte henne i detta fruktansvärda väder. Sött. Som om vi hade ngt val. Men, det var allt himla kärt av tanten. Sånt gillar man ju.


Nej nu ska jag ta & fixa mina naglar. Ett evigt I-landsproblem kan jag säga.

Tjabb.

Tisdag. Man har gått & blivit förkyld igen. Härligt. Det kan man aldrig få nog av, förkylningar. Extra skönt är det förstås att tvingas springa ut & frysa r*ven av sig mer eller mindre hela dagen. I morse var det minus elva grader. Då känner man allt att man lever kan jag säga.
Jaja. Gnäll gnäll gnäll. Men det är väl så människan är. Till sommaren kommer man att gnälla för att det är alldeles för varmt.

Annars då? Not much. Väntar på att Mamma ska ringa så att jag kan få bitcha av mig lite. Man blir så trött ibland. Latarslen är vad folk är! Men, nu är det slut med det.

Imorgon ska det visst bli snökaos. Det ser man fram emot.


Nu har jag tjabbat färdigt med Mamma. Så nu tar jag även & avrundar detta fantastiskt givande inlägg.

En sån där fin dag.

Igår var en sån där fin dag. Middag med Mamma & Lillebror. Fika Gläntan med Mamma & Lillebror. Varm choklad med vispgrädde & marshmallows. En kik in i Gläntans butik. En fin ring rikare. En snabbfika med fina tjejer. Caffelatte. Därefter avslutades kvällen med Snabba Cash, även den med fina tjejer.

Idag har bara varit en sån där typisk Måndag. Sov otroligt dåligt. Vaknade med ont i bröstet. Jobbat. Tvättat. Ätit. Gjort lunchlåda. Duschat.
Allmänt tråkigt med andra ord.

Nu ska jag ta & gå ner & hämta min tvätt, sen blir det häng i soffan resten av kvällen.


Vackra knapptryck får ögonen att le.

För ett år sedan.

A kiss from the past.



Jag & Carrolini pussas på tåget mot Hbg.
Det är väl sen sådär snart 3 år sedan nu.
Herregud! Vart fasen har alla år tagit vägen? Så sick hur fort tiden går.
Denna kväll skulle vi ut & svänga våra lurviga på Tivoli. Denna kväll dansade vi på baren, Carro välte ner en drink & fick skäll, jag ramlade bara ner & bröt klacken på min sko. Min kjol fastnade i mina trosor, ngt dj:n glatt informerade mig om. Haha. Detta var tider.
Det var sommar. Jag hade långt hår. Det var lycka & vi var oslagbara!


Sometimes I miss me and Carrolini soo much. Men, sen kommer jag på att hon finns ju alltid där, bara på ett annat vis nu.

/

Ja, såhär skrev jag för ett år sedan. Lite lustigt att jag skrev om Caroline även då. Men kanske inte förstås, Caroline är en stor del av mitt liv. Hon har alltid varit, & kommer alltid att vara. Ett tag sågs vi inte så mkt. Men, faktum är att sen hon & hennes B gifte sig så har vi träffats mer än någonsin. Love my Married Ones! :)

Nu ska jag cykla hem till familjen. Trött på att sitta här & glooooo!

Trash goes Whitetrash.

Vaknade & mådde inte helt prima. En aning snurrig & det var inte utan att man blev lite yr när man stod i duschen & skulle bocka sig ner. Så kan det gå när man sätter i sig en flaska vin utan så mkt vatten till..
Hur som helst så var det en mkt trevlig kväll nere hos C&B. Så den där yrseln kunde nästan vara värt det. Som vanligt blev det en hel del skitsnack om old memories, men det blev även en del allvar. Det är det som är det fina med C, vi kan verkligen prata om allt. Så himlans skönt att få ventilera både de ena & det andra. Lilla Dramaqueen är så fin! ;)

Trots att jag var lite snurrig i skallen imorse så har jag idag faktiskt varit extremt flitig om jag får säga det själv. Började dagen med att frosta av frysen, fyfasen vad tråkigt.. men otroligt skönt nu när det är gjort. Känns även otroligt vuxet att skriva så. Däremellan har jag roat mig med att städa övriga lyan, samt att hänga upp mitt nya draperi från H&M. Blev allt mkt fint.


"-Detsamma snygging!". HAH. Är jag förvånad över att han kallar migg snygg eller? Jag menar, kolla bara här. HUR SÖT är man inte?
Haha. Nej vet ni vad. Denna bjuder jag på ( som vi bloggerskor brukar säga.. ). Blir det dagens bild, så blir det.
Jag i USA, såklart. Extremt trött & sliten på Sea World i Orlando. Lånade Böttes kepa & förvandlades från trash till White trash.


Tänk vilket mirakel smink kan göra ;)
Dags att kleta in det i huvdet nu.


Puss på er som fortf orkar kika in!


ÅH GUD VAD JAG SAKNAR USA!


Bajs i köket.

Torsdag. Det innebär att det är Fredag imorron. Ljuvligt. Om dagen idag finns det väl inte så mkt att berätta. Jo, JUSTE.. idag torkade jag bajs.. i ett KÖK. Gotta' love my job liksom. Det var ju knappt så att man spydde. Det var nog det mest händelserika denna dagen.

Imorron ska jag fira att det är helg med att dricka vin med Caroline. Vi gör det en Fredag då & då. Mkt trevligt I must say. Jag & C har alltid en massa att prata om. Speciellt skoj är det att snurra in på gamla minnen. Jisses vad skoj vi har haft genom åren. Så det blir nog allt en bra Fredag det. Ska bara se till att överleva jobb först.

För övrigt ska jag nu bara jobba 7 dagar till. Sen är det ESTOCHOLMO som gäller. Gud vad jag längtar. Hoppas bara att lilla Michaela känner igen en lite, eller iaf bestämmer sig för att gilla en :)

Hade tänkt lägga upp en bild. Men får se hur det går med det va. Mitt mobila bredband & blogg tycks inte kunna samarbeta fullt ut på den biten. TRÖTTSAMT!


Tidig hemgång.

Sitter här & är ganska så trött. Ja, som alltid då. Kom hem tidigt idag, eller ja, en timme tidigare iaf. Det firade jag med att sitta i soffan & titta på teve. Blev inte precis så mkt piggare av det kan man säga..
Men, ibland får man unna sig själv att bara ta det lite lugnt. Det är jag allt värd.

Har även hunnit med att prata både med Kusse & Mamma. Man måste ju tjöta lite va.

Nu ska jag inte tråka ut er med min menlösa dag. Dags att koka the & mysa upp sig i soffan framför Det Okända.


Godnatt.


Wheel of fortune.

Det är vackert att du är där & saknar mig
Jag är här & saknar dig.

Saknaden är vacker
samtidigt som den kan vara så oerhört smärtsam.


Jag är även saknad som bästis. Det är vackert det med. Både att vara saknad, samt att få vara någons bästis.
En allra bästa vän.

Tänk att visa människors värde förstår man inte fullt ut förrän att dom har lämnat en. Det är då man inser vad den där personen verkligen betyder för en. Precis som du min vän. Jag saknar dig. Jag saknar dig för att du faktiskt förstår mig.
& jag saknar alltid dig lite extra när jag har mitt fina armband på mig. M my beloved M.



Nu ringde Pappa nyss & sa att Lyckohjulet återigen är tillbaka på trean. Haha. Vilken nostalgitripp. Det måste man ju se! Undrar om dom klappar lika mkt nu som dom gjorde när jag var liten..

Väskmani, yes.

Sådärja. Nu har jag varit hemma ett tag. Shoppingrundan gick inte som jag hade hoppats på. Det finns helt enkelt inga vinterjackor att köpa nu. Dumt. Så jag får försöka lämna in min Esprit ist, annars får jag använda min fula H&M jacka.. Blä! Allra mest hoppas jag att det börjar bli lite varmare snart så att jag kan börja använda ngn utav alla mina höstjackor istället. Det har jag nämligen en hel del av.

Ist för en jacka så unnade jag mig själv en riktigt snygg väska från Björn Borg. En svart lite större väska, himla bra modell. Jag behövde faktiskt den. Sjukt jag vet. Man kan nämligen tycka att jag har väskor så det räcker..
Ska nog ta & räkna dem en dag. Hur som helst så var detta precis en sådan väska jag behövde till min samling.

Annars handlade jag inte så mkt till mig själv. Spray, myrraolja & 2 söta rosettklämmor var vad som fick följa med förutom väskan.
Resten av shoppingen inriktades nämligen på min lilla kusin/min guddotter.. Michaela. Hon ska nämligen få både försenad julklapp & födelsedagspresent när vi åker upp. Det blev en söt liten Baby Anabelle docka till henne, den kan minsann både prata & pussas så som jag har förstått det.. :)
Sen blev det även lite kläder. Hittade väääärldens sötaste lilla Hello Kitty jacka/kofta på H&M. Ångrar att jag inte fotade den. Var i vitt mjukt lite luddigt tyg, med en liten Hello Kitty figur i ena sidan, sen hade den väärldens sötaste lilla luva med öron & rosett på. Hon kommer att vara såå söt i den, som en liten docka :). Så den plus ett set med klänning/leggings fick det bli. Hoppas det blir bra.

Efter Väla körde jag & Mamma upp till Netto & handlade lite nödvändigheter. Nu får det dock vara färdighandlat. Dags att stilla sig till Sthlm nu, fast det är klart.. mat måste man alltid ha.
Jaa, vilka vuxenproblem man har då..


Nu ska jag ta & sminka av mig & borsta gaddarna. Sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen & titta på dvd. Mys.


Tänk så mkt mysigare allt varit om det låg någon bredvid mig. En varm kropp som sedan andas tungt.
Men godnatt nurå.

Det är fanimej stil här!

Söndag. Ångestdagen. Men jag stoppar undan den där ångesten ett tag till. Ja, så gott det nu går..

Igår var iaf en himlans trevlig kväll. Middag på ngn Panda-restaurang på Söder. Wokat & så en friterad annanas med glass på det, ska det vräkas så ska det vräkas! Därefterblev det Up in the air, en film jag var mkt skeptisk till. Aldrig hört talas om & verkade inte vara min stil alls. MEN, jag fick snällt medge när bion var över att den faktiskt var bra. Ibland är det allt bra när ngn annan väljer åt den.
Efter bion körde vi hem till mig & drack the & bara snackade. Mys.

"-F*n Lotta, du börjar få riktig stil här hemma nu".
Jo man tackar. När jag flyttade till min etta hade jag endast ett hopplock av överblivet skit. Typ. Nu har jag lyckats byta ut en del & det börjar faktiskt bli som Coffe sa, lite stil här ;). Jag & C var överrens om att det nog bara är ett soffbord som är akut nu. Skönt när min classy friend är nöjd med mitt hem liksom ;).


Idag ska jag åka till Väla med Mamma. I DO Love my Mum sooo much! Vi ska leta efter en ny vinterjacka till mig. Min bruna Esprite är riktigt j*kla kass. Står inte ut med den mer. Så, nu får det bli en ny. Skiter i om folk säger att det är lönt eller inte. Hoppas att man hittar en bara..


En bild från USA då.. Why not?



Jaja. Denna bilden är faktiskt inte från USA om vi ska vara petnoga. Den är tagen på Kastrup. Dagen då vår resa började. Vi tyckte att det var lämpligt att fira vår kommande resa, så det gjorde vi. Ingen champagne, men gott var det!


Med denna bild avrundar jag detta inlägg. Dags för mig att ta på min pissiga vinterjacka & bege mig.


Det ger mig magont att inte få höra det där klickljudet.


Chanser man kastat överbord.

Lite ändrade planer. Ist för middag med familjen så blir det kinamat med C&E. Därefter blir det alltså då bio. Up in the air heter visst filmen vi ska se. Aldrig hört talas om.. Men det blir nog bra det. Om jag bara kunde ta & bli av med den där klumpen i magen så skulle allt vara perfekt. Det verkar som om den där klumpen byggt ett bo i min mage. För varje dag som går läggs det på ännu mer virke..

Usch så jag flummar. Jag blir sån när jag inte är helt 100 känslomässigt. Behöver få lite bekräftelse.

Det går nog inte en dag nuförtiden då jag tänker på hur många chanser jag kastat bort. Slängt överbord & sett dom segla iväg med en klump i magen. Hur kunde det ha slutat? Varje gång har jag ångrat mig. Varje gång har det varit för sent.
& nu tänker jag.. var i livet hade jag varit om jag vågat ta steget fullt ut då? Men jag vågade aldrig. Jag var aldrig känslomässigt redo då.

Var hade jag bott
hade jag haft ett litet knyte i min famn
hade det suttit en ring på mitt finger
hade jag varit lycklig
komplett?

Man ska inte ångra saker man gjort. Men ibland kan man inte låta bli?

& tänk om jag vågat med dig första gången du frågade. Då kanske allt hade sett helt annorlunda ut nu. Kanske hade vi varit mkt längre än där vi är idag. Kanske hade vi inte varit ngt alls. Kanske hade allt varit förbi.


Alla gick vidare utom jag,
här är jag
kvar
Ser du mig?

It's complicated, it always is.

Ser ut att bli bio ikväll, wie! I'm so bored I probably could die. Okej, lite överdrivet. Men jag känner verkligen att jag måste hitta på saker. Tror bestämt att jag deppar ihop totalt annars.

Jag vet inte riktigt vad det är som är fel. Jag känner mig bara så fel jämt nuförtiden. Fel här. Del där. Ingenting är egentligen riktigt roligt längre.
Allra mest är allt så himla komplicerat. Man vet inte var man har folk längre nuförtiden. & då syftar jag inte på en person, utan flera i min omgivning.

Min lägenhet är fylld med saker för 2
2 täcken
2 nattduksbord
2 sidor i sängen
2 handdukar
dubbla uppsättningar koppar
2 kuddar i soffan
2
2
2


& vem delar jag detta med? Ingen annan än mig själv. Jag är trött på att somna & vakna ensam. Trött på att inte ha ngn att pussa godnatt & godmorgon.
Ingen som väntar på mig när jag kommer hem. Ingen som saknar mig när jag går. Ingen som värmer min kropp som jämt fryser här.

Allt jag ber om är ngn som värmer min frusna kropp & plockar upp mitt trötta hjärta. Någon som pussar mig i pannan & säger; Allt blir bra nu, jag är här.


Jag vill analysera sönder allt. Jag vill förbanna mig själv för att alltid lyckas hamna i det mest komplicerade.

Dom säger la i varannan mening & dom jobbar aldrig där.
Det är inte första gången.
Det är något med mig & dom.
Är det mitt öde att föralltid vänta?

Anyway. I just miss you. That's all.


Plötsligt var vi sju år igen.

Lördag. Har tagit det mkt lugnt. Ätit frukost & sett en utav filmerna jag hyrde igår. Nu sitter jag här & väntar på att mitt nagellack ska torka ( igen ja.. ). Sen får jag väl ta tag i denna dag lite mer. Duscha & städa är vad som står på schemat idag. Ikväll blir det middag hos familjen ( som alltid jaa.. ). Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Väntar på svar på från Coffe. Förhoppningsvis ska vi leka & gå på bio ikväll, hoppas hoppas. Annars har jag nämligen ingen aning om vad jag ska hitta på..



En bild från USA ja. Här är vi i Darien. Jisses vad blek man var. Men vem bryr sig? Just denna dag var en sån där dag som var lite bättre & roligare än övriga dagar i Darien. Jag & Lillebror förvandlades återigen till små barn & vi hade en himla rolig & fin dag i "familjens" trädgård.

Det är fint att ha så många bilder från USA. Man behöver dessa vackra minnen. Speciellt nu när vintern ligger hårt om hjärtat.

Nej, dags att sluta nostalgitrippa. Ta tag i denna dag var det ja!


Mimmi Mus.


 
Slänger upp en random bild från USA. Just här befinner jag mig på vårt hotell i Orlando Florida. Jag gillar inte riktigt denna bilden. Men det var den som blev vald, & då blir det den..
Björn kallade mig Mimmi Mus när jag hade denna outfiten. Snäll bror den.

Jag tänker på hur mkt jag saknar vår resa till USA. Den var underbar & fantastisk. På alla sätt & vis. Den blev precis som önskat, till och med bättre.
I Orlando var det gräsligt varmt. Men jag saknar det. Saknar solen. De plötsliga skurarna. Hettan. Ja, jag saknar till och med svetten som rann längs ryggen på en.. Njaa.. nu överdrev jag kanske.
Hur som helst så var det lovely.

Just detta kort är taget en em/kväll då vi var på väg att bege oss in mot Orlando City. & vilket city sen.
Vi hade en fin kväll där, som alla andra dagar.


Min familj är den bästa. Det kan inte sägas nog <3.


Me denna bild säger jag godnatt till er.

White fingertips.

Sitter här med mina vitmålade naglar. Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller om det bara ser ut som Tippex? Jag var iaf trött på svart & rött. Naglarna blir så extremt förstörda av röda nagellack.. & svart ser bara så deppigt ut. Så vitt fick det bli. Jag tror faktiskt att jag gillar det.

Annars? Just another day in paradise. Eller ja, en helt vanlig dag på jobbet då. Faktiskt helt utan drama. Så kanske den inte var så vanlig trots allt?
Efter jobbet har jag roat mig med att inte göra speciellt mkt alls. Råkade visst fastna här.. det har ju aldrig hänt förr.
Om en halvtimme blir det CSI. Får se om man lyckas hålla sig vaken genom hela programmet. Hur trött kan en människa vara? Men, sen sover jag aldrig en hel natt heller. Vaknar minst 3 ggr. Snurrar runt. Dricker. Kissar. Vaknar av att jag är alldeles genomsvettig, men inte varm.. kallsvettig? What's up with that undrar jag..? Bara vidrigt & läskigt liksom.

Det är iaf Torsdag idag. Om ni nu inte visste det redan. Detta innebär då.. att det är Fredag imorron, sweet! Det ska jag nog fira med godis, känner redan hur jag längtar..
På kvällen blir det middag & mys med Mamma skulle jag tro. Men, denna ggn ska jag vakta min tunga. Sist så hånade jag Mamma för att hon alltid somnar så tidigt. Vad hände? Jag somnade på soffan ngn minut efter 20.. Så går det när man är ond mot sin Mor!
Hade tänkt asa med mig mina kläder från H&M så Mamma kan få se & hjälpa mig med hur jag ska göra.
Lär bli skillnad när man provar dem med ett nytt ansikte på..


Nej nu ska jag avrunda här. Måste ju hinna med att borsta gaddar & dylikt innan man däckar i soffan.


Mina fingertoppar skulle
leka med din hud
leta sig in under skinnet
för det är där du bor
Under mitt skinn.


White fingertips.

Sitter här med mina vitmålade naglar. Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller om det bara ser ut som Tippex? Jag var iaf trött på svart & rött. Naglarna blir så extremt förstörda av röda nagellack.. & svart ser bara så deppigt ut. Så vitt fick det bli. Jag tror faktiskt att jag gillar det.

Annars? Just another day in paradise. Eller ja, en helt vanlig dag på jobbet då. Faktiskt helt utan drama. Så kanske den inte var så vanlig trots allt?
Efter jobbet har jag roat mig med att inte göra speciellt mkt alls. Råkade visst fastna här.. det har ju aldrig hänt förr.
Om en halvtimme blir det CSI. Får se om man lyckas hålla sig vaken genom hela programmet. Hur trött kan en människa vara? Men, sen sover jag aldrig en hel natt heller. Vaknar minst 3 ggr. Snurrar runt. Dricker. Kissar. Vaknar av att jag är alldeles genomsvettig, men inte varm.. kallsvettig? What's up with that undrar jag..? Bara vidrigt & läskigt liksom.

Det är iaf Torsdag idag. Om ni nu inte visste det redan. Detta innebär då.. att det är Fredag imorron, sweet! Det ska jag nog fira med godis, känner redan hur jag längtar..
På kvällen blir det middag & mys med Mamma skulle jag tro. Men, denna ggn ska jag vakta min tunga. Sist så hånade jag Mamma för att hon alltid somnar så tidigt. Vad hände? Jag somnade på soffan ngn minut efter 20.. Så går det när man är ond mot sin Mor!
Hade tänkt asa med mig mina kläder från H&M så Mamma kan få se & hjälpa mig med hur jag ska göra.
Lär bli skillnad när man provar dem med ett nytt ansikte på..


Nej nu ska jag avrunda här. Måste ju hinna med att borsta gaddar & dylikt innan man däckar i soffan.


Mina fingertoppar skulle
leka med din hud
leta sig in under skinnet
för det är där du bor
Under mitt skinn.


I puberteten?

Onsdag. Mer än halva veckan gjord. Sweet. Idag kom min första leverans från H&M. Nu lider jag av enorm beslutsångest. Dagens I-landsproblem for sure! Har iaf nyss bäddat rent med bäddsetet just från H&M, det blev så fint så. Så det behöll jag såklart. Resten ska jag ta med hem till Mamma & prova när jag är lite mer tillfixad än vad jag var idag. Omöjligt att se hur ett plagg sitter när man känner sig som en skabbråtta..

Ett annat I-landsproblem jag har är att jag helt plötsligt börjat att få finnar. Alltså, inte en massa nu, men ngn enstaka. Jag har aldrig haft problem med det förr.. så varför får jag det nu. är jag i puberteten eller vad händer? Himla  godissugen är jag oxå nuförtiden. Förstår det inte. & nej.. jag är inte gravid.

Annat som hänt? Inte mkt. 14 arbetsdagar kvar till Sthlm nu. COUNTDOWN.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska ta tag i att fixa mina naglar. SUCK. Det får bli dagens tredje I-landsproblem.


Det är tanken som räknas, det är det allt..

Huvudvärk i ett halvt dygn.

Måndag. Gick & lade mig med huvudvärk ( Ja, Söndagen dåå.. ) & vaknade med huvudvärk. Ett glas treo & sen var det bara till att glatt.. (!) bege sig iväg till jobbet. 14 st.. oj så ovanligt då..
Men, man överlevde även denna arbetsdag. Nu är det bara 17 arbetsdagar kvar till Sthlm.. haha.. joo jag räknar ner redan!

Efter jobbet har jag roat mig med att diska, tvätta, duscha, samt laga mat till imorron. Flitiga Lotta ohyes!

Eftersom det faktiskt inte hänt så värst mkt spännande i detta liv idag så tänkte jag leta upp en liten bild, från USA såklart.. så får vi se om jag kan skriva en rad eller två om den ist..


Men nej, det kunde jag visst inte.. sidan hängde sig. Så vi säger bara tack & hej för idag.
Ni får allt nöja er med ett tråkigt inlägg idag, för sån är jag ibland.. tråkig.

700 kr fattigare, härligt att vara vuxen!

Så har äntligen en liten bit utav ångesten blivit till en mindre skugga över bröstkorgen. Ibland krävs det inte mkt.
Men, hur som helst så är det trots allt Söndag..

Dagen idag har varit lugn & fin. Jag har legat sådär alldeles precis på bristningsgränsen. Ett litet ord för mkt eller lite & både jag & mina tårar hade ramlat överbord.
Nu är det bättre. Inte bra, men bättre.

Mitt & Mammas Ica Maxi besök resluterade i att jag blev 700 kr fattigare.. häärligt! Det är allt fint att vara vuxen & rå om sig själv..
Menmen, man fick iaf hem det man behövde ( & mer därtill.. ? ).

Nu hade jag tänkt avsluta denna dag med att sminka av mig & hoppa i pyamasen. Sen blir det sängen & dvd. Mys. Ensamt. Men mys.


Så då säger jag godnatt. & så hoppas jag på att vakna till en bättre morgondag. Vilket säkert är en stor risk med tanke på att det är Måndag & redan 2 sjuka på jobb..
Asch.. det får man ta imorron.
Godnatt nu.


& tack min fina Mazarin för att du bryr dig. I miss you! <3

Låt min bröstkorg spricka i bitar.

Söndag. Ångesten bor återigen i mig. Idag på mer än ett vis. Men, jag väljer att lämna den inom mig. Den får ligga där & trycka tills bröstkorgen går sönder.

Idag ska jag hem till familjen för Söndagmiddag ( som alltid ja.. ). Därefter ska jag & Mamma köra till Ica Maxi & handla. Behöver fylla på med diverse saker. Det är väl ungefär det som står på schemat idag. Mkt intressant dag med andra ord..
Men, innan jag gör allt detta så hade jag verkligen behövt ringa min kusin. Känner att jag behöver få råd, & helt enkelt ngn som lyssnar på mig.

I morse när jag vaknade fick jag nästan panik. Gud vad jag saknade min M då. Saknade att bara kunna ta upp luren & ringa henne. Spy ut alla mina problem & ta emot hennes råd. Nu fick jag nöja mig med att smsa henne. Det är inte alls samma sak, men jag är glad för att hon fortf finns där för mig. Hon förstår mig på ett alldeles speciellt vis..

Igår då.. Som jag skrev så skulle jag hälsa på Spättan igår. Sagt & gjort. Som alltid roligt att träffa Spättan. Dock kunde jag inte stanna där så värst länge. Tydligen är jag lite allergisk mot katter. & med 5 katter så pallade inte mina ögon till sist. Jisses vad det kliade. Kliade så ögonen värkte & det såg ut ungefär som att jag varit på Kos i en vecka..
Fick en försenad julklapp av Spättan. Ett chokladfondue set.. gissa om jag är sugen på att använda det snarast då..
Kanske får göra det idag. Det är trots allt synd om mig idag.


Tänkte avsluta detta inlägg med en liten bild. Får se vad jag hittar här..



En sliten men lycklig Lotta njuter av livet på stranden i Key West.



Jag är trött på att cykla i uppförsbacke

när kommer det ett stup..?


Ensamhet.

Det är ensamheten som torkar ut kinderna med salt
det är ensamheten som blöter ner kudden med tårar.

Aldrig ett lyckligt slut.

Jag vet att det är över nu
det som aldrig var någonting
Det gör ont i mig
Jag ska aldrig mer få röra dig
höra hur din röst viskar vackra ord till mig
Jag är trött nu
Fastän hjärtat är vant vid att gå i bitar
tårarna har sedan länge torkat in
Så är jag trött
Trött långt in i djupet utav själen
på tomma löften
ensamma sagor
Det finns aldrig ett lyckligt slut.


& bakom ögonlocken bränner tårarna,
så som dom alltid gör.


Finally!

Såja. Vilken slappedag jag haft idag. Hasade runt i pyamas till klockan var runt 14. Har mest suttit här på röva i soffan & latat mig hela dagen. Tryck godis, tittat på dvd, samt läst bloggar.. det är väl ungefär vad jag gjort idag. Så vettigt så! Äsch.. man behöver allt såna dagar.

Nu har jag dock piffat till mig lite. Så nu ska jag strax kliva i min ismundering & bege mig ut i det smällkalla vädret.. Fyyföööör!

JO JUSTE! Beställt från H&M har jag oxå gjort, finally. Blev allt en hyfsad summa.. men det brukar det bli. Skickar typ alltid tillbaka mer än hälften så. Dock är det lite sjukt hur mkt det blev.. jag behärskade nämligen mig en hel del! Som vanligt kommer inte allt meddetsamma.. som vanligt när det gäller H&M. Bland annat så dröjer det till i slutet av Maj innan jag får ett par tygskor. Detta upptäckte jag då beställningen var klar. Ska såklart avbeställa dom.. vem vill ha ett par tygskor då? Jag menar, då har det redan gått ngn månad då man velat ha dom. Så nej, det blir avbeställning & så får jag leta efter dom i butik ist..!
Jaja, vilka stora problem man kan ha i livet då..


Nej nu ska jag avsluta detta meningslösa inlägg. Dags att stänga ner & bege sig ut.. huu!

Magknip.

Nej. Jag mår faktiskt inte bra utav dig. Du är så svår att jag får magknip. Så nu ska jag försöka vara kall. Jag orkar inte ge mer. Det är upp till dig nu.
& jag vet precis hur denna saga kommer att sluta. Precis så som alla mina andra sagor slutat.

Nog med magknip nu. Lördag idag. Sweet. Har bara suttit här i soffan & latat mig hela förmiddagen. Hade alldeles strax tänkt belöna detta beteende med att klicka hem lite saker från H&M.. ( fortf inte tagit tag i det än..! ).
Sen kanske man borde ta & hoppa in i duschen & fräscha till sig lite? Hur som helst så tänker jag inte lämna denna lya förrän ikväll. Det är ju för tusan svinkallt ute, så man går inte direkt ut annat än om man måste.
Ska nog underhålla mig med att röja lite här tills dess, om jag orkar vill säga.. Tröttsamt att bara lata sig.
Ikväll ska jag iaf köra ut & hälsa på Spättan. Blir skoj. Så himla längesedan jag träffade henne nu. Ja, om man bortser från 2 min på juldagen då.

Igår var jag nere & drack vin hos Caroline. Det var som alltid trevligt. Glad jag har dom två i mitt liv <3. Jag tror även att jag lyckades att underhålla dom ganska så bra med min mundering mot kylan. Haha. Har nog aldrig haft så mkt kläder på mig i hela mitt liv. Underkläder, strumpor, stövlar, leggings, linne, skjorta, luvtröja, termobyxor, scarves, jacka, halsduk, mössa, skinnhandskar & Börnes skidvantar. Jag var minst sagt rustad för kyla! Kan inte ha sett klok ut där jag trampade fram.. men frös jag? Inte det minsta.

Till det bästa nu då innan jag avrundar detta inlägg. Efter lite krig på jobbet så fick jag ä n t l i g e n min semester beviljad & resan bokad. Sthlm.. here we come! & jag längtar redan så. Men, det är faktiskt mindre än en månad dit.. så jag ska nog överleva det. Så himla skönt att ha ngt att se fram emot, även om det bara är ett par dagar.



Nej nu ska jag sluta skriva en massa strunt här.
Ha en fin Lördag!

Le Bitch!

Idag när jag bad om ledigt blev det, inte helt oväntat.. ett j*vla liv. Jag förstår det inte alltså. Samma visa varenda eviga år. Tänk om hon ngn gång skulle ta & förvåna en? Men inte då. Här kör vi på som vanligt. Medmänsklighet, förståelse.. vad är det? Nej, här finns det ingen förståelse what so ever för att vissa har ett liv utanför arbetet. Jag menar, alla kan faktiskt inte vara gifta med det företaget. ÅÅÅÅH! Bäst att jag slutar skriva nu. Blir såå himla irriterad bara jag tänker på det.
Le Bitch..!

Efter jobbet blev jag & Lillebror avsläppta hos Mormor för kvällsmat. Mys som alltid <3. Dock var dom inte det roligaste sällskapet mot slutet av besöket. En sovande Lillebror & en sovande Mormor. & en Lotta som var ganska så trött hon med..
Då bestämde jag mig för att ta & bege mig hemåt. Det var minsann inte alls skönt att gå hem i den kylan kan jag säga er.

Nu sitter jag här & ska snart hoppa ur mysisarna & i pyamasen. Imorron är det äntligen Fredag. Då ska jag dricka vin med Caroline.. & hennes man. Det ser vi fram emot.

Hade förövrigt en av de roligaste jobbebilturerna hem idag. Haha. Herregud säger jag bara. Hur desperat kan man vara för en cigg?
"-Jag kör av här mot Bjuv om du inte ger mig en cigg nu". Jisses. Som ett litet barn som vill ha godis. Tjat nonstop från Malmö till L-a.
Men ärligt talat så är jag så jäkla trött på den där respektlösa rökningen. Vad f*n hjälper det att rutan är nere? Inte annat än att man fryser. Man luktar rök & andas in den äckliga skiten varje dag. Passiv rökare ohyes.
Tycker det är riktigt vidrigt & respektlöst när man själv valt att inte röka. Jag vill inte förgifta min kropp med en massa skit bara för att du vill det. & ärligt talat.. kan man inte ens hålla sig i 30 min? Sjukt är vad det är.


Jaja, nog med gnäll nu. Hopp i pyamasen!

Ut med det gamla.

Sådärja. Nu ska jag alldeles strax ta & avsluta denna dag som jag till större del ägnat åt att städa ut julen. Jisses vad skönt det är när det är gjort. Jag älskar att plocka upp mina julsaker, tidigt & massor ska det vara. Jag älskar minst lika mkt att plocka ner det. Allt känns så mkt "renare" & fräschare när allt plotter är borta. Så jag är nöjd med dagens insats.
Försökte mig även på att hitta en resa till Sthlm. Gick sådär & jag har nog haft ca 17 samtal med Mamma idag. Nu har tydligen Lillebror hittat resa till ett vettigt pris. Tog honom ett par minuter. Såklart. Så imorgon är det jag som får kissass & fjäska till mig lite ledighet. I SO need Sthlm liksom!

Igår fyllde förresten min kära Pappa år. Det måste absolut nämnas eftersom han är den bästa! <3. Jag var inte på ngt vidare humör & tydligen använder inte min Pappa parfym. Men jag hoppas att han blev nöjd med sin dag trots detta.
Kanske får jag gottgöra honom & köpa ngt åt honom som han faktiskt använder då. Typ? Jag får fundera.

Nu ska jag iaf sluta fundera & ta & bädda ner mig ist. Dags att lägga sig i tid inför en jobbedag. Har varit dåligt med det denna vecka..


Så godnatt nu.

Let's do it!

Tog mig en sovmorgon till 10:35 idag. Det var jag allt värd. Sen dess har jag hunnit med att äta frukost samt suttit här & slöat & tyckt synd om mig själv. Men, nu är det slut med det. Dags att ta tag i denna dag. Ska ta & städa ut den där julen. Ja, det lilla som är kvar av den vill säga. Sen skulle jag även behöva hinna med att titta på en resa till Sthlm, samt beställa lite från H&M ( ett absolut måste for sure..! ).

Så let's do it. Ta tag i dagen & gör ngt bra utav den. D v s ryck upp mig & min lya.


Puss då.

Breakup.

Jag hade precis hittat tillbaka till dig. Nu tar vi ett litet break igen. Dock endast ett kortfattat sådant.

Ses när vi ses.

15 år sedan.

Idag är det 15 år sedan min Morfar gick bort. 15 år. Det är helt ofattbart när man tänker på det. Vart har alla dessa år tagit vägen?
Jag minns den stunden som om det vore igår. Just då trodde man att smärtan aldrig någonsin skulle försvinna. Den där värken i hjärtat kunde väl omöjligt gå över. Men det gjorde den. Smärtan mattas av & hjärtat det läker. Men minnena, minnena det finns alltid kvar. Inte en sekund har det bleknat & det går inte en dag utan att jag tänker på honom. På ett eller annat vis.

Minnena är de vackraste sagor vi har. I mina minnen har du inte ont. I mina minnen är du min friska fina mest älskvärda Morfar. I minnena är du inte sjuk. Du är du.

Smärtan bleknar men minnena lyser klart.

Saknad är ett ord med så otroligt står innebörd. Man försöker att ta in det. Men saknaden tar över.

Jag saknar dig på ett annat vis nu. Men saknar dig, det gör jag alltid.


Min älskade Morfar. Jag är alldeles säker på att en del av dig fortfarande är med oss. Visst finns du där någonstans? Tittar ner på oss. Beskyddar oss.


& den enda frågan jag kan ställa mig är. Fortfarande, efter alla dessa år. Varför togs du ifrån oss så tidigt? <3

Dagens I-landsproblem.

Dagens I-landsproblem:

Mitt svindyra frisörshampo står & läcker. Det blir både dyrt & kladdigt i badkaret.


För övrigt har jag börjat att fira in det nya året med att städa. & så intet att förglömma; Snyta mig. Det måste man ju göra. Snytasnytasnyta tills näsan blöder.
Poor little me liksom.

Nu ska jag sluta städa. Klä på mg & gå hem till familjen & käka pizza. Fint eller?

RSS 2.0