Kusligt.

Jag kan nästan svära på att jag blåste ut ljuset innan jag klev in i duschen. Åtminstonde stod jag där & blåste. & visst släcktes det? Jag kan faktiskt nästan svära på att det var släckt när jag lämnade rummet. Men äsch, när allt kommer omkring så var det väl säkerligen inte det.

Hur som helst så var det allt lite kusligt när jag kom in i rummet & upptäckte att ljuset fortfarande ( eller igen.. ) brann..


Nej dags att avrunda denna ghoststory. Nu har jag fräschat till mig lite. Tänk vad en dusch & lite makeup kan göra. Ett mirakel!
Nu ska jag iväg på en snabb liten utflykt här i området.

Gott Nytt År!

Ibland blir saker & ting inte som man tänkt sig. Men det är inget att hänga läpp för. Nyårsafton idag & snart ligger ett nytt oskrivet blad framför oss. År 2010. Låt oss göra det till det bästa året någonsin. Men, så säger man väl alltid?

Jag tänker inte gå på om mina hopp & drömmar här. Inte heller tänker jag ge några nyårslöften. Allt det håller jag för mig själv.

(Mest av allt önskar jag lite förståelse. Från Dig. För dig.)


Nej. Dags att ta tag i denna dag. Tänker börja med att lyxa till det med mina Smultronprodukter.


Önskar er alla en underbar dag & ett Gott Nytt År!
Må alla era drömmar slå in.
Låt livet börja!



Så länge du inte ger ngn annan en nyårspuss.


Ett dopp i det blå.

Jag håller på att tappa upp ett bad. Jag ser framför mig hur jag kommer ligga där & bara koppla av tills vattnet är kallt & jag har förvandlats till ett russin. Kanske tänder jag ett ljus eller två. Njuter av den totala tystnaden & lugnet. Men herregud.. vem försöker jag lura? Jag kommer att klara max 5 minuter i de där badet. Har ingen ro what so ever till sånt. Jag önskar att jag vore en badtjej, det verkar så mysigt. Men nej, jag känner mig själv.. får frispel på värmen & tristessen i princip samma sekund som jag kliver ner.

Men trots detta ger jag det ett försök. Kan nog vara bra för min kropp att få lite vatten & duschkräm på sig. Inte den fräschaste tjejen idag. Hoppas verkligen på att piggna till lite till imorron. Då jäklar ska mitt skabbiga råttbo till hår tvättas, naglar fixas, kropp smörjas and soo on. Idag får det allt räcka med ett kvickt dopp i baljan den blå.

Somnade förresten gott innan. En hel timmes vila. Det behövde jag minsann.


Nej nu är badkaret redo. Slappna aaaav nu Lotta.

Big Plans.

I morse när jag vaknade hade jag stora planer. Det skulle städas, oj vad det skulle städas. Både jag & lyan skulle få oss en riktig omgång. Vad har hänt? Absolut inget alls.

Jag tänker inte mala på om hur synd det är om mig. Tror säkert att ni förstår det redan. Så ist för att städa ska jag nu hacka ner en Sinova Forte, ta min EGO WOMAN & krypa ner i sängen igen.

Sov sjukt dåligt inatt. Somnade efter 02 ngn gång & klev upp runt 09:30. Men lika trött är jag för det.


Det finns små små saker som får mitt ömma lilla huvud att le.

I säng med Carolina Gynning.

Vilken seg dag detta har varit. Hängt på msn. Glott runt bland bloggar. Tittat lite på teve & dvd. Bläddrat igenom, & förälskat mig lite i nya vårkollektionen från H&M ( What a suprise..! ). Frågan är om jag ens ska våga öppna de 2 andra katalogerna som damp ner..
Hur som haver så har det varit en otroligt seg dag. Trots att jag inte klev upp ordentligt förrän runt halv tolv så känns det som att den pågått i evigheter.

Fick iaf pratat lite med min älskade Hoochie innan. Hon är så söt hon. Mitt lilla hjärtebarn. Nu hoppas jag bara att jag mår bättre till nyår så att jag kan ta mig till just Hoochie & fira det med henne + familj. Kommer bli precis lagom för min del. Jag är inte så mkt för nyår om jag ska vara ärlig. Men att sitta hemma ensam & sjuk är kanske lite väl, även för en "nyårshatare" som mig..
Så snälla Gud låt mig bli av med detta snor innan nyår.
Hoochie säger att jag ska gå till doktorn. Men det vill inte jag..

Nu hade jag tänkt gå & lägga mig med Carolina Gynning.. ( den ni guys..! ). Ja, med hennes bok EGO WOMAN då. Som är en utav mina julklappar. Har väl läst hela & min bedöming av boken hitintills är att den är okej. EGO GIRL var bättre & denna bok fokuserar lite för mkt på vikthets. Ja, för jag tycker allt att ett helt kapitel där man propagerar FÖR bantingspiller mot folk som inte ens är överviktiga är lite för mkt.
Men så gillar inte Carolina att folk som Blondinbella ( & jag räknar in mig själv här.. ) som är, som hon säger det "naturligt smala" är så emot bantning & drömmen om att få vara smal.
Vi har på ngt vis fått det med oss, medans andra får kämpa för det. Jag kan förstå henne, på ett sätt. Men jag tycker att det är sjukt att sträva efter att vara sådär sjukligt smal. Man blir inte lyckligare för att man är smal.
Givetvis får var & en göra sitt val här i livet. Men att göra "reklam" för "bantingspiller" känns inte okej.
Carolina som annars verkar vara en smart tjej. Dessutom tycker jag att kvinnan är som vackrast med lite kurvor!
Jaja. Nu ska jag inte dra igång ngn viktdebatt här.

Får helt enkelt hoppas på att boken blir bättre nu när det kapitlet är över.

En sak till ang detta bara. När jag läste att Carolina anser Blondinbella vara smal så kan jag inte låta bli att tänka på Kissie som jämt hånar Bella & refererar till henne som Miss Piggy. Kissie är en otroligt barnslig & osäker tjej. & ofta säger det hon skriver om andra säkerligen en hel del om vad hon eg tycker om sig själv. Varför annars förstora, blondera, solariesola samt retuchera sönder varje bild hon publicerar?


Dagens tjejer är alldeles för utseendefixerade. That's for sure. & jag är en utav dom, absolut. Men inte i närheten av det sjukt besatta som vissa är.



Hoppsan. Blev ett långt inlägg här. Dags för bingen med Carolina nu.

Sjuk.

Ja. Här sitter jag med vad som måste vara tidernas förkylning. Även kallat bihåleinflammation skulle jag tro. Har pumpat Otrivin, druckit Treobrus samt malt ner lite Sinova Forte. Vad händer? Absolut ingenting. Snyter mig 1000 ggr men fortf känns det som om att hela mitt huvud är fyllt med snor. Vidrigt men sant.
Tänk att snor kan ge en sådan sprängande huvudvärk.
Jodå, jag tycker allt synd om mig själv idag.

Tur då iaf att jag har världens snällaste föräldrar. Dom var här i middags & lämnade lite MEDUCIN samt juice & glass. Ja, glass tror jag bestämt räknas som MEDUCIN. Så det hade jag tänkt prova snart. Synd bara att jag i princip inte kan känna vad någonting smakar.

Poor little me idag. Absolut. Hade behövt ngn som var här & pysslade om mig & tyckte jättesynd om mig..


Jag skulle kunna skriva om så mkt mer än mitt sjuka jag idag. Men det låter jag bli. Ibland vill man hålla vissa saker för sig själv.


You make me happy.


Nu glass & dvd. Är man sjuk så är man.

Dagen då du dog.

Låtar ger avtryck i själen, i hjärtat. Låtar förvandlar händelser till minnen.
Nu sitter jag här, & lyssnar på en låt jag inte hört på flera år. Så fort jag hör den så kastas jag tillbaka i tiden. Till mitt tonårsrum. Eller var jag kanske inte tonåring längre? Åren går & man tappar tidsbegreppet helt. Nej jag var inte tonåring. Jag var 20 + något år.

Ett besked. Jag kände inte dig så väl. Inte på långa vägar så väl som jag då ville känna dig. Vi hade en historia, en kort historia. Men en historia tillräckligt lång för att den skulle fastna i mitt lilla trassliga hjärta.
Så hände det. Det som aldrig någonsin får hända. & jag grät. Gudarna ska veta att jag grät så att jag skakade när jag hörde just denna låt inne på mitt rum.
Hur kunde det hända? Hur kunde du samma dag som jag såg dig, pratade med dig.. försvinna.
Den fråga som alltid kommer upp när jag tänker på det är.. visste du redan då? Visste du då att du sa hejdå för alltid?

Jag var ett litet trassligt hjärta & det gjorde ont i mig. Ont i mig att jag aldrig fick lära känna dig så. Ont i mig att ingen kunde förstå att jag kunde sakna dig.


Men vem var där nere vid vattnet utanför Strand.. Vem kunde förstå när ingen såg?


Nu är du ett minne. Det är inte så att jag saknar dig. Men ibland tänker jag på dig.
& det är alltid synd när ett ungt liv tar slut
.

Minnen, alltid dessa minnen.

Jag & bloggen har som bekant ett break. Jag känner litegrann hur vi är på väg att glida ifrån varandra.
Ungefär litegrann som du&jag, min vän.
En gång var vi allt, nu är vi inget.

Åren går & man förändras verkligen med dem. Det man uppskattade då kan man titta tillbaka på & le åt. Man skulle aldrig någonsin orka befinna sig där igen. Ett vackert minne man plockar fram, låter värma hjärtat & tanken för en stund.
Jag vill inte vara där nu, men jag tycker om att bli nostalgisk.

Iskrig på Q. Galenskaper på Marina Plaza. Skaka rumpa på Tivolis bardisk. Pyamasparty vid statyn i Hbg. Varje Lördag på Q, utan pengar. Dvärgar & heta kineser nere i personalrummet på Arom. Hångel med gamla klasskompisar. Hångel med allt & alla andra. Skummeslöv med Mats Palats & spyor. Turer till skogen efter Q. Crazy Chicks & and Chickfights. Övernattningar som rymmer genom fönster. Me and all the boys. Tvillinghångel. Melody Club-Pontus & Scout-Günther. "-Vet du inte var du booor?". En räddande Ängel som ger oss pengar. Galna taxiturer. Gräddtårta. Dans, alltid dans. VIP. Maria & Jag. Kjol i trosan. DjLove. Crazy C and me. You touch my tralala. BB-Dennis. Angelicor. Löddebor. Allt för lite kläder, allt för mkt dricka. Motell. Saw & kaffe bryggt på ilska. Hångel på toaletter. Strand & efterlängtade Åkarpsbor. Snaps. Stinsen. Porrdansen. At stage!. Vinylbar & vinylpojkar. Makaroner & Falukorv. Vartf*n är PiercarDanne?. Spotta dricka i munnen på asfalt en sommarnatt. Mördarskog. Vart är jag?. Morgonbussar. DO IT!

Det stavas H E L S I N G B O R G.

Minnen. Galna. Roliga. Sjuka. Pinsamma. Vackra.
Med er. Dig. Dig. Dig & Dig. Jag undrar om ngn av er minns detta? ;)


& det finns så mkt mer.
Men, done trippin' för idag.


Nu ska jag fixa till mig lite. Ikväll blir det moussaka hos familjen. Därefter lek med C & E?.

Lovely <3.

RSS 2.0