Indie Rock And Roll.

Sitter hemma i Böttes rum. Här är, hör & häpna, faktiskt rörigare än det någonsin var när han bodde här. Mhm.
Idag ska det serveras kräftor här, vars ett paket ska vi trycka i oss. Ah.. så fint det ska bli.. jag ÄLSKAR kräftor.
Hoppas såklart även på att få mig ett glas vin till det, efter tre vita helgdagar känner jag nu suget. Haha. I'm such an alcho. Nejdå, lite vin är helt enkelt aldrig fel.
Idag kommer jag att sakna en Lillebror vid bordet. "-Men hur gör man nu då?" "-Jag kan inte", "-Ska man äta det?".
Lilla Lillebror, tiden går faktiskt ganska så fort trots allt..


Annars blir det nog lugnt idag. Ska ju ha mitt lilla mini-kalas imorron fm.

Jag känner att jag är sjukt sugen på en liten utgång imorron, men.. det verkar ju tyvärr inte vara ngn annan som är det. Attans. Menmen, det kan kansle vara skönt för Tages att sakna mig en helg till ;)

Annars har Pappa berättat att det är läge att gå dit nu, då kommer jag nämligen att slippa....


Visst har man en blogg för att ventilera. För vem i hela världen orkar höra på allt svammel som omvandlas till meningar här..


Det finns en önskan om att någon ska hitta mitt hjärta & aldrig ge det åter.
Jag vil bli sådär himlastormande kär.



Making up Breaking up
What do you care?



Stay if you wanna love me
stay
ooh dont't be shy
let's cause a scene
like lovers do on silver screens
 let's make it
yeah we'll cause a scene


Man I'll freak you out..


Skott i benet.

Marre.. du kan andas ut. Jag har skött mina uppgifter & har således sluppit undan ett skott i benet. Alltså kan även jag ta på mig dånseskorna nästa Fredag ;)

Ja. Idag har jag varit himlans flitig här hemma måste jag säga. Har gjort allt jag skulle & mer därtill.
Jo, jag är en sån som älskar att skryta om mina städ bedrifter här i bloggen. Kanske för att det inte händer allt för ofta?
Nåja. Idag har jag skurat badkaret & kaklet däröver, rensat i diverse necessärer & beautyboxar, rensat badrumsskåpet & kastat lite grejer. Samt tömt min stol som hade förvandlats till ett klädberg.

Nu ska en liten flicka bli lycklig över inte mindre än 4 necessärer & en del smink däri.
Några andra ska bli lyckliga över lite kläder.


Jag är fanimej en otroligt snäll själ ja ;)


Nu förtjänar jag vila. Min säng & Criminal Minds. Ohja.


& imorrn vänner.. FREDAG! I'm Lovin' it.

Babbeldrottningen.

Hej fanz!

Vad trevligt att se att vissa tog åt sig av min pik här på bloggen igår. Sånt gillar jag. När man får resultat.

"-Jag tänkte. Vad är det för en snygging som går där?"
& sen bjöd han mig på tårta. Åhåhå.

Jag läser just nu en bok som heter Babbeldrottningen. En mkt revlig bok måste jag säga. Sådär härligt Chicklittig (!).
Ibland tror jag att jag själv förvandlas till Babbeldrottningen. Alltid i helt fel lägen. Men alltså de där var ju bara sanningen.

Jag känner ju inte honom så direkt. Jag känner bara vissa delar av honom.

Ja, världen är allt bra liten ibland.


Idag när jag gick hem kände jag den kalla luften mot min kind. Jag önskade att du skulle komma & stryka bort kylan.


Mia säger att det luktar jul ute när det är såhär kallt. Igår fick jag iförd endast en handduk ställa mig med näsan ut genom balkongdörren för att se om detta stämde. Jag kan förstå vad hon menar.



Nu vill jag ha tindrande fönster & någon att ge klappar till.



En bonde i vår byyyyy.

Såja. Nu har jag tryckt i mig lite nötter. Det är bra, då behöver jag inte äta ngn kvällsmat. För övrigt så har jag, som så ofta förr fastnat här. Det är inte bra, jag hade ju faktiskt saker jag skulle göra. Men, imorron SKA jag göra det. Jag får helt enkelt inte sätta mig här innan jag gjort det. Gör jag det så måste jag återigen.. skjuta mig själv i benet.

& varför skickade den fula lilla grisbonden.. eller vad hon nu är för ngt.. ut den enda snygga killen? Mah. Sen undrar jag nog mest vad han gjorde där? Som om en hunk som honom inte kan hitta ngn på annat vis. & hon.. helt seriöst? Jo men ja.. då kanske man själv har chansen på en pangkille helt enkelt.


Nej vad jag svamlar nu. Dags att inta sängläge & ladda för Greys. & jag ska dricka Pucko, ååh.. det är så nostagiskt gott.


Vet du förresten att jag tänker himla ofta på dig nuförtiden? Det gör jag. Jag tror att det är för att jag helt saknar någon annan att låta mina tankar vandra till.

Min 25-årskris.

"-Du måste typ göra saker.
-Vad för saker?
-Typ sätta fyr på saker & sånt".


Jag & Kusse pratar om in 25-årskris. För jo, komma ska den. & då är det dags. Då ska jag göra revolt & göra typ såna saker som att sätta fyr på saker & ting, som mitt storarumsbord till exempel.

På tal om min 25-årsdag så tycker jag att det vore trevligt om folk kunde ta & visa ngt som helst intresse & iaf ta sig mödan att ge mig ett svar. Jag vet att jag sagt att man ska ha svarat den 3, men det känns som om ni som inte redan svarat inte kommer att göra det då heller? Dessutom hade jag tänkt handla lite till detta på Söndag, så ni som läser min blogg.. ni vet vem ni är.. kan väl vara söta & svara under helgen? Om ni inte vågar skicka mig ett sms så kan ni väl iaf skriva en kommentar här. Det kan jag väl iaf vara värd ;)


Kanske borde jag ta & äta lite kvällsmat nu? Men jag är fortf mätt från lasagnen & tårtan jag åt till lunch.
Vilka I-lands problem man har.

När hjärtat längtar.

Det är så kallt ute nu. Kylan biter tag i min kropp. Jag önskar att möta en varm famn när jag kliver in genom min dörr.
Inte för att famnen kan värma mig. Utan för att den bara ska finnas där. Som min trygghet. Jag behöver trygghet.



Många människor söker ständigt efter nya äventyr, nya kickar, nya platser att se, folk att möta. Själen är orolig & kroppen stressad. Man vill bortbortbort. Man vill vara överallt, utom där man befinner sig just nu. Kanske vill jag vara där? Kanske vill jag syssla med det, eller kanske vill jag göra ngt annat.
Själv har jag sett mig allt ifrån ligga på en varm strand i Grekland till en mörk promenad i ett höstklätt Sthlm. Jag har varit där med andra människor, jag har varit där ensam.
Ständigt har jag känt att jag är för stor för denna stan, eller kanske snarare att denna stan är för liten för mig.
Jag har hoppats på att finna min ro & min lycka på alla möjliga ställen, förutom just här.

Det var då. Nu är jag nöjd som jag har det. Jag skulle just nu inte kunna tänka mig att tillbringa mitt liv någon annastans än just här., just nu. Det är här jag har mitt allt. Min familj. Mina Vänner. Min uppväxt. Min trygghet & mitt liv.
Mitt hjärta längtar inte längre någonstans. Det längtar efter någon.

För trots allt är det något som saknas. Trots allt skulle jag vilja ha någon att gå mörka promenader i ett höstklätt Landskrona med. Någon att skratta med, ngn att gråta för, ngn att dela hela mitt hjärta med.

Kanske kommer jag aldrig att finna mitt hjärta här. Men då vet jag, att det inte är meningen att jag ska vara här. Just nu kan jag inte vara ngn annanstans. För det är här hjärtat finns, mitt eget.

Men så många andra längtar fortf bort. Folk som delar sitt hjärta med ngn. Folk som inte vill dela sitt hjärta med någon.
& jag undrar, varför längtar man så.. ständigt efter nya platser & nya mål.


Är man inte nöjd med den man är? Är de det allt handlar om?


Jag är nöjd med den jag är, jag önskar bara att någon annan ska se det..



Men en del av mig själv kommer alltid att se mig vandra längs Stockholms vackra vyer,
en del av mitt hjärta längtar alltid dit.

Tele2 & Jag.

Idag har jag återigen tvingats ringa Tele2, det börjar bli en vana det här. Detta har nu lett till att jag inte har ngn tid över för att skriva det där mejlet idag. Men det SKA göras, denna vecka.

Nu ska jag liksom värma soppa, lägga ut mat & sedan bänka mig i sängen & låta mina ögon ta del av UB & DH.
Lovely.


Tänker du någon gång på att jag kanske också vill säga något..

Jag HATAR Tele2!

Hatar jag TELE2? Yes, det gör jag. Efter ca 10 samtal har jag nu åtminstonde lyckats få "tillbaka" internet via nätverkssladden. Bra då. & varenda gång jag ringde fick jag upprepa samma sak, & fick samma svar tillbaka. "-Men den dosan kommer inte från oss". Vid ca 7e samtalat lackade jag ur & förklarade å det bestämdaste att det gör den VISST. Hon envisades med att det hade hon aldrig hört talas om. Varpå jag vänligt påpekade att JO DEN KOMMER IFRÅN ER!
Vad gör kärringen då? Jo, lägger på luren i örat på mig. Satmara.

Nu har jag iaf lyckats. Tack vare att ngn till slut gav mig den enkla svaret. Nu återstår bara att skicka ett mejl till dom imorron. Jo jag lovar, dom har skött allt detta så fruktansvärt dåligt.. & droppen var när jag blev klickad för att hon fick ta min kritik.
Så nu jäklar. Sen är det jag som säger upp TELE2 & hoppas på bättre lycka hos ngn annan.


Var bara tvungen att kräka lite om det.
Nu ska jag snart bädda ner mig.

Som vanligt om Måndagar.

Hej fanz!

Måndag. Vaknade med en lätt liten huvudvärk. Men det var inget ett glas Treo inte kunde råda bot på. Som vanligt om Måndagar så var mitt tåg försenat. Synd att man inte kunde garanetera att det var det varje gång, då hade man kunnat stanna hemma ett tag till.
Inte helt otippat var tåget på vägen hem försenat även det. Jo, som jag tidigare nämnt så älskar jag livet som penlare med Skånetrafiken. Idag fick jag iaf mitt Frikort från när det var tågkaos för ngn vecka sedan.

Ja, det är väl ungefär vad som hänt hitintills i mitt händelserika liv. En dusch har jag hunnit med sen jag kom hem. Nu sitter jag på msn & Misan skickar bilder från Jonathans kalas.
När det är klart hade jag tänkt ta & äta lite.

C&B ska komma hit med min fölsispresent idag. Gud så överraskad jag ska bli ;). Sen ska även min kära vän Coffe komma hit & hjälpa mig med att försöka få rätt på mitt internet. Vad skulle jag ta mig till utan honom? Trots att jag ibland mest vill strypa honom ;)


& du är faktiskt snygg. Det är bra synd det.

Sjukt.

Jag såg nyss en helt sjuk dokumentär på tvåan. Handlade om tvångstankar. Jisses. Jag blev så frustrerad av hennes beteende. Tänk då hur det måste vara att leva med det.

Det får mina röster i huvdet att kännas ganska så harmlösa ;)


För övrigt är jag såå himla trött. Kan inte förstå hur jag kan vara så trött. Jag antar att min kropp fortfarande går på Sommaritd.
Så jag ska nog bara snoka runt här en liten stund. Sen får det bli till att se det sista på mitt inspelade CSI avsnitt. Därefter, om inte innan.. lär det bli sussa sött som gäller för mig.


I morgon är det Måndag & ännu en ny vecka tar vid. Herregud vad tiden går fort.

En ful vana.

Först & främst. Till dig jag skrev om i mitt inlägg igår. Jo, det var dig jag menade. Jag tycker bara att det är löjligt att man inte ens kan hälsa. Det som hände då spelar väl ingen roll där vi är nu, ett hej kan man alltid kosta på sig. Jag hade hälsat tillbaka, för jag har ingen anledning att inte göra det. Du ska vara stolt över det du lyckats skaffa dig, så hälsa nästa gång, eller så gör jag det.. det räcker att du inte vänder bort blicken :)
Vi är vuxna nu, snart 25..


Idag var jag & Mamma som tidigare nämnt på en liten handletur. Vi skulle ju bara hämta ut medicin till Pappa på Apoteket, hette det ja. Mhm. En titt på Esprit ledde till att jag kom hem med en svart basic kofta & en vit basic top. 264:- för båda, det är ju ändå helt okej. Typ så att man inte får låta bli att köpa det då.
Annars blev det mest lite behövligheter från Maxi som fick följa med mig hem.
Lite lätt ångest har jag allt över det jag köpte, även om det inte kostade mig så mkt. Men, som tur är hade min kära Mamma ngt klokt att säga där; "-Du var ju inte ute i helgen, så ist kan du slösa pengarna på det". TACK Mamma.. jag älskar när man har en bra ursäkt, från ngn annan :)
Men nu har vi iaf LOVAT oss själva att vi bara ska hålla oss hemma nästa Sönd, iaf ifrån varuhus.. det börjar att bli en ful vana det där..

Nu har jag duschat, målat naglar & bytat om till pyamas. Snart ska jag koka lite soppa, som jag hittade i en påse från Bokia. Man fick visst en paket soppa när man köpte en bok. Passar mig perfekt idag :)
Så det blir soppa & GG i sängen för mig.


I morgon SKASKASKA jag städa här. Gör jag det inte måste jag typ.. skjuta mig själv i benet!


Men nu; läsa bloggar.

Hello Kitty & jag ska ut & gå.

Nu ska jag fälla upp mitt rosa Hello Kitty paraply & ge mig ut i det fina vädret.
Har jag gjort ngt vettigt sen jag skrev här sist? Ja, pratat med folk på msn.


Jag har iaf världens sötaste paraply.
Tack Spättan.

New light.

Hej fanz!

Mormor & Gert har nyss varit här & hjälpt mig att få upp en snygg svart lampa i min hall. En lampa som jag för övrigt har fått utav Gert, man tackar. Den sitter nu så himla fint i min hall. Äntligen lite sweet belysning även där.
Om ca en timme ska jag bege mig hem till familjen för lite maud. Sen ska jag & Mamma komma överrens om hurvida vi ska köra & hämta piller till Pappa på Apoteket på Väla, eller på Center Syd. Jag röstar för Center Syd eftersom jag är såå rött på att köra Välavägen nu.
Är väl tänkt att jag ska röja lite här innan jag kommer så långt, meeen..

Igår var jag som sagt på kalas. Hos världens sötaste (snart..) 1-åriga kille. Helt ärligt.. jag tror inte att det finns ngn sötare unge än honom.. inte på pojksidan iaf :). Han showade glatt på sin nya stol & underhöll oss allihopa. & så många paket han fick, en bortskämd lillkille de där :). Nejdå, men man fyller ju bara 1 år en gång.
Jag undrar mest hur mkt Mamma Maria uppskattar alla låtande presenter han fick "-Heey Lalaaa!". Haha. Stackarn. Men Jonathan gillar ju sina telletubbies iaf. Sötungen.
Du lyckades bra med ert första "barnkalas" Maria. Goda kakor & trevligt, som alltid hos er. Hoppas att du lyckades varva ner lite sen :)

På kvällen träffade jag min A. Bara hon & jag. Det var längesedan. Så det var faktiskt välbehövligt att ses. Pratade om allt & inget. & en hel del om...
Ja, gammal vänskap är allt bra fint ibland.


& idag är det då Vintertid. Regnet öser ner & himlen är grå. Åh, vilken underbar ny tid.


Nej nu ska jag göra ngt vettigare än att sitta här.

Vintertid.

Jag vrider tillbaka klockan & låter den nya tiden vara här.

Man kan inte vrida tillbaka tiden. Istället får jag ta vara på den tid som ligger framför mig.




Oktober, och jag håller din hand för hårt
har du nåra goda råd
innan klockan byter år

Rosa Dagen.

Livet här här & nu.


Var glad att du har chansen att få leva det.


Ja. Idag är det Rosa Dagen, som i Rosa bandet. Jag hade gärna velat befinna mig i Malmö idag, där ska det visst vara riktigt fint. Men, idag så ska jag ju på ett 1-års kalas. Som ska bli så skoj att få gå på :)


Innan idag var jag & Mami i stan. Handlade en bok & Fars Dags-present. Duktigt att jag inte plockade med mig ngt annat, måste jag säga.

& herregud såå otroligt patetisk du är människa. Att du inte ens kan titta åt mitt håll. Hade jag varit dig hade jag absolut gjort det. Du har ju faktiskt allt det jag inte har; En man, ett barn.. Som så många ser det; Det perfekta livet.
Så kom igen.. låt det svida lite i mig. Var stolt, gå rak & se rakt fram.


Dagar som denna får en att stanna upp, fundera & uppskatta att man får finnas här just nu.


Nu ska jag svida om till kalaskläder :)


Älskade Lillebror.

Vilken tur att jag inte lät fler signaler gå innan jag svarade. För vems röst möttes jag av i andra änden av luren? Inte Mammas, som jag var så stensäker på. Nej, det var ingen mindre än min högst älskade Lillebror. ÅH så glad jag blev av att höra hans röst, att höra att han ville prata med mig. Jag vet att jag förstår honom på ett annat vis än Mamma & Pappa gör. Det var så otroligt skönt att försöka ge honom lite råd, att stötta honom.
Jag skulle nog kunna skriva hur mkt som helst om vårt samtal. För det betyder så mkt att han ville ha min syn på saken.

Men jag säger bara som jag sa till honom; Du måste göra det DU känner är rätt.


Lyssna till DITT hjärta Björn. Det är lätt för oss här hemma att döma & berätta vad du ska ta dig till. Men det är bara du som kan veta hur det känns & vad som är rätt för dig. Så gör nu vad du vill Björn. Vi alla finns här & stöttar dig vad ditt beslut än blir.


Jag älskar dig & tänker på dig.

Snart så.

Hej vänner!


Idag har jag inte så mkt att skriva om. Sitter mest här för att jag, ännu en gång väntar på att mina naglar ska torka.
Det är iaf vansinnigt skönt att det är Fredag imorgon; HELG. Ska bli såå fint. Hade tänkt att ha en lugn & fin helg, utan utgång. Tror att jag behöver det.
Det enda jag har inplanerat är ett 1-års kalas på Lördag. Det ser jag såklart fram emot himlans mkt. Ska bli roligt att få träffa lilla sötnosen, & alla andra igen.
Idag har jag handlat en fölsis till honom. Jag hoppas att han gillar den, det gör iaf jag :)


Nej nu ska jag sluta tråka ut er med mina meningslösa inlägg.

Klickat hem från Ellos.

Hej sötnosar!

Nu har jag nyss klickat hem lite varor från Ellos, DET är tamefan lycka.. i den allra enklaste formen.
I paket nummer ett kommer det 2 par gardiner (båda röda, till storarummet), en svart tunika, en rutig klänning, ett par svarta stövlar & så lite lysande blomsterkvistar :)
I paket nummer två kommer det en top/tunika & en stickad kofta.
Det var nog allt?
1600 ngnting blev det efter avdragen rabatt. Så får vi väl se hur mkt jag behåller.

Annars har jag inte så mkt att skriva om. Igår fylldes jag, precis som jag visste av en välbekant men endå främmande känsla.

Nej, nu ska jag fixa rätt med teven här, sen blir det Greys.

Depp.

Jag pratade nyss med Mamma. Ja, först pratade jag med Pappa, men sen tog Mamma över. Samtalet med henne ledde till att jag blev helt depp. Inte för att Mamma på ngt vis var dum eller så. Men jag irriterade mig på att hon inte förstod Björns känslor så som jag vill känna att jag förstår dem.
Sen meddelade hon även att varken MORMOR eller Gert kan komma på mitt lilla kalas. Så nu ska varken MORMOR, Gert, Farbror eller min favvo killkusse komma. Sen fattas ju såklart min älskade Lillebror oxå.. Känns det lönt att ha kalas eller? Alltså, eg förstår jag inte varför jag bryr mig. Jag är ingen kalasmänniska. Hatar stora kalas. Men äsch, det känns så skitnödigt att man ens tvingas ha detta lilla kalas. Hade helst inte haft ngt alls.

Jaja. Nu har jag iaf nyss kollat upp stadsbussar i Ängelholm. För dit ska jag imorron. Usch. Bara tanken på att sitta på det tåget dit ger mig smått ångest. Att sen tvingas hoppa av där, kliva ur där.. åka en bit genom stan..
Det hugger till ngnstans inom mig.

Den stan gav mig en helt ny känsla. Den stan förstörde delar av mitt känsloliv. Det låter sjukt. Det är sjukt. Men dessa två veckor gjorde mycket med mig.
Det är så många år sedan nu, men jag tror att det kommer att kännas precis likadant.
Jag tror till och med att en bit av mig vill dit, för att känna hjärtat slå lite extra.

Nu undrar ni kanske om jag ska åka dit & få mitt hjärta krossat? Så är inte fallet. Jag ska faktiskt inget annat än att vara en snäll dotter & hämta min Pappa på sjukan där.
Vad gör man inte för dom man älskar?


Jag borde städa & fixa med saker & ting här just nu. Men jag orkar bara inte. Min kropp tycks ha fastnat här.
Ska iaf ta & äta ngt nu.

Uss då.

I morse blev jag "väckt" av ett nummer som jag så väl känner igen, trots mitt ngt nyvakna tillstånd. Jag svarade inte. Varken min hjärna eller mitt hjärta orkade med det just då.

Kom försent till jobbet. Jag fullkomligt älskar livet som pendlare, det förstår ni väl?

På jobbet fick jag roligt besök i form utav en fd. workmate. & nej, det var inte Mazarin denna ggn. Hur som helst så hade vi iaf en hel del att prata om. Jag hade ju en liten story att berätta ;)

Tåget hem strulade. What a surprise..! Så jag fick ta pluppplupp-tåget som då var fullproppat med folk. Vilket resulterade i att jag hamnade inklämd bredvid en man som stank svett. Uäk. Sånt är verkligen så vidrigt. Först övervägde jag att sitta med halsduken över näsan hela vägen, men det kändes lite väl bitchigt. Ist knölade jag mig ut & bytade plats när vi kom till Lund.

Väl hemma har jag nyss läst Lillebrors blogg & jag måste säga att den gjorde mig lite tårögd. Det var ingen rolig läsning idag.


Nu ska jag läsa lite bloggar.

Shoppat lite fölsisar.

Såja. Nu har jag fått ordnat inte mindre än tre (fyra..) fölsispaket till mig. Ja, den fjärde fick vi inte med oss hem, utan jag hoppas nu på att den ska gå att beställa. Jag tänker inte skriva vad det är jag köpt åt mig själv, från diverse folk då.. utan det får ni helt enkelt veta när jag fått dessa paket. Just nu befinner dem sig hemma hos familjen.
Fick iaf med mig en halsduk hem.
Precis som sist så käkade vi Mexican.. & det var såå gott.


Nu ska jag snart byta rum & krypa upp i min säng & kolla på GG. Är jag lycklig för att ja har en teve där? Ja.

Erase & Forget.

Jag ska nog ta & radera ett nummer i min telefonbok. Förvisso kan jag det utantill nu, men man kan ju alltid hoppas på att glömma det.

Så som du glömt mig & våra känslor.


Jag ska iaf riva ut ett blad med ett annat nummer.

Respektlöst! Men tack..

Sitter här & skriver detta inlägg från min nya dator, som jag mest har HATAT den senaste tiden. Är jag nöjd nu då? Nope. Det råkar nämligen vara så att jag.. tadadadam.. inte fått rätt på trådlöst internet här hemma. Coffe försökte att trixa med det i flera timmar här igår.. men inte. Jaja, jag kan iaf surfa trådlöst hemma hos honom.. det hjälper ju mig.. mkt.
Så ännu en gång ska jag besöka dessa vidriga elektronikaffärer & byta ännu en skitprodukt.. jag blir fan tokig!

Annars var det en bra kväll. Teven i sovrummet fick vi iaf rätt på.. & jag tror att jag aldrig ska lämna tillbaka den till Björn :)

Är bara en sak som jag fort stör mig på sen igår; Det här med bilåkning & att respektera vad folk tycker. JA Angelica tycker att det är skitkoolt när Coffe sladdar, drar i handbromsen & kör alldeles för fort. Jag tycker INTE det. Jag tycker bara att det är obehagligt & så fruktansvärt barnsligt. Vet inte hur många ggr jag påpekat detta. Men visar vi ngn som helst respekt för detta? Nej! Det gör mig tamefan vansinnig! Varenda jävla gång får jag skrika att dom ska stanna bilen för att jag inte vill åka med mer. "-Men det var ju inget farligt". Vad i helvete är det som är så jävla svårt att förstå.. JAG tycker att det är farligt. Så j*vla respektlöst.

Jaja, Coffe var ju iaf snäll som hjälpte mig. Så helt arg på honom kune jag ju inte vara.

Nu ska jag vänta på att Coffe dyker upp en dag i veckan, & som sagt gör ett nytt försök. Funkar det då så vet jag fan inte vad jag gör.
Visst.. nu har jag min nya data.. men poängen med en bärbar data är ju just att den ska vara, bärbar.. dvs UTAN sladd!


Ja jisses. Det här gör mig verkligen pissed off.

Nej nu ska jag göra vid mig. Idag ska jag & Mami till Väla & handla fölsispresenter till mig. Wihoo!

Bland gardiner & mysbelys.

Va sjukt oväntat att man sitter här & VÄNTAR då. Sällan när det gäller dom två. "Jag kommer snart". Visst Coffe, visst..
Vafan tror dom.. att dom ska vara här hela jäkla natten eller?


Så vad gör jag då fär att fördriva tiden? Kollar på gardiner & mysbelys på Jotex hemsida. Så jäkla vuxet av mig!

Jag är så stolt över oss.

Ja, idag är jag otroligt stolt över mig & min kära kusin. Ja.. mer än vanligt då. Vi var uppe på Konsum nu ikväll. Nu kanske ni tror att vi var där för att handla blanne.. men ICKE! Nej.. ut ur affären gick två kusiner, den ena med äpplen & clementiner, den andra med en påse dippa.
Fyförsjutton alltså.. den synen ser man inte ofta.

Vi är såå duktiga såå!

Nu är kusses hos sig & jag är här & väntar på A, C & ett visst odjur..

Kalkonmiddagen var såklart suverän. Fast att vi faktiskt fattades två manliga deltagare.



& jäklar vad vi åt såååås!

Slö.

Nu har jag suttit här på arslet (jo man brukar ju vanligtvis göra det..) i flera timmar & bara glott runt på allt. Läst en massa bloggor & kikat in lite annat skit.
Ätit nudlar har jag förvisso också hunnit med att göra. Är sådär knasigt hungrig som man är ibland dagen efter.

NU ska jag ta tag i mitt liv. Duscha & fixa till mig & lyan lite.

Hångla upp.

Om gårdagen kan jag säga som såhär; Det var fantastiskt skoj att ha mina Marcusar här. Stan var också skoj, dock blev vi lite besvikna på att det inte var ngn karaoke & att vi fick BETALA för att gå in. Jag drack kanske lite för mkt vin igår.. att jag aldrig lär mig. Skärpning på mig.. jag fyller för guds skull snart 25!
På Inferno blev jag grymt impad av en Sofia som drack Ramlösa.. tänk om jag oxå kunde ta & göra det en gång.
Sen är det ju det här med TRÖGfattade människor. Jag förstår det inte. Hur svårt kan det vara att FATTA? Jag vill INTE prata med dig, över huvud taget. Ja, det var nästan så att jag dog där ett tag, men.. så räddade Carro mig.
Hon förklarade ganska så bestämt att jag är lesbisk & att hon & jag är ett par. Jag tror faktiskt att hon till och med sa att vi skulle gifta oss i sommar? Fluffhunden trodde dock inte på detta.. så jag såg inget annat val än att ta & hångla upp min blivande fru. Hemskt ledsen för övergreppet vännen, men vad gör man inte? :) Dock fattade han inte då heller.

Idag vaknade jag med ångest. Det gillar jag inte. Det skulle ju vara slut med det. Men, jag får väl tänka på det där mottot.. typ varje dag är en ny dag.. ett nytt liv.. jiddijadda.

Jaja, vi släpper det nu. Gjort är gjort & allt sånt.


Ny dag idag. Har varit nere & gjort av med pengar. Hoppas fan att skiten funkar som en ska nu också, annars blir jag TOKIG!
Ikväll blir det kalkonmiddag, som sagt.. & sen lek med A&C.. som sagt.


Fan, jag känner att mina bloggar är så tråkiga nuförtiden. Känns som om jag tappar inspirationen.
Lägger mest fokus på att läsa Björns blogg. Idag saknar jag faktiskt honom lite.


En natt på stan.

Hej fanz!

Så var det äntligen Fredag. Så himlans najs! Ikväll ska jag först hem till Mamma & Pappa & äta Fredagsmiddag. Det brukar jag göra. Enda skillnaden idag är att det är första Fredagen som vi kommer att sitta där, vi tre, utan Björn..
Så tomt det ska gapa på hans plats i ett år nu.
Fast det kommer nog inte att kännas så knasigt, då det redan är så knasigt att vi ska sitta på övervåningen i deras lilla Familjen Taikonläger. Mhm.
Efter lite käk ska jag bege mig hemåt. För sen ska jag nämligen få fint besök utav mina Boten Anna-tjejer, eller Marcus-tjejer ska vi kanske kalla oss :)
I vilket fall som helst så ska det bli såå himlans trevligt. Har saknat oss tre. Sist kom jag ju aldrig med ut, men det SKA jag idag.

Jag har infört en ny regel i mitt liv. Jag får bara gå ut en dag i veckan. Jo, det är sant. Jag måste ha en sådan regel, för att inte återigen få dödslängtan på Tages..

Så, imorgon ska jag först på Kalkonmiddag, det ska bli riiiiktigt fint kan jag säga.. fast att det även där kommer att fattas ngn. Men vi får se det positivt; Det blir mer sås till oss andra :)
Efter Kalkonmiddagen så har jag bjudit hit C&A.. allt för att inte kunna gå ut.. & kanske lite oxå för att jag ska utnyttja C's kunskaper.. & så yttepyttelite för att jag saknat dom ;)


Nej nu ska jag göra lite fint här, men bara lite..

Hej stress!

Till Soffan: Roligt att du kommenterar då & då.. du är typ den enda som gör de :). Jag var mest fast i Malmö. Tills jag kom till Lund & var fast där. Som tur är har jag en snäll Pappa som kom & hämtade mig. JÄKLA skitpendlande säger jag!
Björns blogg hittar du en länk till här på sidan. Annars är adressen botteinamerika.blogg.se

För övrtigt har jag haft en pissig dag på jobbet. STRESS till  max.. & det är endå inte hälften av vad vi kommer att ha imorgon. FYFAN. Jag ska iaf VÄGRA att jobba över. Råkar vara så att jag har lite saker att fixa innan mina Boten Anna flickor dyker upp. Mhm.

Dagens utbrott: Har jag haft när det gäller att få trådlöst internet här. HUR svårt ska det vara?


Mm.. mkt trevlig inlägg från mig idag. Nu ska jag äta knäckisar & titta på Vad blir det för mat?

So sick.

Om dagen kan jag bara säga:

Jag var på Centralen 17:45, klockan 20:00 var jag hemma.
Jag är CHOCKAD!
Jag skrattar när jag läser Lillebrors blogg.



Nu ska jag ladda upp för Greys.

Jag är, snygg.

"- Lotta kommer alltid tillbaka. Snyggast av allihopa".

Hur f*n vet han mitt namn? & varför är det bara freaks (denna ggn bokstavligt talat..) som tycker så om mig?


Nothing more to tell you today.


Fördriver tiden.

Sitter här & väntar på att mina naglar ska torka. Då passar det bra att fördriva tiden med ett meningslöst blogginlägg. Har precis varit en duktig dotter & fört över pengar till min Pappa. Så nu har jag bara några tusenlappar till att betala tillbaka. Mhm. För även om jag vet att vissa trott att jag fått allt av min Pappa, så kan jag berätta för er att så är inte fallet. Nog för att jag är lite bortskämd, men inte SÅ bortskämd.

Idag har jag iaf äntligen fått pratat med min Lillebror! & även om inte allt är en dans på rosor för honom, så verkade han ha det bra.. vilket gjorde mig glad. Det var skönt att få prata med honom, & jag blev faktiskt inte ens ledsen efteråt.

Men gud, det kändes verkligen att han är långt borta. Min lillebror. Livin' the american dream.


Nej nu ska jag klicka runt lite.
Hajhaj!

Hold on, be strong.

Hej svikare!

Ni har börjat att svika min blogg litegrann ser jag. Detta får mig att fundera på om det är värt att blogga. SKOJA! Jag bloggar ju faktiskt mestadels för min egen skull.

Idag har det varit en helt vanlig Måndag i mitt liv. Det är kanske det som är det största problemet i mitt liv, allting rullar på som vanligt. Jag önskar att ngt/någon.. kunde komma & bryta min rutin.
Inget vidare väder är det idag heller, grått grått. Förvisso är det fortfarande vackert med färgglada löv på träd & mark, men det vore så mycket mysigare om man hade ngn att vandra i löven med.

Ensamheten tuggar på mig.


Sitter just nu hemma hos min familj. Ska hämta upp lite tvätt, & så väntas det ju även ett samtal från Lillebror hit.


Mhm. Det är väl ungefär vad som händer idag.
Imorron ska vi nog ha möte på jobb, hujedamig!


Hold on, be strong.

Vägen till Stjärnorna.

Hej fanz!

Som den otroligt tekniska människa jag är så har jag nu sett till att få ordning på min telefon & mitt internet (åtminstonde tills jag går trådlöst..). Så nu kan jag återigen ge er lite mer täta uppdateringar. Nu blir ni väl glada va?

Igår spenderade jag kvällen nere hos LilleA. Vi käkade hemmagjorda hamburgare med pommes, tittade film (som vanligt ingen vidare bra film..), snackade skit, drack JULMUST (lycka..!) & åt ett & annat chips. Det var kort & gott en fin kväll.

Idag vaknade jag pigg & fräsch av ett sms från Mamma. Ett samtal senare var det bestämt att vi skulle bege oss till Väla & Ikea. Efter att ha fått vända om när vi var nästan framme i Hbg, kom vi till sist fram. Gick först in på Ikea & bytade min lampa, handlade lite värmeljus & en helt onödig grej.
Sen gick vi in på Väla. Strosade runt lite. Köpte mig ett par svarta jeans & så fick jag ett sött partylinne av Mamma. Käkade Mexican.. såå gott!
Så fick jag ju även gjort det vi faktiskt åkt dit för; tittat på en 25-års present till mig. Inne på Smycka hittade jag 2 st jättefina halsband. Ett par änglavingar i silver & så ett halsband som jag slutligen bestämt mig för att önska mig från Mamma & Pappa, orkar inte förklara hur det såg ut.. men det innehöll iaf de fina orden "Vägen till stjärnorna".. ja.. på latin då.
Så det ska jag önska mig från dom. Tycker om att det är så fint tänk bakom hennes smycken. & det är kanske det jag behöver.. ngt som tar mig dit jag vill.
Änglavingarna ska jag köpa sen för de pengar jag får.

Såg även en skitsnygg tavla på Ikea som jag ska köpa sen. Ah.. den var verkligen såå fin. Vill ha den & en ny soffa NU!
Har tänkt om lite ang hur jag ska ha i mitt storarum. Dags för lite förändring. Här ska det nu gå i svart & rött.

Gud vad jag skriver om helt ointressanta saker. Meeen det är ju så längesedan jag skrev regelbundet här nu, så jag minns knappt hur man gör.

Väl hemma har jag rymt undan litegrann. Dammsugat & torkar golven med sköljmedel. Mhm.


Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag bädda rent.
Nattinatt.


Lillebror. "Look up the stars, look how the shine for you".

Utnyttjar.

Hej fanz!


Jag gör nu ett litet gästspel här. Sitter hemma hos familjen & passar då på att utnyttja deras internet.

Igår fick jag äntligen träffat Mazarin. Vi käkade gott på Mando & drack sen vin ur tjusiga glas på deras "balkong". Givetvis snackade vi även en hel del skit, & faktiskt.. en del vettigheter. Nice. Får vi snart göra om tycker jag.
Åkte hem i hyfsad tid idag. Därefter har jag besökt Perfekt, & fått lämnat tillbaka min Rauter.. (stavas..?). Fick även kollat upp hur jag ska göra för att kunna se på teve i mitt Master bedroom. Mhm. Annars har jag mest vart här hemma & bevittnat den totala röran som pågår här. Gjort ett beök i garaget & roffat åt mig lite saker. Sånt gillar vi.

Plockade fram mina porslinsdockor & clowner, som jag tänkt slänga upp på Blocket för en liten peng.
Så har jag även bestämt mig för hur jag ska göra med min Birthday. Skickat iväg sms & hoppas nu på att alla kan dyka upp :)

Annars blir det nog en lung kväll idag. Hade tänkt besöka Spättan & bara vara. Det kan jag behöva idag.
I morgon hade jag tänkt vara duktig & städa lyan, då passar det inte att vara bakis.


Nu är Lillebror hos sin "familj". Jag undrar hur han har det.


Nej nu orkar jag faktiskt inte kludda här mer.
Hejhej!

Inget nät.

Har inget fungerande internet hemma, därav ingen uppdatering.

Bleee.

FAN vad jag blir irriterad på att jag inte får rätt på mitt modem! Men det är klart, kanske inte det lättaste när det inte är samma modem & tillbehör som det är i manualen jag fått. Vafan.. tror dom att jag är ngt jävla datageni eller? Nej det blir helt enkelt till att fjäska för Storkusse.

För övrigt känner jag mig helt skabbig. Freesch!


Imorron ska jag ta tag i mig själv.

Gottegris.

Sitter hemma hos familjen & äter av Böttes godis. Ja, vad ska man göra? Det kan ju inte precis stå här & bli gammalt.
Väntar på att Mamma ska komma hem, ska se om jag kan snylta ngn mat & lite så. Allt i sin ordning alltså.
Sen hade jag väl även tänkt tigga till mig lite skjuts hem. Fasligt mkt saker att släpa på faktiskt. Hoppas på att kunna hinna med (läs orka..) pilla med min nya dator ikväll. Alltså, det är ju mest det där med de nya modemet som jag tror kan bli trubbel.. aja, vi får väl se hur det går. Reder jag inte ut det får jag helt enkelt vädja till min kära storkusse.

Hmm.. annars då? Har varit en helt okej dg. Ungefär som Måndagar brukar vara. Fast idag har mina tankar varit lite mer ngn annanstans än de brukar. Att inte tänka väldigt mycket på lilla Böttis är otroligt svårt!


Nej, jag känner att jag inte har så mkt mer att delge er nu.
Have it!


Förresten, vet ni att det imorgon bara är en månad tills jag fyller 25? Fyfan vad sjukt! Vart tar åren vägen & vad gör jag med tiden jag har?

Just another manic Monday.

Godmorgon!

Har nyss läst Böttes blogg, utan att börja gråta faktiskt. Visst blev jag lite tårögd & visst högg det till lite i mitt hjärta. Men mest så var det bara roligt, att höra att han kommit fram som han ska & att han verkar må bra. Det var det som behövdes. Nu kan man se fram emot att höra om allt spännande som händer där borta. Hoppas också på att få se en del foton snart!
Ja & visst var det tur att vår kära Pappa höll lugnet igår, så att även stackars Björn kunde göra det. Jag & Mamma hjälpte han inte så mkt med den biten, spec inte jag. Jag kunde knappt prata med honom.
Usch nej, jag kan inte skriva om det nu..

Här hemma flyter livet på som vanligt. Måndag. & jag ska om ca 30 min ta bilen ut till stationen.. fint att slippa cykla, iofs fint väder idag.. men endå.
Tänk.. jag åker till mitt jobb i Malmö, medans min lillskit till lillebror befinner sig i USA.. sjukt!


Nej nu ska jag borsta gaddarna.

Vaken i 2 dygn?

Det känns som om jag har varit vaken i 2 dygn. Jag har värk i ansiktet, så mkt jag gråtit. Men nu har jag varit lugn i flera timmar. Så nu hoppas jag på att kunna somna gott, & vakna av ett sms från Lillebror.


& låt imorgon bli en bättre dag.
Godnatt!

Solstrålar.

Äntligen tycks mina tårar ha tagit en paus. Ja, om man bortser från de lilla jag fällde nyss när jag pratade med Moster.
Det är det som är jobbigast. Alla frågor om hur det är, hur det gick. Att folk bryr sig kan vara fruktansvärt jobbigt.
Men vem bryr sig? Är man ledsen så är man! Har jag låtit halva Kastrup se mig som ett gråtande nervvrak så kan väl mina nära & kära höra min röst bryta över telefon?
Roligt att fått pratat lite med Moster iaf, blir ju inte så ofta nuförtiden. Åh vad man saknar lilla Michaela när man hör henne i bakgrunden. Ja, såklart saknar man dom andra med.. Jag saknar hela Sthlm ibland :)

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg så att ni kan se att jag inte är helt mentalt instabil idag, bara lite.
Snart ska jag köra ner i stan & hämta föräldrarna på Munskänkarna. Ja Björn, nu när du är borta.. så är det visst min uppgift :)

Ungefär när vädret slog om så torkade mina tårar, det var nog de där strålarna från solen som fick mig att inse.. att allt kommer att bli bra tids nog.

Här hemma är det som en vanlig Söndag, fast endå så fruktansvärt ovanlig.

Jag försöker att inte tänka på det, men hela tiden faller mina tankar tillbaka på.. Hur är det? Hur har han det? Hur mår man? Vad tänker han på? Vad känner han?


Ser fram emot att höra från honom. Nu ska jag göra mig redo, thank god för solen & sunglasses säger jag bara!
Såhär får man eg. inte se ut!


Tårar som aldrig torkar.

Det finns inga ord i världen som kan beskriva denna dag. Jag är så tömd, både fysiskt & psykiskt. Känns som om ngn vridit ur mig all min kraft.

Jag vet eg. inte varför jag skriver här nu. För det finns inte så mycket att säga. Mer än att denna dagen är en fruktansvärd dag.
Jag visste att denna dagen skulle bli jobbig, men att det skulle bli såhär hade jag aldrig trott.

Mina tankar ger mig panik & jag har milt sagt ångest. & jag överdriver inte det minsta.
Ett år går fort säger ni. Säg det ni när det är er lillebror som vandrar iväg helt ensam, helt jävla ensam & så liten.


Lilla Lillebror. Det är alla dina känslor som gör mest ont i mig.


Tårarna rinner nästan hela tiden. Denna dag är precis som vädret; Grå, hemsk & så sorglig.



Jag varken kan eller vill förstå. Allt jag hoppas är på ett underbart äventyr för Björn. Att den där ångesten går äver i ngt underbart & att vi här hemma snart kan sluta sakna honom så att det gör ont, att vi bara saknar honom.
För tro mig. Det gör jag redan..


Som jag sa; "-Jag älskar dig. Du betyder allt för mig". & precis så är det.


Jag sitter i ditt rum nu, det känns konstigt. Tomt. Men lilla Björn vi hoppas att det är som dom säger.. ett år GÅR fort! Sen är du här igen & alla tårar har orkat.


Ta väl hand om min Lillebror USA.

Svart.

Först & främst vill jag säga tack till min fina vän Misan, som skrivit så fina rader till mig här. Tack min vän <3

För övrigt har jag haft en fortsatt bra dag. Tillsammans med kusse. Nu sitter jag här & väntar på att hon ska höra av sig, så att jag kan få skjuts! Imponerad är jag, av att jag är klar före henne :).
Satte mig här mest för att jag annars kommer att fixa & trixa framför spegeln, tills allt är förstört!

Jag är klädd i svart idag, med endast en grå liten bolero till som bryter av. Mhm..

Annars funderar jag mest på hur det kommer att sluta ikväll. Fast jag ska sluta med det. Istället ska jag bara lägga fokus på att vara där & då, vart jag sen hamnar.. kan kvitta.


Ja vänner, nu ska jag snoka bland lite bloggar. Sen kalas, sen inflyttningsfest.. sen.. Hbg? Tages (fyfaaan)? Sängen?
Vi får se. Det SKA iaf bli en fin kväll!

Böttes blogg.

Sitter just nu hemma hos familjen, väntar på att Mamma & Pappa ska komma hem med vårrullar. Familjen har haft en utflykt till Perfekt.. dår vi köpte oss lite olika tekniska prylar. Gissa vad jag köpte? En bärbar dator! Yes. Äntligen! Datorn som Bötte hade spanat in var liten, snygg.. & fram för allt.. den fanns kvar.. Lycka!
Så nu står den på laddning här hemma.. & jag ser mkt fram emot att få testa den lite senare.

Jag har agerat duktig storrasyrra & fixat en blogg till kära lillebror, mest för att jag själv ska kunna följa honom, såklart :)
Vill ni oxå veta vad som händer för honom därborta i AMERIKAT? Kolla under mina länkar.


Så, nu ska jag ta & slänga upp den där länken då.
Men vi hörs ju..


Tears in my eyes.

Här sitter jag nu & tittar på Idol. Kvällen med familjen avslutades tidigt, då lilla Bötten har vänner & ett nattliv att säga hejdå till.
Jag var iaf inte sämst på bowlingen.. man får vara glad för det lilla.
På vägen hem med bara mig & Bötte i bilen blev det lite känslosamt, för min del. Vi pratade lite om hur han känner, hur den där känslan i magen känns. Det var ungefär när vi pratade om hurvida Mormor grät eller ej, som jag började gråta. Herregud. Hur ska det gå på Söndag om jag redan bryter ut i tårar. Men det var som han sa, denna kvällen har man sett fram emot så, samtidigt dom det är ett avslut. Likaså i morgon. Jag längtar så efter att få ha de finaste (nästan iaf..) samlade. Men samtidigt är det vemodigt. För det kommer dröja så länge tills vi samlas så igen, med Bötten.

När jag släppt av Björn grät jag lite mer. Det var helt omöjligt att köra med Coldplay i öronen & tårar i ögonen. Så det fick bli radion, & jag lugnade ner mig lite.

Tänk att det nog var sista gången på minst ett år som jag bara gjorde en så simpel sak som att skjutsa min älskade Snorbror.


Han sa så kloka saker, så otroligt enkla, fina saker.. Hur skulle jag kunna låta bli att gråta?
Nu hoppas jag att han har en underbar kväll i vår vackra stad!


Själv hoppade jag Soffan. Känner mig inte så laddad. Får vara hemma & ladda inför imorron ist.


With all my Love.

Att dricka eller inte dricka?

Hej fanz!

Idag är det äntligen Fredag! Fyf*n vad skönt! Jag har hunnit duscha & spackla till mig lite. Nu ska jag BARA fixa till mitt hår & lägga på lite mer spackel. Vacker utan spackel? Hell no.

Ikväll blir det först bowling, sen käk, med familjen. Därefter är det fortf lite oklart vad jag ska hitta på. Eg borde jag cykla hem & vara en ordentlig flicka, fixa det jag ska fixa.. & absolut inte cykla bort till Soffan & dricka lite.
Alltså.. det skulle vara himlans trevligt med lite sällskap ikväll, men jag har lovat mig själv att inte hamna på Tages denna helgen.. & känner jag mig/oss rätt så kommer detta drickande resultera i att vi hamnar just där.
Hmh.. vilket dilemma!

Imorron hoppas jag iaf på Hbg. Marre.. vi rymmer väl dit igen om dom andra bangar? Haha. Seriöst.. det var en av dom roligaste utgångarna jag haft. Jag & Marre skulle "bara hämta ut pengar".. sen oops råkade vi visst åka till Cardinal i Hbg, medans övriga gick på Tages.. SMÅTT irriterade över att Marre lurat med mig dit.. för jag har ju ingen egen vilja.. & Marre brukar få köra över mig hur som helst ;)
Jag vet inte riktigt när vi började smida vår plan.. men vilken kväll vi hade sen. Kamerorna blixtrade från alla håll.. vi var typ kändisar ;)

"-Undrar var bilderna hamnar..
-Får vi ta ett foto på er?
-JA!"

Kvällens öde får lösa sig senare. Först är det fokus på familjen, allra mest Böttebror <3

Bag in da box!

"-Fan, jag måste till Systemet imorron igen. Det är tredje veckan jag i rad som jag är där nu. Jag känner mig som en alkis.
-Varför köper du inte mer när du är där då?
-Jo, men det gjorde jag.
-Då kanske du borde känna dig som en alkis.
-Du kanske inte ska dricka box.vin
-Nej men det har jag inte gjort. Men jag saknar min box nu. Jag måste börja köpa den igen.
-Men vi har nog en box hemma, eller ngt annat vitt vin.. ja ngt är där iaf som du kan få".

Ett samtal mellan Lotta, Mamma & Pappa. Jodå, visst har vi fått sunda värderingar i vår familj ;)

Jag bryter så.

"-Jag hör inte vad du säger eftersom du bryter så".

Ehm okej. Det måste väl vara för att jag kommer från ghettot.


Dagens i-landsproblem:

Att mitt mörka hår har blekts såå mkt! :(

Sista BK med Bötte.

Ja, idag hade vi vår "sista" (på minst ett år..) BK-middag. Det är en sån grej vi har gjort då & då. Tagit bilen, stoppat in familjen & kört till BK på Ättekulla. 
Eftersom "min" (lånade) data är APseg så var det inte utan att jag blev glad när Bötte berättat att han hittat en riktig superdata åt mig. Banken har även godkänt. Men.. ja nu kommer vi givetvis till problemet.. där fanns inte så många kvar.
& med min vanliga tur så vet jag alltså redan nu att den kommer att vara slut när jag tittar ner på Lördag.

I morgon är det Fredag. Äntligen. Då ska vi bowla & käka med familjen. Mm.. mkt sånt nu. Precis som det ska vara.
Men innan dess ska vi ha ett helvete på jobb.. & sen ska jag på ett ärende, innan jag åker hem & gör mig fin.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen blir det sängen & en bok. Me so tired.. always.

Jag har saknat det.

Jag undrar varför vi aldrig hörs mer. Det är trots allt så, att jag tänker på dig. Spec denna årstiden. För det var snart som allt började. Allt som inte var något.
Det är märkligt. Jag har inte nämnt dig mer än en gång under alla dessa inlägg. Hade det varit för ca ett halvt år sedan så hade var & varannan dag varit fylld med meningar om dig.

Du sa att du tyckte om mig för mkt.
Jag tyckte om dig alldeles för mkt.

Det är när allt annat skiter sig som jag vill prata med dig. Inte för att säga just det. Utan bara för att få höra din röst.


För övrigt så var jag idag tvungen att bekänna en sak för Mazarin. Jag hade tänkt spara det till när vi ska se, men det liksom bara for ur mig.
Oops. I'm so bad. Men vem bryr sig när inte ens han gör det?


Nu är det äntligen dags Greys Anatomy! JAAAAAAAAA!

Dagens Zante:




1. Jag & Marre spårar på C&T.. är det möjligtvis så att vår favvolåt spelas?
2. Det var hett på Zante ska ni veta, därav min heta outfit & ooh så heta min.. jag spänner in? Nehej!
3. Jag vet inte vad det var för cigaretter våra smokers hittade där nere.
4. Se så fina vi är i väntan på vår middag!
5. "-We we're smokin' funny things.."



Ja. Det är ju inte utan att man saknar det. Gud alltså. Det var en underbar vecka!


Kliv ur garderoben!

"-Nej nu ska jag gå hem & gå in i min garderob, sen ska jag komma ut ur garderoben"

Kusse för några helger sedan, försöker att hinta ngn om att han kanske, möjligvis.. är gay!


Oh herre min skapare.
Han måste vara det, utan att veta det.
"-Har du en plattång?".


RSS 2.0