Tar en paus.

Ännu en sån där dag då jag inte har ngt roligt att berätta för er, eller så orkar jag helt enkelt inte.. Vem bryr sig?

Jobbat, handlat, plockat undan, pratat i telefon.. det är vad jag roat mig med idag.
Om ca en halvtimme ska jag se den nya serien på ettan, me LIKE Skarsgård.. så det är ju ett måste. Ja, om ngn nu funderade på vad jag gör uppe såhär sent?


Tror iaf att jag ska ta en liten bloggpaus.. men don't worry.. bara på ett par dagar..
Känner helt enkelt att jag måste finna lite ny inspiration..


Så, tills vi ses.. Ta hand om er!

För trött för att minnas.

Ärligt talat så orkar jag inte skriva ngt här idag heller. Kikar bara in för att skriva just det.
Har haft en jobbig dag & ett möte som var rena skämtet på det. Så forgive me för att jag inte har ngn vacker saga att berätta idag, inte ens ngt skoj som sagts på jobb.. Jag vet att det kom några roliga meningar, men jag är för trött för att minnas.

Nu ska jag belöna mig med en kopp the & CSI, som jag somnade till igår.. PensioLotta IS BACK!

24 Augusti.

En dag ska vi dö,
Alla andra dagar ska vi leva.



Ger er detta lilla ordspråk ( igen.. ) i brist på egna ord denna dag.

Nej, jag är inte deprimerad.
Tycker bara att det är kloka & tänkvärda ord.

Jag ÄR sämst.

Kikar bara in för att säga att jag ÄNTLIGEN hittat en ny plattis som fungerar utmärkt tillsammans med mitt hår.. DET är kärlek på hög nivå! <3

Sen så ÄR jag visst sämst oxå, herrejesus så svag man är. Meh.. jag älskar ju både mitt married couple.. OCH vin.. så vad kan gå fel liksom?
Så ikväll blir det, C&A, C&B & jag.. en fin klick människor om jag får säga det själv.


Nu ska jag fixa till mig innan jag ska hem till familjen & äta.
Puss on you!


Solen gick i moln.

Lördag. Utanför fönstret skiner solen. Så vad gör man här? Äsch, man måste ju hålla er uppdaterade. & efter detta ska jag faktiskt gå ut & sätta mig på balkongen lite.. man får passa på så länge man kan.

Ikväll ska jag leka med C&A.. wiho på det!. Var ett tag sedan vi träffades alla tre, så det ska självklart bli mkt skoj.. saknat oss tre.
Hade tänkt vara en riktig tant & baka en rulltårta till oss, mest för att jag själv är sjukt sugen på det :)


Igår tog det mig 1,5 timme att komma hem från jobbet, allt för att vi skulle köra "hem" företagsbilar.. & vad får vi för det? Inget. Gotta' love that job..

När jag till slut kommit hem kastade jag mig in i duschen, snackade lite snabbt med kusse.. ett riktigt aggro-samtal blev det ;), körde upp till Netto.. hämtade ut paket ( Well HELLO new plattis.. ) & handlade lite, körde hem till min käre Far där vi tryckte i oss kräftor, räkor & lite bubbel.. pratade lite & bara hade det bra.. himla trevligt måste jag säga <3, till sist avslutade jag min kväll med ett litet äventyr tillsammans med C&B.. gotta' love them <3 :)
Så det var helt enkelt en lugn & fin Fredag.

Jaha.. nu ser jag att solen gått i moln.. är inte det typiskt så säg..? Aja, man får helt enkelt hitta ngt annat att göra.. baka den där rulltårtan kanske..?


Men först; snoka igenom lite bloggar.

Nothing new.

Såja. Nu var första arbetsdagen avklarad. Det gick väl smärtfritt? Förutom att.. ja, självklart finns det alltid ett förutom att.. Men, det orkar jag faktiskt inte ta upp här idag. Så vi säger helt enkelt att det gick smärtfritt!

Annars då? Nothing new. Har väl inte hänt ngt allas idag utöver jobbet. Hjärnan går på högvarv, men det är väl ingen nyhet.. skulle verkligen behöva den där off-knappen.. men som tidigare nämnt så lyckas jag inte hitta den.
Får väl försöka att behärska mig lite, men det är tusan inte lätt alltså..

Nog om det nu va.

Känner att jag inte har så mkt mer att delge er idag, så kan det vara ibland..


Beställt från Eleven.

Såja. Nu har jag nyss klickat hem en plattång & en Aroma Mist, Pink cotton candy.. detta från Eleven.se
Den där Cotton candy grejen skulle jag eg inte ha.. men vem kunde mostå den beskrivningen.. Godis!

Hoppas nu att denna plattång är bra, men jag vet att alla andra plattisar av detta märket är det, så det ska denna väl oxå vara.. men hey.. det är iofs mig vi pratar om..
Men ååh det vore så skönt att få slut på denna plattångs-historia. I need a new lover.


Produkten som skrek.. KÖP MIG!

NU är det köpstopp för mig. Måste bli duktig & börja spara igen..


Nej, dags att stänga ner detta & dags att krypa ner i sängen med min nya bok.
Nattinatt.

Självupptagen? Hell yes!

Såja. Nu börjar klockan sakta men säkert ticka iväg mot läggedags.. ångest? Jovars. Det härliga är att dramat börjar redan innan man satt foten där, herregud.
Men, vi stoppar undan det i åmtinstonde ett halvt dygn till..

Precis klippt ner mina naglar.. snyft. Jag vet jag vet.. jag är ytlig! Det är bara så himla deppigt med korta naglar, men vad gör man när man brutit en? Ser ju ganska så skabby ut med en kort & resten skitlånga.. Amen ja, NOG om mina naglar.. dom växer ju ut.. ganska så fort oxå, som tur är..

& du alltså. Herrejesus. En mer självupptagen människa får man ju leta efter. Blablablabla.. Oj förlåååt jag somnade visst. Vad var det nu vi pratade om? Just det.. DIG. Jag spyyyr.
Nej fyf*n.. sånna människor kan man vara utan.


Nu ska jag.. göra ngt? Innan jag bäddar ner mig. Lycka till med att somna idag Lotta.. LYCKA TILL!


Naiva små blondinbloggare!

Ligger på balkongen & halvsover. Har sådär lite lagom ont i huvudet. Jag undrar om detta har ngt samband med att jag ska börja jobba i morgon? Antagligen..

Hörde nyss ett klipp från en av de nya "blondinbloggarna". Herregud vad pinsamt säger jag bara. Ärligt talat. Man får passa sig för vad man gör med sin blogg. Ställ dig frågan om det verkligen är värt dina minuter i rampljuset.
En dag hinner kanske verkligheten i kapp dig, & då är det faktiskt inte det minsta fördelaktigt med ett klipp där man står som en idiot & " Mm.. Eeh.. Ah.. HIHI" - ar sig i flera minuter.
Jag själv trodde tjejen var typ tolv år när jag läste detta. Till min förundran läste jag att hon var 16, snart 17 år.
Visst förstår jag att många vill bli som Kenza, Blondinbella, Kissie & allt vad dom heter. Men ärligt talat tjejer.. till vilket pris?

Känner mig som värsta gamla kärringen som predikar på detta vis. & till vilken nytta? Men jag kände bara att jag var tvungen att skriva om det. Dagens unga tjejer är tyvärr alltför naiva. Allt handlar faktiskt inte om pengar, fester, snygga kläder & hur många killar man varit eller inte varit med..
Det är skrämmande att se hur vår värld utvecklas.
12-åriga tjejer med smink & push-up.. när jag var tolv lekte jag typ nästan fortf med barbie för guds skull!

Alla har så bråttom med att växa upp. Varför? Man är vuxen & tråkig i så många år redan så det räcker & blir över.


Nej, nog med predikande nu.. Dags för mig att återta min plats i solstolen.

Ångest i en liten box.

Onsdag. Min sista semesterdag ( stoppar undan ångesten i en liten box.. ). Detta har jag firat med att städa min lya.. är man duktig or what?
Fick tvinga mig själv att gå upp klockan 09, hade nog utan problem kunnat sova halva dagen annars.. Jag har helt enkelt inte kommit tillbaka till "Sweden-time" ordentligt. Skyller vi på..
Men eftersom man måste gå & lägga sig i tid idag ( DET är ångest.. ) så fick det bli till att låta klockan ringa idag.

Nej nu ska jag passa på att sätta mig på balkongen & njuta lite medans solen är framme.


Hoppas ni har en fin dag!

Film & ensamhet.

Fläskis var fasen jobbigare än man kan tro alltså. Iaf om man, som jag.. inte har ngn kordinationsförmåga what so ever!
Tur att det mest var en massa oldies där.. Hur som helst så var det iaf skönt att träna, man känner sig så nyttig.
Allra skönast är det såklart när man är klar..

NU SKA jag se en film. Jag har skullat ( kan man ens säga så.. ? jag kan visst.. ) se den nu i typ 2 dagar, men det har alltid kommit ngt emellan. NU SKA jag se den.

Imorgon SKA jag städa. Ser lite ut som kriget här. & så kan man inte ha det. Speciellt inte när jag börjar jobba på Torsd.. ( åh fyfan ångestångestångest.. )


Nu film & ensamhet.

Off to Fläskis.

Här sitter jag & laddar inför att gå på ett Fläskis & Svettis pass. Jo, ni läste rätt.. Lotta ska träna.. HUR ska detta sluta?
Ska bara "prova på" idag, så får vi se vad jag tycker om det sen.
Såhär kan man iaf inte ha det.

Tidigare idag var jag som sagt hos frissan. Nöjd som alltid när jag lämnar henne. Så nu är jag lite ny i håret & med träningskläder på kroppen.. Knappt så att man känner igen mig alltså ;)

Annars har det inte hänt så mkt idag. När jag kom hem från frissan satte jag mig ute på balkongen med min bok. Där satt jag sedan & bara njöt.


Jag försöker att koppla bort alla tankar. Men det är inte lätt. Hjärnan fungerar tyvärr inte som en apparat. Jag hittar ingen off-knapp.


Nej nu ska jag snoka runt lite innan jag beger mig iväg för att vara aktiv.

To the frissa!

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner till frissan, äntligen på det med.

Solen skiner just nu. Jag hoppas att den fortsätter med det. Då ska jag sätta mig på min balkong & pressa lite när jag kommer hem.


& du. Ibland förstår jag mig inte på dig. Ibland vet jag inte var jag har dig, överhuvudtaget. Ena stunden verkar allt så bra, & nästa..
Du är som en bok, en otroligt svårläst bok.
Nu är det tystnad från min sida.



Nej dags att sluta grubbla. Frissan kallar.

När livet tar slut.

Det har hänt igen. Det som aldrig någonsin får hända. Det som asbolut inte, aldrig aldrig någonsin får lov att hända.
En ung människa har valt att ta sitt liv. Ett liv släcks. En stjärna tänds. En familj står på livets rand & kämpar för att hålla sig kvar.
Jag tänker inte vara sentimental. Jag tänker inte prata om hur fruktansvärt det är. Det är en självklarhet. Jag tänker inte låtsats som att jag känner varken personen eller dennes familj. Det räcker med att veta vem det är.
Det räcker med att tänka tanken att själv förlora en familjemedlem.

Hur i hela världen kan man må så dåligt. Så fruktansvärt dåligt att livet själv inte ger dig en utväg. Den enda trygghet du kan finna finns i det liv du inte lever.
Hur ont gör hjärtat? Hur mkt värker det i själen? Hur många osynliga tårar har du gråtit?

Vi har nog alla haft ont. Så inihelvetes ont i hjärta,kropp&själ. Vi har nog alla legat på marken & undrat hur i helvete vi ska orka ta oss upp. Men vi har orkat. Vi har rest oss upp. Vi har torkat våra tårar. Borstat av våra känslor. För vi vet. Vi vet att det finns något där bakom all smärta. Det kallas livet.

& hur fruktansvärt ont det än gör ibland så är det därför vi orkar kämpa på. För vi vet att livet finns där & väntar på oss.

Men hur orkar man gå vidare med all smärta man känner när man förlorat ngn? Det kan jag inte svara på. Jag hoppas att jag aldrig någonsin behöver få ta reda på det.

( Fast en dag så får vi alla känna den känslan )


Jag tror att människor som varit med om de mest hemska saker har en styrka. En helt otrolig styrka som ingen av oss andra har. För hur i hela fridens namn orkar man annars?
En styrka klädd i en obeskrivlig sorg. Eller är det en sorg klädd i styrka.

Jag vet människor som gått bort. Jag vet människor som förlorat en syster, en bror, en mamma,  en pappa, en pojkvän, en flickvän, en son, en dotter en mormor, en mormor, en morfar, en farmor, en farfar, en fd kärlek, en klasskamrat, en bästa vän.. en älskad.
(Jag har också förlorat ngn.)


Jag tänker inte vara klyschig & säga att jag beundrar er. För jag vill aldrig beundra människor som gått igenom den vidrigaste smärta.
Men ni besitter en känsla som ingen av oss andra har. En känsla som bara ni kan ha. För det är ni unika.


Det spelar ingen roll. Med vilje eller inte. Ett liv som utplånas är alltid en familj som går i bitar.
& det är alltid obeskrivligt sorgligt.

Din hud.

Varför kan jag inte ta åt mig
Ta in
att du faktiskt
tycker att jag är fin
att du faktiskt
saknar mig.
Varför tror jag att det är en omöjlighet
att perfektion som dig kan tycka så.
Kanske för att själen brister
när ensamheten varit för lång.
Allt man tänker är yta
ett skal utan innehåll.
När jag borde tänka
att det enda som spelar någon roll
är att jag tycker om när du säger så.

Saknad är ett dubbelt ord. Det gör mig så ont, samtidigt som det är så otroligt vackert.

En gång i tiden trodde jag att den hud som va mönstrad var den som flöt in vackrast med min,
nu vet jag att det inte är så.
Jag vet att den allra renaste hud är den som blir vackrast tillsammans med min.
För den är din.

& känslan av längtan & saknad skrämmer livet ur mig,
den får mig att känna mig otillräcklig.
När allt jag vill är att finnas till, på riktigt.


& själen längtar ut.





Ny säng, CHECK!

Måndag.

Idag tog jag mig lite sovmorgon, igen.. detta tack vare att min tandläkare som jag skulle varit hos 08:40 blivit sjuk.
Efter min lilla sovmorgon åt jag frukost & såg färdigt filmen jag började att titta på igår. Därefter gjorde jag vid mig för att sedan bege mig ner i stan med Spättan. Vi besökte polisen, banken, Gina & Mamma Teresa. På Gina var jag sjukt duktig & stod emot shoppingen. På Mamma Teresa var jag oxå sjukt duktig då jag orkade äta upp hela min halva pizza.. ( konstig mening det blev.. ).
Det var iaf trevligt att få träffa lilla Spättan.

Efter mitt & Spättans häng så kom min nästa lekkamrat ner i stan: Kusse. Vi gick & satte oss på Espresso House & tog varsin Chailatte, samtidigt som vi diskuterade våra nya liv. Nu j*vlar ni :). Kusse var söt & bjöd mig på min Chai, som tack gav jag henne den lilla presenten jag köpt i USA, hade hon inte bjudit så hade hon inte fått presenten ;).
Efter fikan traskade vi ner till City Gross. Fyllde våra korgar med diverse nyttigheter, & ytligheter.. Därefter gick vi hela vägen hem... Hur duktiga är vi liksom?

Nu sitter jag här & har nyss, äntligen, beställt ny säng samt nattduksbord ( Jag vet eg heter det visst  typ nattygsbord men.. ). Tack du vänliga själ på Ikea Handla Hemma som var så otroligt hälpsam, på riktigt alltså! Så i slutet av nästa vecka kommer mitt sovrum att invaderas av nya sängmöbler, inte en dag för tidigt.
Ngn frivillig som kommer & hjälper mig sätta ihop det? (  Läs Pappa.. the handyman.. )


Nu regnar det ute, man kan nästan känna hösten i luften.
Detta ska jag fira med en film & tända ljus.

Adventure.

Söndag. Idag har jag varit på Ikea & Väla med A. Provat sängar, ätit & fikat lite.. i korta drag då.
Kvällen har jag spendrat på ett litet äventyr, återigen.. har även hunnit med att klämma en mjukglass, himla fin kväll..

Nu ska jag se klart en utav mina tre filmer.
Natti.

Ken&Barbie.

Först & främst.. STÖRIGT att jag inte köpte den där t-shirten jag såg i Miami "Anything Ken can do Barbie can do better". Nu har nämligen storbloggaren MINI köpt den i Kina. Alltså, fatta hur häftig jag hade varit om jag haft den nu. Kanske till och med före Mini. Men, jag antar att jag helt enkelt inte förstod storheten i denna tisha ( som man så fin säger på bloggmodespråk.. ).
Jaja, nog om denna sketna tisha nu va.

Har verkligen inte gjort ngt vettigt alls idag, men det har faktiskt varit himla skönt. Får väl börja ta tag i saker & ting snart, typ nästa vecka.. Då jäklar!
Jag kommer inte att avslöja vad jag ska, men det är some big things goin' on..

Nu ska jag ta & diska upp här idag, lite nyttig får man ju vara. Sen ska jag krypa ur mysisarna & i ett par jeans. Funderar även på om jag behöver packa ner mer kläder till mitt secret uppdrag idag.. hmm.
Efter disk ska jag bege mig hem till familjen & bli utfodrad ( nej jag är inte så trött på dom.. ). Får se om jag sticker ner & hyr några filmer sen.. vet ju inte riktigt när mitt äventyr börjar idag..

En helt annan sak.. VARFÖR vill massa okända guys bli vän med en på FB? Jag vill faktiskt inte vara vän med ngn okänd snubbe. Märkliga typer.


Ibland känns det som om tiden bara kryper fram,
det var alldeles för längesedan nu..

Låt mina fingrar måla ett mönster på din hud.

Vin at Waldorfs.



Dricker vin & är fancy i badrocken på Waldorf.

Du får inte mitt hjärta att stanna.

Lördag. Utanför fönstret öser regnet ner. Det är alltså typiskt Svenskt sommarväder.

Har inte gjort alltför många knop idag. Låg & drog mig till klockan var efter tolv. Det är verkligen inte likt mig, men jag förtjänade det, helt klart. Man kan alltid skylla på att man är jetlaggad?

Igår var iaf en mkt trevlig kväll. Men, ibland undrar man varför man går ut, oftast är det nästan alltid roligare hemma.
Anyway. Kräftorna var goda & sällskapet bättre.
Det är så fint att ha en vän som man har känt hela livet, en vän som man kan prata om allt med. & det gjorde vi verkligen, haha, utspårat.. men det är så det ska vara.. ;)
Vissa saker pratar man bara med vissa om..
Så glad att jag har min fina Caroline.. vad skulle jag göra utan henne & hennes fina man? :)

Ska visst leka lite med brudparet idag med, vi ska iväg på hemligt uppdrag.. Yes, är man viktig så är man.. ;)

Annars blir det nog mest lugnt idag skulle jag tro. Vädret ( & gårdagens utgång.. ) gör att man inte är så på hugget..
Dessutom måste jag ju vara pigg & glad när jag ska til Ikea & Väla med min A, som jag saknat..
Har en del att berätta för henne, för det där en sak som bara hon förstår. Det är det fina med vänner, var & en förstår en & delar saker med en på helt olika sätt. Dom fyller alla olika funktioner, & är alla lika underbara på sitt vis.


& en fika med dig. Herregud. Det där är ju så "inte vi". Men jag vet hur sagan slutar, det händer aldrig. & denna gången, rör det inte mig i ryggen.
Denna gången kände jag inget när jag hörde din röst. Din röst som en gång i tiden fick mitt hjärta att stanna.
Tänk vad tiden gör med en.. & människor.




Nej nu ska jag snoka runt lite här, samtidigt som jag ska titta färdigt på en halvtaskig film på trean, som faktiskt är bra.

Private Entrance.



Jag & Lillebror poserar utanför vår "Private Entrance" på Waldorf. Sånt är mkt viktigt.
Jag & Lillebror poserade en hel del under denna resa, alltså kommer de flesta bilder jag lägger upp här att vara på oss.

Denna bild behöver nog inte mer beskrivning än sådär.

Ändrade planer.

Fredag. Jag har tvättat. Back to reality kan man väl säga. Mellan tvättvarven så passade jag på att sitta & njuta lite ute på balkongen, sweet.
Ikväll var det tänkt  att jag skulle hyra film, men.. säg den plan som brukar hålla en helg..
Så, ist beger jag mig ner till Herr & Fru Lindegren för att dricka lite vin & äta en & annan kräfta.. Ibland är livet bara så himla fint.


Mitt hjärta hoppade, som det alltid gör, över ett slag när ditt namn stod på displayen,
det var bara så längesedan nu..

Me and bro'.


Jag gillar denna bilden, skarpt.
Detta är på en brygga (?) i Brooklyn. Härifrån trodde vi att vi skulle ta en båt som skulle ge oss lite sightseeing, trodde vi ja..
Vad är det nu man ser i bakgrunden Bötte, ngn finansdistrikt var det va?
Finanskidsen framför sitt blivande imperium ;)


Denna bild vill jag förstora & ha som en fin canvastavla i mitt storarum, det ska jag ta tag i.


Det var dagens bildminne.

I'm back.

Såja, då var man hemma i Sverige igen. Ja, om vi ska vara petnoga så var jag faktiskt hemma redan igår, då låg jag dock i koma.
Helt ärligt, jag var helt borta. Orkade knappt med att äta.. men jo Mamma, jag åt, lite.

Idag klev jag upp runt 10, det är helt okej tycker jag. Dagen har spenderats åt att packa upp, handla & snacka i telefon.. däremellan har jag bara tagit det lugnt. Skönt.

Hur sammanfattar man 2,5 helt underbara veckor? Det går inte. Det går bara inte. Hur mkt jag än vill så kan jag inte förmedla de upplevelser, känslor, tankar & minnen man har från denna resa.
Kortfattat så var det alltså underbart. Helt underbart <3.
Tack min fina familj som gjorde denna oförglömliga resa möjlig!

Kommer att slänga upp små minnen & bilder då & å. Bit för bit. Så att jag åtminstonde kan ge er en del utav min saga.


Idag använde jag en utav mina nya väskor som jag köpte "over there".. den är så fin så fin!


Yes, det får räcka för nu.
Puss on you!

Sista kvällen i Key West.

Nu sitter jag återigen här i sängen på hotellet i Key West. Så snart lillebror är klar så ska vi ut & göra vår sista kväll här.
Dagen har spenderats nere på stranden, mestadels i en hängmatta under skuggiga palmer. Kan livet vara bättre än så? Att ligga & svaja i en hängmatta med en bra bok & havet som en vacker tavla framför en, det är verkligen livsnjutning i den högsta grad.
Har även badat i havet idag, för andra gången här. Jag ska väl erkänna att jag inte gillar havet så värst mkt här, gillar verkligen inte när man inte ser botten.. så jag gapar & skriker mest när jag är i. Klängde mig fast på Mamma & Pappa, ja.. jag betedde mig helt enkelt ganska mkt som ett litet barn.
MEN, jag badade iaf :)

Igår var vi nere & utforskade staden, det är verkligen otroligt mysigt här. Inte likt ngt annat ställe jag tidigare befunnit mig på. Satt nere i hamnen, åt & drack vin.. återigen.. livet här är underbart.

Imorgon åker vi till Miami, med buss.. Jag & Mamma har redan panik över hur det ska gå med våra toalettbesök.. men det ska nog lösa sig det med, i värsta fall får vi väl helt enkelt kissa på oss!?
I Miami ska hela familjen dela säng. Det kan bli en prövning som ingen annan. Redan nu brukat det vara full fajt om vem som ska ha vilken säng, & framförallt.. vem ska sova närmst lampan & nattduksbordet? För det mesta vinner jag i alla lägen..

Snart är det dags att lämna denna resa, det är med blandade känslor man gör det. Samtidigt som det kommer att bli fruktansvärt tråkigt & framförallt fruktansvärt jobbigt att lämna lillebror ( trots att han är EXTREMT jobbig hela tiden.. han brås på sin Mor.. ), så ska det någonstans bli lite skönt. Jag saknar min lya & mina små projekt som jag nu ska styra upp därhemma.. fick nämligen ett glatt överraskande då jag gick in på min bank idag.. HELLO IKEA när jag kommer hem!
Men nej, det kommer f-n mest bli trist att lämna detta äventyr.. för ett äventyr är det sannerligen..
En dag i Orlando vaknade vi av att det luktade bränt, det var.. mindre spännande..

Ja, det har hänt hur mkt som helst här. Vackra minnen som man kommer att stoppa i hjärtat & plocka fram om & om igen.


Men nu får det räcka för idag, kanske för hela denna resan.
Vi får helt enkelt se.

I sängen på Key West.

Här sitter jag nu, i sängen på vårat hotell i Key West. Hotellet här är verkligen helt otroligt fint, det känns lite som att kliva rakt ut i en sagovärld.

Det har hänt en hel del sen jag skrev här sist, det är helt omöjligt att få med allt detta i ett inlägg. Det har jag varken, tid, ork eller lust till.
Sist jag skrev till er så befann jag mig i NY. Dagarna där var verkligen helt otroliga, trots dåligt väder. Men gud, vad trött man var.. det var inget dåligt tempo man fick hålla för att hinna med allt man skulle mellan regnskurarna.

Efter NY så begav vi oss till Orlando, Florida. Vilket hotell det var, det med. I Orlando njöt vi av hotellet, samt gjorde ett besök på Sea World, vilket var mycket trevligt. Vi såg några helt fantastiska shower, några utav dem rörde mig till och med till tårar.. Vi var i början lite negativa till att göra ngt besök.. ja, alla utom Björn då.. han var taggad som vanligt. Givetvis ville man hitta på ngt när man var där, men värmen var verkligen helt olidlig. Men, vi fick svälja våra ord & tacka Björn för att han hade fått oss till att göra detta. Ett minne jag kommer bära med mig hela livet, precis som hela övriga resan.
Dagen efter Sea World var jag & Björn på ett vattenland, det var faktiskt himla roligt.. & vi förvandlades återigen litegrann till små barn.

Igår landade vi i Key West. Tog ett dopp, slappade & senare gav vi oss in till "stan". Åt en fantastisk middag, & på vägen hem gick jag & Mamma in & kissade på en gaybar.. haha.. vilket ställe. Värsta freaket högg mig i armen & började att gapa om att jag var ngn!?


Nej, nu ska vi ner till baren här..
Ses kanske snart igen..

RSS 2.0