OMG.

Vilken sista dag jag har haft. Jisses. Det är allt jag säger idag.

Nu ska jag krypa ner i sängen med ett inspelat DH. Tell you more about my day tomorrow.


& snälla Gud. Gör så att min cykel är kvar imorron. Snälla snäääälla.

Slemproppar & moderkakor.

Kom & tänka på en sak.

I Lördags när vi satt hos Soffan & åt middag (som var väldigt good!) så hade vi ett väldigt intressant & småhetsigt samtalsämne.
Vi pratade nämligen om barn & allra mest; att föda barn.

Jodå, det pratades moderkakor, slemproppar, vatten som går, enorma mängder blod, hurvida man hade lyckan att få "stolen som lottas ut" & såklart.. kommer man att spricka & hur mkt sprack dom?
Heeelt normal konversation alltså.

Där satt vi & glufsade i oss mat samtidigt som vi delade med oss av våra egna, eller andras förlossningshistorier.


Är vi gamla eller bara vidriga?
Roligt & småäckligt va're iaf :)

Mystisk blogg?

Haha. Böttis klagar på att jag & Lina skriver mystiskt, ja Björns kompis Lina. Jo Björn, nog är det kanske så att jag skriver lite otydligt ibland. Så för att alla ska hänga med (mest du Björn). I inlägget "You're leaving me" syftar jag på min kära fd. arbetskamrat som ska lämna Sweden för en längre tid. Capiche?
Ibland måste man dessutom skriva i gåtor, för man varken vill eller kan skriva saker & ting exakt som det är.

Hur som helst så är det Måndag idag, om ni nu inte visste det redan. Usch & fy för Måndagar brukar man säga. & nog för att det var hyfsat segt att gå upp & iväg till jobb idag, så var det inte lika jobbigt som det brukar vara.
Kan ha att göra med att imorron är min sista dag där..
Sen har jag faktiskt inte jobbat så värst mkt idag heller. Jobbade i ca en timme, sen  var jag  & mina soon to be fd. arbetskamrater på Arbetsförnedringen. Där satt jag, helt i onödan & glodde i sisådär 1,5 timme.
Fast jag klagade inte så mkt för det, jag slabb ju arbeta. Plus att jag måste erkänna att det kändes så otroligt skönt att sitta där & veta att man har ett jobb.

Ångesten ligger som en dimma över hela lokalen, & där sitter jag & är nöjd.

Jag försökte att vara ödmjuk. Svarade bara att jag tyckte att "jo, det känns bra att ha ett jobb". Eg. ville jag ju säga hur JÄVLA glad jag var & hur SJUKT synd jag tyckte om dom, men det sa jag såklart inte.
Lustigt också hur "otroligt skönt" alla tycker att det ska bli. Alla som innan hade tagit emot ett jobb där med glädje..

Jaja. Nog om det. Efter detta möte åkte jag & pojkarna (jo jag ser dom som pojkar fast att dom är ett par år äldre än mig) & åt på BK. Sen vidare till kontoret där jag blev avsläppt för ännu ett möte.
Eller utbildning hette det visst. Nåja, så fick man iaf sett alla huen där..

Det var min otroligt spännande Måndag det!


För att bara skriva lite snabbt om helgen så kan jag säga att det var en otroligt trevlig kväll hos Sofia, & även sen. Fast att jag retar ihjäl mig för att vi betalade för att vara på Tages i 50 min.. palla!
Det hände inga skandaler, nej inga alls faktiskt. Trots det så bestämde jag mig redan på Lördagen för att bara ligga inne & dega hela Söndagen, vilket jag gjorde, trots att solen sken..

Min kusin & jag (ja Mia då) filade på lite hemlisar & hon var så himla fin i sina kläder.
"-Jag var tvungen att fanca ner det lite".
Haha. Söthue! :)


Nej. Slut på denna novell nu.

You're leaving me.

Dumma unge som bara ska lämna mig sådär. Jo, du vet vem du är. Hur tusan ska jag klara mig utan att ha dig att ringa & smsa till. För det är faktiskt så att även om vi aldrig ses så finns hon där för mig som ingen annan.
Vem tusan ska jag kräka av mig om jobbet för? Vem ska jag diskutera böcker & heta vampyrer med? Vem ska jag berätta om mina helger för? Vem ska förstå precis vad jag menar när jag pratar om hur vidrigt liten världen är, hela tiden..
Vem ska förstå sig på mina demoner & att man faktiskt fortf kan bry sig? Vem ska jag berätta alla sjuka & roliga saker för?

Hon har sin & jag har min. Det är bara hon som förstår hur jag känner när det gäller den biten.
Hur det känns att bli helt handlingsförlamad..


Men oavsett var hon befinner sig så kommer hon alltid att ha en plats i mitt hjärta.
Jag kommer att följa varje steg du tar & vara såå oerhört stolt över dig.


You're one of a kind Darling.

Alla vackra människor lämnar
& kvar står jag.

USA skryt del 3.

Såja. Nu var det faktiskt ett tag sedan jag skröt om vår USA-resa. Så here we go again.

  

  

Casa Marina - Key West.


Här kommer vi att befinna oss i 2 dagar, tror jag att det var. Ljuvligt. Key West är tydligen känt för sin öppna livsstil. Fine by me, vi bör ju vara vana från Zante.. som tydligen var en riktig gay ö det med :)
Hur som helst så kommer dagarna här nog bli sjukt avkopplande. Jag menar, kolla bara in bilderna.. & då har ni inte ens sett bilderna man kan se på hotellets hemsida.. jisses!

I Key West kan man ska man tydligen besöka Ernest Hemingways favortihak; Sloppy Joes. & så finns där visst en trädgård där, där det promenerar en massa sextågia katter.. alltså vem fasen vill titta på katter? Vanställda katter dessutom.. hujedamig!


"Resan från Miami till Key West är  en andlös upplevelse.."



Jo, det känns faktiskt overkligt att vi ska på denna resa..


Happy B-day!

Idag vill jag börja med att säga Grattis till Sofia som fyller 25 år idag!


Här är vi på Zante i somras. Ljuuuvliga minnen.

Jag hoppas att denna bilden är okej? Sofia har nämligen strikta regler vad gäller bilder :)

Ikväll ska vi hem till Sofia på ett litet fölsispartaj. Det ser jag fram emot himlans mkt. Har längtat sen förra Söndagen. Så det kan bara bli bra detta!
Ska bara lägga på minnet att dricka varannan vatten. Glöm inte det Lotta, VARANNAN VATTEN! Ska försöka lära dig det också Sofia, som en fölsispresent ;)

Jag vet precis hur det kommer att sluta. Med gigaångest & huvudvärk deluxe imorron. Nej nu ska jag inte vara sån. Idag SKA det gå bra.. så är det bara!


Innan vi ska befinna oss hos Sofia så hade jag tänkt röja upp lite här. Plus att jag i em ska ut till Härslöv med Caroline & få fixat till min brudtärneklänning. Hör ni hur fint det låter.. brudtärneklänning!
Jag struntar i vad folk säger. Att det är galet att gifta sig efter så kort tid o s v. Men vem är vi att döma dom?
& för mig är det iaf enormt hedrande & stort att få vara hennes tärna.
Min fina lilla Caroline ska stå brud.. det är ju gaalet! Jo, jag erkänner, det är galet.. galet på ett bra sätt. & jag är glad & samtidigt otroligt nervös inför att stå där & dela denna galenskap med henne :)

Jaja, det är ju som tur är ett tag dit.. en sådär 4 månader.


Nej nu ska jag ta tag i denna Lördag.

Thank God it's Friday!

Vad tusan är detta för väder? Ena sekunden skiner solen, nästa så vräker regnet ner. TRÖTTSAMT! Jag som hade planerat att cykla hem till familjen, vet nu inte hur jag ska göra.

Iaf så är det vansinnigt skönt att det är Fredag idag. Thank God it's Friday som man säger..

Idag var Gullis återigen på jobbet. Jo, ni förstår att han har inte varit där på en sådär 2 veckor nu. &, jag har faktiskt varit lite orolig för honom. Eller jaa, alltså jag har funderat på varför & sådär. Idag fick jag veta att det var för att han hade åkt på Vinterkräksjukan. Nemen naaw, då tyckte jag faktiskt, på riktigt, himla synd om honom.
Gullis är nog en mkt mkt ensam människa, & det gör ont i mig att se honom. Jag berättade inte för honom att det kanske var sista gången vi sågs idag. Jag vet nämligen inte hur han hade reagerat då. Så nu hoppas jag bara att Gullis inte kommer att sakna mig alltför mkt. Han hittar säkert en ny vän där!

Just nu sitter jag & väntar på att min kära Far ska hämta mig. Fast kanske skulle jag ta & cykla istället? Pappa sa för ca en timme sedan att han skulle hem inom en halvtimme, så ja.. ni hajar. Plus att solen faktiskt skiner för tillfället.

 Nu ringde han, men jag ska cykla iaf.. bäst bara att slänga sig på cykeln nu innan regnet vräker ner igen.
Ciao!

Amenva?

"-Man ska ju inte säga så, men du ser väldigt trött ut".

"-Jag tänkte att jag hör med dig, du som alltid är så positiv".

Okej. Vilken tycker ni INTE passar in av dessa två meningar som sagts om mig idag? Skäms inte, jag vet nog ;)

Torsdag. Såå sweet så det finns inte! Såklart vore det ännu bättre om det var Fredag. MEN, nu ska vi inte vara såna. Den dagen kommer den med.. IMORGON.
Fruktansvärt dryg dag på jobbet idag. Jag har känt mig som en urvriden lase. Mazarin kom in & lyste upp mina sista minuter. Sen sprang jag till bussen, sen sprang jag till tåget. & nej Mazarin, det var inte planerat.. men jisses så skönt det var när jag hann med ett tidigare tåg. Haha.

Jag hade nämligen fasat för att hamna på samma tåg som en hyfsat dryg person idag. Hade planerat in i minsta detalj hur jag skulle göra om så blev fallet. Men, det slapp jag ju. Till min stora glädje.

"-Blir du gladare om jag kramar dig?".
Nejförsjutton. Då blir jag ännu mer irriterad!


Nej dags för bloggläsning, sen ska jag titta på teve i min underbara soffa!

Alltid trött.

Gode Gud vad trött jag är. Men ja, det är jag väl iofs jämt? Fast endå så känner man alltid att "Nej såhär trött har jag aldrig varit förr".
Löning idag. Tror ni att det är folk i butiken då eller? Gode Gud. Jag klarar det inte. Mina nerver ligger utanpå kroppen & jag får göra vad jag kan för att inte få ett meltdown.

Fick ett mejl från bror idag.. ang vår fantastiska resa. & guuud vad jag längtar nu! Kan man längta mer än jag gör just nu? Troligtvis..

Nej nu ska jag sluta skriva Gode Gud & Gud.

Dags att grädda waffles.. naminaaaaam.

Våffeldagen!

Idag har jag firat Våffeldagen. Jo jag vet att det är en dag för tidigt. Men, jag blev bara såå himla sugen. Plus att jag, om jag känner mig själv rätt.. inte hade orkat ställa mig & styra upp det imorron. Inte för att det är så mkt att styra upp, men ja.. ni förstår.
Nu är det dessutom så bra att jag har smet över, så jag ska minsann fira imorron med. Idag tryckte jag i mig 3 st, med massor utav grädde & sylt till. Vidrigt gott, & nu är jag vidrigt mätt.

"-Jaha, ska du göra dom själv? Alltså med ett sånt paket.."

För tusan. Nu får folket skärpa sig! Det är förbjudet att köpa "färdiga våfflor". Jag lovar er, det tar i princip lika lång tid att öppna paketen, riva sönder påsen, hälla upp vatten & blanda ihop, som det tar att göra det från scratch.. & så blir det dessutom 10 ggr godare.

Så jo jag gjorde mina själv. UTAN paket.

Nog om min våffel-uppläxning. Men, det är väl ungefär vad som hänt idag. Jobbet var som vanligt. Fick förfrågan om jag kan rycka in 2 dagar tidigare. Såklart. I DO need money! Så nu blir det bara att jag är arbetslös i 4 dagar.. sweet.


Nu ska jag läsa bloggar. Hejhej!


Gnälliga människor.

I morse när jag var på väg till jobb så tänkte jag "undrar vad det ska vara för fel på henne idag då". Något måste det ju bara vara. & jo, jag hade rätt. Idag var det hosta & förkylning. Gud, jag blir så trött på sådana människor. När det aldrig någonsin är bra.
Tröttsamt.

Annars har dagen varit som vilken Måndag som helst. Kanske har det andats lite mer vår än vanligt, men bara lite.

Har iaf fått prata med M idag. Vilket var skönt. Man vill känna att man finns till. Även om jag vet att man ibland inte orkar i sådana situationer..
Hur som helst så fick vi iaf pratat en stund idag.
Mina fina..

Nu tittar jag på Unga Mödrar & har nyss tryckt i mig majskolv med smör & salt. Såå gott.


Dags att återgå till teven.

Kuslig kväll.

Söndag.

Regnet slår i marken & vinden sliter tag i rutorna. Det är en sån där riktigt kuslig Söndagkväll. En ångestkväll. Men jag orkar inte ha ngn ångest idag. Har väl inte heller så mkt att ha ångest för idag. Förutom att det är just Söndag & kusligt väder ute.
Är så satans trött på detta vädret. & jag kan sätta hundra kronor på att det kommer att vara lika jävligt imorron när jag ska CYKLA till stationen. Optimist javisst.. eller inte.

Hur som helst så längtar jag redan till helgen. Det känns ju fantastiskt bra. Jaja, det är iaf mindre än en vecka dit..


Nej, känner mig inte på humör för att skriva ngt idag. Skulle vilja skriva ngt, ngt fint. Till dig, som skrev så fint om mig.
Men inte idag, jag har ingen inspiration. Det kommer, & då ska jag skriva några vackra rader.
For you my Dennylover :)

För övrigt så var det skönt att få prata med min kära vän idag, att låta henne lätta sitt hjärta. I veckan ska jag ringa min andra vän & ge henne chansen att göra detsamma.


Men nej, nog med svammel nu. Ska läsa bloggar, sen bädda ner mig & läsa vidare i JAKOB-delen. Jo Mazarin, jag har läst lite nu.. fast att han är ful :)

Skit BP.

Okej. Igår älskade jag BP, idag HATAR jag det. Det har helt enkelt slutat att fungera! J*kla skitspel! Ett utav spelen fungerade inte igår.. nu fungerar inget. Eller så är det jag eller min dator som är helt j*kla hjärndöda. Hur som helst så är jag nu pisseirriterad!

Ska ta med det hem till familjen & se om skiten fungar där.. AH!

Dataspel en Lördag, jodå..

Det blev ingen utgång. Men lika glad är jag för det, faktiskt. Har tvättat, ätit & tittat på Robinson hemma hos familjen. När jag fick ett sms om att det inte blev ngn utgång så kändes det faktiskt helt okej. Nu känns det döskönt!

Kanske har ett visst Backpackerspel ett finger med i bilden. Ja, att det känns döskönt att vara hemma då. För tro mig, jag blev såå lycklig när jag såg ett tre-pack Backpacker ligga hemma i Böttes rum, oöppnat. Det var ju Böttes spel som han beställt för att få skickat till sig ( det & lite annat mög.. ). Vi hade det spelet en gång, the old version. Sen fick vi ett nytt & kort därefter var vi av med båda två. Mkt sorgligt, eftersom jag älskade det spelet. Så.. därav min lycka när jag fann det.
Slängde iväg ett sms & frågade bror om jag fick testspela det. Vilket jag fick. Så nu ska vi se om det fortf är så skoj. Isf ska jag beställa ett eget :)

Det sjuka är ju att jag ska.. sitta hemma.. och SPELA DATASPEL en Lördag. Är jag en old nerd or what? Men jag är iaf en nöjd old nerd idag. Mkt nöjd.


Nu; dataspeeeeeeeel.

...

"-Ja, annars hade du kanske tagit stadsbussen hem idag".

Haha. Amen jaaa. Lite hemlig får man ju vara ;)

Nu ska jag cykla hem till familjen för att tvätta & titta på Det Okända. Sen blir det såklart mat där. Bortskämd som man är..

A freak like me just needs infinity.

Innan idag hällde jag ut nästan en hel box med vin. Det kan man ju tycka är sprit (eller ja vin..) missbruk om ngt. & det kan jag hålla med om att det är. Men, nu råkar det ju vara så att det där vinet var en aning gammalt.. över ett år för att vara exakt.
Vinkännare som man är så märkte man av det direkt, Spättan hade nog glatt forsatt att dricka det om det inte vore för arr jag stoppade henne.
Tur att man inte hade varit ute igår säger jag bara, då hade man spytt när man hällde ut skiten.. stank ju vidrigt! Fast, hade jag vart ute igår så hade jag nog iofs ikke pallat ta tag i det där idag.

Annars har jag inte gjort så mkt vettigt. Jag har ju redan skrutit om min garderobsrensing innan så. Ätit spaghetti med smör & grillkrydda har jag iaf gjort & sen vaniljglass med frukströssel på det.. barnsligt & gott.
Snackat med min kusse & försökt att hetsa henne till lite feeest, eller rajraj som Ida säger.. rajraj.. det är bra tycker jag. Såå, kom igen ge mig rajraj idag :)

& enligt min kusse så var inte min drömprins ute igår. Tur det, hade blivit himla ledsen om jag hade missat honom. Himla ledsen.
Nu missade jag visst ingen, däremot missade jag inte inget.. fattar ni?


Nej vad jag svamlar, dags att ta tag i ngt vettigt igen.. som att platta detta lurv till hår.. puha!

En sak till bara.. just nu lyssnar jag på Infinity.. därav överskriften.. & så var jag tvungen att slänga ut denna bild på mig & Marre då. För det kan nog vara så att anledningen till att vi ser ut som vi gör på denna bild är just därför.. för att vi lyssnar på Infinity.. & då blir vi såhär glada & kör såhär fina moves!



Coktails and Dreams..

24 par jeans.

Jag räknade snabbt igenom mina jeans. Jag äger minst 24 par. & hur många av dem använder jag? Inte ens hälften, inte ens en fjärdedel.. that's sick.. det med..

Som ni kanske förstår så är jag duktig & rensar lite här hemma idag. Man får passa på när man giter!

13 nya väskor!

.. hittade jag i min garderob idag. Jag visste väl att jag fattades några!
Hittade bland annat min studentväska, en fake Dolce & Gabbana, samt en fräck liten Espriteväska.

Av dessa 13 väskor så ska jag ge bort 5 st. Vissa av dem jag behåller vet jag att jag antagligen aldrig mer kommer att använda, men.. jag kan helt enkelt inte skiljas från dem.


Update: Jag har alltså nu gett bort sammanlagt 14 väskor. & har "endast" 36 väskor kvar. Det betyder alltså att jag hade 50 stycken väskor när jag började rensa.
Eh 50 st.. that's.. jag erkänner.. SJUKT!

(Men okej.. vissa väskor är faktiskt väskor som jag stulit från min Mamma..)

Till er:

Ni två vet vem ni är.

Jag vill bara säga att jag tänker extra mkt på er nu & vad ni går igenom. Det finns inga ord som räcker till när man förlorar en människa här i livet. Saker & ting hade kunnat vara annorlunda. Man kan ångra saker man inte sa eller gjorde. Men, det tjänar ingenting till att grubbla. & jag är säker på att människor vet exakt hur mycket dom betydde för en, oavsett i vilket skick man är när man tar sina sista andetag.
Känslor går bortom ens medvetande..

Man säger att man beklagar. Men vad gör det? Det ger en inte personen tillbaka. Men man säger så, för att man gör det. Man gör verkligen det.

Jag kan inte säga att jag förstår er förlust, men jag kan säga att jag vet hur det är att förlora någon.
Vi bär alla vår egen smärta & sorg.

Hur som helst så vill jag mest komma fram till att jag alltid finns här för er. Alltid. Precis som det alltid har varit.
Tiden går & vi med den. Vissa band klarar inte tidens framfart, medans andra gör det.
Som våra.


Som sagt, ni vet vem ni är & ni vet att Jag älskar er & finns här för er.

Partygirl goes Desperate Housewife?

Lördag.

Idag klev jag upp vid åtta. Är jag gammal or what? Nekar utgång & kliver upp innan ens morgonprogrammet på fyran startat..
Pappa kom med bullar idag, smörbullar från Dansken.. mkt uppskattat. Så nu har jag ätit bullar, druckit kaffe & tittat på Familjen Annorlunda. Jag vet inte vad det är med mig, men varje gång jag ser det så sitter jag nästan med tårar i ögonen. Inte för att det är sorligt, nej.. det är nog mer för att det är så himla kärleksfullt. Jag fylls av en konstig känsla..
En blandning av värme & tomhet.

Nu sitter jag här & funderar på vad jag ska ta tag i idag. Först & främst ska jag iaf uppdatera mig lite i bloggvärlden.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Antagligen ingenting, eftersom jag nu är sugen på att det ska hända ngt idag..
Vilket jag inte var igår, då folket såklart skulle ut. Hhm.. typsikt. Men, jag orkar inte gå ut för att man bara ska gå ut, inte längre..
Jag önskar att den där jäkla drömprinsen bara kom & ringde på dörren.. så att man slipper det här himla jagandet!

I used to be a partygirl. Nu ser jag fram emot att bli en housewife. Neej, riktigt så farligt är det inte. Men ibland känner jag att den där partytjejen vill ge plats åt ngn annan..
Fast idag är jag som sagt sugen på fest, såklart. Man vill alltid ha det man inte kan få..

Viva La Vida spelas allt som oftast på alla möjliga sätt. Min tankeverksamhet går därför på högsta nivå..
Det hade varit så fint..


Igår var som sagt min kära Mamma här, Pappa skulle ha pokerkväll.. & där hemma kunde ju stackaren inte vara. Så vi var här hemma & lagade lite mat (okej, Mamma lagade..), jag hämtade ut & hängde upp mina nya gardiner, som Mamma faktiskt tyckte var fina.. (fast ja kommer få SPEL på dom innan dom hänger rätt). Sen åt vi den goda maten & drack lite vitt vin till det, vitt vin som visade sig vara rött. Jag mannekängade i mina bikinis & bestämde mig för att behålla den prickiga.
Jo, det var en mysig kväll. Roligt att hon kom till mig, det är alltid jag som är hos dom annars :)


Nej, dags att at tag i denna Lördag.

Tlöööött.

Mamma har nyss lämnat mig. Vi har haft en mysig kväll med mat & vin. Nu är jag trött trött trött. Blivit hetsad till utgång, men icke.. denna kvinnan orkar inte.

Vet egentligen inte varför jag skriver nu. Orkar inte delge er ngt. Så nej, nattinatt nu.


Ses imorron!


Cute old ladies.

Torsdag.

Tillbaka till dagisnivå på jobbet idag. Jodåsåatte. Men jag sköter mig. Orkar inte lägga näsan i allt längre. Trots det får jag höra; "-Är det inte du som har bestämt det då?". Men orka. Hade jag inte sagt 10 ggr att det var vår chef som hade bestämt det? Det är ju som att snacka med en vägg.

& tänk vilket sammanträffande att vi hamnade på samma tåg hem, i samma vagn. Jisses. Tur för mig att jag satt mig i den tysta kupén. Där får man INTE prata. Så jag sa hejhej & sov lugnt vidare. Fick bara vara lite trevlig när vi kom till L-a, men bara lite.

Världens sötaste tant skulle åka med bussen hem. Typ skitliten & skitsöt.  & framförallt.. skitgammal. Jag blev rörd över hur söta & hjälpsamma alla var mot den lilla pantertanten. Ja, jag var också rar mot henne.. såklart.
Har nu när jag tänker efter faktiskt varit extra rar mot tre små tanter idag. Naw. Jag älskar söta gamlingar.

I morgon är det Fredag, äntligen. Då ska jag umgås med min Mamma. Stackaren vill inte vara hemma hos Pappa & hans pokerkväll. Jag kan förstå henne..


Nej dags att läsa bloggar innan jag slänger mig i sängen.


Stress,stress,stress.

Onsdag. Det känns som om jag stressar ihjäl mig för tif. Vad stressar jag för? Jag stressar för att hinna göra så mkt som möjligt på jobbet, äta så snabbt som möjligt, stressar till bussen, stressar till tåget, stressar hem, måste skynda mig att förbereda mat till imorron, duscha, lägga fram kläder, städa.. stressstressstress.

Nu har jag iaf min tevetid. Det måste jag ha. Min tid att sitta ner & bara koppla av. På samma sätt som det är en avkoppling att skriva av sig här.. eller? Ibland känns även det stressande. Hinna läsa bloggar, hinna blogga.

Jaja, nu är det snart Greys.
Disken kan vänta till imorron, eller till pausen..

A ghost from the past.

Jag är tillbaka! Visst har ni allt varit lite oroliga? Men nej, jag har varken dött eller varit sjuk. Jag har helt enkelt inte haft tid, eller lust att uppdatera här.

En hel del har nog hänt sen sist. Eller? Hur som helst så tänker jag inte skriva ner allt här..

Kortfattat; I Fredags fick jag en ny fin soffa. Det firade jag med att hyra film för att sedan inviga soffan med att just titta på film.
På Lördagen var det sagt att jag bara skulle åka ut & hälsa på LilleA på dagen, sen skulle jag vara hemma & vara en snäll flicka. Det var jag inte. Slutade med förfest hos Matte & sedan Helsing på det. Zoo Bar, Telegrafen & Cardinal.

& någonstans på vägen mellan dessa ställen frös mitt hjärta till is.
Av alla människor jag inte vill stöta på är du den jag minst vill springa in i. Varför kunde du inte bara låta mig springa förbi?
Jag behövde inte ens vända mig om för att veta att det var du. När jag gjorde det så var det lite som att se ett spöke.
VAD GÖR DU HÄR?
En fråga som ställdes. Ord som virvlar i regnet.
Sen gick jag vidare, med luvan uppfälld & dig i ryggen.


Det är svårt att spela kall fast att kylan biter tag i mig..


Efter det blev kvällen mest kaos. Inte p g av detta, nej faktiskt p g a helt andra orsaker som jag faktiskt inte kommer att ta upp här.

På Söndagen hade jag migrän från helvetet. Kanske var det spöket från det förflutna som satt & hamrade inne i mitt huvud?
Till sist fick jag iaf ro.


Nu lägger jag locket på igen. Ni vet. Vissa saker passar bättre i tanken än i verkligheten..

Från Chai i solen till kaffe med snö.

Igår var allt frid & fröjd. Vi satt ute & drack Chai Latte i solen. Idag var det inte frid & fröjd. Istället för Chai i solen så fick jag skåda SNÖ inifrån lunchrummet.
Ungefär så har min dag sett ut. Fyfasen.

En liten höjdpunkt fick jag dock då Mazarin kom & hälsade på mig. Visst var det trevligt att prata med Mazarin & sådär, MEN det bästa med detta besök var ju att hon hade med sig en väldigt efterlängtad bok åt mig.. lycka!
Nu har Mazarin hetsat mig att börja läsa den innan jag läser ut min andra. Vi ska liksom läsa dem tillsammans. Jo, det lär ju gå bra.. Mazarin är nämligen mer besatt av böckerna än mig.. haha.
Jag har iaf börjat nu.. hetshetshets ;)

I morgon är det äntligen Fredag. SÅ jäkla skönt ska det bli! Mina planer för helgen är att ta det jäkligt lugnt. Hade tänkt hyra några filmer & sen bara dejta min soffa hela helgen. Det enda jag SKA är att hälsa på Spättan ngn gång under dagen på Lördag.. om det inte är snöstorm vill säga..

Nej nu ska jag göra mig redo för Criminal Minds!


& du Mazarin.. jag tycker att vi ska försöka ses innan du börjar jobba så mkt. Vi behöver ju inte gå ut, nu när det är så kallt menar jag ;)

Klickat hem.

Nu har jag precis klickat hem nya gardiner & en väggljusstake till storarummet. Det blir bara tredje gången jag bytar gardiner där sen jag flyttade hit. Sist var vid jul. Jaja, det är ju iaf 3 månader. Kunde inte motstå dessa vårigt vackra gardiner. & ljusstaken var ju så himla rar. Det + soffan, sen är nog mitt storarum fulländat.. ja & så tavlan på det förstås!

På Fredag ska jag klicka hem bikinisarna. Sen är det stop. Men, tänkte jag kunde unna mig det nu. Mm.

Ett nytt jobb!

Idag har det faktiskt varit en mkt bra Onsdag. Vi har haft det lugnt & harmoniskt. Jag jobbar på så bra & får plenty med beröm. Idag var jag till och med så duktig att jag blev bjuden på en Chai Latte, som vi sedan avnjöt i solen. Gud så härligt det var! Man kunde känna att våren var på väg & just i den stunden var livet ljuvligt, fast att man var på jobbet.

Menmenmen. Det var ju inte det viktigaste som hände idag. Nej. Som ni kanske minns så skrev jag igår att jag skulle ha ett möte med min chef. När hon kom i morse var jag LIVRÄDD. Det hade jag inte behövt vara..
Hon erbjöd mig ett nytt jobb.. ah sweetness! Visst, det är kanske inget höjdarjobb.. men vet ni vad? JAG BRYR MIG INTE! Det är ett jobb! Fyfasen vad skönt. Där föll en tung sten från mitt hjärta.
Så nu kommer jag bara att vara "mellan två jobb" i lite mer än en vecka. Sen ska jag köra  stoor bil & städa hos söta & mindre söta äldre människor!
Ni förstår nog inte hur skönt detta känns för mig. Jo Mazarin, trots att jag ska städa bajstoaletter ;)

& dagen har bara fortsatt vara bra. Nyss messade Mazarin mig & meddelade att våra älskade böcker äntligen kommit. Ännu en gång.. sweet! Jag hade nästan glömt bort det..


Nu ska jag fortsätta att vara glad, läsa bloggar & sen ska jag titta på Det Okända.

Hjärtat?

Tisdag. En helt okej dag. Vi är ju så himla duktiga nuförtiden, så chefen är på ett strålande humör!

"-Du är blå om läpparna, fryser du?
-Ja, jag fryser.
-Ja, bara det inte är ngt med hjärtat".
Okej, tack så mkt för det..

I morgon ska jag & min chef ha ett samtal. Om jag är rädd? Jo. Fast hon säger att det inte är ngt jag ska oroa mig över, så gör jag såklart det. Givetvis tyckte min chef att det var extra skoj att hålla på då hon märke att jag blev lite orolig. Jaja, så länge det är på det viset så..

Annars har historien om soffan fortsatt. Jisses alltså. Så nu blir jag tvungen att ringa & styra om saker & ting i morgon igen. DHL's gonna love me!
Men, sen hoppas jag iaf att allt ska vara löst. Tur att jag har en snäll Pappa som ställer upp & hjälper mig.

& Lillebror, såklart får Prinsessan som hon vill. Det får hon alltid ;). Haha, nej skämt åsido. Tycker f*n aldrig att prinsessan får det hon vill. Bara när det gäller bilar då ;)

Tänker på en sak som min fd kollega kallade alla våra ( utom mig ) arbetskamrater när hon var & hälsade på mig igår. Hon kallade dom.. PAPPA NU KOMMER ETT FULT ORD! för f*ttor! Hmm. Jag tycker väl att man överlag INTE använder det ordet om folk.. men speciellt inte om man är över 40 år. Det blir bara så patetiskt & barnsligt.
En grej som stört mig bara..


Nu ska jag sluta svamla & göra ngt vettigt, eller nej.. jag ska läsa bloggar.


Har varit duktig & mejlat min bovärd om öppettider för att hämta fondpapper, bara så att ni vet då..

Irriterad Lotta!

Idag är jag arg på Bolagret, DHL & mest mig själv. Åh, denna jäkla soffa alltså.. kommer bli tokig innan skiten står där den ska!

Lillebror är också arg på mig, eftersom jag inte stöttar honom i bilfrågan. Plutte då. Man kan faktiskt inte alltid få som man vill, inte om man inte heter Princess Sparkle! Vill jag ha en röd bil, så får jag en röd bil. Den som är i USA har inget att säga till om!
Dessutom så är det faktiskt en himla fin röd färg. Så, nu får du allt ge dig.

Jo, större delen av min dag har gått i ilskans tecken. Jag har varit irriterad i princip hela dagen. Ringt en massa & varit irriterad, det är vad jag har gjort idag. Jo, har hunnit med att jobba lite också mellan varven.
Det är märkligt, ju kortare tid man har kvar, desto tröttare är man på det..
Sen står man där & ångrar att man ens gnällt en enda gång..

Strax ska jag kolla upp var Mazarin ska bo.. haha. Skräckfilmslovern kommer leva i sin egen skräckfilm ;) Gaalet!
& du.. den söta tröjan är köpt på New Yorker på Center Syd.. know you know! :)


Men först ska jag läsa lite bloggar.

Syster Duktig.

Såja. Nu har jag påbörjat ett litet helvetsprojekt; städa min garderob. Jisses. Man får ta det i etapper. Jag tänker inte rabbla upp allt vad jag fixade till där idag. Dock jag kan meddela er att jag städat undan 9 st väskor som jag hade tänkt att ge bort.
Nu har jag endast 28 st väskor kvar. Dags att köpa några nya väskor kanske?

3 st kassar med skit har jag fåt ihopa hitintills; gardiner, påslakan, väskor, kläder.. ngn som vill ha?
Tror att min Mamma kommer bli suuperglad när jag skickar med dom allt detta skit. Men vad ska jag göra då, slänga det? Nej, det är faktiskt helt okej grejor.. så det kommer inte på tal.

Nu får det nog räcka med städande för idag. Blir lätt att man tar sig vatten över huvudet annars. Sen står man där med 7000 grejor utspridda på hela golvet.

Sökt jobb.

Såja. Nu har jag faktiskt sökt inte mindre än 4 jobb. 2 av dem är hos en arbetsgivare där jag redan sökt 2 jobb innan. Man kan ju bara hoppas på att han känner igen min email & uppskattar att jag söker alla jobb som läggs ut.
Nu hade jag tänkt fortsätta att vara duktig genom att gå upp på vinden med mina julsaker. Sen när jag kommer ner igen så hade jag tänkt kolla upp ett annat jobb och kanske börja att fila på en ansökan till det med.

Så ja man kan väl säga att jag enbart skriver detta inlägg för att ni ska forstå att jag verkligen försöker att hitta ett nytt jobb.

Ikväll hade jag nog tänkt att belöna mig själv med att klicka hem ngt från nätet, har redan bestämt att jag kommer att förtjäna det!

Jag ska gå upp 5, 7 kg.

Söndag. Regnet öser ner Det är en perfekt dag att vara bakis på. Synd då att jag inte är det.
Nej, igår var vi hemma hos Angelica. Tittade på melodifestivalen, vilket skit alltså. Ärligt talat, är det inte dags att vi tar & lägger ner hela skiten nu?
Efter att vi tittat på melodi, man var visst tvungen att se färdigt det, så spelade vi lite Nintendo Wii. Först bowlade vi. Då blev jag vansinnig eftersom jag inte förstod, ville inte förstå & Coffe försökte tvinga mig att göra det. Nejnejnej. Men, sen fick jag prova Wii fit.. & det var ju faktiskt himla skoj.
Mätte ut mitt BMI, jag hamnade på underviktig.. what a surprise! Mätte även ut min ålder.. som blev 44. Wii var inte så nöjd med detta. Sen kom Wii fram till att jag behöver gå upp 5, 7 kg för att hamna på normalt BMI. Hur fasen ska det gå till då? Satte mitt mål på ett år. Ska det sättas så lär jag få hänga hos Angelica varje dag.. eller kanske skaffa mig ett eget Wii?
Kostar en hel del, men det var som Coffe sa.. jämför det med vad ett gymkort kostar. Jojo. Nu lär jag ju inte skaffa mig ett Wii, men himla skoj var det iaf.

Coffe var envis som en åsna. Skulle klå Angelicas Mammas poäng på backhoppning. Han gjorde det om & om igen. Till sist fick vi avsluta, mot Coffes vilda protester. Om han slog Angelicas Mamma? Nej.

Jo, det var väl det vi gjorde under kvällen. Vid ett körde Coffe & jag hem, jag tittade lite på teve & somnade sedan gott.

Idag hade jag tänkt vara lite flitig här hemma. Så man kan ha gott samvete.


& ni behöver inte oroa er, jag ska inte försöka att klå min bror i shopping. Det har jag varken tid, lust.. eller fram för allt pengar till att göra.
& inte heller ska något eller någon plockas ner för hyllan.. var lugna :)

Feed me!

Roligt med lite respons.. undrar just vem anonym är.. ngn som sett mig i bikini.. hua ;)

Kom till att tänka på en konversation som utspelades vid matbordet igår hemma hos Mamma & Pappa;
Mamma: "-Jaha, är han intressant nu igen?
Jag: Vadå intressant?
Mamma: Ja, jag trodde att du hade lagt honom på hyllan.
Pappa: Han har väl alltid legat på hyllan?"

Senare hemma hos Sofia så pratar vi om att det är VinterParty på Tages imorgon (idag då..).
"-Ja då kommer iaf *pip* att vara där.."
Mkt lustigt tyckte vi såklart..!
Vinterparty, hänger ni med?
 
Så man kan säga att denne ngn var både på hyllan & tapeten igår. Jisses. Jag är såå fyndig!


Nu sitter jag här & väntar på att Coffe ska höra av sig & så småningom komma & hämta mig. Vid kvart i sju, sju sa han. Känner jag Coffe rätt så kommer klockan nog att bli närmre åtta. Då kommer jag bli arg! Jag är nämligen hungrig & ska matas med Mc Donalds. Jo Mamma, så går det när jag inte får komma hem till er & äta!

A skickar onödiga sms. Sluta med det, jag svarar ändå inte på dem :) Du behöver iaf varken börja poppa popcornen eller koka kaffet nu så.. ;)


Nej, detta får nog bli dagens sista inlägg, så ha nu en fin Lördag allihopa.
Be good!




Nelly.com



Okej. Jag vet att ni är några st som läser denna blogg (förutom Pappa & Bötte som är duktiga på att kommentera).
Så kom igen & skriv en kommentar om vad ni tycker om dessa två. Jag tycker nämligen att båda är skitsnygga & tror att jag bara MÅSTE klicka hem en. En alltså. Ni måste hjälpa mig att välja.
Är ni rädda för att jag ska få reda på att just du läser min blogg, ja då kan ni ju alltid kommentera anonymt ;)

Måste ju vara snygg när man ligger på beachen i Key West & Miami i sommar..
& intet att förglömma.. alla Spättan & Palles pooplpartyn jag förväntar mig att bli bjuden på i sommar ;)

STOCKHOLM & 365 SUNSHINE.

  

Här har ni mina 3 andra fynd. Allihopa från MQ. REA is the shit! Klännigen har jag tänkt hotta upp med ett skärp i midjan, det tror jag blir bra!


Jo jag måste ju visa att det inte bara är min kära bror som kan shoppa & fynda. I Stlhm for shopping-djävulen även i mig!

New House.



Mitt Sthlms-fynd.
Från New House.
Hade kostat 899 kronor, jag köpte den för 149 kronor.
Vem FASEN betalar 900 kronor för en sketen väst?

Kvittar väl om den är angora!

Wrong apartment.

Lördag.
Igår var jag en duktig flicka. Drack vin hos Soffan. När Mia & Ida åkte ner i stan så åkte jag hem & tittade på teve, för att ganska så snabbt somna. Inte ens när kusse skickade ett hetsigt sms om att dom minsann var på väg till Hbg blev jag sugen. Nej, jag vaknade till, läste, svarade, kände mig nöjd & somnade om.
Fint att bara umgås utan att köra hela varvet. Kanske börjar jag bli gammal? Neh. Tror mer att det är så att är man inte sugen så är man inte. Så sparade man en slant också, duktigt.

Igår när jag & kusse skulle åka upp till Soffan så skuttade vi glatt ur hissen. Mia rusade fram till dörren & tokringde. Men ojdå. Sofia heter ju inte M-B Persson. Oops. Mia vände sig för att tändalampan & jag trodde att hon skulle sticka.
"-Nej Mia, vi kan inte dra.
Nej, det ska vi inte heller, vi ska vänta kvar".
Vilket vi gjorde. Men kära M-B var inte hemma, så vi hoppade in i hissen igen.. & åkte faktiskt till rätt våning. Längesedan vi var hos Sofia eller?

För övrigt är jag grymt sugen på att göra en "sak". En sak som jag vet att några inte skulle uppskatta, men det är faktiskt en sak jag funderat på en ganska så lång tid nu. Hm. Får väl fundera vidare & se om jag vågar helt enkelt..

Sinnes! Nu kom den låten igen. Det måste fasen vara ett tecken..


Idag har jag inte gjort ngt vettigt alls. Så jag får väl ta tag i att göra det nu. Städa lite kanske?
Ikväll ska jag träffa Angelica & Coffe, roligt. Det var ju ett tag sedan vi var samlade alla tre :)


Nej, dags att ta tag i denna dag!


Har du åkt med Pippis Pappa?

Ikväll ska jag hem till Sofia. Där ska vi dricka vin. Sen blir det kanske en sväng på Inferno. Det viktiga är att vi inte slutar på Tages..
Förra gången var jag & kusse superduktiga. Ida blev irriterad på oss så duktiga vi var; "-Nu ska ni dra hem bara för att ni har bestämt det". Jojo, är man duktig så är man!


Tre prinsessor i en taxi på Zante.
What's up med min söta min då?
Jag tror iaf att det var denna gången då vi åkte med Pippis Pappa, världens roligaste cabdriver!

Grattis allra käraste Lillebror!

Japp, idag fyller min bästa ( & enda..) lillebror hela 20 år. Tänk va! Liten har blivit stor. Fast ja, för mig kommer han väl alltid att vara LILLEbror, oavsett hur gammal han är.
Idag är en sådan dag då man skulle vilja ha lillebror här hemma. För så ska det vara på födelsedagar!
20 år. Nu slipper syrran vara olaglig & langa ut.. dessutom kan vi hädanefter avsluta våra kusinträffar på Tages, or not.. :)

Jag skickade ett mess när klockan slagit tolv hos honom. Där sjöng jag t o m. Visst var det fint Böttis? Jag fick minsann ta om det tre ggr så jag hoppas verkligen att du blev glad ;) Sen undrar jag även om du öppnat den lilla presenten från mig & Mia?



Denna bilden har jag haft uppe innan I think. Men det får bli den igen då det  princip är den enda bilden jag har på oss två.
Sthlm last year. Lillebror & Storasyster, eller var det tvärtom? Här posar iaf Böttis i sin studentkostym, & jag.. ja jag posar i mina rosa duntofflor!


Ooh. Just när jag sitter här & skriver detta inlägg så sätts Viva La Vida igång på min spellista på Youtube, det måste vara ödet..

Viva La Vida är en vacker mening.. ( nästan så vacker att jag vill att den ska pryda min handled..)


Jo men ja, det var väl mest det jag ville få fram av detta inlägg.. att min Böttisbror fyller 20 & jag säger GRATTIS!
Hoppas att du ahr en faaab dag därborta!


To do in the weekend!

Följande ska jag uträtta i helgen:

Söka 2 jobb (det är inget fel i att söka även om man med största sannolikhet inte får det.)
Städa min lilla lya.
Gå upp med julsakerna på vinden, bör väl vara dags nu..
Plocka upp mina saker sen Sthlm.
Tvätta.

Jag skriver ut det här så kan jag skämmas sen om jag inte uträttat allt.

DONE!


Är det inte tåget så är det bron.

Vi fick sluta tidigare även idag, så sjukt skönt. Dock kom jag hem lite senare än vad jag hade kunnat. Nej det var inte ngt tåg som var försenat, idag var det helt enkelt brons fel. Ja, brons & kanske båten som skulle köra igenom då. Tror ni att jag var irriterad då klockan slog 17:08 & jag fortfarande satt kvar på bussen på fel sida om bron? Jo det var jag.

Jag har kommit på att jag över lag är en sjukt irriterad pendlare. Som i morse; en man åt en ostmacka på tåget. Smaskade han? Nej. Luktade mackan konstigt? Nej. Blev jag hungrig av att se honom äta den? Nej. Trots detta så irriterade det mig en hel del.
Jag irriterar mig även på folk som ställer väskan på sätet & sen blir irriterad när man ber dom att flytta den. Men okej köp då en plats till väskan också, om den nu inte kan sitta & trängas i ditt knä menar jag.
Jag blir irriterad på folk som står för nära, folk som hostar, snörvlar.. ja helt enkelt alla som andas!
Mest irriterad är jag på morgonen. Folk som pratar på morgonen, i telefon, eller med varandra tycker jag nästan borde skjutas. Eller ja man borde åtminstonde ge dom en kraftig spark på smalbenet!

Såja, nu fick jag ur mig lite av mina irritationer ang. detta. Det finns säkert mer jag kan reta mig på, skulle säkert kunna skriva en hel bok om det. Men, ngt får man ju spara tills man är ledig..


Nu ska jag sluta gnälla & börja diska. Yeah!

Vända kappan efter vinden.

Idag har vi haft en lugn & fin dag på jobbet. Det känns verkligen att det är ngt som har förändrats & jag kan inte låta bli att tänka på hur mkt enegeri jag hade kunnat spara. Vi fick till och med gå hem tidigare.. 2,5 timme tidigare blev det för min del.. det är minsann inte helt fel!
Så nu är jag som alla andra.. ibland måste man vara det, det blir enklast så.
På ett eller annat vis spelar vi alla ett spel,
nu vänder jag min kappa efter vinden.

Min tidiga hemgång har jag firat med att uppdatera mig om min lilla kusins liv, samt pratat med min stora (okej större..) kusin.. då jag som alltid agerade lite mäklare, men det gillar jag. Sen har jag även sökt ett jobb, jojo.. lite duktig får man allt vara mellan varven.

Torsdag imorgon, det är inte klokt vad fort tiden går. Hjälp! Ibland stressar livet livet ur mig..


Nej nu ska jag läsa lite bloggar & även meddela min kära Lillebror om en deal jag har att erbjuda honom.

& för er som undrat vilka megakändisar jag såg i Sthlm; Ulf Ekberg (eller vad det nu är han den pissblonda saken i Ace of Base heter ).. han var mkt viktig & gick & pratade i telefon utanför Sturegallerian. Där stod jag & tryckte i mig en cabanoss från ett sött litet gatukök..
Sen såg jag & Mamma Katarina Ewerlöf (stavas..?) nere på/i? Östermalmshallarna.
När vi åkte bil på.. ja var var vi nu? Ja iaf, då såg vi Laila Bagges bakdel.. ja, vi tror det iaf.
Sen den största av alla ; (faktiskt..) Rolf Lassgård. Han såg vi när han skulle in & pinka på Centralen.
& JA JUST DET.. hur fasen kunde jag säga att Herr Lassgård var den största vi såg? Där ljög jag ju.. för den största vi såg.. (alltså mest kända då..) var såklart GREVEN!
Han vet ni väl vem han är?

Jo, det var dom det.

Back in town.

Hej fans!

Nu är jag tillbaka från storstaden. Ja, om man ska vara riktigt petig så var jag faktiskt hemma igår, men då orkade jag helt enkelt inte blogga.
Dagarna i Sthlm var mkt trevliga, skönt att få komma iväg & koppla bort vardagen lite. Sen att jag råkar ha världens sötaste lilla kusin gjorde ju inte det hela sämre. Ärligt alltså, en sötare unge finns nog inte. & nej, jag är inte det minsta lilla partisk ;)
Så dessa dagar har bestått av bus & mys med kusin, shoppingturer, saluhallsbesök, vindrickande, massa god mat, & allmänt flängande. Mkt trevligt! Såklart såg vi även en del kändisar.. det gör man väl alltid när man är i Sthlm?
Kanske berättar jag en dag vem jag såg, kanske inte..

Idag var det återigen tillbaka till verkligheten. Lite tjaffs på jobb, gud så ovanligt.. men, idag löste det sig på ett inte så vanligt sätt..
Ganska skönt om jag ska vara ärlig..


Jo, det är väl ungefär det som hänt sen sist. Blir ett lagom litet inlägg då jag hade tänkt snoka runt lite bland bloggar innan jag äter.
Skriver kanske mer sen, eller inte.

RSS 2.0