Vackra människor 2008.

  •   KusseLove. Som betyder mer för mig än ni nog kan förstå. Alltid med ett vackert hjärta & öron som lyssnar. Hon ger mig sina vänner & en tillvaro..
  • Bror, bror min älskade Lillebror. Han lämnade oss för Usa & mer än någonsin har jag insett vad skiten betyder för mig. Vad som än händer under 2009 så kommer jag att vara grymt stolt över dig!
  •  Hoochie mitt hjärta som jag ska stå tärna åt. Mitt barn nu & för alltid ;)
  • Mariaaaaa. Tuffa gänget för alltid ;) Fast att vi inte ses så ofta nu. Men när vi väl ses är allt som förr. Dessutom är Maria nu Mamma åt världens sötaste. & jag är såå otroligt stolt över henne!
  • Mazarin min raring! Som lyssnat som ingen annan detta året. Vi gnäller båda, så det jämnar ut sig ;). En nyfunnen vän som snabbt blivit en utav de bästa!
  • Sofia. Som jag spenderat en vecka på Zante + en hel massa partykvällar med. Sjukt rolig & omtänksam tjej. Vi är rökarvänner. Ja, vänner som inte rökar då :). Vi stannar inne & pratar om en hel del seriöst då..
  • Marre. Som sagt så otroligt många fina & kloka saker till mig under detta året. Min trogna musik & danspal. En varm natt, en promenad hem & ett tjatande om Persiljesmör.. de glömmer vi aldrig ;) Dessutom är hon en vansinnigt stark tjej.
  • Spättan. Min sötaste lilla vän. Alltid med ett gott hjärta & ett hem man är välkommen till. Lyssnar, tröstar & förstår som ingen annan. Du är dessutom den sötaste lilla jävel jag vet! :)
  • Angelica. Som jag tappat kontakten med en del. Men, trots allt så är det ngt speciellt med oss. & nästa år SKA vi skärpa oss! :)
  • Coffe. Min fjant. Min bästa killkompis som försöker att ge mig en killes syn på saken, fast att han är en väninna. En mkt fin sådan dock :)
  • Elin. För att hon är precis som jag, fast ändå så olik. & för att vi har haft några roliga kvällar.. & jag hoppas på fler detta året :)
  • Familjen. Mamma & Pappa. Som alltid finns där för mig, på ett sätt som ingen annan. Vad vore jag utan er?

Utan ngn som helst ordning, såklart.


Ja jag älskar er alla. Hoppas att ni förstår det? Nu önskar jag oss alla ett underbart 2009!


Dilemma.

Här sitter jag & dricker ett glas vitt vin. Jo, det hör liksom till när man gör vid sig tycker jag. Om sisådär en timma ska jag befinna mig nere på Kungsgatan. Vad som är trevligt är att vi faktiskt blir en till, en jag inte vet hur jag ska förhålla mig till.. men dock. Alltså ja det är inget så, men det är mest det att han har varit enomormt PUCKAD de senaste året.. Vansinnigt snällt puckad, & nu ska vi låtsats som ingenting.. skruvat.

Jaja, det är väl bara till att le & prata om allt annat än det. Hmm. Hur som haver så är det iaf skoj att vi nu blir jämt. Som en dubbeldate, fast det absolut inte är ngn date :)

Mitt dilemma för tif är att jag inte vet vad jag ska ta på mig. Känner att jag iten vill dressa upp mig alltför mkt, samtidigt vill jag inte se "helt vanlig ut".
Ah.. vi får se vad det blir jag hoppar i. Ngt jag inte ser fram emot är att cykla ner i stan. Jag hatar det i nyårstider. Dessutom måste jag stanna & hämta ut pengar. HUJEDAMIG! Nåjaaaa.. det får bli till att plugga in mp3n & cykla i 190..


Förresten så tycker jag att du kan dra åt helvete, inte ens ett Gott Nytt År kan man få.
Men, vi vet väl alla att jag kommer att provringa dig sen när jag fått my new pink love.


SVAMMEL. Nu ska jag testa lite kläder.


Fultrosor på Konsum.

Ah juste. Igår hände ju en lagom pinsam grej som jag glömde att berätta om.

Jag var uppe på Konsum för att handla tändstickor & trisslotter åt familjen. Jo, man är ju snäll. Iaf..
När jag står i kassan ser jag att det står en ganska så snygg kille en bit bakom mig. Jag rättar till min mössa & försöker se lugn & fin ut. När det blir min tur att betala ber jag om 4 trisslotter. Så väl allt lugnt. Men, när jag sedan ska ta upp min börs ur väskan, vad händer då? Jo, jag har då ställt en påse med smutsvätt som jag tyvärr var tvungen att ta med mig in där.. OCH DEN VÄLTER. & vad är det enda som ramlar ut? Ett par fultrosor! Jag DÖR!
Alltså okej om det varit ett par läckra svarta spetstrosor.. men så var ju inte fallet.
För att inte dö av pinsamheten så spelade jag bara cool & tryckte snabbt ner dem i påsen igen. Tog mina trisslotter & stack.

När jag stod & tryckte ner den förbaskade påsen i min cykelkorg kommer sen en liten tjej ut "-Du glömde dina tändstickor". MEN ÅH! Så fick jag snällt gå in & ta emot dom. Tackade så mkt & gick ut till min cykel & skämdes.

Hur lyckas jag? Herregud! Men, jag hoppas mest på att han inte hann se vad som ramlade ur. Inte för att jag tror att han brydde sig va, & inte för att jag kommer se honom igen.. vilket är synd ;), men ändåå.. KLANT!
Kunde inte något annat ramlat ut, som mina lakan eller ngt? Eller åtminstonde ett par porriga trosor! Det är ju liksom inte så att han tvunget fattade att det var smutsvätt så.
Kanske borde man sluta använda fultrosor helt, så man slipper sånt här?


Nåjallafall. Jag fick sen cykla ett annat håll eftersom snubben kom ut & började gå åt det håll jag skulle.


Men, det som kanske retar mig mest är varför det inte är som på film. Varför gick jag inte fram till honom & frågade om vi skulle dricka the, eller ngt sånt..


Jaja. Nu ska jag nog sminka mig lite.
Hejhej.

Summering 2008.

  • Under 2008 hände följande:


  • Jag flyttade till min älskade tvåa här i Sandvången.
  •  Jag fick tråkiga nyheter ang. mitt jobb.
  • Jag besökte Sthlm & hälsade på min nya kusin (& Moster & Morbror) inte mindre än 2 ggr.
  • Min Lillebror åkte till USA & mitt hjärta gick nästan sönder den dagen.
  • Jag tappade kontakten litegrann med vissa.
  • Jag knöt starkare band med andra.
  • Jag hade en helt fantastisk vecka på Zakynthos, med världens finaste tjejer.
  • "Pappa jag vill ha en Italienare" ;)
  • Jag såg en utav de bästa Kent-konserterna på Sofiero, en underbar sommarkväll.
  • Jag gjorde bort mig.
  • Jag kom till insikt.
  • Jag fyllde 25, & accepterade det ganska så kvickt.
  • Jag blev tillfrågad om jag ville vara tärna på en utav mina bästa vänners bröllop, vilket jag såklart ville!
  • Jag spenderade underbara dagar i Köpenhamn med min fina familj.
  • Jag blev Gudmor åt min fina lilla Michaela.

Livet från den ljusa sidan.

Hej bloggen!

Idag är jag faktiskt på lite bättre humör. Jag blir helt enkelt bara sån ibland, kommer in i mina down-periods. Inte med mer det. Men, idag tycker jag iaf inte så himla synd om mig själv, bara lite ;)
Idag har jag nämligen bestämt mig för att det ska bli en fin kväll, trots allt. & imorron mina vänner, imorron börjar ett nytt år. Tänka va, ett helt oskrivet blad..

2009 kommer nog på många sätt att bli ett tufft år. Men jag ska kämpa, ja det ska jag. Jag ska ge mig fan på att komma dit jag vill. Visst, det säger man väl varje år. Nytt år nytt liv liksom. Men detta året handlar det inte om att börja ett nytt liv, nej. Detta året handlar det om att göra det liv jag lever nu komplett. Jag vet vad det är som fattas mig. På ett helt annat sätt än jag insett det innan.
Nu ska jag ge folk, & inte minst mig själv en chans att finna det.

Ni kanske inte förstår vad jag svamlar om, ni kanske tycker att jag är helt galen som skiftar i humöret såhär. Men vänner, this is me.
Ena dagen kan jag vara så nere att jag inte förstår vad någonting går ut på, för att nästa dag se ljust på allt.. utan att det faktiskt har hänt något speciellt.


Kanske är jag idag lite extra glad eftersom jag blev väckt av ett samtal på min hemtele. Ett samtal som jag tänkte börja med att skälla ut min Mamma eftersom hon ringde & väckte mig.
MEN, vad möts jag av om inte min störda brors röst, långt därborta i Amerikat :)
Denna gången var han mkt mer skruvad än han har varit de andra gångerna jag snackat med honom, mer sig själv vill säga. Så det gjorde mig faktiskt på mkt bättre humör, han påverkar mig mkt den där Lillebroren.. mm.

Jag känner att jag skulle kunna svamla hur mkt som helst om allt möjligt ovettigt här idag, så istället tror jag att jag ska ta & avsluta här.


Detta inlägg avslutar jag med att säga GOTT NYTT ÅR!

Tack raring!

Tack för dedikeringen raring.

Footprints in the sand - Leona Lewis.


Otroligt vacker låt, än vackrare text.

Tyvärr kan jag inte lägga upp texten här, inte heller videon.

Huvudsaken är att den är vacker & du bryr dig.

Loneliness.

Jag gråter för att någon faktiskt bryr sig. För att någon tog sig tid att kommentera mitt inlägg.  För att Spättan trots allt är sötast & vill bjuda in mig till henne & Paul.
Jag hade handlat för att vara ensam hemma imorgon kväll. Nu antar jag att jag helt enkelt bara kan ta & spara det till en annan ensam kväll?


Det är kanske bra att jag gråter idag, då kanske jag slipper göra det imorgon? Att vara ensam hos ett par kan göra ont. Men, som tur är så är dom mitt favoritpar, dom får mig alltid att känna mig välkommen.
Det är nog bara vid tolvslaget som det kommer att kännas ensamt, när jag står där utan ngn att pussa på & önska Gott Nytt År.
Kanske kommer jag att gråta om ngn kramar om mig då. Men, då får jag väl göra det.. det är inte som om dom inte sett mina tårar innan.
Jag tror att dom förstår..

Jag har iaf förklarat för Spättan varför jag är så nere. Det är så enkelt som att; Jag känner mig ensam.
För så är det. Hur bra jag än trivs med mig själv, så räcker jag inte till.


Så om jag inte deppar ihop totalt imorron så tror jag nog att jag tar & lånar familjens fonduegryta ner till Kungsgatan.
& bara umgås, med dessa två underbara människor.


Nu ska jag iaf duscha & torka bort min mascara. Sen blir det tacos med familjen!

So seriuos.


Okej, okej. Kanske blev jag lite väl seriös där ett tag?
Kanske fläkte jag för mkt av mig själv.
Så för att visa er att jag inte är all serious, så ger jag er denna vackra, not so serious pic på mig.
Jag ser ut som ett riktigt spån,
det bjuder jag på!


Ni ska inte bli ledsna för att jag skällt på er nu. Egentligen är det kanske mitt fel för att jag aldrig säger något. & ärligt talat, jag är nog inte så bra att se på under ytan jag heller.
Men, nu var det ju mig det gällde va, eller er.. hmm.
Hur som helst, så gillar jag er trots allt!

Ni står mig upp i halsen.

Idag vill jag mest säga fuck you till nästan alla jag känner. Jag vet, jag är orättvis, men ibland gör ni bara mig så jäkla arg, så jäkla ledsen.
Att man mer eller mindre ska få bjuda in sig själv. Fyfan. Då vet man vad man är värd.

För egen del skulle jag kunna fira min nyår ensam. Men det kan man inte, då är man störd. Men tänk om jag vill vara det då? För jag orkar kanske inte med ännu ett nyår då man tror att allting ska bli bättre, när det endå aldrig blir det.
Idag är jag hård mot hela världen, & allra mest mot mig själv.

Men, ibland rinner min bägare över. Jag vet inte vad det är, men ni har triggat mig ett tag nu. Jag nämner som vanligt inga namn, det blir så fasligt jobbigt. Det är inte upp till mig att välja vem som ska ta åt sig av detta kräkande, det avgör ni själva.

Jag känner bara att ni alltid kräver så mycket av mig. Jag ska lyssna, jag ska förstå, jag ska komma med goda råd. Men när jag behöver stöd då, vem fan finns där då?
Jag vet det & jag tror att alla ni vet det, & det är inte ni. Ni kanske tror att det är ni, ni kanske tror att ni bryr er.. men ser ni någonsin under ytan..

Mina vänner är mina vänner. Mina vänner är underbara. Jag älskar er alla. Det är bara det att ni tycks inte förstå mig. Ni förstår bara er själva. Er syn av saker. Vi pratar om er. Jag lyssnar. För det är synd om er. Det är inte lätt att vara den som bär allas problem, när man knappt orkar med sina egna.

Ni tänker kanske, vad har hon för problem? Det är det som är problemet, ni ser det aldrig, aldrig någonsin.

Jag skriver inte detta inlägg för att ni ska tycka synd om mig, det klarar jag så bra själv. Jag skriver det, som alltid här, för min egen skull. För att, ibland så måste jag explodera, & jag orkar inte göra det över er.

Självklart ska ni fortsätta att komma till mig, det är det jag är gjord för. Men, kan ni inte bara någon gång stanna upp, & lyssna?


Jag lovar er alla att den dagen jag hittar någon ska jag bli precis som alla andra. Jag ska slukas totalt. Min lycka ska vara evig & ni ska inte få komma till mig längre. För det finns inget oss, det finns bara ett vi.
Förstår ni?


Förstår ni att jag är förvirrad & behöver gråta ut?


Det är inte mer synd om dig än någon annan. När ska du förstå det..

Mammas flicka.

Idag var jag sådär liten igen. Jag lade mitt huvud i Mammas famn. Hon pussade mig i håret & lyssnade på mig.
Ibland får jag nästan ingen luft nät jag tänker på vad jag skulle ta mig till utan henne, utan dom..

När jag gick hem lyssnade jag på fina låtar & kunde nästan känna tårar i mina ögon.
Ibland överväldigas jag så, av min totala ensamhet.


Nu hade jag iaf tänkt sluta att försöka mig på att förmedla mina känslor & minnen, med vackra ord. Iaf för stunden. För nu ska jag duscha & fräscha till mig lite. Allt för att sedan ha en dejt med min bok. Jag är helt besatt.

Glasspussar & förväl.

Vi åt varsin glass i solskenet.
Sen pussades vi,
mjuka glasspussar
för att säga förväl.
Med mp3n i mina öron såg jag landskapet flimra förbi.
Jag blundade,
kände tårarna bränna innaför ögonlocken.

Hur kan man sakna ett så kort ögonblick i livet?



Att finna den rätta.

Jag har sökt efter dig så länge,
letat i olika famnar.
Andats
& känt era hjärtslag slå tillsammans.
Tittat in i ett par ögon,
känt hjärtat glöda
& slockna.

Jag letade,
till sist fann jag dig.

Jag hittade inte dig i en annan famn
jag andades inte tillsammans med någon
mitt hjärta slog inte i takt
Men mitt hjärta brann,
mitt hjärta brinner.

Jag fann mig själv,
i min egen trygghet hittade jag mig.

Den enda människan som kan vara jag.


Wear me out.

Ibland tröttar ni ut mig, något så innerligt. Men det kommer ni aldrig att förstå.

Om jag kunde drömma.

Nu ger jag upp. Istället för att sitta här & snoka runt bland en massa sidor ska jag nu ta & borsta mina gaddar & krypa upp i sängen, tillsammans med.. NEJ inte ngn het kille! Utan.. MIN BOK.
Jo jag erkänner.. jag gillar den såå! Kan se varje rad i boken framför mig.

Jag struntar i om det är ungdomsböcker. Filmen är så vacker, så vacker.. & boken är.. likaså.
Om sådan omöjlig kärlek kan finna sin väg att överleva. Varför kan inte jag då finna den, kärleken..


Allt jag begär är någon som slår undan benen på mig,
som vänder mig ut & in.
Skakar hela min värld,
får mig att längta efter varje litet andetag
.


Är det för mkt begärt?


"Kom och slå sönder min värld".




Tills dess tar jag del av bokens kärlek. En verklighetsflykt.

Så sjukligt trött.

Alltså. Jisses vad trött jag är. Har suttit & läst min nya bok, men det funkade inte längre.. mina ögon gick i kors. Så, nu provar jag att sitta här ett tag. Det är synd bara, boken är ju så bra. Tror inte att det funkar att titta på teve heller, aah kanske om jag sitter upp då.. men det vill jag inte. Herregud. Hur man kan bara vara så trött?
Det finns en hel del vettigeheter här hemma som jag skulle kunna ta tag i för att inte somna. Men, grejen är ju den att jag.. ja just det.. är för trött för att orka.
Hmm.. kanske dags för mig att testa dett där som Misan snackade om? I think so.


Det är iaf  himla gulligt att du ville berätta det för mig. Det tycker jag minsann!



Nej nu ska jag dricka ett glas c-vitamin.. sen SKA jag fixa mina naglar. Det ska jag iaf orka med..

Otippat.

Det var jäkligt otippat att se ditt nummer på displayen i morse. Vad kunde du vilja mig vid en sådan okristlig tid?
Jag sov jag.


Jobbat en sådär 4,5 timmar idag. Lagom. Nu är jag hemma & ska inte göra ett dugg. Eller jo det ska jag ju. Jag ska duscha, fixa mina naglar & sen ska jag antingen läsa eller kolla dvd.. eller både och? Tricky!
Ladda inför imorron ska jag iaf göra. Ladda med att inte göra ngt alls.


Får se om jag ens orkar uppdatera här. Känns lite onödigt när det inte händer ngt.

Living on video.

Nyss när jag parkerade bilen här utanför så kom det en låt på radion. En låt jag först gillade, sen kunde jag inte med att höra på den. Nu när det gått några år så var jag tvungen att sitta kvar i bilen ett tag & lyssna på den..
Visst är det konstigt, hur man kan knyta an så mycket till en enda låt. Nu satt jag i min bil i ett kallt vintersverige.. men om jag hade blundat, så hade jag nog nästan kunnat vara där..
& idag fylls jag bara utav en bra känsla.

Dagen idag har varit lugn & fin. Fick bytat vad jag skulle. Fick köpt de två första böckerna i Twilight-serien (jag fick den tredje i julklapp), eller ja.. om vi ska vara petnoga så köpte jag en, den andra fick jag av min snälla Mamma! <3 Hon säger att jag får passa på att njuta av det nu, för sen när Björn kommer hem så är det slut med det.. haha :)
Men, ja.. för det kommer alltid ett men.. ngn mobil fick jag minsann inte tag i.. precis som jag visste! Men, ja nu kommer det ett men till.. jag fick beställt en, wihoo! Om allt går som det ska så ska den komma under nästa vecka. Jag längtar!

Efter diverse ärenden så åt vi på Kinan. Gott som alltid. Sen körde vi hem. Jag läste ut Champagneflickan. Moster & Michaela kom på besök, vi busade & vinkade hejdå för denna gången.. Som tur är så ses vi snart igen!
Därefter började jag läsa min nya bok; Om jag kunde drömma. Nu har jag redan sett filmen, men jag tror bara att det kan vara bra. Då kan jag nämligen se den sjukt vackra Edward framför mig när jag läser.
Sen åt vi lite ost & annat gott & därefter körde jag hem.


Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Söndag idag igen. Ja, det känns som det då jag ska upp & jobba imorron igen.. blä!
Men pengar är alltid pengar, & det kan man aldrig ha för mkt av!

Stan.

Godmorgon. Här sitter jag & har nyss ätit frukost & tittat färdigt på filmen om flickan med gristrynet.. Penelope som den hette. En larvig, men bra film faktiskt. Sådär lagom lättsedd som jag behövde.

Nu ska jag ta & hoppa in i duschen & göra mig fin. Sen ska jag bege mig ner i stan & byta en ring & ett par örhänge.. OCH antagligen.. bli vansinnig för att jag inte får tag i ngn mobil.
Därefter blir det Kinan med familjen, ja.. Mamma & Pappa då. Sen blir det en fortsatt lugn dag. Jag ska visst upp & jobba imorgon igen.. tjohoo..


Nu; duschen.

Gristryne.

Nu ska jag se en film om en flicka som har ett gristryne istället för näsa, utan textning.
Jojo.. visst har man förmågan att underhålla sig själv en Fredag som denna!

Troll i hjärtat.

Kanske är det ett troll som bor i mitt hjärta,
kanske är det helt enkelt bara en jävla ensamhet som bosatt sig där?

En doft av sommar.

Jag doftar Kokos, kokos & rismjölk. Det doftar ljuvligt. Jag doftar sommar. & drömmer mig tillbaka, eller framåt.
För nu är jag där igen. När jag känner att ngt fattas mig.
Utan att kopiera det så kan jag berätta för er att min älskade Mazarin skrev det mest klockrena orden om denna känslan, tänk att någon kan sätta ord på ens tankar. Ord som stämmer alldeles perfekt med känslan.

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara denna otillräcklighet för er. Men, det känns som om jag hela tiden väntar på att något ska hända. Något som jag inte vet vad det är.
Mitt hjärta längtar, efter ngt.


Nåja. Nog med tankespya här.


Idag har jag varit på Väla med Moster, Michaela, Mormor & Gert. Hej svinmkt folk! Man orkade ju inte ens titta efter ngt. Eller jo, där ljög jag lite.. jag fick nämligen lagt mina ögon på en ny mobil.. men, mer än så fick jag inte lägga på den.. just my luck!
Så imorron ska jag på mobiljakt.. & gud nåde, någon om jag inte får fatt  i en! Jag blir liksom besatt när jag vill ha en grej.
Jaja, jag fick iaf lämnat tillbaka min Volumemaster.. utan minsta dividerande.. & så fick jag bytat min ena dvd.
Annan tid gick åt till att fara fram & tillbaka, typ.
Men det var roligt att få komma iväg iaf. All tid med dom är bra tid.

Nu ska jag snart fixa till mina naglar lite. Sen hade jag tänkt försöka ladda hem en ny film.


Så hej nurå!

Vad göra?

Nu har jag beslutsångest igen. Ska jag läsa min bok, kolla på ngt inspelat, titta på Sex and the city filmen, eller Björn Gustavsson.. ett livsverk?
Svårt. Ständigt dessa beslut.

I morgon vill jag iaf till Väla & byta (jo man kan ju alltid hoppas..) min skitkassa Björn Axén Volumemaster.. vart fan är volymen liksom? Samt min andra Björn Gustavsson dvd & min ring till en mindre storlek.
Hoppas att jag kan lura med mig ngn på detta äventyr!


Innan jag beslutar vad jag gör ikväll ska jag iaf skicka ett sms till min Lillebror & tacka honom för Sex and the city filmen & en bok som jag fick av honom igår.

Lilla skitunge. Jag vill så gärna krama om dig nu.

Beslutsångestens dag.

Ja idag kan man sannerligen säga att det är en dag då jag lider av enorm beslutsångest. Gå ut, eller inte gå ut? Det är frågan.
Herregud, hur svårt kan det vara.. det är väl bara till att bestämma sig? Jo så kan man ju tycka att det borde vara. Men så är inte fallet denna juldag. För det är just det som är hela grejen, att det är juldagen. Det är trots allt en dag då man i princip måste gå ut. Precis som det är tradition att vi äter kalkon på juldagen, så är det tradition att vi går ut därefter.
Men det är i princip också den enda anledningen jag idag har för att gå ut, den också det att man faktiskt kan missa ngt.
För det är väl där skon klämmer egentligen, att i morgon få höra om allt man kanske missat.

Visst är det sjukt? Hela min kväll ska beslutas av vad andra vill? Varför gör jag bara inte det jag vill, & stannar hemma.
Ser en dvd, läser en bok..
Men nej, jag lovar er att min kusse ringer & säger att vi ska ut.. & så går vi ut. Bara för att vi ska liksom.

Jaja, nog om min beslutsångest.


Igår var det julafton. Det var precis som det brukar, mysigt & jag hade varit snäll även detta året.. såklart :)
Som tidigare nämnt så saknade vi vår lilla Bötte igår, otroligt mycket. Då vi pratat & sett honom på Skype (ja han fick minsann se oss också denna ggn..) blev det lite för mkt, även för lilla Lillebror.
Så, precis som väntat så grät jag litegrann. Gud, det gör så ont i mig att se honom där.. & veta att han i just den stunden bara ville vara här.

Men, julaftonen fick fortsätta utan Lillebror. Som tur var hade vi en liten Michaela som stal uppmärksamheten ganska så bra.

Efter att vi fått våra klappar & gått igenom dem lite så begav vi oss till Soffan. Där fortsatte vi vårt julfirande, för att sedan ta oss till Inferno & Tages. Jag kände att jag var lite off hela kvällen, kanske var det min ensamma Lillebror som spökade.. kanske var det ngt helt annat..
Bägaren rann iaf över (nästan bokstavligt talat..) när en skelögd fetknopp med röd slips hamnar i slagsmål & bokstavligt talat landar över mig. Jag fick PANIK. Jag flög i golvet tillsammans med min väska & min cider, över mig faller skelöga.
Efter en kort stunds panik så var jag uppe på benen igen. Med en stinkande drink all over me. & POFF sa det så var jag pudel. Då började jag att lipa.
Dessutom så lyckades jag i mitt fall klämma tummen så att det gjorde ngt så JÄVULSKT ont. Kusse skrattade, men det gjorde faktiskt döont.
Kunde knappt sova & nu har jag blånagel. Fasen vad vidrigt.

Efter mitt fall ville jag mest gå hem. Så medans Mia hämtade våra jackor stod jag & hängde. Som en dränkt katt som luktar sprit.

"-Har någon gett dig stryk?". Nej.
Då fick jag veta att det hände för att jag var så klen.
Jag gapade om hur jag såg ut; "-Men kolla bara, kolla bara jag ser ju ut som fan".
"-Jag tycker att du är söt Lotta".

& ibland så vill jag trycka ut dina ögon & knäa dig mellan benen. Men så gör du sådär, & jag kan inte.

& det var minsann inte jag som hälsade först, sånt är viktigt!


Förresten, vi ska nog stanna hemma idag.. sweet.

24 December.

SYSKON

Ja, idag kan jag inget annat än att lägga ut en bild på mig & min älskade Lillebror.
Ingen Julbild.
Men en bild på den jag tänker allra mest på idag.
För gud vad jag saknar dig idag Lillebror.
Jag har gråtit både i sömnen & i vaket tillstånd.

Med denna bild önskar jag er alla, & allra mest dig en riktigt God Jul!


& i mina tankar sänder jag dig den största bamsekram man kan tänka sig.



Som Coldplay säger;
You know
You know I Love You so.


Pepparkaks pingviner.

Lillejulafton har varit en mysig kväll. Det hela började med att jag fick ett sms från Ellos om att mitt paket nu fanns på posten = Lycka!
Därefter åkte jag hem till familjen. Lade mig i soffan & kollade färdigt på Sunes Jul. Bestämde mig för att baka pepparkakor med mina nya fina formar, körde hem & hämtade dem.. Pappa cyklade till Konsum & handlade deg. Sen åt vi lite. Därefter bakade jag mina pepparkakor, inte helt lätt att få dem lövtunna va :)
Därefter fick jag göra det jag skjutit upp hela kvällen = Duscha. Jo ni förstår att jag tycker att det är så vansinnigt tråkigt att duscha de dagar jag ska tvätta mitt hår, det gör jag nämligen inte varje dag. Men, till sist var jag iaf klar.
Efter duschen pysslade jag om mina naglar lite, bäddade rent i Böttes säng, & nu ska jag gå in i lilla rummet ( Pappas teverum :) & titta på Narnia.. jo ni läser rätt! :)

Får se hur länge jag orkar titta bara :)
Så nu vet ni iaf hur jag spenderat min kväll.. bra va?

23 December.

DELAR AV FAMILJEN

VM i Berlin.
Finn två fel. Hahaha.
Efter detta fick vi målat svenska flaggan på kinden & handlat vars en Sverigeflagga att hänga om oss ;)

Lillejulafton.

Ja, så var det äntligen Lillejulafton! Dagen på jobb slutade precis som den bör på mitt jobb = med att nästan alla var sura på varandra. Hahaha.
Jaja. Nu ska jag iaf ha paus därifrån tills på Söndag.. & det är SÅ skönt.

Är sjuuuukt irriterad på Ellos.. HUR J*VLA lång tid ska det ta att skicka ett paket? Morr. Nu har jag fått tänka om angående min Juloutfit.. FAN!

Men nu ska jag vara glad. När jag bloggat färdigt här ska jag packa ihop mina saker & köra hem till familjen. Som traditionen bjuder så ska jag inatt sova där.
Precis som det ska vara på Lillejul & Julafton.
Bara det att Lilelbror saknas nu, & det är minsann inte så bara..


Nej dags att ta tag i denna dag.

Lussekatter & the.

Idag är jag cepeförkyld & har under dagen haft en liten lätt huvudvärk. Idag tycker jag alltså fasligt synd om mig själv. Inte har det heller hjälpt att hela affären är SMOCKFULL med folk. Seriöst.. jag vill bara ta vagnen & köra ner alla.
Jo, jag blir fasligt evil dagar som dessa.

Skulle efter jobbet gått hem till Mormor & hälsat på. Men då både Moster & lilla Kusin varit dåliga inatt, så fick vi ställa in det.
Istället fick jag fint besök i form utav Angelica & hennes lilla Gizmo. Vi drack the & åt lussekatter. Satt vid mitt köksbord ( en utav de få gångerna de använts ) & diskuterade livet i allmänhet & avsaknaden av killar i våra liv.
Det är skönt med Angelica, hon känner precis som jag, hon förstår precis den känslan.
Det är därför som jag saknar oss.
Tiden bara rann iväg & jag undrar bara.. varför hittar vi inte tid till detta oftare?

Vid halv åtta tyckte Angelica synd om mig, så då gick dom hem.
En dusch & ett telesamtal senare sitter jag nu här.


& du.. vafan är ditt problem.. har du blivit för fin för att svara eller? Ring inte då heller!

22 December.

KÄRA KUSIN & JAG

Jag & Kusse återupplivar gamla barndomsminnen i form av KASTA GRIS!
roligt tyckte vi. Dom andra tjejerna fattade noll.

Broderande killar.

Idag var jag som tidigare nämnt uppe & iväg för att jobba. Fyra timmars jobb & dubbelt så rik. Man tackar.
Efter jobb tog jag som vanligt tåget hem, men.. ngt som skiljde denna gången åt från andra var att det denna gång klev på en kille i Lund. Ja, inget konstigt med det va.. Det konstiga började när killen sätter sig mitt emot mig & börjar.. BRODERA!
Seriöst.. jag avled ju där i min ensamhet. Haha. Så jävla kul! Var givetvis tvungen att slänga iväg lite sms om detta. Sen fick jag låtsats att jag fnissade åt smsen.
Jag blev såå himla nyfiken på vad det var han broderade, så jag var tvungen att kika på honom emellanåt. Men, jag kunde inte se vad det var.
Sen tyckte jag också att det skar sig lite väl mkt med hans piercing i läppen till broderandet.
Haha, ja.. man kan säga att han stod för underhållningen på min hemresa.
& gissa var han hoppade av då? Givetvis. Här i L-a.

Jaja. Nog om broderandet nu.

Efter jobb fick jag minsann fint besök i form utav Mamma, Moster & Michaela..
Så nu har Moster fått se min lägenhet & Michaela fick sin present.. som hon kommer bli så fin så i :)


Nu är jag sjukligt trött. Jag är fortf helt förvirrad på dagarna idag. Ibland känns det som Söndag, ibland som Måndag.
Knas. Nu hade jag iaf tänkt slå igång Sunes Jul, värma en lussekatt & dricka lite the till det.

Senare ska jag hem till familken & äta. Där även Moster & kusin ska befinna sig. Miisigt. Man måste passa på att träffa dom så mkt man kan nu.


Jaja, hejhej.

21 December.

MARRE, MIA & JAG.

På en liten promenad genom Zante.
Jag lägger in denna bild för den är en så stor kontrast till dagens väder.
Jag menar kolla bara hur lite kläder vi har på oss.. & då var vi ändå varma.
Jag gillar den, vi bara går liksom..

Söndag idag.

Det är helt sjukt hur hjärnan kan ställa om sådär som min hjärna gjort idag. Min hjärna är idag HELT inställd på att det är Söndag. Alltså. Det är märkligt, men för mig är det idag Söndag.

Eftersom jag ska jobba imorron har min hjärna helt bytat denna Lördag mot en Söndag. Men det är bara skönt, det känns liksom inte som en konstig sak att jag ska gå upp för att jobba imorron. Inte heller tänker jag ens på att folk ska gå ut idag, jo det är klart nu när jag skriver detta så tänker jag på det. Men i övrigt känner jag mest att.. det vore konstigt att gå ut en Söndag som denna.
Flera ggr har jag varit på väg att tända det fjärde ljuset i min adventsljusstake. Men jag får minsann bärga mig till imorron.

Idag har jag iaf fått handla den sista presenten till Mamma + att jag fick en jättesöt liten gran som jag & Pappa klätt. Ååh va mysigt det är med en gran!

Dagens höjdpunkt var nog, eller inte nog.. den var när jag kom hem till familjen & min Moster & lilla Kusin befann sig därhemma.
Söta lilla unge!
Imorron ska jag få träffa dom igen, det ser jag fram emot.


Nej nu ska jag kolla morgondagens tågtider. Sen ska jag njuta av min soffa i skenet från min gran.
Idag var jag & Mamma på Hemmakväll & köpte lite dvd-filmer.. miiisigt. Så nu ska jag titta lite på Sunes Jul innan jag bäddar ner mig :)

Pappa...

Min Pappa kan vara bland de sämsta på det här med tider. Klockan tolv sa vi va.. vad är klockan nu? HALV ETT! & vad hände med 20 minuters försening.. Pappa föriheeelvete!
Vi ska för sjutton hinna med BÅDE julklappar OCH julgran, det tar liksom tid va.

Nu ringde han!

Wikström va namnet!

Saknade ni mig igår, saknade  ni min julkalander? I bet u did. Men, igår hade jag helt enkelt inte tid med er. Efter att ha stressat som idioter på jobb så skulle vi nämligen vänta i en sisådär 2 timmar på att få äta en vidrig jultallrik. Sen skulle vi plågas genom att sitta & äta denna tallrik & UMGÅS. Seriöst, vem vill umgås där liksom?
& så blev chefen lack för att vi inte tänker joba över på Måndag & Tisdag. Men seriöst.. vem f*n jobbar över på Lillejul när man redan jobbat nio timmar. & inte tänker jag göra det på Måndagen heller, nope! Då ska jag nämligen hem till min Mormor & träffa henne, Moster & Kusin.

Jaaaaja. Efter att vi äntligen fått lämna denna lilla tillställning så började min färd hem mot L-a. Ca halv sju befann jag mig i min lya & då fanns det inte mkt annat att göra än att se till att bli vacker, för att sedan cykla ner till min lilla Spätta.
Väl där fick jag måla hennes naglar.. ngt alla tycks tro att jag är bra på? Fick även beställt handkrämer.. Spättan har nämligen gått & blivit försäljare ;) Så.. handkrämsknarkare som jag är så beställde jag inte mindre än 2 st.. en med doft av saffran & en med doft av rispudding & mandel.. naam. Jag tror att mina händer kommer att dofta så gott att jag vill äta dom. Eller iaf äta lite av krämen, såsom Carroflin en gång svalde det där man gurglade med när man piercat läppen eller tungan.. ni vet det som smakar Jenka? Haha. Eller så vet ni kanske inte eftersom ni inte har varit så koola att ni haft ngt piercat i flabben?

Tillbaka till gårdagen då.. Vi sjöng ju även Singstar. Jag piskade Spättan 2 ggr, då skyllde hon på att det var för att jag kunde låtarna. Så då skulle hon välja låtar. En nöjd Spätta drog igång Linda Bengtzing med jag ljuger så bra.. ja jag HATAR ju Lina Bengtzing. Men, VAD HÄNDE? Jag piskade henne även då. Well så ere när man är textnazi serru ;)
Även PissLindas låt kan jag.

När vi alla plågats lite med Singstar var det dags att gå ner i stan. På vägen ner tvingade Spättan mig att dricka hennes vidriga russinvin direkt ur flaskan.. uss.
In på Inferno, beställde en cider & tiden stannade..
Sen gick vi vidare till Tages & skakade våra små rumpor. Vi blev även hyfsat irriterade ett antal ggr. Är det vi som börjar bli gamla, eller ska man HOPPA så när man dansar? Seriööst! Jag gjorde likadant då Spättan väste att det var Marres ex jag hoppade in i.. so what? Hoppar dom så hoppar jag.. jag tror inte Marre bryr sig såå mkt iaf :)
Fick även putta bort några st.. återigen, seriöööst. Glyttarna är som min bror.. & det är inte okej!
Puttar bort en kille & känner sedan en vakt bakom mig. Meen eftersom jag är tjej så sa jag bara; "-Men han har dansat in oss typ 30 ggr". Så gick vakten bort & sa till honom & sen flyttade han sig :)
Fick såklart även delat ut ett slag eller två, ja bara sådär lagom liksom.

Galet mkt folk ute, men ändå inte en käft man kände. Ändå sa Spättan senare när vi var utanför Olivers & jag hälsade på den första människan på typ hela kvällen (om man nu ens kan kalla honom människa.. TAXIIBENNY är det nog mer.)
"-Alla känner Lotta".
Ja eller inte.

"-Vad heter du i efternamn?
-Va?
-Heter du Wikström?
-Ja.
-Du får hälsa din brorsa.
-Ja det ska jag göra.
-Lova!
-Ja, men från vem?
-Lova.. high five!"


Okej. Så jag ska nu hälsa min Lillebror från en brunhårig krylltott.

"-Vem var det, hur gammal är han?
-Det var *pip*, han är lika gammal som oss.
-Va? Han ser fan ut som trettio".
Haha. Jag kan inte skriva vem det var, men ah det var skoj :)


Nej herregud nu har jag inte tid att sitta här mer. Jag & Papi ska på klapp & granjakt, så det är dags för mig att göra mig vacker nu.


20 December.

RÖVAR

Våra heta rövar, helt enkelt!
Kolla speciellt in den längst till höger, eller mer stilen på benen.. haha, naaw.
Men det gör inget.. för vi ha trots allt snigga asses! ;)

18 December.

LOTTA, CARRO & ELIN

Här är vi.
3 glada tjejer på min inflyttningsfest.
Snart får vi ta & ses igen!

Taaaack.

& såklart ett TACK till min fina Mazarin som gav mg en oväntad present idag.. thanks a lot Hun! :)


Hello hell!

Prata i telefon, duscha, slå in julklappar & måla naglar. Ja det är väl ungefär vad jag hunnit med sen jag kom hem från jobb halv åtta.
Jag bara älskar mitt jobb på Onsdagar & Torsdagar. Lämna lyan 06:40 & komma hem 19:30 är bara såå fantastiskt härligt!
Ingen ironi här inte..

På jobbet anar vi allt mer det helvete som komma skall. & min axel & nacke is seriously killin' me! Aooue!

Ja det händer inte så mkt i mitt liv just nu. STRESSSTRESSSTRESS är väl så man stavar min tillvaro för tif.

Fick iaf ett samtal från Spättan idag& visst har jag alltid mina ögon med mig.. jojo. Sen retar jag mig nu ännu mer på att vi ska äta jultallrik med jobb på Fred..Spättan vill ju ut. & vill hon ut så vill liksom jag ut!


Nej nu ska jag vänta på att mina naglar ska torka, sen ska jag bre mig några knäckemackor.. lyx!

17 December.

BÄSTA KUSSAR

Ja det blir ännu ett foto på mig & kusse.
FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄKLA SNIGGA!

16 December.

SLÄKT

Kolla bara så j*vla glada vi är!
Undrar om det är Julbötten som är på ingång?
Jisses som vi kommer att sakna honom detta året.

JORDBÄVNING!

Imorse när jag satt i soffan trodde jag att jag nu gått & blivit knäpp på riktigt. För vad annat kan man tro när hela jävla vardagsrummet börjar skaka? Seriöst det var som om ngn stod & skakade hela soffan.. sjukt.
Min första tanke var "det spökar", det gör alltså mig till knäpp.
Jag funderade på hur jag skulle kunna lägga fram detta för ngn, utan att framstå som idiot då.
"-Jo du vet det var såhär att i morse när jag åt frukost så började hela rummet skaka". Inte normalt.
Men, jag kunde andas ut. Det var inte jag som var knäpp. På stationen fick jag höra vad det var som hänt; ETT JORDSKALV!

Haha, det var ju nästan ännu sjukare än att det spökar. Jag menar.. inte fan blir det jordskalv här? Men jo. Skönt att det inte var jag som var knäpp då :)
Jag var givetvis tvungen att skicka ett sms till min böttebror om detta, man kan säga att han blev lite chockad :)

Jo det var nog det roligaste som hänt idag. För ja, jag tyckte faktiskt att det var lite roligt. Blev för chockad för att bli rädd.

Det var ngn som trodde att allt skakade för att hennes katt kräkte i sängen. SHIT vad den katten måste kunna kräka säger jag bara!


Annars har jag mest handlat färdigt alla julklappar utom två. Vilken knäpp mening.. kan man skriva så? Jo, men jag gjorde ju det nyss.



& vad är det med dig & ditt drama?
Men åh jag gillar ditt drama, trots allt.

Ge mig dåligt samvete, tack.

Lööööön idag! Så sweet. Började med att smälla en del på Ica Maxi, jo det är sant. Men det var bara saker jag behövde. Ni vet sånt smått skit som kostar massa. Blaj.
Eftersom jag var dum nog att inte lyssna på M&P förra veckan fick jag även gå in om Kvantum när jag kom hem. Där fick jag äntligen tag i julgransljus & glitter. Jäj. Nu är det bara en gran som fattas!

Ja, idag började hell week, men jag måste säga att den började bra. Vi var sjukt duktiga & dagen gick faktiskt hyfsat snabbt.
Så snabbt att jag glömde bort att ringa ett samtal jag lovat mig själv att ringa. Oops då!

Fick ett samtal från Läkare utan gränser idag. Eftersom jag, för ngn månad sen smsat 50 kr till dom. Nu ville dom givetvis tacka mig & be mig om mer pengar.
En fast summa i månaden, det räckte med 50 kr. Men.. jag fick faktiskt tacka nej, för även om jag vill så har jag inte råd att skänka en massa pengar.
Jag har mitt fadderbarn + att jag skänker lite pengar då & då när jag känner för det, det får räcka.
Men tack då, jag fick dåligt samvete.

Imorron ska jag handla julklapp till lilla Michalea. Tror att hon ska få en nalle i samma färg som Jonathan fick när han fyllde ett år. Jo,så får det bli.

Ringde Ellos för ett tag sedan. Eftersom mitt röda linne, som skulle kommit den 10 Dec, fortf inte kommit.
Givetvis blev jag inte mkt klokare efter det samtalet.. svårt att svara på eller? Jag som ville ha det linnet på julafton.. PissEllos!


Nej nu ska jag duscha, måste tvätta mitt flottiga hår.. bara så att ni vet.


15 December.

JAG&KUSSE

Jag & Kusse tar en svängom hema hos Marre på Skogsmusen.
Jo vi vet ju alla att det vär där all the action was.
SILKA tider! ;)

Helvetesveckan tar vid.

Söndag, ja.
Efter att jag varit hemma hos familjen har jag inte gjort så mycket. Plockat upp lite tvätt (okej mycket då..) & mest bara slöat runt. Skönt.
Jag tror att jag laddar upp inför den helvetesvecka som komma skall. För den kommer att bli det, helvetisk.
Så, innan den tar vid så njuter jag av att göra inte så mkt alls.

Har även fått upp min "lady" på väggen. Den blev bra där. Hur det sen blir när man väl ska ta ner den, det tar vi då.
Förhoppningsvis bor jag här så länge att jag kan tapetsera om istället.
Eller, förhoppningsvis så vill jag ju mest bo med ngn annan. Här, där eller var som helst.

Nu har jag iaf över 8000 kr på min lägenhetsfond. Så nu SKA jag faktiskt ta tag i att kolla upp vad det kostar med nytt golv & tapeter till sovrummet.
Jag vet precis hur jag vill ha det därinne..


Ang Soffan & Marres kommentarer;
Soffan; det var ngt ytligthetstest jag hittade på en annan blogg. Man kan nog med detta konstatera att vi båda två är ganska så ytliga :)
Marre; jag håller hårt i henne. & uppskattar henne mkt mer nu, faktiskt mycket tack vare våra samtal..


Nej nu ska jag snoka runt lite.

14 December.

JAG&CARROFIN


Behöver jag ens berätta att denna kvällen spårade ur? Haha.
Me and my wife to be ;)

Lite smsande oss emellan;
"Kram Pesten"
"Haha I Love pesten"
"Haha, jag me! Man blir snäll, blind & springer in i staket. Åh fifan de e pesten!"
"Haha jag älskar de just för att man blir blind."



Haha du e ju sjuk. And so are you my friend. Det är väl därför vi är bästa Hoochies va? :)

Six feet from the edge.

"Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
maybe six feet aint so far down"


Creed - Six feet strömmar ur mina högtalare nu. Sjukt bra låt. & visst har vi väl alla känt så ngn gång?
Hela världen rämnar.

Anywäys. Idag är det Söndag. Imorse när jag vaknade trodde jag för en stund att det var Måndag & jag låg & yrade om vilken buss jag skulle ta. Sjukt skönt att inse att det bara är Söndag.
Jag försöker lära mig att uppskatta Söndagar. Som, trots att det är dagen innan Måndag, är en ledig dag. En lugn & fin dag. Inga måsten.

Det enda jag faktiskt ska idag är att gå hem till familjen & äta middag. Sen får jag se vad dagen ger mig.

På tal om familjen så är min Mamma oerhört söt ibland. Som igår. Vi pratade i telefon, så sa hon "-Om jag jag ser ngt fint, så köper jag det till dig. Jag letar inte, men om jag hittar ngn fin liten sak så köper jag den till dig".
Så sa jag att jag verkligen uppskattar det, att det är roligt att få små oväntade saker som hon ser, & tänker på mig.
"-Jag hade tänkt att du ska få en liten extra sak sen".
Nyfiken som jag är så frågade jag om hon inte kunde berätta vad.
"-Jag tänkte att du skulle få en till sån berlock till ditt Thomas Sabo armband".
EN TILL? Jag visste inte ens att jag skulle få en. Haha. SöteMamman. Men God Jul till mig då :)


Nej nu ska jag ta tag i denna dagen genom att duscha.


Nattinatt.

Nu ska jag avsluta min totala slappedag, med att bädda ner mig i sängen & titta lite på teve.
Har faktiskt varit en skön dag, man behöver sådana dagar ibland. Men, imorron ska jag iaf gå utanför dörrarna här.. promise!

Neh nu ska jag blåsa ut ljuset, släcka lamporna & bädda ner mig.
Goodnight.


Jag saknar fyllesms. Från vem som. Man får aldrig det nuförtiden.


Fryst jordgubbe.

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare - fast jag använder inte den.
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr - jag har gett bort det till kusse :)
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 9

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag - utom just idag ;)
(x) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 6

Du har...
(x) Tonat håret - när jag var en liten kid.
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning - men har inte det nu.
(x) Piercat dig (naveln) - ja 3 ggr till och med.
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 6
Totalt: 21

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast. 


Ytligheter jag underhåller mig med under pausen. Snott från "Izza på Devote".

I Love her. I do.

Idag är en sån dag då jag inte orkar ett dugg. Jag har inte ens varit utanför dörrarna, ja om man inte räknar besöket på vinden då. Dessutom har jag inte ens duschat idag. Fy vilken vidrig människa jag är. Men, who cares? Inte precis så att ngn ska komma hit & lukta mig i nacken. & kanske tar jag & duschar sen, om jag giter vill säga.
Tanken är annars att ligga kvar här i min soffa. Det är inte precis så att jag inte förtjänar det. Jag har varit flitig som en myra hela dagen. Visst, jag skulle kunna fortsätta vara flitig, det finns alltid ngt att pyssla med.
Men nej, nu får det vara nog.

Istället ska jag snart ta & värma en färdigrätt. Shit vilken lyxmat. Klockan 20 hade jag tänkt titta på Faddergalan på teve 4. Då ska jag vara stolt över mig själv, som redan har ett fadderbarn. & så ska jag gråta lite. Men mest av allt ska jag uppskatta allt jag har.
För det finns dom som inte ens är i närheten av det.
Fattar ni? Vi är så j*vla bortskämda & gnälliga att vi ens förstår det. Det är vidrigt. & jo, jag är själv en av dom som gnäller.

Men, för att påminna mig själv lite om hur bra jag faktiskt har det. (Trots allt som håller på att äta upp mig inombords..) så har jag satt upp foton på mitt fadderbarn på min köksdörr.
Därför + att han är söt.


& vet du att vi sa att vi skulle höras imorron. Du sa det. Men du gjorde inte det. Hörde aldrig av dig. Inte jag heller.
Så funkar vi.



Åh Mazarin. Det är synd att det inte blev ngn dejt idag. Jag hade behövt dig idag. Dig & ett lass filmer.
Fattar ni att Mazarin är så himlans bra på att förstå sig på mitt f*ckade hjärta?
Kanske för att vi någonstans långt inne är så lika varandra..
Anywäys så är hon en fin vän, fast att hon svek mig idag. Men jag är inte den som ska säga ngt. Hon har några att ta igen :)


Annars så saknar jag faktiskt Angelica. Sticky. Plåstret. Sambo. Jo, det gör jag!
Det känns som om vi växer ifrån varandra. & snart känner vi inte varandra längre.


   

1. Vi på Järavallen för ngn vår sedan.
2. Vi i PB. A hade varit lissen & jag pussade på henne så hon skulle bli klaaad :)
3. En helt vanlig kväll hos A.
4. Vi i ettan innan Tages.

Love. Det skulle ju alltid vara vi. Vi & vår knepiga vänskap som ingen förstod sig på. Vad fasen gick snett?

Vinden.

Jag hatar, verkligen hatar att gå upp på vinden. Där är iskallt, mörkt & kusligt. Dessutom får jag svindel & blir helt yr i skallen när jag går i trapporna upp. Jag fick gå längs väggen för att inte snurra till & ramla ner.
Usch & fy. Nästa gång ska jag ha med mig ngn up dit.

Fanfanfan.

Gissa om jag nyss slog i sönder min superfina skål från Indiska? Jo, visst gjorde jag så. JÄKLA KLANTARSLE!
Ah så går det när man ska vara duktig & gå upp med saker på vinden.. MORR!

Drick inte grönt vatten.

"Normalt sett dricker man inte varmvatten men vi vill ändå uppmana Er att inte dricka av det gröna vattnet"

No shit Sherlock. Jag som precis hade tänkt ta mig ett stort läskande glas med GRÖNT varmvatten.
Såhär på en Lördag liksom.

13 December.

JAG,MARIA&CARRO.


Mina äldsta bästa vänner.
22 års vänskap (!)
Mina 'systrar'.
TUFFA GÄNGET ;)
Haha, kommer ni ihåg hur vi gick på rad, höll varandra om axlarna & sa just så?


Världens sötaste lilla Lucia.

Ja, idag är det Lucia. & inte bara det, idag fyller nämligen världens sötaste lilla Lucia 1 år. Tänk, hennes alldeles första födelsedag. Jag tvivlar inte ett dugg på att hon kommer att få en massa presenter ;)
När hon kommer ner här ska hon få min, åh.. hon kommer att bli såå söt i det. För hon är ju världens sötaste Lucia. & det säger jag inte bara för att hon är min kusin/mitt gudbarn :)

Så, dagen till ära slänger jag in en bild på henne, & Bötte. Bilderna där jag själv är med ligger på familjens dator. Men det gör ju inget, nu får ni istället en bild på 2 människor som jag saknar himla mkt.
En ska jag snart få se.
En ska jag få se om..?



Bilden är tagen i April när vi var uppe för Michaelas dop, där jag för övrigt var Gudmor till sötnosen.
Jo jag ska ge henne lika mkt andlig vägledning som min Gudmor gjort ;), dvs Michaleas Mamma. Min Moster Cecilia.

Jag hoppas att du får en fin dag, men det vet jag att du får.
Efterlängtad & högst älskad så tror jag att det är svårt att du inte kommer att bli bortskämd!


Nu ska jag städa & baka lussekatter.

Idol.

Om jag grät nyss när jag kollade på Idol? Jo. Fast att Kevin vann. Amen jag är ju sjuk.

Spoiled kid?

Idag när jag kom hem till familjen för mitt sedvanliga Fredagsmys så fick jag ett smärre utbrott. Det stod JULKLAPPSpåsar fullt synliga inne på Lillebrors rum.
"-Men du får ju önska dig lite mer grejor". Jaha. Nu vet jag redan vad jag ska få. PLUS att jag var tvungen att komma på mer saker att önska mig, vilket tog tid ska jag säga. Tydligen har jag redan allt. Ja, utom en man då. Men jag tror inte att man kan köpa honom som julklapp, eller?
Vilka problem man kan ha då. I-lands problem.
Nåja, till slut kom jag på 3 saker till. Nämligen.. Twilight böckerna. Jodå. Jag skiter fullkomligt i att det är ungdomsböcker. Filmen var SÅ sjukt bra!

Någon är visst vän med en vampyr på FB. Haha ;).

Idol är igång här. Jag har inte följt det så mycket. Men, trots detta så hoppas jag faktiskt att ALICE vinner. Jojo jag VET ALLA andra hejar på Kevin. Just därför hejar jag på Alice + att jag tycker att hon är söt & Kevin är lite för mkt för min smak.

Idag fifflade vi lite med ett paket som ska skickas till Lillebror. Jag slog in 2 julklappar & såklart slog det mig (igen) hur jäkla tomt det kommer att bli utan honom här då.
Mest av allt skulle jag vilja slå in en stor jäkla bamsekram från mig till honom. Ni vet en sån riktigt lång. En sån som han fick när han åkte.
Usch, jag blir nästan tårögd av tanken. Den dagen var faktiskt den värsta i mitt liv.
Jag vet att många inte kan förstå det, men för mig var det fruktansvärt.
Jaja, jag hoppas iaf att han blir glad för paketet. Ska se om jag hittar ngt litet till att lägga i.


Nu ska jag se klart Idol. Sen hade jag tänkt inta sängläge & titta på CSI.
Imorron SKA jag vara en duktig kicka & städa & baka lussekatter härhemma. Jo det ska jag!

12 December.

JAG&SOFIA

Vi utanför vårt lyxiga hotell på Zante.
Maj Gad I miss it!
Kolla bara så fina vi är, redo för en natt på stan..

Förnedring av män?

Förresten. Idag fick jag höra att jag förnederat en manlig kollega igår. Amenva? Vilken hemsk människa är jag då?
Nu undrar ni kanske vad för ngt fruktansvärt jag gjort mot honom? Jag pratade emot honom, jag accepterade inte att han "svor vid gud" & ville "ha ryggen fri".
Jag kan väl för i helskotta inte acceptera att du beter dig hur du vill bara för att du är... MAN. Jo mina vänner, det är precis vad det handlar om. Här är vi så förlegade som vi bara kan bli.

Jag vill inte alls bli rasitisk nu. Tro mig, en av mina allra närmsta arbetskollegor är invandrare. Hon är faktiskt den som är mest "emot" detta beteende.
Men till saken hör ju att denna killen jag nu "förnedrade" är invandrare. Bland det första han sa åt oss var "-Det är därför man inte ska jobba med kvinnor". Vi accepterade & försökte att respektera honom, trots detta.
När han sedan en dag tyckte att min arbetskollega skulle diska åt honom, för hon var kvinna & han var trots allt vår gäst. VA? Sen när har vi gäster på Ica Maxi? Vi jobbar ju förf*n inte ens där själv. Men jo det tyckte han att hon skulle göra & "-Du hade gjort det om inte Lotta & C varit där". Herregud säger jag bara!

Helt ärligt, sånt kan jag inte acceptera & om jag genom att svara emot honom förnedrar honom. Så varsegod, låt dig bli förnedrad. Ingen j*vel kör över mig. Man eller kvinna. Utländsk eller svensk. Barn eller vuxen. Ja, ni fattar..


Nu pratar han iaf inte med oss längre. Men det är väl lika bra det. Såna människor vill jag iaf mest strypa.
& att man bara orkar hålla på så.


Denna "diskussion" skulle kunna pågå hur länge som helst. Detta är för mig ett helt obegripligt beteende.
Hur f*n kan inte alla människor vara lika värda?


Bäst jag slutar innan det spårar ur :)
Ska borsta mina gaddar, sen kallar sängen.

11 December.

JIMMI&SPÄTTAN

Jimmi ska äta en gurka med dipp så sexigt han kan.
Jag tycker mest att det ser ur som att han är på väg att klökas ;)
Men, Spättan är ju söt som vanligt.

Fatta!

Hej bloggen!

Idag ska jag klaga lite igen. För idag har jag nämligen, återigen (fortfarande..) ont i axlar & rygg. Är det så J*VLA svårt för mig att förstå att jag måste göra ngt åt det? Tydligen.

Men, det är iaf Torsdag. Det är sweet. Jag är pank som en lus.. hur pank är eg en lus? Så, denna helgen blir lugn & fin för min del.
Sen på Måndag får jag ÄNTLIGEN lön & då är det dags att börja leta julegaver igen. Tröttsamt. Undrar om man kan handla alla sina julklappar på Ica Maxi? Hahaha.


Nej för helskotta här sitter jag & maler om helt ovettiga saker. Eg hade jag tänkt skriva ett aggroinlägg om Skånetrafiken, men jag pallar f*n inte.
Ska ringa kusse, sen SKA jag tvätta, föna & PLATTA mitt hår. Ja det ska jag.. Fyf*n.

10 December.

JAG&LILLEBROR

Vi posar, lite lätt tillgjort ;)
Hemma hos familjen förra julen.
För att jag saknarsaknarsaknar min älskade Lillebror.
Det är snart jul, då ska du ju vara med..

Stockholm i mitt hjärta.

Yes! Nu är biljetterna äntligen bokade. Lite dyrare än väntat.. men 610kr tur & retur  för 2 pers är det trots allt värt.
Behöver jag säga att jag längtar? För det gör jag. En bit utav mig längtar alltid till Sthlm. Jag vet inte varför, men det känns som en liten bit utav mig hör hemma där.
Fast när jag väl är där så brukar jag inse att Sthlm är alldeles för stort för mig. Men, så fort jag åkt därifrån så längtar jag tillbaka.
Vi har ett konstigt förhållande, jag & Sthlm.

Istället för Lillebror, som tidigare brukade vara min respartner tar jag ännu en gång med mig Mami. Såklart saknar jag min Lillebror, men.. sist jag & Mami var där så hade vi det så mysigt. Så jag klagar inte på mitt nya resesällskap :)

& tänk vad mysigt det ska bli att få några dagar med min allra sötaste lilla kusin. Ja, såklart ska det bli skoj att träffa Moster & Morbror också, men.. det är ju trots allt Michaela som är sötast :)
Så nu ska jag få träffa dom både i December & Feb.. sweet!

Denna gången ska jag fota mer, fota Sthlms beauty.


Så lätt att vara ensam i en storstad.



& visst finns det ngn jag skulle vilja smsa då, ngn annan. Någon jag inte hört från sen den gången vi kramades i min hall.
Men vi vet ju att det inte kommer att bli ngt med det. Mitt hjärta orkar inte med fler flings. Mitt hjärta kan inte stanna i Sthlm. Inte hela mitt hjärta..

Det här med att vara en häxa.

Hah. Thanks to Mazarin så fick jag som sagt skickat iväg ett sms igår. Det känns bra. Nu är vi tillbaka där vi ska vara. Det vill säga, på noll. Men, hellre det än inget alls.

Iallefall. Vi smsade lite igår. & ännu en gång kom det fram att jag visst är en häxa. Man tackar! Är jag verkligen så bitchig? Jag vill tro att jag bara är det mot dom som förtjänar det.. men asch jag vet inte!
Får väl vara en häxa då, orkar inte vara ngn hurtbulle..

Det är inte det att jag inte gillar lyckliga människor. Men, jag förstår bara inte hur man kan vara lycklig JÄMT?
Nog vore det skönt att ha det så. Men, min tillvaro har för det mesta både upp & nerförsbackar.. därför orkar jag inte le jämt.


& när det kommer till dig så behöver du en häxa som sätter dig på plats. Men, trots allt så är jag guds bästa ängel jämfört med dig..


Men GUD vad sitter jag här & svamlar för? Jag ska ju boka biljetter till Sthlm!

9 December.

JAG&MARRE


På en utav de galna Skogsmusfesterna.
För att vi gillar att pussas!

Twilight.

Vilken film säger jag bara! Om ni inte redan sett den.. se den! Så himla fin film. Vacker, magisk.. ja, orden är många.
& herre min skapare vilken hunk. Dem ögonen alltså. Jisses. Jag förstår nu Mazarins obsession. Hah. Jag vill googla & hitta en vacker bil att ha som bakgrund.

Kan man bli besatt av en film? Det tror jag asbolut att man kan :).

Jag skulle kunna ge mitt liv för att få en sådan kärlek som dom hade, evig kärlek.
Vad säger du Mazarin.. ska vi bli vampyrjägare? Saken är nog bara den att om vi lyckats fånga just objektet för vårt vampyrintresse, så hade det kanske kunnat uppstå visa dispyter ;)

Jaa, vad ska man säga? Det var längesedan jag såg en film som var så vacker, på så många olika vis som denna var.
Omöjlig kärlek som finner sin väg.

Mazarin säger att det ska komma fler filmer.. ooh.. det hoppas jag verkligen stämmer!


Nej nu ska jag sluta tjata om denna film. Inte helt hundra att vara 25 & in love with a vampiremovie, or a vampire ;)


Men tack till Mazarin som tog mig med på detta. & tack för att du stöttade mig med, ja.. du vet vad. Tackar mest för att du kom på den simpla utvägen.. haha.
Så fick jag även druckit mitt livs första Chai Latte idag, det måste man liksom göra :)


Nu ska jag läsa mina favvis-bloggar. Sen boken & kudden.

8 December.

JAG&MAZARIN

Dödsänglar.
Kanske blir vi det idag efter att ha sett Twilight?
Ja, Mazarin vill ju bli biten av den där vampyren, kanske vill jag också det efter att ha sett den :)

Julegaver.

Nej, jag träffade inte min drömprins igår heller. Attans! Men, jag hade en kul kväll trots det. Tack tjejer!
& tack till Marre, som faktiskt sa en himla massa fina ord till mig igår. Tack snäckan, sånt värmer!
Annars var det väl mest en vanlig utgång? Kommer inte ihåg några speciellt roliga lines som leverades, förutom det jag skrev igår om Soffan & Baby Spice då. För det var kul, då :)

Idag ska jag & Spättan åka & handla julegaver. Det ska bli miisigt. Hoppas nu bara att jag hittar ngt fint till alla bara.
Fick föra över pengar inatt när jag kom hem (!).


Bara en liten sak till om gårdagen då; Veggeburgare är det bästa! Ah så god den var. Men, alla tyckte ju inte det. Hela världen rasade samman när 3 st veggeburgare kom ut från Oliver.
"-Vaaaaaa, skojar du? Nej, säg att du skojar. Jag skulle ju ha en köttbullar med mos".
Ja herregud, ett tag blev det nästan osämja där. Meeen, som tur är så var Oliverskillen snäll & fixade köttbullar med mos till.. ja vem det nu var som skulle ha det ;)
Detta efter att h*n knackat på rutan & skrikit om att han skulle göra det.. haha.

"-Nejnej vi ska inte stå där inne, vi får det genom luckan".


7 December.

JAG&SPÄTTAN.

Inte för att jag själv är så himlans vacker på denna bild.
Men aah, Spättan är det ju.. det var just därför jag var tvungen att pussa på henne.
SÖTUNGE!

6 December.

SOFIA&MIA

Zakynthos 08.
Vad mer kan man säga?

Baby Spice.

"-Soffan du var alltid Babyspice
- Nej...jag var ALDRIG Babyspice"

Soffan goes mental när vi lyssnar på Spice Girls :)

5 December.

JAG&ELIN.

Väntar på bussen ner till stan.
Där vi trodde att vi skulle få sjunga karaoke, men.. ickesanicke!
Hur som helst så tycker jag att vi får ta en sån här kväll snart igen.. vad sägs Elin?

What to say?

Kusinvitamin: Nej, det har vi verkligen inte växt ifrån än, inte jag iaf.. & jag är trots allt 25 år nu ;)

Annars? Fredag. Så himla ljuvligt. Har inget alls planerat. Förutom julklappsjakt med Spättan på Sönd.. miis. Just nu tror jag att det ska bli skönt att ta det lugnt, men.. om jag känner mig själv rätt, så kommer jag så småningom att få panik :)

Hade bestämt att jag skulle ringa ett samtal idag. & tro mig, jag var såå nära. Sen fick jag magont & drog mig ur. På Måndag har jag beordrat Mazarin att tvinga mig :) Ja, vi ska visst på bio då.. se ngn film som Mazarin blivit helt besatt av; Twillight. Nej men den ska visst vara bra. & det är ju inte så ofta jag går på bio, så även det ska bli miis.


Nej nu ska jag läsa bloggar, sen kallar duschen.

Look kids!

Ser ni kids att jag ger er en alldeles egen julkalender? Det är ungefär vad jag orkar med just nu.

4 December.

ANGELICA,JAG,SPÄTTAN,PALLE.
 
Rhodos baby!
2006.
Vi fyra spenderar en underbar vecka på den fantastiska ön Rhodos.
"-Det är bara nasty girls som får myggbett"
Eller hur A? ;)

3 December.



JAG

Ja, här har ni ingen mindre än mig. Smidig som få försöker jag att kravla (läs panikslaget kasta mig upp på LYXyachten).
Efter ett snabbt dopp i de djupturkosa vattnet fick jag lite smått panik & här försöker jag nu ta mig upp.
Jag klämde mitt knä mellan pedalerna, joråå.. smidig!
Så kan det gå när man blir rädd för sköldpaddor, eller ngt helt annat ;)

Jag bjuder iaf på denna idag :)

Jag en häxa?

Sönderstressad & värk i axlar & nacke. Hej & välkommen till mitt gnälliga liv.
Idag på jobbet pratade vi om det dåliga jobbutbudet. Det finns i princip bara jobb som telefonförsäljare.. & vem F*N orkar vara en sån jobbig j*vel?
Men, man kan visst även ta jobb som Häxa. Om detta sa mina arbetskamrater; "-Det hade du passat till". Ehm.. tack?
Ja, eftersom jag är så himla negativ då, det är visst bra att vara som häxa.
Men ja, why not? Jobba som häxa på heltid, hemifrån. Låter inte illa. Synd bara att man måste kunna lite astrologi & tarot. Sen var det nog också ett tag sedan de tjänsterna söktes.
Menmen, det är ju i vart fall smickrande att dom tycker att jag skulle passa som det. Haha.

Nu ska jag snart äta smooorgastaaarta (igen) & kolla på älskade Greys!

2 December.



JAG&JIMMI

När jag fyllde 25 år lekte vi lekar.
Smörj in valfri kroppsdel på den pilen pekar på.
Ja, vi ser ju alla vad Jimmi valde.. & är man med i leken, så får man tåla steken ;)

Herrejesus I'm in chrisis!

Jag tittade på Ams sida nu. Herrejesus. Vad ska man ta sig till? Där finns  ju inte ett dugg. Jaja, i värsta fall får man väl.. hmm.. ja, vad får man? Jag vet det inte ens själv.

Tycker synd om mig själv idag (ja ännu mer då), eftersom jag fortf har så himlans ont i axel & rygg. Vad gör jag åt det? Inget.. det är såå typiskt mig! Jag måste verkligen börja ta tag i mig själv nu.. for real.

Ja vad mer ska man berätta om idag då? Regnet har vräkt ner hela dagen & oron gnager i magen. Så ni får ursäkta mig om det inte är fågelkvitter från min sida av stan.
Imorgon tror jag kanske att jag ska ta & ringa ett samtal. Mjoo. Det har jag iofs sagt hela veckan nu. Men, ibland när världen rasar litegrann så är det faktiskt dig jag vill prata med.
För att du har en så annorlunda syn på livet.

Men så är det ju det där med att inte veta. Finns det en hon i ditt liv?
Maj Gad! Alla dessa år & jag maler än.


Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska äta smörgåstårta (tack Mami..) & titta på UB.

1 December.

Marre&Me at Cocktails and Dreams


Jag gillar denna bilden. Vi är i vårt esse & kör med våra flashigaste poser.
Jag undrar såå vad det är för låt som fått oss att gå igång på detta viset ;)


"-Åh han är het som persiljesmöret på en biff ."

All Fall Down.

Idag orkar jag f*n inte skriva om någonting. Känns som om hela min värld just rasat samman en aning. Helvetes j*vla skit! Varför kan inget NÅGONSIN gå min väg? Jag blir såå trött på det.

Jojo. Mötet gick som vi befarade. Fyförihelvete!

Blir det tillbaka till ruta ett igen? Åh.


Jaja. Idag kom iaf mina kära föräldrar hem. Det var trevligt tyckte jag. Som det bortskämda lilla barn jag är så fick jag lite presenter; en ljuslykta, en liten skyddsängel (den kan jag behöva nu), en söt liten tomte, en nyckelring & en dyyr chokladkalender :) Ja just det, fick även vin för 500 kr till priset av 250 kr. Tack tack mina älskade föräldrar!
Jojo, man blir visst ett bortskämt barn när ens Lillebror är i Usa. Då blir man liksom som ett ensambarn :)
Vi åt pizza & pratade om allt. Skönt att få prata av sig med dom. Få råd & bara känna tryggheten av att dom alltid finns där.
My most beloved ones! Lillebror inräknad, fast att han inte är himma.

Nej nu ska jag läsa bloggar, sen ska jag öppna första luckan i min kalender :)

Amenvafaaan!

Idag skulle jag ta ett tidigare tåg för att vi ska ha möte. Vad händer? Kedjan på cykeln hoppar av. Amenvaaafaaan! Jag blir såå trött. Så jag fick snällt gå hem & ställa cyklen. Inga bussar går det vid denna tiden heller. SÅ, nu ska jag ta på mig ett par andra skor & börja GÅ ut till stationen. Åh.. ibland så fattar jag bara inte mitt flyt.


Fanfanfan.

RSS 2.0