Dagens Zante:




1. Kusse & Soffan shakar loss på vårt andra(?) stopp vår första partykväll.
2. Jag & Kusse ser rädda ut.. kanske är det Marres dans som skrämmer oss..
3. Jag & Mia myser lite på dansgolvet, Marre dansar vidare..
4. Jag & Soffan är lyckliga med våra Pink Ladys.
5. Nu spårar både Mia & Marre på dansgolvet, jag.. tar det mest lugnt..

Nu är vi vänner.

Hej fanz! Fast ni är inga vidare fanz nuförtiden..

Idag skulle jag leka med Coffe, men han svek mig. Det var ngt om att han fått biljetter till en Hif-Mff match.. & det förstår jag väl att man inte kan tacka nej till? Ehum.. Nej, faktiskt är det så att jag förstår. För om det är ngt den manliga delen i min familj har lärt mig, så är det just det att fotboll är.. livsviktigt!
Så jag förlåter Coffe. & hoppas bara att han har det svinigt kallt där han står & galer (& att det regnar på honom så att ingen ser tårarna han fäller när han ångrar att han inte var här hemma ist).
Spättan skulle också ha varit med & lekt, men lilla sötnöten har drabbats av magont. Awe!

Så nu sitter jag här all by myself. & är faktiskt hyfsat nöjd med det. Ska snart slänga i mig lite pizza & titta på Mord i sinnet. Som är en sinnessjukt (haha..fyndigt..!) bra serie.

Fick ett fint sms från Mazarin idag. Inget märkvärdigt. Bara sådär kort & fint. Precis vad jag behövde just då.

Själv dämpade jag min ångest litegrann genom att skicka ett sms igår. Som jag mot min känsla, fick svar på. Nu är vi vänner. Jojo...


Ska läsa mina vänners bloggar, sen maaaud.
Hejdå fanz!

Dagens i-landsproblem.

Dagens i-landsproblem: Gardinerna jag skulle bställa från Ellos är slut. Så fruktansvärt irriterande!

Köttbulls-middagen hos Mormor var goood som vanligt. Efteråt la vi oss i storarummet & tittade på teve. Mormor hämtade kuddar & täcken åt oss, för att sedan stoppa om oss. Jag i soffan & Bötten i fåtöljen.
Det var så mysigt, att känna sig som ett litet barn igen.

För övrigt har jag fortf ganska så mkt ångest.. & känner att jag verkligen måste skicka iväg ett sms.. även om jag vet att jag inte får ngt svar. ÅH!


Nu ska jag kolla på Idol, jo jag älskar det!


I morgon ska jag få leka med min Coffe, jag har faktiskt saknat honom.

Tiden kommer.

Ja, jag hoppas att det är okej med dig Marre.. att jag snor "ditt lilla motto". Det är bara det att jag tycker att det var så oerhört fint, annorlunda.
Vi pratar alltid om hur tiden går. Men tänk så fin tanken är på att tiden faktiskt kommer.

I Lördags/Söndags hade jag ngn form utav uppenbarelse. Jag fick bara nog, nog av mig själv. Detta håller faktiskt inte längre. Jag har sagt det såå många gånger nu, men nu får det faktiskt vara nog.
Inspirerad av min kära vän Mazarin, tänker jag nu också börja ett nytt liv. Ja, inte fullt så drastiskt kanske.. men vissa saker som jag gör/hamnar i nu.. kan jag bara inte fortsätta med.

Jag antar att det är lite utan helgångesten som talar. Eller Måndagsångesten ska vi kanske säga. Men herregud!

Det är höst nu. I takt med att årstiden förändras, så måste även jag göra det.

Gud så seriöst det låter. Men det är inte så farligt som det låter. Jag ska helt enkelt bara börja uppföra mig lite bättre.
Självklart ska jag inte bli en isolerad liten nucka, men jag ska inte heller vara en ragglande vinbest!

För övrigt så måste jag tona ner min blogg lite. Då det framkommit att min kära lillebror har hittat hit. Jodå så att. Kanske inte min tanke, men när det nu är så, han säger att han vill läsa den när han är i USA, ja.. då får jag helt enkelt tona ner lite.


Nu ska jag snart slänga på mig ytterkläder & ge mig ut i det fina höstvädret. Ett par timmar på jobb ska avverkas, sen blir det Kötbulls-middag hos Mormor. Den som så mkt annat nu; Den sista på ett bra tag med Bötte.


Tänk. Om en vecka så befinner sig min bror just nu i USA. Det mina vänner, är en tanke vi slår bort ett tag till.


Nej nu måste jag börja ta tag i mitt nya liv här.

För tänk på det.. att tiden kommer.


I've been a bad bad girl for so long.

Jag vet att jag är dålig. Men jag är bara så trött på allt just nu. Det finns liksom inga vackra ord att lägga fram till er. Men jag ska snart skärpa mig, jag lovar. Inte bara er, utan mest mig själv.


Nu ska jag gå & lägga mig med Gudfadern.

Det är magi.

Ja. Förra Fredagen då jag var hoss Frissan så trollade hon i en produkt i mitt hår, som faktiskt är rena magin. Så, jag såg givetvis till att införskaffa mig den. Den är nu mera en drog i mitt liv. Den är fanimej magisk!

& so what om jag har dubbelhaka? Man kommer iaf aldrig att vara helt nöjd med hur man ser ut. Det finns alltid en liten brist här eller där.
& tillsammans blir varje liten brist den underbara helhet som är du.

Nu ska jag cykla iväg.

Väntar.

Nu sitter jag här & väntar på att lillebror ska höra av sig. Så att vi kan köra & möta kusse, för att köra till kusse. Vi ska vara där om 10 minuter.. jag tror inte att vi kommer att komma i tid. Tur då att det inte är ngn galamiddag vi ska på.. Nej, detta är f*n större!

Nu ska jag se om mina naglar torkat, packa ihop mig & sånt tjaffs.
Ciao!

Got to love her.

Jag & kusse diskuterar vad vi ska ha på oss idag..

"-Vad ska du ha på dig i morgon då?
-Ska jag ut i morgon?
Ja, såklart!".

Got to love the kusse <3



Till storkussen.

Så var det äntligen Fredag. Helt underbart!
Idag slutade vi redan halv två, inte illa pinkat det inte. Satte min rumpa på tåget & åkte hem. Gick upp om & vände. Åkte ner till Systemet, där jag handlade lite godis.. ja cider då.. såå längesedan jag drack det.. så det ska bli fint.
Sen köpte jag även en liten överraskning till min lilla Böttebror, jag hoppas verkligen att han kommer att uppskatta den. Spec eftersom det var han som, efter mkt suckande, fick köra mig ner till Systemet.

Nu sitter jag här & har nyss tryck i mig en macka & en muffin. Då mackor är det enda jag ätit idag.. är det inte utan att jag ser väldigt mkt fram emot tacosen hemma hos kusse.
För övrigt hoppas jag på en underbar kväll på alla sätt & vis. Mest av allt hoppas jag kanske att jag inte blir sådär fruktansvärt sentimental som jag kan bli. Men blir jag det, så blir jag det.. det är inte mer med det!

Ska iaf bli fint att få umgås vi kussar. Ja, vi är allt en riktig stor skara kusiner.. hela 4 st ;). För inte är det väl så att jag & Bötte har 2 till? Nope.
Jag älskar iaf vår lilla kusin-kvartett(?) så himlans mkt.


Nej nu ska jag snart ta & hoppa in i duschen. Got to look faaab!

Snart så.

I morgon är det Fredag mina vänner. Sooo sweet! Det är nog allt jag har att säga idag.

Nu; IDOL.

Jag är kass & jag vet det.

Ja jag vet att jag har blivit seg på att blogga :) Men mina dagar är en ständig kamp mot klockan. Stressa, stressa.. allt för att hinna äta duscha & sova.. mjaa kanske är det så att jag måste titta lite på Idol också.
Iaf, jag kan inte lova er ngn skärpning, men jag ska försöka. Fram för allt ska jag försöka att vara duktig & ge er lite mer läsning till helgen.
Men ärligt talat, jag tror inte ens att ni skulle vilja läsa ett inlägg om min dag i dag till exempel. Det händer förf*n inget spektakulärt på denna sidan stan!

Igår hade vi iaf Mack-kväll hos Mormor. Den sista med Bötte. Nästan allt nuförtiden handlar om "den sista med Bötte". Det är ca 1,5 vecka kvar nu. Kan ni fatta? Det är ju helt sjukt! Men jag har faktiskt inte gråtit en enda tår sen den där dagen jag flippade ur sist. Eller jo, kanske en gång när jag kom hem.. på fyllan.

På Fredag är det Kusinträff. Den sista. & jag kan säga redan nu, att jag kommer gråta.. med eller utan sprit i kroppen.

Sista & sista. Det låter ju såå hemskt. Men på ett år iaf.


Nej nu ska jag avsluta mitt samtal med Misan på Msn.. sen är det Idol.
Hejhej!

Jag har varit i en nakenby.

Kollar på femman. & visst ringer den Franska byn/stan.. bekant i öronen. Cap D Agde.. (stavas..?). Där har iaf vi varit när vi var små, med familjen Kusin. Det finns till och med på video. Vi var överlyckliga över att vi skulle dit.

Det ska kanske tilläggas att vi inte såg en enda naken människa där. Jag tror till och med att det var så tråkigt att det inte var ngt sådant då, iaf inte där vi var.

Ge ett bidrag du med.

Nu har jag äntligen blivit färdig till att skicka iväg ett mejl till mitt (vårt) lilla Fadderbarn. Att det skulle behöva ta så lång tid är helt otroligt, var ju hur enkelt som helst.
Så nu känner jag mig duktig. Inte bara för att jag blivit färdig att mejla, utan mest för att jag faktiskt har ett Fadderbarn. Nu har jag iofs detta Fadderbarn tillsammans med min Pappa, men endå.. jag betalar faktiskt 100 kr i månaden. Inte alla som gör det inte. I Lördags var jag minsann också duktig & smsade Läkare till 72990. Då bidrar man med 50 kr till Läkare Utan Gränser. Vad är 50 kr egentligen? Inte mkt. Men om alla bidrar med ngt så blir det mycket av det.
Man kan inte ge bidrag till allt, absolut inte, & jag vet att många inte har råd.. men ärligt talat.. vem har inte råd att ens skänka en 50-lapp om året?
Jag påstår inte att jag är ngn Moder Theresa, men jag har mitt fadderbarn, smsar en peng då & då, har gett bidrag till Barncancerfonden, köper alltid rosa bandet & rosa Lambipapper i Oktober.


Skänk ngt litet du med, tänk på att alla har inte det lika bra som du har det.

Dagens Zante:




1. Kusse & Soffan i väntan på cab.. jaa.. är man prinsessor så är man!
2. Hela gänget fastnar på bild på ett uatv våra favvoplejs, tack barkeeper!
3. Vårt första stopp vår första kväll.
4. & se bara så roligt vi hade där!
5. Jag & kusse egofotar på ngn bar.

Lagat mat.

Idag kom jag hem lite tidigare än jag brukar. Så skönt. Cyklade ner i stan, i det otroligt fina vädret.. för att hämta mina omklackade skor.. så nu kan jag äntligen börja använda dem igen.
Efter det begav jag mig hem & började agera duktig hemmafru.. jaa.. inte för att jag har ngn att vara hemmafru åt men.. eller.. vad säger jag? Jag är ju det åt mig själv! Iaf.. jag svängde ihop inte mindre än två rätter; Ungsbakad lax med kokt potatis & köttbullar & spaghettti. 2 luncher i veckan fixade.. gött. Jag älskar att vara sådär effektiv ibland.
Synd bara att såsen jag köpte var fullkomligt v i d r i g.. slasken direkt.

Haha. Ja.. Om helgen.. Jag vettifan hur det blev så att vi sjöng den låten Elin.. för många att välja mellan.. Men som du sa.. nästa gång får vi ta en vi kan. & du.. de där med dubbeldejt.. kan du glömma.. iaf med den killen ;) Haha.. Ja my gay-guy.. var ju kompis med Elins protecter.. sjukt så liten världen är ibland.. eller ska vi kanske säga L-a? Fast det där visste vi ju redan.


Nu ska jag snart ge er en Dagens Zante igen, det var ju faktiskt ett tag sedan nu.. sen ska jag antingen duscha eller städa.. vad tror ni att det kommer bli?

En ny årstid.

Ja mina vänner. Idag är det Höstdagjämning. Det innebär att vi idag går in i en ny årstid. Höst.
Det låter så mysigt. Löv som faller & kylig luft som fyller lungorna.
Men, så är de det där med att vara ensam & inte ha någon att krypa upp i soffan med..


Jaja. Idag är det iaf Måndag. NO SHIT! Dags att återgå till arbetet. Suck.
Min helg har iaf varit himla fin. Tack Angelica, Elin & Tina för en rolig kväll i Fredags.. hoppas att ni andra också hade skoj :)
Lördagen & Söndagen spenderade jag hemma hos familjen. Lugnt & skönt.

Ja, jag ville mest slänga iväg ett inlägg så att ni vet att jag lever. Nu ska jag snart packa ihop mig & cykla iväg.
Min chef har semester i 2 veckor, det kan antingen bli hur bra som helst, eller.. katastrof!

"-Din kompis känner min kompis".
NEJ.

& jag var så otroligt dissig hela kvällen. Sjukt stolt över mig själv.
"-Lotta!".
Nej inte Lotta för dig Mr, eller ska jag säga Ms..? Mahahaha.


Nej. Dags att koppla ner.

Sjukt nöjd.

Idag har jag stressat som jag vet inte vad. Sinnes. Men nu sitter jag iaf här & är sjukt nöjd. Den kvinnan vet då alltid precis hur man vill ha det.
Om ca en timme ska jag befinna mig på ett litet pre-party med Elin, Angelica & några till.. det ska bli skoj!

Så nu ska jag fortsätta att avnjuta min iskalla cider.. & spackla vidare.
Ha en fin Fredag alla!


& om jag ser en bög idag ska jag bara vara så sjukt snygg, & fruktansvärt dissig!

Nothing to tell.

Jag sitter här fullt påpälsad i pyamas, morgonrock & mina nya morgonskor. Jo, ngt får man ju unna sig.
Här är alltså, kallt.

Men vet ni vad? Jag ska inte skriva ngt helt meningslöst inlägg här idag. Då jag inte har ngt skoj att förtälja så sätter jag punkt nu. Ska inta rätt idol position i soffan.


I morgon ska jag bli snygg.

Firar.

Onsdag. Mitten utav veckan. Underbart. Jag har nyss varit duktig & fixat morgondagens lunch. Keldas svampsoppa + stekta skogschampinjoner.. kan nog bli gott!

Idag myglade vi hem ca en timme tidigare än vi eg. slutar.. bara för att vi hade varit såå duktiga! Som alltid annars så stressade jag som ett mindre freak, trots att vi slutat tidigare.. det fanns nämligen en jacka som låg & väntade på mig uppe på Netto. Väl på Netto fick pratade jag med Mazarin.. & jag var så uppjagad att jag i all hast lyckades slänga ner en påse chips.
Men det gör inget.. för när jag kom hem kom jag på att jag hade ngt att fira.. jojo.. Det kvittar vad man har att fira, bara man hittar en anledning.

Imorron kommer vi antingen få a lot of skäll, eller så passerar det som inget..

& jackan ja.. jag är osäker.. den är verkligen ursnygg.. men jag undrar om den inte är lite för lång i armarna.. ja.. vi får se..


Nu ska jag sluta skriva en massa helt ovetigga saker. Bättre att läsa andras bloggar ist.
Hajhaj!

På villovägar.

Här sitter jag. Med en röra utav massa räkningar omkring mig. Men nu är nog nästan alla betalda, so sweet. Ett otroligt skönt lyft denna månaden är att min ALFA-skuld ska vara slut nu.. men bäst att kolla upp det innan man ropar hej! Eller det där är väl inte så mkt ett lyft denna månaden som nästa. Nej, månadens lyft är nog att Pappa var snäll & tog det sista på min IKEA-räkning.. Jaja, man är ju inte spoiled för inget.. som ju vissa tror ;)

Annars? Tåget körde vilse på väg hem. Bra där. Halvvägs till Teckomatorp var vi nog. Ja, dessa Öresundståg.


Nej vet ni vad. Nu ska jag fixa lite mat till imorron, innan jag bänkar mig framför Idol vill säga.
Hejhej!

Dippa.

Ibland förstår jag bara inte hur trögfattade vissa människor är. Suck.

& HUR j*vla svårt ska det vara att få ihop en dag då vi båda kan? Jag blir tokig!

Tiden bara rinner iväg, snart har han åkt ifrån oss.. vår älskade Bötte.
"-Du kommer att dö om din bror ska till Usa."
Mm.. Okej. Guess I'm dead now.


Nej nu ska vi inte vara såna. Det blir bra detta. Snart CSI. Då ska jag dippa. Ja, inte på de roliga viset. Morötter & dippa helt enkelt.

Life's good.

Jag har ont i halsen, ont i huvudet, är förkyld, tvättar & städar. Jaa.. life is good sometimes!

Dagens Zante:



1. Mia tittar på när Marre visar sitt mkt fiffiga läppglans, det har både spegel & lampa!
2. Jag & Soffan posar glatt på balkan.
3. Mia & Sofia är lyckliga med vars ett glas rosé i handen.
4. Jag & Marre blev lite smått kära i varandra den kvällen.
5. Vilket resulterade i att Mia & Soffan blev kära i varandra dom med, alla måste ha ngn.


Ja, de va de det.

Ny vecka - Nytt liv.

Ja. Ni känner igen det. Det är Måndag. Det är ny vecka. & man ska börja ett nytt liv.

Idag ska facket komma till mitt jobb. Hujedamej. Det där kan bli en rysare. Nejdå, vår chef brukar kiss ass som in i h-vetet när facket är inblandat.
Ja. Vi får väl se hur detta går. Själv vill jag mest denna dagen ska vara över, så att man kan få komma hem igen.
Då SKA jag städa & betala räkningar.. mm.. inte undra på att man längtar hem till såna roligheter.

Nej nu ska jag fixa till det sista & sen är det dags..


Det är höst ute, vi andas in en ny årstid.

Livets motto.

Gjort är gjort
framtiden börjar här och nu
det är bara att gå vidare.


Ja. Jag snor detta fantastiska motto. Som jag nu gör till mitt livs motto.

& så börjar jag ett nytt liv i morgon. Jag ska ju trots allt förändras denna veckan.



Söta.

Jag tycker att Soffan e söt som kommenterar min blogg så mkt.. spec allt som gäller Zante. Tro mig.. jag hade oxå kunnat åka tillbaka.. vilken dag som helst.. saknar till och med kaoset mitt ute på havet.. vilket jag kommer att göra en dagens Zante om snart.. & ja.. killarna saknar jag med.. spec mitt Persiljesmör.. ngn som är på Zante 09? :)

Telefonsamtal med kusse:

"-Alltså jag fattar inte vad jag höll på med, han är nog mitt värsta misstag av alla i denna stan. Han är värre än alla andra misstag tillsammans i denna stan. HAN ÄR JU BÖG!
-Ja, det kan jag faktiskt hålla med om"

Skönt när folk är sådär härligt ärliga, som det sägs att jag brukar vara ;)

Dagens Zante:

Okej. Vi kör på det idag igen!




1. Vår första kväll gjorde vi oss fina för att gå ut & äta ngt gott.
2. Mia & Marre var såå lyckliga över att äntligen få fukta strupen med varsin öl.
3. Sofia var också lycklig över sin öl, medans Lotta, som alltid är nöjd med ett glas vin i handen!
4. Det var obligatoriskt att posa på balkan lite stelt första kvällen.
5. Vi väntar på vår första, men absolut inte sista taxifärd de få metrarna.. hmm.


Ja. Där har ni det. Jag tycker att jag har varit duktig som fixat med det 2 dagar i rad nu.

PS. I Love You.

Nu har jag sett den. Boken jag & Marre tjatade såå mkt om att kusse & jag nästan blev ovänner p g a den på vägen hem från Zante ;). Alltså, PS. I Love you. Som tidigare nämnt. Marre blev megabesviken när hon såg filmen, men det blev faktiskt inte jag. Jag ska inte avslöja för mkt nu, men jag tyckte att filmen var bra. För ganska så tidigt i filmen så tappade jag bort att boken jag läst var samma som denna film. Det var som om boken & filmen var två helt olika historier. Var & en fina på sitt vis.
Boken berörde mig kanske på ett helt annat plan än filmen, men filmen var fin.

Så mitt tips är att se filmen, & läsa boken.. eller tvärtom..


Nu ska jag fortsätta min movienigt.

Movienight.

Nu har jag varit på Hemmakväll & så att säga räddat min kväll. 3 st filmer fick följa med mig hem. Hoppas nu att dem är bra bara. En film har jag extremt höga förväntningar på, så höga att jag vet att jag kommer att bli besviken. Men, jag känner endå att jag måste se den.
Fick med mig en glass hem också, den bästa ; Ben&Jerry.. en STOR! Den fick jag av min kära Pappa, kanske för att jag beklagade mig över hyr dyr den glassen är.. men endå.. snäll Pappa.
Jag säger då det.. my dad's the best!


Så nu ska jag micra lite soppa, tända lite ljus & krypa upp i soffan.
Jag börjar med P.S I Love you. Jag har läst boken.. & det är alltså denna film som jag vet kommer göra mig besviken.


Dagens Zante, i ny form.

Ja. Ni minns kanske att jag för ett tag sedan påbörjade ett litet projekt som jag kallade Dagens Zante, det började ju bra.. men sen fortsatte det inte fullt lika bra.. det fortsatte faktiskt inte alls.

Nu hade jag tänkt att göra ett nytt försök, fast i lite annan form. Jag hade nämligen tänkt att varje dag, eller nästan iaf.. lägga in fem st bilder från Zante, & så skriver jag en liten kommentar till varje bild.. det kan kanske bli lite skoj?
Tyvärr saknas det lite bilder för att det ska kunna bli en ordentlig saga, det där med att byta sladdar samma vecka gick ju sådär ;) Men vi kör på detta iaf.
Med start nu:


1. Vårt flyg var lite försenat.

2. Inte alltför pigga tjejer var vi, så vi hittade en plats att sätta oss ner att vila på.

3. Jag & kusse blev snabbt uttråkade, & tog fram vårt favvo-spel; Kasta Gris.. Ingen av de andra tjejerna förstod dock charmen med detta spel.
4. Till sist var vi iaf äntligen framme på denna underbara ö.

5. Ja, alla kom med.. vilken lycka!


Jehovas?

Såja. Nu har jag valt ut lite filmer jag kan hyra på Hemmakväll. Bäst att ha det gjort. Man vill ju inte visa sin slitna nuna därnere alltför länge va.
Mamma var här innan. Vi drack kaffe & åt kaka (or..). Jojo. Det gick fint. Snackade en del skit om mitt jobb & så oxå. Sällan jag gör det va.

För en liten stund sen ringde det på dörren. Vem kan det vara täntke jag. Inte så att folk brukar dyka upp oanmälda här. & så var inte fallet denna gången heller. Utanför stod 2 kvinnor. Jag öppnade såklart inte, det gör jag aldrig när jag inte vet vem det är. Men såklart blev jag nyfiken på vem dom var. Jehovas kanske? Då var det nästan lite synd att jag inte öppnade. Kan vara roligt att ta en diskussion med dom ibland. Men, idag orkade jag inte.

Synd att det inte är sol idag. Då hade jag kunnat gömma mitt bleka fejs bakom ett par glajjor. Typ mina ROSA RAY BAN.. ÄKTA SÅKLART ;)
Men nej, ingen sol inte.. hoppas inte att jag skrämmer livet ur ngn bara.
Gråa mjukisar, min I LOVE KENT t-shirt & en röd lång kofta.. jo jag kommer vara smokin' hot även denna sjuka Fredag!


Nej, slut för idag. tack för idag. Eller iaf för detta inlägg.



Kussehands.

Det är sjukt.

Godmorgon. Jag är hemma idag med. Sick.

Klev ur sängen när Mamma ringde & väckte mig. Tittade på Las Vegas & tryckte i mig lite frukost. Nu sitter jag här & pratar med Hoochie & i bakgrunden har jag världens sämsta program, som man endå måste se när man är hemma.. Våra Bästa År.

Det som stör mig allra mest med att jag är sjuk, förutom att jag förlorar en del pengarr & att min chef blir galen på mig.. är att jag idag skulle träffat Mazarin. Nu är det ÄNNU en gång som det inte blir av. Så jäkla sjukt.. det är som om de vilar en förbannelse över våra träffar.. ALLTID är det ngt.
Aaah!
Men jag hoppas på att vi kan boka en ny dejt snart, & att Mazarin inte är alltför ledsen på mig. Tro mig.. jag hade MKT hellre delat en vinare med dig än legat här & tyckt synd om mig själv. Bajs.

Min Mamma är iaf sötast. Efter jobbet ska hon komma upp hit med lite mat till mig. Igår kom hon oxå med en liten leverans. Gud vad jag  älskar henne!
Hade tänkt att fjäska lite för min bror med, höra om han kanske inte kan vara en ängel & köra mig ner till Hemmakväll, för hur bra Las Vegas än är, så behöver jag lite variaton.. & så har jag spanat in ett par filmer jag skulle vilja se.
Jag tror nog att han kommer vara snäll, annars får jag helt enkelt ringa Pappa & skvallra.

Borde kanske ta & duscha idag. Mm. Man känner sig aningen ofräsch efter att ha legat & svettats i sängen ett helt dygn.
Men, det får bli efter Våra Bästa År.


Nu ska jag snoka runt lite.

Sjuk.

Idag är jag sjuk. Det är synd om mig. Har spenderat hela dagen liggandes i sängen, tittandes på dvd eller sovande.

Nu är det dags för Idol.

Now I'm rich!

Tack anonym för den fina kommentaren.

Idag har det dock varit en ganska bra dag. Då jag mestadels tänkt enbart bra tankar om detta. Som hur fantastiskt underbart min bror kommer att ha det där.. & hur fantastiskt stolt jag är äver honom!
Faktiskt inte en endaste tår i mitt öga idag :)

Annars? Fått hem en lapp om att jag varit sjuk på heltid, då jag gick hem ca 1,5 timme tidigare i Torsdags.. f*ttor! Så.. imorron ska jag vara på krigsstigen.. igen.

Vill ni veta vad man kan göra om man är lite fattig såhär innan lön? Då tittar man i sin lilla "kameraväska".. & vad hittar man där? Om inte en hundring! Tjohoo! Now I'm rich!


Nu ska jag duscha, sen väntar maud & IDOL.

Mentalt instabil.

Idag började jag nästan gråta på tåget hem. Sen började jag nästan gråta på cykeln hem. När jag kom innanför min dörr, fällde jag mina tårar.

Jag känner mig som en galning som känner såhär, men detta gör så ont i mig att jag inte ens kan förklara det. Ni kommer aldrig att förstå.
Så tänker jag, hur patetisk jag är som håller på såhär. Jag menar, det finns folk som aldrig någonsin mer ska få se sina syskon.. medans jag faktiskt ska få se mitt om mindre än ett år.
Men det hjälper inte, det gör så satans ont i mig iallafall.

Vi lever alla i olika öden, därför kan inte min sorg bli mindre på grund av andras.

Jag förstår inte hur jag ska klara att bete mig som en normal människa den närmaste tiden. För, varenda jäkla minut ligger tårarna & lurar under ögonlocken, det hjälper inte ens att blunda..


Inatt fick jag ett sms; "Sis, jag åker om en månad....". Då grät jag. Jag grät så mycket att min ögonmask var alldeles våt av tårar.


Varför är jag inte bara glad? & ser det som alla andra ser det.. Att han kommer att ha det så himla bra, att han kommer att utvecklas & bli tusen erfarenheter rikare!
Är jag så egotrippad att jag bara kan tänka på mig själv?
Nej, såklart inte. Självklart vill jag min brors bästa. Det behövs inte ens ifrågasättas.
Men det kommer att bli så jäkla tomt.

"Men ni är ju iaf tre, jag är själv". & ja, det är precis det som gör så satans ont i mig. Min lillebror, ensam i USA.


Åh gud. Jag tror att jag kommer att gråta vid de mest olämpliga tillfällen en massa gånger nu framöver.



& nej, jag har faktiskt inget annat att skriva om idag.

Ett år utan honom.

Det känns faktiskt för j*vla ruttet att jag & lillebror inte ska få en sista tripp till Sthlm. Jag känner att vi skulle behöva det, eller iaf jag.
Jag är verkligen inte redo för att släppa taget om honom. För hur det än är, så är han alltid min lillebror.
Men jag vet också att det är detta han vill, & ska.

Igår fällde jag några tårar i soffan.

Alla säger till mig att tiden kommer att gå såå fort.. & det är ju detta han vill. Jag vet allt detta, men vet ni att min lillebror är den person som betyder allra mest för mig.. i hela världen.
Han kommer själv aldrig någonsin att förstå det.

Om allt detta går som det ska, så får jag bara träffa min lillebror i ca en månad till. Sen ska jag inte få se honom på ett år.
Det är just därför jag vill ha ett par dagar med honom, & Sthlm.. med oss.

Nej. Jag kan inte ens skriva mer om detta nu. Får slå undan alla tankar, tills det väl är dags.


Nu ska jag se klart filmen jag började se igår..


& vem behöver inte kärlek?

Dumma!

Åh. Vad lack jag blir på min chef ibland.. eller ofta. Förstår hon inte ett skit utav vad man säger till henne? Morr.
Jaja, nu är jag iaf äntligen hemma.. lyckades att få en tvättid även denna Måndag, drygt.. men skönt att få undan det.. hatar att ha mkt tvätt. Nej, en gång i veckan ska det tvättas!
Tänkte att jag skulle passa på att städa lite också, medans jag ändå har så tråkigt menar jag.

Otroligt kärt av kusse att ringa idag, & fråga om jag kom hem ordentligt i Lördags.. hahaha.


Om i Lördags ja. Kvällen kunde ha slutat bättre, men den började iaf otroligt bra. Mkt trevligt hos Emma i Lund, men kan man ha annat med dessa töser? Efter ett tag blev det galet galet.. & ngnstans i taxin hem började väl den riktiga urspårningen? Haha.. men aah det var jäkligt skoj det med. Det var väl bara den där sista biten som var sådär.. sick!


Nej nu ska jag snoka runt lite här.

Dags igen.

Såja. Då var det återigen Måndag, & dags att bege sig till jobbet. Åh. Jag vill inte. Jaja, hoppas att tiden går FORT, så att man sitter här hemma snart igen. Måste fjäska för min chef idag igen, ååh. När jag kommer hem ska jag se en film som jag inte orkade se färdigt igår, bara så att ni vet. Sen skulle jag behlva städa lite också, men det lär ju inte hända.

Nej, dags att bege sig.. & Elin.. jag kan nästa Fredag.. den 19 alltså.. om det inte är så pass bra att jag har turen att befinna mig i Sthlm då :)

Söndag, say no more.

Söndag. Yäk. & vi hamnade visst på Tages igår. & folk är så j*vla jobbiga ibland. & sprit kan vara livsfarligt.

Maj Gad.


Nu ska jag duscha sen blir det sängen & dvd.
I'm Lovin' it.

Mot Lund.

Ja j*vlar vad jag har befunnit mig i olika städer (byhålor..) denna helgen. Nu ska jag snart kasta på mig jacka & skor, för att bege mig till Lund. Nice. Så får vi helt enkelt se om det blir ngn utgång där eller inte. En sak är iaf säker; Jag ska inte hamna på Tages ikväll!

& jisses vad det stör mig att inte veta vem det är som stör sig på att vi HÅNGLAT.
Jojo, Lotta har minsann hånglat nu igen.


Nej, nu ska jag fixa till det sista & bege mig. Enjoy the day f*ckers!

Jag har bestämt mig.

Hemma igen. Det blev en ganska snabb tur i Malmoe. & bara jag hittade vad vi skulle.. fast det är väl inte så bara det iaf! :)
Mysigt att träffa C&E iaf. & otroligt skönt att få prata av sig lite om vissa saker på vägen hem.. Tack för att du lyssnade på mitt svammel Hoochie! Jag är helt f*cked up ibland.. men jag behöver verkligen ngn som orkar lyssna på mig.

Jag vänder ut & in på allt & blir alldeles tokig av mina egna tankar.. Men, jag tror att jag har kommit fram till ett beslut nu. Ja, för när det inte känns rätt i hjärtat, då kan det inte vara rätt.
Nu vill jag mest bara veta vem f*n det är som stör sig på saker jag gjort.. eller du då.. hmm.. vem kan orka bry sig så mkt att man påpekar det? Den tanken maler & snurrar i mitt huvud!
Jag bara måååste snoka lite till, sen får jag försöka att slingra mig ur allt.
För det är ngt som inte stämmer, helt enkelt.

Ååh. Denna stan är helt enkelt för liten för mig ibland.. Jag blir tokig av att alla jämt vet allt utan att man själv vet ngt!


Du säger har du tändstickor ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
& du säger har du vin & sprit så att det räcker att få hela fjärden full av sorger..



& my god. Det får mig att känna.. ngt..


Nus ka jag ut & gå med A. God I need that!

F*cked up.

& nej. Jag klarar det inte. Det blir bara för bra. Herregud. I'm so fucked up.

Aaah kom igen, ge mig en j*vligt bra dag nu!


& vemfaaan är det som har blivit sur? Me need to know!

Mot Malmö.

Vad i hela fridens namn gör jag uppe, fixad & klar.. nu.. en Lördag?
Jag, Carro & Elin ska till Malmö & titta på..


Ja de ni ;)

Mot Löddeskogen!

Fredag. Äntligen. Ska snart hoppa in i duschen. Därefter ska jag cykla hem till familjen & låna bilen. Köra till IKEA & byta en lampa, skutta in om H&M & köpa en mascara. Hem till familjen & äta. Vänta på ett samtal. Plocka upp my A & gasa mot Löddeskogen & vår vän C.

Det blir bra mina vänner!

Ännu en natt med Danny.

Ja, nu är det återigen dags för mig att hoppa i säng med Danny. Det är ganska så tragiskt när man tänker efter. Men vi har det faktiskt bra han & jag. Idag ska vi till och med ligga i nya sängkläder. Mhm.

Kanske är det dags för mig att släppa taget om dvdn & våga försöka släppa in ngn verklig..

Bokat.

Såja, nu har jag bokat till till klipp&slingning.. imorron om 2 veckor är det jag som unnar mig lite lyx.

Men just nu ska jag bara krypa upp i soffan. Titta på Idol, med tända ljus.. äta skorpor, dricka the & proviva.. det ska min mage nog må bra av.


Omtänksamma sms.. awaaaa!

Spya på jobbet.

Försöker Gud att säga mig ngt kanske?

Idag när jag käkat mådde jag tokilla. Gick två rundor & försökte att kämpa emot det. Men till sist gick det inte, & den sista biten in till toaletterna fick jag springa, var på väg upp.. men fick vända tvärt.. & hann precis stänga dörren om mig.
Så, nu har man gjort det också.. spytt på jobbet. Var helt färdig efteråt, ringde min chef.. & åkte hem.
Vad kommer jag fram till av detta? Att jag aldrig mer ska äta Ceasarsallad på påse.. fyförsatan.

"-Hur står det till tös?". Ja, Pappa.. det kan man undra.


En annan sak då..
Jag förstår faktiskt inte hur man efter bara en kväll på fyllan kan kalla en annan människa, som man inte ens känner.. för gumman, sötis, sötnos, sötisen.. jaa..
Alltså, kanske är det bara jag.. men aah.. jag reagerar mest så som att.. lägg av.
& jag ger inte ett dugg tillbaka.
Är det så att jag tycker det är knasigt att bete sig så, eller är det så att det är för att fel person säger så?

F*ck vad jag analyserar jämt. Kan jag inte bara koncentrera mig på att det är gulligt.. & hoppas på att han faktiskt är mer än Vinsnygg..


Nej nu ska jag läsa några bloggar, sen ska jag duscha & bädda rent i min säng.. bara så att ni vet.

En del av mitt hjärta.

Just another day at work. Mhm. Men idag har det varit lite bättre, så man ska väl inte klaga alltför mkt.. bara lite.

Har nyss kollat på Idol.. & när jag ser det så är det nästan så att jag DÖR av pinsamhet emellanåt.. herregud.. hur kan man ens få för sig att ställa upp när man är så satans kass? Till och med jag är f*n bättre än vissa där!

Ännu en dag då jag & Mazarin haft telekontakt. Gud alltså. Vi måste bara ta & ses snart. Vi snackar nästan omkull varandra som det är nu. & man kan verkligen inte få allt sagt över telenäten. Nej Mazarin, vi bara måste ses!
Jag måste få berätta för dig om hur jag känner för allt & hur j*vla cepe det är att vara såhär!
För det är det faktiskt bara du som förstår.

Det blev inget med Sthlm heller. So sick tråkigt. Böttis hade redan sålt biljetterna, & jag kysste arslen helt i onödan!
Jaja, det får bli senare då.. hoppas på att Böttis ska upp där inom en snar framtid igen, eller inte..
Ska iaf ta & boka en tid till klippning ist då.. ngt får jag ju ha när jag inte får andas Sthlm.

Jag ska citera en text från Håkan imorgon. Som är så sjukt bra. Den får mig att tänka & längta efter Sthlm. En liten del av mig vill alltid dit.


Nej, nu blir det bingen & Danny.

Till sängs med Danny.

Nu ska jag gå & lägga mig med Danny. Ohyes.

Ett löfte.

Om jag nu inte får denna lilla tripp till Sthlm, vilket jag med all säkerhet inte får.. då ska jag unna mig att gå till salong & fixa mitt hår.. det var faktiskt hur längesedan som helst som jag gjorde det sist!
Inte för att min kusse inte skött det bra.. för det har hon, men jag känner att det är dags för lite mer förändring nu.. jaa.. i med lite andra nyanser på slingor & så.. lite mer höstigt helt enkelt.

Man kan inte vara blond and gorgeus alltid.. ;)

Dagens Zante:

Får idag bli en bild, helt enkelt. En mkt vacker sådan dock. Från en kväll på Cocktails and Dreams, då jag vevade så mkt med armarna att Mia fick pressa ner den ena för att vi ens skulle kunna ta detta fotot ;)
För ja OJ vad vi vevade & rejvade där, nästan varje dag!


Ying & Yang.
Look how happy we are!

Ooh I Love you dear cous'

Ge mig Sthlm.

Tisdag. En dag närmare helgen. Som just nu ser ut att vara full av äventyr.. härligt.

Hade lite slagge med min chef idag, igen kanske man ska säga. Hmm. Men jag är bara SÅ trött på allt nu, orkar inte ta ngn mer skit! I morgon ska jag börja min nya stil; skita i allt & alla & bara köra mitt eget race. Jobba mina timmar & gå när de är över, hur det än ser ut.
Synd bara att jag idag fick ett erbjudande om en liten Sthlms-tripp om 2 veckor.. den kan jag ju bara GLÖMMA nu när vi har hållit på som vi gjort.. F*N OXÅ! Jag vill ju verkligen dit. Men jag ska ge det ett försök imorron, jag har trots allt några semesterdagar.. som ska plockas ut.. förr eller senare. Så det blir till att kiss ass imorron, utan reslutat dock.

Annars? Pratat en liten stund med min Mazarin idag. Min fina vän, du ska bara följa ditt hjärta så ska du se att allt löser sig.

& så var det återigen det här med att ngn visar intresse. För det är de väl? Då backar jag. Varför gör jag alltid så när det finns inom räckhåll? Finns det däremot ett par mil bort.. ja då, då vill jag ha det mer än någonsin. Då undrar jag.. är jag SÅ rädd för mina egna känslor.. eller är det helt enkelt inte rätt?
Analyserar sönder allt, som vanligt.. Men ärligt.. det där GÅR ju bara inte. F*ck.

Jag måste skärpa mig, på så många plan.. ja, det måste jag.


För jag vill alltid ha dig som inte finns här.


Har för övrigt äntligen blivit klar & fyllt i beställningen till Ellos.. så den ska skickas in imorron.. & så blir jag förhoppningsvis en snygg jacka rikare snart!


Nej nu ska jag snoka i lite bloggar, sen kallar duschen.

Staden har ögon i nacken.

Kolla in vilken fin blogg jag har fått då. Tack vare Denise, som ni hittar en länk till här på min sida. Det tackar jag för. Eftersom jag var hyfsat trött på de designer som fanns här, & då jag absolut inte kan åstadkomma ngt sådant själv.. så är jag himla glad för denna. Så tack Denise :)

Idag klarade jag undan skäll från min chef. Istället hamnade jag i luven med en j*vla kärring som handlade i affären. Ärligt talat, exakt VAD är det det dom inte förstår i frasen; "-Jag jobbar inte här". Nehejdå. Hon fortsatte att fräsa, & irriterad som jag oftast är på mitt jobb.. så fräste jag tillbaka.
"-Du var mig allt en otrevlig ung tjej". Ja, tack detsamma.. fetto! Så sa jag ju inte men..
Annars ringde min chef mest & var irriterad & kollade hur vi skötte oss. Nu har hon nämligen ögonen på oss, eftersom vi går emot henne.

Det tycks hon inte vara ensam om heller, att ha ögonen på mig. Jo jag visste att staden är liten. Men att min kära Mamma skulle få höra saker via tjockisar på sitt jobb.. det visste jag minsann inte.
DUMT av mig att glömma bort att denna j*vla staden är så j*vla liten att det ibland inte behövs ögon i nacken för att se allt.

Mamma undrade vem min pojkvän var. HAHA. Lilla sötaste Mamma. Hon skulle just älskat en sådan sak till svärson ;)


Jag tvättar idag. Bara två maskiner. Men dock. Skönt att få undan det.
Så nu ska jag ner där igen.

1 September.

Ja jisses. Vad fort tiden går. Nu ska jag snart hoppa på cykeln & bege mig till jobbet. Jag längtar redan hem. Har en känsla av att jag kanske ska få lite skäll på jobbet idag, men ärligt talat.. så orkar jag faktiskt inte bry mig.


Vet du att jag tänker på dig ibland, jag saknar din röst


Jag håller med Elin. Allt går bara på en sån jäkla rutin just nu.. & jag är såå trött på det! Nej, nu måste f*n ngt hända!


Sätt min värld ur balans älskling.


RSS 2.0