Lack of inspiration.

Tar en liten paus härifrån igen. Som ni säkert märker. Lack of inspiration kallar jag det. Dessutom är min data sjukt seg för tif. Tänkte bara att ni ville veta. Vi hörs när vi hörs!

Alla Hjärtans Dag <3.

Alla Hjärtans Dag,


helt enkelt.


Klipp klipp.

Sådärja. Nu har jag bokat frisörtid. Eg skulle jag väntat en månad till, men jag står inte ut. Får bli till att leva på vatten & bröd ist. Man måste helt enkelt vara fin i håret. Lite lustigt dock att Angelica tyckte att jag var jättefin i håret igår, det gamla trasslet? Tror det blir till att bli lite blond igen. Sådär vårigt & somrigt. Även om det känns väldigt avlägset just nu..
Vi får väl helt enkelt se hur det blir när jag sitter där i stolen. Har ju lite tid på mig att fundera. Ngn vidare klippning blir det inte. Även om jag kan tycka att jag var snygg i kort sometimes så kommer jag aldrig att göra om det. Vilken tid det har tagit för att få tillbaka mitt långa hår! & längre ska det bli.

Ytligheter, ytligheter.


& du tror att du ska få se mitt hår a' naturelle.. pyttsan säger jag ;)

Idag har jag piffat till min outfit med rosetter. I massor. På undies ( what's the point.. sorry family.. ;), i öronen, i armbandet, på väskan & sist men inte minst mitt ursöta rosa rosett diadem. Från STHLM ( fancy fancy ). 100 spänn på att Bötte kommer kalla mig Mimmi Pig eller Miss Piggy. Igår kallade Coffe mig Julnissa, bara för att jag hade rött diadem, med rosett såklart ;). Senare blev jag även kallad Lotta på Bråkmakargatan. Men det är ju bara sött :)


Nej, off I go now!

För ett år sedan.

Fredag den 13.

Ja, idag är det Fredag den 13. En olycksdag. Hitintills har jag kommit undan ganska så bra. Fick sluta tidigare, hann in om Kvantum & fick äntligen handlat min älskade B&J glass.. seriöst.. den är TODIEFOR!
Nu har jag precis tryckt i mig våffla, lax & avocado.. jo det är en fin kombination. Problemet är nu bara att jag är lite för mätt.
För mätt för vad tänker ni nu kanske? Jo, för mätt för att orka trycka i mig tacos hos Hoochie & Bobo om en sisådär 2 timmar. Menmen.. det ska nog gå bra det med ska ni se.
Ska iaf bli himla gott med tacos & himla roligt att få träffa min Carrodarling (& hennes man såklart..:).

Carro&jag. Vilket team vi har varit genom åren. Haha. To much sickness för att kunna nämna det här.. ;)


Vi posar glatt i ettans badrum.
På den gamla goda tiden då vi var sambos :)


/

Lustigt att jag för ett år sedan, återigen, skulle umgås med Caroline & hennes man denna dag. Some things never change :)
Fan vad fin jag var i kort hår förresten, om jag får säga det själv, & det får jag ju :D


Memories never fade.

Hur är man ärlig utan att såra? Det g å r inte. Vi k a n  inte. Jag skulle strypa dig. Men det säger man inte. Man hittar på en ursäkt, en vit lögn. För man vill inte vara elak.

Plågar mig själv med att snoka runt & lyssna på deppig musik. Why oh why? Jag är bara sån. Selfdestructive. Ohyes. Vill finna ord som beskriver den där känslan som ibland bygger bo i mitt hjärta. Eller är det kanske i min själ som boet byggs?
Enklast stavar man det nog ångest, eller är det kanske saknad. Det är svårt ibland att känna skillnaden.

Jag kan inte berätta för er hur hjärtat mår när jag tänker på fina stunder. Hur hjärtat hoppar till när jag möter ett par ögon. Hur hjärtat svider när jag vänder mig om & är ensam.


Ikväll efter min lilla dinner at my parents house så hoppas jag nu på vin hos Caroline, det skulle sitta så himla fint. F*n vad jag älskar min Caroline. Det kan aldrig sägas nog. Caroline är den knäppaste, men framförallt finaste människan jag känner, på alla sätt &  vis. Jag hoppas att alla har en sådan fin vän i sitt liv, en bästa vän.
En vän man både kan skratta & gråta ihop med. En vän som man tramsar med, en vän som man är allvarlig med. En vän som lyssnar på en när hjärtat brister, en vän som ler med en när man är lycklig.
Det finns inget jag inte kan berätta för henne. Hon är ärligt talat den enda vän jag har som jag pratar med allt om, då menar jag allt. Haha, stackars vissa.. "-har du gjort det?".
Det stavas v ä n s k a p.

Nu tänker jag avsluta med en bild från USA, Miami för att vara exakt. Otroligt att mitt skitinternet pallade! HALLELUJAH för det!


Jag & Lillebror dricker en liten drink i Miami. Eller ja, en stor drink då. Huge för att vara exakt! & så god så god. Visst är vi häftiga med våra brills, & jag med mina rynkor i pannan. Jodå, man börjar allt bli gammal. Sen att jag har haft dom rynkorna i hela mitt liv.. Äsch, det tyder bara på att jag tänker mkt. Funderar. Tankerynkor.
Slutsatsen man kan dra av allt mitt pladder är att jag återigen kan konstatera att USA var amazing, & jag saknar det.


Jag stod alltid på tå för att pussa dom
nu behöver jag inte det
Jag kan bara inte nå dit dina läppar är.


FRISPEL!

Herregud vad jag trött jag är på mitt mobila bredband. Det klabbar heeela tiden. Jag får frispel!

Annars? Lördag. Jag har ätit frukost samt städat lite. Borde ta & göra vid mig & gå upp till Colorama & beställa tapeter. Men, som det känns just nu så kommer jag nog att skippa det sistnämnda.. Orka gå mer än nödvändigt i denna kyla.
Senare idag ska jag på trerätters-middag, ska allt bli fint. Därefter får man se vad som händer. Party? Hemmakväll? We'll see.

Igår var en fin dag. Angelicorna, Coffe & Emma var här. Kinamat, kaffe, skitsnack & mys. Sånt gillar man. Nu har vi planerat in lite vi ska hitta på, får se hur mkt av det som blir gjort va ;)


Nej nu ska jag läsa lite bloggar. Har inte så mkt spännande att berätta för er just nu.

En dag som alla andra.

Torsdag. En dag som alla andra dagar. Fast endå inte. Tog tåget hem idag. Det var fint. Kom nämligen hem när jag eg skulle slutat tack vare det, sånt gillar man. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt vettigt. Diskat & druckit the & ätit havreboll( ar..). Men ja, man får göra sånt med. Bara vara. Snart hade jag dock tänkt ta & vara lite duktig. Städa badrummet & rensa i min linnelåda. Nu är det dags. Låda för låda ska rensas..

Vad mer kan jag berätta för er idag? Jo, imorgon är det Fredag. Det gillar jag. Då ska jag få fint besök av Angelicorna, samt Coffe & hans Emma. Ska krängas kinamat, ser man allt fram emot!

Försöker att ladda upp en bild här, men som vanligt så fungerar det inte. Blir såå trött på detta mobila bredbandet ibland!

 

Så det får väl vara allt för nu då.


Leva dubbelliv.

Onsdag. Mittiveckan-dagen. Den gillar vi. Eller njaa, jag gillar ju Fredagar allra bäst. Menmen, den som längtar efter ngt gott..

Det mesta är väl som vanligt sen jag kom hem från storstaden. Lugnast så. Eller så är det helt enkelt för att det bara är så. Inget skoj alls händer.
Idag kunde det dock hänt ngt utöver det vanliga. Men det drog jag mig ur. När väckarklockan ringde orkade jag helt enkelt inte..
"-Japp för du e het & han e fet". Haha. Min A. Ibland saknar jag faktiskt henne fasligt mkt. För vissa saker förstår bara hon, hon & ingen annan.

Man ska inte leka med elden, då kan man bränna sig.

Men så är det der där med nyfikenhet. Man vill så gärna få den stillad. Sån är iaf jag..

Vissa saker du sa skrämde mig. För jag undrar hur du skulle behandla mig. Jag skulle putta undan dig..

Mkt flum idag. Tankar som bara jag förstår. Men tankar som måste ventileras.

"-Man kan ju alltid leva ett dubbelliv". Det är då jag inser. Man kan aldrig lära gamla hundar att sitta. Men jag, jag känner ingen frestelse. & det är det som är min vinst i allt. Jag skulle aldrig..
För oavsett vad vi är eller inte är, så bryr jag mig. Tycker om. Saknar.

Nej, dags att avrunda detta yra inlägg. Men här har ni det. Virrvarret i min hjärna. Såhär är det att vara jag!


I morgon hoppas jag på hemmafika med Kusse. Men först ska jag åka tåget hem, elloooor..



Love You.

Måste ju givetvis säga TACK till min älskade Mamma som gav mig denna lilla tripp, med en hel del utav innehållet. Tack tack min fina Mamma, du är den bästa. Jag uppskattar sånt jätte mycket, det hoppas jag verkligen att du vet om! <3.


På väg hem..

Såja. Nu sitter man här på tåget hem. Återigen susar ett vinterklätt landskap förbi. Känns som att man åker på fel håll nu bara, fast man är på väg hem.
Dagarna i Sthlm var precis vad man behövde. God mat, ett & annat glas vin, shopping & framförallt trevligt sällskap & bus med världens sötaste lilla Michaela. Jo, det är sant, hon är absolut världens sötaste lilla tjej.

Men, nu är det slut på det roliga & imorgon är det återigen dags att bege sig tillbaka till verkligheten. Suck & stön. Skönt dock att det blir en kort vecka för mig. Sånt gillar man alltid.
Blir till att leva på vatten & bröd denna veckan. Har sprängt min budget med all shopping. Tur då att jag får lön om en vecka. Om inte annat så är jag iaf snygg i mina nya kläder, & min väska, & min börs. Äsch.. pengarna var till för att spenderas & så blev det. Jag är nöjd.

Har under min lilla tripp fått en del konstiga sms & samtal, som jag inte svarat på. Varför nu liksom undrar jag!? Jag orkar inte. Samtidigt är jag så himla nyfiken. Såklart & som alltid.

Var på ett underbart mysigt ställe som låg i Skatteskrapan, "& himmelen ( ett eller två m? ) därtill". Underbart litet ställe med fantastisk utsikt. Ville bara nämna det.

Nu ska jag avrunda detta inlägg. Läsa lite i min bok, eller kanske en blogg..?


Så får vi se om samtalen fortsätter,
hur som helst så är det inte dig jag saknar.


På tåget mot Sthlm.

Här sitter jag nu på tåget med Mamma mittemot mig. Det trodde man minsann inte igår. Att man skulle sitta här redan menar jag. Utanför fönstret susar ett vitt landskap förbi. Det är ganska så behagligt att sitta här med laptopen i knäet, & bara ta det lugnt. Stressen & oron man kände igår & inatt har börjat att lösas upp. Det kommer att gå bra detta.

Men så kan det oxå tilläggas att vi lämnade L-a strax innan sju. Med ett extra insatt tåg. I princip alla övriga tåg var inställda just då. Så vi hade allt tur som kom dit just då ett tåg råkade susa förbi. Var framme i Lund över två timmar innan vårt tåg skulle avgå. Men med ett Espresso house mittemot stationen så lyckades vi fördriva den tiden ganska så bra.

Så nu sitter vi alltså här. På väg. Det är otroligt vad skönt det är att bara få komma iväg på såna här små korta resor.
På andra sidan gången sitter en man som sover. & här snackar vi verkligen sover. Han sitter framåtlutad & snarkar. Hade jag gått riktigt nära hade jag nog sett hur han dreglar. Han vaknade inte ens när konduktören kom & skakade om honom. "-Mediciner", sa han, konduktören alltså. Ja j*vlar, den där medicinen skulle jag oxå vilja gå på, just nu.
Nej fy, det tar jag tillbaka. Kom just på en arg snubbe som påstår att det är hans plats han sitter & spyr på. Spyr.. ähfyfan vad vidrigt!
Tydligen har ngn satt honom på tåget & matat honom med medicin så att han skulle sova hela vägen. Usch vad tragiskt.

Mamma säger att jag inte kan leva utan min dator, det är nog så sant. Men tänk va, vilket bra tidsfördriv det är att ha den med.
Nu ska jag läsa lite bloggar.


Så hörs vi snart igen!


Jag HATAR det!

Snökaos. Jag HATAR snö. Tänker inte göra värsta utlägget om hur oroad jag är över tågen imorgon. Ni förstår nog säkert.
Har iaf gjort vad jag ska här hemma. Mat, duschat, packat, vattnat blommor. Ja, allt sånt ni vet.
Det är allt lite sjukt att jag inte fick plats med alla mina saker i min resväska. Men, det skyller jag helt enkelt på alla saker som jag ska ha med till Michaela. Himla bra att ha någon att skylla på, det gillar jag.
Så nu ska jag fortsätta att intala mig själv att jag verkligen behöver allt det där jag packat ner.

Känner att jag inte kan få ihop ett vettigt inlägg idag. För mkt annat som upptar min lilla hjärna. & nej, det handlar faktiskt inte om ngn pojke, idag..

Så vi avrundar här. & så hörs vi när vi hörs helt enkelt.


Håll nu tummarna för att jag kommer iväg kids!

RSS 2.0