En plats i solen.

Lyssnar på Kents senaste skiva. & nu ska jag göra ett erkännande. Jag tycker, änslånge, att den år sädår. Alltså, misstolka inte mig nu. Kent är alltid bra. Men, den är inte sådär sjukligt bra som jag brukar tycka att dom är. Likaså med förra skivan, den gav mig aldrig riktigt det där WOW:et. Kanske måste dom lyssnas mer på?
Men jag vill ju att det bara ska säga PANG. Rakt in i hjärtat.

Ungefär som om man skulle bli sådär galet kär.
Crash Boom Bang. Hela hjärtat hoppar ur bröstkorgen & man kan inte andas.

För övrigt är jag glad. Glad av solens strålar som värmer en trött vinterhy. Trötta ögon piggnar till & leendet försöker att spela i mitt ansikte.


Ska vi äta mjukglass som smälter alldeles för snabbt
det rinner längs min hand
& du bara ler.


Jag minns hur det känns den där första sekunden då jag får andas in dig.
Om jag kunnat hade jag sparat den doften
den känslan
i en burk.


Har skött mina sysslor idag. Good for me. Men, jag får dock inte tag i Mazarin, & eftersom jag vet hur vi brukar vara så blir jag nu osäker.. blir det av imorron?

Tänker på folk som har det jobbigt. Folk jag inte ens känner. Ibland är det jobbigt att avra en känslomänniska.



Tänkte avsluta detta inlägg med att dela med mig av ett sms jag fick av Mamma idag, sjukt kul, enligt mig då.
"Har just nu lekt hund. Toan var så hög så att jag fick lyfta på benet för att kunna gå på toa. För att slippa sitta ned på toan"

Mamma
är i Frankrike & når visst inte upp till toan. Haha. Söta lilla Mamma.
& nu har vi ju även förklaringen till varför Lillebror åt tårta som en hund i Fredags.
Pappa ska paddla till ett slott.
Gotta' love my family! <3


Vi skålar i ChampagneWaldorfs. Jag kan tjata om denna resa hur mkt som helst. Jag kommer ändå aldrig att kunna sätta ord på dom känslor som bubblar upp inom mig när minns tillbaka. Älskade älskade ni. Ingen annan hade kunnat ge mig lika vackra minnen som ni gjorde. Om jag hade haft råd hade jag köpt champagne & skålat för er varje dag. För att ni är så otroligt fina. Äkta. Bästa bästa ni. Ord kommer aldrig kunna beskriva hur mkt ni betyder för mig <3. Vackra minnen som sparas i hjärtat & själen.


My fab week.

Tänkte vara lite fab & köra veckans schema.

Detta händer alltså i veckan, ah förutom jobb då;


Tisdag: Städa & kanske handla? Mer fab än så blir det nog inte den dagen.
Onsdag: Bio med Mazarin. Äntligen ska jag få se SATC 2. Men FRAMFÖRALLT.. äntligen ska jag få träffa min fina Mazarin. S o m jag saknat den vackra människan.
Torsdag: Köttbullsmiddag hos Mormor med Lillebror. Finns helt ärligt inget godare än det. Lovely!
Fredag: Nothing planned. Kanske ett glas på ngn uteservering?
Lördag: Hälsa på min fina Misan & hennes lilla Charmtroll på dagen. Det var ju pinsamt längesedan vi sågs nu.. På kvällen blir det Grillkväll i Sessans lilla palats.
Söndag: Bara vara. Kanske lägga sig & sola någonstans, om vädret tillåter.

Måste även hinna med att fixa en present till Mamma. Eller det kanske Lillebror ska fixa denna ggn? HAHAHAHAHAHA. Jag är ju hysteriskt rolig!


Nu blir det snart CSI. 
Ska för övrigt gå & lägga mig med blött hår. Den ni. Lär ju knappt bli vettskrämd av pudeln som kommer att möta mig i spegeln i morrnbitti..

Punkt för idag tror jag.

Jag kallar det sommar.


Jag igår.


S O M M A R.

Med sommaren kommer hoppet. Hoppet om en ljusare tid. Solen & den varma vinden får mig att andas lite lättare. Samtidigt som något inom mig hugger till då & då. Man vill att allting ska bli så där klockrent. Så där vackert & sagolikt som man drömmer om inför varje sommar.

Brunbända ben. Fräknar på nosen. Pussar i solen. Sammanflätade fingrar. En spegelbild som glittrar i vattnet. Skratt i gräset. Myggbett & sena nätter.

En dröm om någon att dela allt med.

Gamla Ullevi.

Hör du ljudet av juli där utanför?
Sist vi sågs var det vinter och en meter snö
Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Så här lät det medan ångesten kom ikapp

Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster
Ibland blir jag så störd av tystnaden här

Jag tänker på dig
Jag tänker på dig
Jag tänker på dig ibland

Ge mig en ny drog som tar mig nånstans
Jag behöver en ny medicin och ett nytt land
När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring
men även inbitna lögnare har sin charm

Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Stå still, jag loopar samma tack
men det finns nåt där som bara måste bli sagt

Jag tänker på dig
Jag tänker på dig
Jag tänker på dig ibland

Jag tänker på dig
tänker på dig
tänker på dig

Jag tänker på dig
tänker på dig
tänker på dig

Jag tänker på dig
tänker på dig
tänker på dig

Jag tänker på dig
tänker på dig
tänker på dig

Dom gör det igen. Sätter ord på min känsla. Precis så som den är. Just idag. Det är så klockrent att man blir rädd.


Komplimanger.

Hurra för komplimanger! Har fått en del av den varan denna helg. I olika former. Det är trots allt vackert. Man måste hålla det i minnet.
Du är vacker & låt aldrig någonsin någon få dig att tro något annat.

Viktigast av allt; Du måste älska dig själv innan någon annan kan göra det.

Bästa dagen på länge.

Åh. Vilken fin Midsommarafton jag hade. Ni vet en sån där helt klockren kväll. Eller dag får man väl säga. Tog båten in 11:30. Jag hade tur & kom med fast att jag inte var bokad. Väl inne på ön satte vi oss på ett café i Bäckviken & drack kaffe & cider. Därefter fick vi skjuts "hem" av en mkt argsint cabdriver. Väl framme i Knudebo satte vi oss i trådgården, drack cider & bara chillade. Sen blev det dans kring midsommarstången. Eller ja okej, vi tittade mest på. Därefter satt vi kvar där. Åt lunch & bara fortsatte att ha de så där fint. Lyssnade på musik. Vissa skatade & andra tittade glatt på. Gungade. Snackade & skrattade så där äkta.
Gick hem om en sväng. Bytade om & fixade käk. Därefter gick vi tillbaka till vår lilla plats. Käkade, drack & hade en fortsatt bra kväll. Spelade till och med kubb, & vi loosade big time.
Satt på våra filtar & bara njöt av tillvaron. Det var exakt som en tjej sa; "-Detta är en sådan bild man ser utav Midsommar i tidningar". Ni vet så där idylliskt att det nästan är löjligt.

Fanns ju vissa störmoment. Suck på det liksom. Jag har sagt det förr & jag säger det igen; Jag ler inte på beställning. Det gör mig bara mer arg. Dessutom, måste man sitta med värsta fåniga smajlet ända till öronen? Jag kan ha det bra utan att le så jag får kramp i flabben.
Men segla, snorkla & åka motorcykel? Nä, det är inget för mig. Jag är en prinsessa.
Jag orkar bara inte sånt tjöt tjöt tjöt.

Efter 23 begav vi oss till Turistgården. Drack tidernas sämsta Mojito. Satt med riddarna vid runda bordet & hade livesång med gura. Väldigt midsomrigt.

"-Du är iaf sjukt söt. Jag spanade in dig redan från första början". Awe man tack dulle.
Sen skrek han att vi var bonnläppar ( eller ngt liknande ).. Suck på den eller?
Jag orkar bara inte killar & deras kassa raggningsförsök.

Efter Turisten skulle folk efterfesta. Jag gav upp & gick & lade mig. Då var kl 02:30.
Man är ju trots allt gammal va.. Fast att jag inte ser ut att vara en dag över 25.. pfft!
Vaknade till när partytjejerna ramlade in i omgångar.

Dagen idag har vi spenderat med att fortsätta ta det lugnt. Åt en sjukt god pasta på Tunakrogen, samt drack världens dyraste Latte. Därefter lade vi oss & i gräset & slappade.
Tog 16:45 båten hem. Satte ute på däck & solade oss.


Nu ska jag avrunda denna Midsommarnovell. Men, ni skulle varit med, då hade ni förstått hur fint det var.
Kvällen ska spenderas på en balkong med vin, fin utsikt, Sessan & Sofia.
Undrar om jag måste fortsätta att passa upp på Sessan eller slutade det när vi klev av båten? Ni kanske inte vet det, men vi har nämligen en Sessa ibland oss. Inte konstigt att där var så mkt folk på Ven liksom, inte varje dag en kunglighet är på besök.


Okej. Seriöst. Punkt nu. Men tack alla ni som gjorde midsommar till vad den var. Knudor. Soffor, Sk8are, Sessor & alla sköna trubadurer!

Glad Midsommar sweethearts.

Igår; Hängde nere vid venbåtarna. Satt på asfalten & drack cider & bara tjötade. Ljuvligt. Därefter blev det två glas roséInferno. Fick en beundrare som skålade & bjöd på Sambucca. Utan att säga ett enda ord. Tack, men nejtack. I'm such a bitch sometimes..
Cyklade hem & sussade sött.

Idag; Vaknade & såg att solen försvunnit. Jag är inte det minsta förvånad. Det är trots allt midsommar. Har spenderat förmiddagen med att packa. Har en sån där olustig känsla av att jag har glömt något. Men, vad kan det vara? Hur som helst så överlever jag nu. Det är ju bara en dag på Ven. Eller ett dygn för att vara exakt.
Det är alltså där jag kommer att fira min midsommar. På den vackra ön Ven. Var år sedan jag var där sist. Säkert 10 år sedan, om det räcker.
Ska iaf bli fint. Traditionell midsommar, för första ggn på evigheter. Nu hoppas jag bara på lite finare väder.. sol tack!

Ska inte låta några dumma tankar ta över i mitt huvud idag. Idag ska bli en bra dag. Punkt.
Innerst inne vet jag att jag är värd något så mycket bättre. Du kan aldrig göra mig hel.


Trevlig Midsommar allihopa!
Nu åker jag till Ven.




Boknörden på väg hem från Zante.

The big wedding.

Här sitter jag & väntar på A. När klockan slår 12:00 ska hon hämta mig & vi beger oss då mot Väla. Ska inhandlas inflyttningspresent, & kanske ngt litet till mig själv..?
Därefter hade jag tänkt hinna hem om, byta om & bänka mig framför the wedding. Ohyes I'm gonna' cry my eyes out. Så, därefter får jag nog spackla på en ny fejja. Man ska ju minsann på inflyttningsfest idag, & inte varsom heller.. nejnej.. idag ska man till metropolen EGEBY. Kommer bli bra va? Annars kan man ju alltid fly ;)

Igår var det AW med MiMi & hennes sk8er. Tre XiderTycho & sen cyklade denna kvinna hem, medans dom andra, as usual nuförtiden, gick vidare.
Har jag blivit gammal eller har dom blivit unga på nytt? Hur som helst så var det en trevlig AW, sånt borde man göra oftare. Bara sitta på en mysig uteservering med en filt över benen & glo på folk.
Fick till & med sett ett slagsmål. Det är grejor det.

Idag ska bara bli en sån där bra kväll. Det har jag bestämt. Hoppas på en bra stämning. & jag ska vara snäll. Hands off på mobilen nu Lotta.
Ibland måste man spela spelet..


Nej, nog med svammel nu, dags att snoka runt lite innan man beger sig.
Njut av Lördagen vänner!



Bakken last year. Det var Maj & det var SOMMAR.

Ensamma hjärtan slår långsamma slag.

Okej okej Kusse. Correction på förra inlägget; När jag var ute i FREDAGS. Inte lätt & bli gammal vettu. You'll see.


Annars så är det en sådan dag då jag har lite ont i hjärtat. Ni vet när hjärtat känner sig så där ensamt. Det slår inte lika många slag för det vet att det aldrig kommer att få slå i takt med ditt. Aldrig för alltid.
Det gör ont.

Jag vill bara att du ska känna hur mitt hjärta pulserar. Jag vill att du ska behålla det i ditt hjärta.
För det är vackert.

Tror ni att man kan gråta utan att det faller tårar?
Det vet jag att man kan.


Vem ska rädda min ensamma själ
vem ska kyssa bort ensamma nätter?




Grekland ljuva Grekland. Mitt hjärta behöver dig.
Sol, värme, strand, bad, god mat, god dryck & fint sällskap.

Hela världen är upp & ner.

Helgen som gått har varit bra, trots vissa incidenter..
I Fredags var det lite party med några girls, därefter blev det stan. Både Inferno & Tages minsann. Var inte igår.
I Lördags var det kalas & sen blev det lite vin hos Kusin, därefter var jag en duktig kicka & körde hem, medans de övriga två åkte ner i stan. Jag orkade helt enkelt inte det. Tittade ist på teve & satte mig & läste tills ögonen gick i kors. Sen somnade jag gott, men drömde hiskeliga mardrömmar.

Idag klev jag ur sängen runt 09. Har städat till fiskarna, annars har jag inte gjort så mkt. Men så ska det vara idag, ska ha en riktig slappedag idag hade jag tänkt mig. Ska inte ens kliva ut genom dörren. Om man inte räknar balkongen då..
Det känns bra, det är trots allt lite höstväder ute.

Annars? Känns som att man växt ifrån vissa människor. Jag tror aldrig att vi kommer att kunna hitta tillbaka till det vi en gång var, för vi kan aldrig bli det igen.
Du & Jag är inte längre Vi.
Jag pratar om vänskap vänner.
& jag kommer nog aldrig att sakna dig på samma vis..


Vad gäller andra människor så kommer heller aldrig dom kunna återta den platsen i mitt hjärta. För jag vill inte ha dig där. Det känns skönt att för en gångs skull vara den som styr spelet.

Men visst saknar jag, oj vad jag saknar..

Mazarin kommer snart hem. Jag önskar att det vore under andra omständigheter, det önskar jag mer än ngt annat. Fina människa. Men trots detta så ska det bli så skönt att ha henne lite närmre.. eller mkt närme blir det ju, trots att hon bor på lanned numer ;)



Jo jag vet, denna bild är upp & ner. Men det ska den vara.
Denna bild skickade vi till Lillebror då han var i USA;
"-Hela världen är upp & ner utan dig här".
VAD jag har saknat den ungen..


Så sätter jag punkt för detta, lite lätt röriga inlägg..?

Hej lilla vargunge.

Jag är hungrig som en varg. Inte som en liten vargunge, utan som en fullvuxen varg. Så innan jag fåt mat i magen är det inte så mkt annat jag kan koncentrera mig på. Tur då att jag har en gratäng som väntar i ugnen.
"-Va, lagar du mat? Det var inte igår". Var Kusses svar på när jag berättade vad jag gjorde. Men va? Jag som lagar mat hur ofta som helst..
Efter maten måste jag städa, hur kul? Inte alls. Sen blir det nog bara till att däcka i soffan.

På tåget hem var jag så där trött igen. Ni vet så där trött att man faktiskt önskar att ens station inte ska vara redan. Konstigt formulerad mening. Men ni förstår? Man är helt enkelt så trött att man helst hade velat sitta kvar.

Nej nu får jag skärpa mig, vem vill läsa detta sketna inlägg? Hello NO LIFE liksom!


Hört på bussen hem;
"-Ska du festa idag?
-DU MANNEN jag festar vaaarje dag!".
Ohyes. Mkt tuffa mannen på min bussen..

Kollar gratängen ist, typ höjdpunkten denna dag..


Jag & Bror. Miami Beach. Say no more..


So Sad.

Att bli lämnad, eller att lämna. Båda delar kan göra precis lika ont. Ni vet den där känslan då det känns som att hjärtat ska gå i tusen bitar. Vi har alla upplevt det. I vår egen saga utan lyckligt slut. Vad än sagan handlat om så gör det fruktansvärt ont.


You're so sad
You're so sad
and it hurts
You're so sad.

You're stronger than you think.

They don't know anything
so let them talk
We'll kill them with a smile.

I believe that if you fall you can get up again
'cause you've been through worse in the past
and you got up then.


Till alla er hjärtekrossade. Med tårar som brinner innaför ögonlocken är det svårt att se vad som är vackert i livet. Men, som med allt annat så tar man sig igenom även detta. Ge dig själv chansen att komma ur detta, starkare än någonsin. För du är trots allt en alldeles underbar människa.
Som bara förtjänar det bästa.

Den engelska texten är delar ur Camela Leierths So sad. som är en sjukligt vacker låt. Vare sig du är heartbroken eller inte.


Livet är inte enkelt,
ibland känns varje dag som en kamp.
Men vi fortsätter.
För inom oss finns hoppet om att det en dag kommer att finnas någon där
som håller oss i handen
hjälper oss att leda en längs den väg som kallas just
Livet.




& din dag kommer mitt hjärta.

Miami Beach raring.

Om jag skulle skriva ngt idag skulle det bara bli gnäll. Nej, inte om mitt jobb. Idag hade jag isf gnällt på Skånetrafiken. Jag hade inte varit nådig. Men, vi hoppar det.
Vem tusan orkar höra på en gnällig Lotta?

Annars har jag nog inte så mkt att tillägga. Väntar på att mina neonrosa ( gräsliga enligt Mamma, ( & säkert många fler.. ) naglar ska torka.
Mina tanter & gubbar verkar iaf gilla mig extramkt nu. Det lovprisas till höger & vänster & det är knappt man får ta semester. Söta små liv.
Det är trots allt dom som gör att man orkar med dagarna. Vissa kan vara hemska, men större delen är faktiskt himlans söta. Man får en helt enorm uppskattning. Det är den som gör hela jobbet.
Hade det inte varit för att man får göra så mkt skitgöra ( bokstavligt talat också.. ) så hade jag absolut kunnat tänka mig att börja jobba inom hemtjänsten.

Tänk att du kan göra någons dag bara genom att ge dom lite tid & några vänliga ord.

Oops nu kom jag av mig. Skulle ju inte ens blogga idag.
Så nu avrundar vi;


Jag på Miami Beach. Inuti denna jättepåse ligger en liten supersnygg bikini.
Saknar Miami & längtar efter att få börja använda den lilla raringen.

De tre M:en.

Idag borde jag städa min toalett, men jag orkar inte. Idag borde jag skriva ett långt & gnälligt inlägg ( än en gång ) om hur synd det är om mig, men jag orkar inte.
Min axel & mitt psyke is killin' me. Så vi gör som såhär. Jag återkommer en dag då det käns mer okej, okej?

Jag vill iaf säga tack till de tre M:en som orkar höra på mitt gnäll varje dag; Mazarin, Mamma & Mia. TACK för att ni finns.

Nu ska jag hänga med teven.



Jag & Mazarin som vildvittror för X antal år sedan, eller nej vänta nu
kråkor var vi väl? NÄMEN Dödsänglar sa jag!

Killing me softly.

Denna dagen har väl varit ungefär som gårdagen. Otroligt ogivande. Jag tror att jag kommer att bli knäpp innan denna tid är över. Rädd för sin egen skugga? Jag skulle tro det. Sen när man märker att människan oftast inte förstår ett dyft av vad man nyss sagt, ja, då är det också ganska så jobbigt.. Åhå.
Att ovanpå denna otroligt trista 'arbetsmiljö' tvingas pendla är bara pricken över i:et. & då menar jag inte i en positiv bemärkelse..
Det enda positiva denna dag var nog att min Chef är schysst & låter mig ta en tidigare buss om jag hinner in tills dess. Det tackar jag för!
 
Fick en liten flashback till Q-tiden när jag satt på bussen mot tåget i eftermiddags. En tjej klev på & doftade Ralph Laurens Romance. Är ni oxå såna som kopplar en viss doft till en massa minnen?
Just den parfymen är för mig Q. Galna, roliga, härliga, totalt utflippade kvällar i Hbg. Oftast i sällskap av min kära Misan. Jag fattar inte hur vi orkade. Vi var där VARJE helg. Oftast var vi luspanka. Men vad gjorde väl det? Vi lyckades alltid klara oss..
Har så otroligt många roliga minnen därifrån. Vilken liten partysessa man har varit.
Så idag satt jag på bussen & nostalgitrippade. Tänke på mig, Misan & Q. Q finns inte längre, men det gör Misan. För oavsett hur lång tid det tar mellan gångerna så är hon en sån som alltid finns där. Min första bästa vän. Tänk Misan, 24 år nu.. Hajar du? 24 ÅR? :D
Älskar dig vännen <3.

Sen jag kom hem har jag roat mig med att tvätta. Sådär skoj va. Det är väl vad jag ska fortsätta att roa mig med idag. Tvätta, duscha, fixa naglar, bädda rent, teve?, läsa, sova.
OH WHAT A LOVELY LIFE!


Avrundar dagens tråk med.. Just det!


Det blir mkt sommar & Grekland nuförtiden!

RSS 2.0