Ture Turist.

Här i New York har jag hunnit med att se Times Square, vandrat över Brooklyn Bridge, åkt Staten Island färjan & sett frihetsgudinnan, gått i China Town & Little Italy, varit i Chelsea & Meatpacking District, sett Ground Zero ( vilken märklig känsla.. ), varit på Rockefeller Plaza, gått på Wallstreet & en hel del mer.. SHOPPAT har jag oxå gjort, men jag har fortf några affärer kvar. Nej nu får det räcka, dags för frukost. Ha det så bra därhemme, så har jag det så bra här tillsammans med NY.

At Waldorf.

Sitter just nu på vårt hotellrum på Waldorf Astoria, Waldorf Towers 37e våningen bor vi på. Granne med oss bor Kronprinsen av Saudiarabien. Inte helt illa om jag får säga det själv.. Nu testar vi om det går att posta detta inlägg, innan man skriver en hel novell..

Mot Waldorf Astoria!

Onsdag. Idag beger vi oss in till New York & vårt fancy Waldorf Astoria. Där ska vi spendera 4 dagar innan vi beger oss vidare mot Orlando, Key West & Miami.
I New York hoppas jag på att få se allt det där man "måste se", samt lite mer shopping.. såklart.

Nu kommer nog även resans första prövning, i form utav att hela familen ska bo i samma hotellrum. Det kan nog bli spännande..
Men det ska nog gå bra det med..
Waldorf ligger iaf helt perfekt till, mitt i smeten.

Så nu har vi vår sista morgon här i Darien. Bötte fixar & trixar, medans vi andra mest tar det lugnt. Men han har iaf betalt för det, & snart ska ju även han få koppla av.

Det har varit fina dagar här i Darien, lugnt & avkopplande.
Igår förvandlades dock jag & Lillebror återigen till barn, då vi hoppade studsmatta & plaskade i poolen. Vi hade t o m små djur som vi red på & hade tävlingar med i poolen. Skrek & gapade som småungar gjorde vi. Men det är väl roligt att man kan ha barnasinnet kvar? Tycker jag.


Nej nu ska jag avrunda detta inlägg, så får vi helt enkelt se när vi ses igen.
Next Stop; NEW YORK!

Min turdag.

Just det. jag glömde ju att berätta att jag igår hittade 10 dollar vid vägkanten när vi var på väg hem. Bötte blev lite lack & började gapa om att den säkert var nersmittad med svininfluensan.. bara för att han var upptagen med att leka Urban där i täten..
Sen hittade jag även en del utav min Thomas Szabo berlock, som jag blivit av med tidigare.. den låg i min shoppingkasse.. så man kan nog säga att det var min lucky day yesterday!

Nu har vi kommit hem efter vårt besök på Panera bread, en Cinnamon crunch med honey & walnut spread & en latte blev det för mig.. gott.
Efter vårt besök där delade vi på oss. Pappa & Bear gick till mataffären medans jag & Mamma gick till Apoteket, & vilket apotek sen.. vi var tvunga att slita oss därifrån för att hinna hem före grabbarna.
Fick iaf med mig ett sjukt snyggt nagellack därifrån.

Nu är det väl tänkt att vi bara ska ha det lugnt & skönt här hemma. Jag hade tänkt hinna med att bada i poolen, hoppa studsmatta, samt måla mina naglar..
Men först ska jag avnjuta min Smirnoff..


Nu kom nördbror, got to go!

Bra låt.

Förresten, hörde en mkt bra låt i NY igår; Somewhere in the stratosphere - Shinedown.

Lägger in det här så jag kommer ihåg det tills jag kommer hem.

Sista dagen I Darien.

Sista dagen i Darien. Sitter just nu & väntar på att Lillebror ska bli färdig, så att vi kan gå till det omtalade Panera Bread & äta frukost.. man är ju ganska så hungrig nu kan man säga.. brukar äta frukost en sådär 2 timmar tidigare..
Rena sovmorgonen tog man idag, klev inte ur sängen förrän 08.. jisses.

Igår var vi som sagt inne i NY. Det var en mkt mäktig stad måste jag säga. Man fick nästan nackspärr när man stod & tittade upp på alla byggnader..
Av alla ställen vi besökte igår så var nog Times Square det som var mäktigast.. helt otroligt.
Central Park var inte fy skam det heller, dock började det VRÄKA ner när vi nästan precis kommit dit. Fick sätta oss under ett parasoll tills det värsta var över.. dock delade vi detta med en annan familj & det var inte se gott om plats.. man blev ganska så blöt kan jag säga..
Lagom till att vi torkat slängde jag & Lillebror av Mamma & Pappa på en Irish pub, för att gå &.. titta på lite kläder.
Ett linne & en svart klänning fick följa med ut därifrån. När vi skulle lämna affären så fullkomligt VRÄKTE det ner igen, så det blev till att springa. Väl framme vid puben var man.. dyngsur.. & då var det bara en kort bit vi sprang. Men, vad gör man inte för shopping?

Ett par vita tygskor fick jag även handlat, som nu dock inte är så vita längre. Dessa skor akutshoppades då mina fötter var på väg att ta kål på mig i mina sandaler.. Man går visst en hel del i NY..

Ja, det var kort & gott en bra dag i storstaden.. svårt att förmedla den mäktiga känsla man har när man står där mitt i smeten.

När vi efter en lång dag kom hem till Darien så hade hunden skitit på mattan & Lillebror blev inte så glad. Jag skrattade dock gott, eftersom det inte var jag som skulle torka upp det..
Man kan undra hur väl grannarna skötte sin uppgift som hundvakt..


Nej nu ska jag sluta skriva & börja hetsa Lillebror lite.. BREAKFAST I SAID!

To the Big Apple!

Idag ska vi som jag nämnde igår in till New York, fint ska det bli!

Just nu är det bara jag som är uppe här. Ja, Mamma & Pappa är oxå vakna, men jag tror att dom håller på att göra sig vackra, eller Mamma gör det iaf.
Borde kanske oxå gå upp & ta tag i det? Man ska ju trots allt in till The Big Apple idag va..

Vaknar tidigt varenda dag gör man, men det är bara skönt.. så får man ut mer av dagen. Går inte precis & lägger sig så fasligt sent heller, så det kan ju vara därför.

Igårkväll spelade vi Monopol, efter ngn timme fick vi lägga ner eftersom det i princip var omöjligt för ngn av oss att vinna.. Men, vi sparade spelet.. så vi får väl se om vi gör ett nytt försök idag.
Sjukt längesedan man spelade Monopol, så det var faktiskt skoj.

Så, NY idag alltså.. undrar om man kommer att tycka att det är så mäktigt som alla andra gör.. Antagligen.. Jag hoppas nog iaf på lite shopping.. eller.. ? The little Devil is awake..
Solen skiner iaf just nu, det är annat emot vad den gjorde igårkväll, regn & åskväder.. men, vi slapp iaf den där tornadon.


Nej, dags att ta tag i denna dag.. See you in NY folks! ;)

Min första shopping.

Såja. Nu var första shoppingen avklarad; 3 par skor & en t-shirt.. allt detta på TJ Maxx, som låg en liten bit utanför Darien.
Jag blev nästan lite exited när vi vart därinne.. mkt billiga & snygga skor.. då kan den lille shoppingdjävulen lätt flyga i en. Provade en hel del, men det slutade alltså med 4 saker.. kanske visar jag er en dag, tills dess får jag väl skryta om vilka märken det var på skorna; (det måste man i en blogg) Steve Madden, Tommy Hilfiger & Calvin Klein.. VIKTIGT!
Allt detta plus tishan fick jag för under en tusenlapp.. det värmer i hjärtat på en!
Hann även med en liten fika på Starbucks, det är väääldigt viktigt när man är här in the fancy US!

Man kan säga att vi var dom enda "White guysen" på bussen både dit & hem.. ja, även på destinationen var nog vår hudfärg ganska så sällsynt, märklig upplevelse.. en buss full med "mörka" & så vi 4.
Sen såg vi även en människa som satt i sin bil & var antingen död/medvetslös, eller skitpackad.. men nej.. enligt Lillebror så satt han & kollade sin mobil.. jojo.. så brukar man ju sitta då.. någon minut efter att vi gått förbi stod där 6 polisbilar.. mobilkoll? Jojo..


Just nu har jag & Lillebror nyss kommit in efter en runda basket.. jodåsåatte.. man är väl sportig.

Åskan går & dom varnar för tornados.. är inte livet in the states ljuvligt så säg.. bäst att jag slutar nu.. man får kanske vara beredd på att springa ner i källaren & ta skydd..


I morgon ska vi, om allt går som det ska.. åka in till NY.. måste reka av stället.. innan vi bosätter oss där för några dagar.

Ikväll blir det mat & kanske lite spelkväll, annars blir det väl att man somnar till en film.. igen..


Nej, dags att avrunda nu.. man kan ju inte datanörda sig alltför mkt, är trots allt i USA!.

Solen skiner & Smirnoffen är kall.

Just nu skiner solen här i Darien. Sitter & väntar på att lunchen ska bli klar, det blir kycklingvingar, pommes, samt lite brieost & kex till det.. Allt detta sköljs ner med en Smirnoff Ice Mango.. gött.

Efter lunchen är det tänkt att vi ska ta oss till ngn form utav shopping.. Princess Sparkle behöver fylla på sin resväska.
Detta skulle jag dock kunna göra med Böttes alla kläder.. herregud säger jag bara. Sinnessjukt är nog det enda ord jag finner för att beskriva detta.
Den ungen behöver ju inte handla en pinal till när han kommer hem, det är ett som är säkert.

Senare idag, eller kanske imorgon så ska jag kanske ta & visa er en sak som Mamma ställde till med imorse.
En ledtråd är att familjen har en söt liten hund & Mamma behövde nyss skithuspapper..


Nu kallar familjen mig datanörd, så det är väl bäst att jag slutar. Vi har nämligen ett viktigt beslut att ta.

Vackert ordspråk.

En dag ska vi dö. Alla andra dagar ska vi leva.



Tänkvärt & mycket vackert ordspråk.
Något att ta till sig & spara i tanken.


Ibland blir det så rätt.

I ett grått Darien.

God morgon bloggen ( God middag för er ). Ännu en tidig morgon här i Darien. Vaknade till en regngrå himmel, så just nu ser det ut att bli en lugn hemmadag idag. Tydligen är det ganska varmt ute, trots den gråa skyn.. sen kan man ju hoppas på att det kanske spricker upp lite under dagen. Trist att bara behöva sitta inne, även om det faktiskt är Söndag.

Igår när vi ätit vår andra frukost gick vi in till den lilla byn Darien. En mkt mysig liten by måste jag säga. Strosa runder lite, inhandlade diverse nödvändigheter, satte & släckte törsten en stund, innan vi gick vidare för att handla det sista.
Därefter gick hem & satte oss i trädgården. Njöt av lite vin, ost, kyckligvingar, vackert väder & hela familjen samlad. Just då var nog livet så bra som det bara kan bli..

Jag badade minsann oxå igår, efter en stunds velande doppade jag mig i den lilla poolen dom har på tomten här. Det var årets första dopp, så lite stolt var jag allt måste jag säga.

För att kommentera kusses inlägg igår ang. min plattång så kan jag ju säga att jag hade rätt adapter, men sladden till just plattång & hårfön fungerade inte ( så Mammas liv rasade oå litegrann.. ). Så nu tycker jag inte att du ska vara sån!
Huvudsaken är iaf att allt löste sig då Lillebror räddade mig med sin adapter.


Okej, tillbaka till gårdagen.. Var bara tvungen att reda ut detta med adaptern.. har ju varit en hel del tjat om detta med plattången va..

På kvällen lagade Lillebror middag: Krabbfylld lax med pommes & sallad, mycket gott. Denna rätt avnöjts på terassen, där vi sedan satt ett tag innan småkrypen blev för mkt för oss.
Då flyttade vi in för att se en film, som visade sig att vara en skitfilm.. såklart.. jag fick ju inte se den filmen jag ville.
Princess Sparkle var besviken & somnade därför gott i soffan..


Nej nu får det räcka för denna ggn. Dags att ta tag i denna gråa dag. En grå. men fin dag.. vi är ju trots allt här, allihopa.
Ha det så bra därhemma.

Andas igen.

Dagen är räddad, Lillebror hade en adapter som passade till min plattång.
Nu kan jag åter andas.

Det var bara det jag ville säga.

En morgon i Darien.


 Hej bloggen!

Här sitter jag nu hemma i köket 'hos Lillebror'. Vi var alla uppe med tuppen idag, jag steg upp strax efter sju.. och då hade övriga familjen redan varit uppe ett tag.. till och med Lillebror var uppe före mig..
Just nu sitter jag och Mamma och väntar på att herrarna i familjen ska komma hem med vår andra frukost. Dom fick snällt gå iväg och ordna detta, medans jag och Mamma ägnade oss åt diverse ytligheter här hemma.
Detta började inte så bra, då min morgon rasade samman en aning när jag upptäckte att sladden till plattången inte gick i min adaptor. Ni som känner mig kan ju bara gissa vilken katastrof detta är..
Jag förbannar alla er som skämtat om just detta, det är faktiskt ert fel! Så nu ska jag se till att bland det första vi gör här denna dag är att införskaffa en American plattis till mig.. Ytlig som få, jag vet.

Annars blir nog denna dag en lugn dag, blir till att slappa lite och utforska Darien.. en lagom start på detta fantastiska äventyr.

För att tala lite om gårdagen så måste jag börja med att säga att det absolut bästa den dagen var givetvis då jag äntligen fick återse min kära Lillebror. När jag såg honom stå där i ankomsthallen och vänta på oss gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Vilken lycka, vilken overklig lycka att få återse lilla Lillebror igen.
Familjen var återsamlad och inte för att tjata, men det kändes verkligen helt overkligt. På morgonen befann vi oss så långt ifrån varandra, och på kvällen stod vi där, samlade som en familj återigen.


Nej, nu får det räcka för denna gången.. skulle nog kunna skriva världens novell här, men det kan ju bli lite drygt att läsa..
Kikar med all säkerhet in senare och uppdaterar lite, man får ju passa på att utnyttja brorsans dator lite.

Ta hand om er därhemma!


USA HERE I COME!

Hej bloggen!

Idag är det dagen före dagen, ungefär som Julafton.. fast detta är faktiskt så mkt större.

Min dag har varit fin. Jag började den med att fixa mina eyelashes, därefter sprang jag runt & införskaffade det sista till resan, b l a Hello Kitty-plåster.. nästan så att man vill ha ett litet skoskav nu ;)
Därefter mötte jag upp Kusse & vi satte oss på 261, där fick jag äntligen min Chailatte.. ooh vad god.
Trots att vi fick sällskap av ngn som kanske var mindre önskad.. (?) så var det himla trevligt. Regnet hade slutat att falla, så vi satt minsann ute.. mys.
Efter fikastunden gick vi ner till Ateljé Bern & jag fick köpt en ny berlock till mitt armband; en körsbärsklase.. mkt fin faktiskt.

Efter stan begav jag mig hem till Mormor för lite lunch & snack. Mysigt, som alltid. Fick minsann en liten slant oxå, eller ja.. inte en sån liten heller.. tack Älskade Mormor! <3.  & så lagade hon minsann mina flip-flops oxå.. är hon inte fantastisk så säg?
Även Mamma kom upp & när vi sedan kramat lilla Mormor adjö så följde jag med hem till familjen.

Hos familjen drack vi en flaska Cava & firade vår kommande resa. Efter en stund kom Faster & Farbror förbi, trevligt.. speciellt att få se Farbror..
Eva träffar vi imorron igen då hon är rar & kör oss till stationen.

08:45 blir jag hämtad. Då börjar min resa. Tror ni att jag har resfeber nu eller? Faktiskt. Frågan är hur mkt man kommer att kunna sova inatt.. inte alls?

Tror iaf att jag ska ta & avrunda här, snoka runt lite bland andra bloggar, innan man ens gör ett försök att sova.
Troligtvis kommer jag att uppdatera ngn dag när vi är i Darien, hos brors familj.. då kan ni kanske till och med få se lite av hur vi har det på vår första anhalt.. ngt ni inte fått än :)


Så ha det nu så bra mina fina. För det tänker jag ha!


& Lillebror.. NU är det snart dags.. GUD vad jag längtar efter vårt möte på flygplatsen, vi ses där..


Tack Gud TACK!

& folk undrar varför man inte tror på Gud!? Jag ber honom att trolla bort regnet, vad gör han? Han får det istället att fullkomligt VRÄKA ner!

Me and God are so NOT Friends.

Min sista dag.

Godmorgon bloggen
. Idag hade jag tänkt mig att jag skulle sova ut lite innan jag skulle befinna mig nere på Maderma kl 10:30.. tji fick jag! Efter att ha legat vaken sen strax efter sex så snurrade jag ur sängen runt halvåtta-tiden.
Så nu har jag nyss ätit lite frukost; en kopp the & en bit smörgåstårta.. tack Angelica :)

Det regnar ute, typiskt när lilla Lotta ska ner i stan senare idag.. jag pallar verkligen inte se ut som en blöt hund. Men, vad ska man göra? Hade tänkt handla allt det sista när jag ska ner i stan andra gången, det vill säga när jag ska fika med kusse.. men nu tänker jag att hon kanske inte är såå pigg på att cykla ner där om det regnar? Men ååh.. jag är ju det.. det är nämligen så att Espresso House har öppnat här i stan.. & jag är grymt sugen på en Chailatte... äsch hon får fan cykla ner där.. hon har redan cyklat en bit i regnet då, så hon kan lika bra fortsätta.. det är väl hennes kusse värd? :)

Efter fika med kusse ska jag hem till min Mormor, henne måste man ju bara träffa innan man åker. Dels för att hon är den finaste människan i världen <3 & dels för att hon ska passa min lya medans jag är borta. Söta lilla Mormor.

Nu ska jag nog ta tag i min dag, diska undan, fixa till mig & allt annat.


& snälla Gud.. trolla bort regnet?




Jag & min fina kusse förra sommaren. Love You more than a fat kid loves cake.. men det vet du redan om :)

Nu, Godnatt.

Angelica var visst här ett bra tag, trevligt. Så nu ska jag ta& bädda ner mig. Imorron väntar ögonfransfärgning, lite shopping, fika med Kusse, besök hos Mormor + att jag ska styra upp det sista med packningen.
Soon soon!

Nu, Godnatt.

Mandarin Oriental, Miami.

Skryt, part four. Vårt hotell i Miami, inte helt pjåkigt om jag får säga det själv.. & det får jag ju :)



   


Mandarin Oriental, Miami is made for leisure. Simply sink your toes into our private beach and relax. But if you want more we have it from a world class spa, high specification fitness center and personal trainers to work you through your paces. Stepping out of the hotel spend a day at our beach, feast on culture or terrific food, shop till you drop, then work it all out on the tennis courts or golf green. Whatever your idea of leisure, our concierge will be pleased to provide information and make any necessary bookings.

Facilities

Within the hotel you'll find one of Miami's most beautiful spas with professional therapists providing a range of therapies, this is the ultimate way to spend your leisure time. But for something more active we offer personal guidance in yoga, body sculpting, pilates, Tai Chi or even belly dancing. See our fitness center for details.

Things to Do & See

South Florida is synonymous with sunshine so a good deal of your time might be spent on the beaches, be it our own private sands or the dazzle of South Beach. For others with a more purposeful agenda there are plenty of cultural destinations and of course super shopping. See our things to do and see pages for more details.

Younger Fans

It's easy for kids to have fun in the sun but there are plenty of places they'd enjoy visiting with an interesting focus on wildlife and nature. We've made a helpful list on our younger fans page.

Yoga & Fitness

Yoga, Pilates or even Belly Dancing - there's a whole host of innovative ways to keep fit during your stay at Mandarin Oriental, Miami.

Shopping

We are thrilled to offer you a new luxury shopping experience with the leader of Modern Chinese Chic, Shanghai Tang.

Sports

With so much time spent on the beaches a fit body is important to most people in Miami so there are plenty of sporting opportunities for all, from diving to tennis. For others, sport means watching someone else sweat it out and again Miami can provide entertainment in the football, baseball and basketball arenas. Our concierge will be happy to reserve game tickets for you.

Golf

Verdant greens and blue views, tee off with your sights set across Biscayne Bay, see our golf section for details or our concierge will be happy to book you a round.


JAG HAR SEMESTER!

Ville bara kika in & säga att jag har SEMESTER! Fyfasen vad ljuvligt! Lyckalycklalycka. Ska alldeles strax fira detta med en dusch. Senare ska jag fixa lite & så ska födelsegrisen Angelica komma hit på kafferep :).

Har haft en rolig dag på jobbet, faktiskt.. ska nog ta & berätta lite om det sen.. nu ville jag mest meddela att ja.. JAG HAR SEMESTER! :)
& så måste jag beklaga mig lite, fick nämligen veta idag att vädret kanske inte kommer att vara helt okej under vår lilla tripp.. VA? Ååh. Jag låtsats fasen att jag inte hörde det.. Jag SKA ligga vid poolen & steka, bland annat..


Nej duschen nu.
Puss!

Casa Marina Resort, Key West.

Skryt del 3. Här har ni vårt flotta hotell i Key West; Casa Marina Resort.

Jag vill tillägga en sak. Detta är en resa vi gör en gång i livet, det är alltså därför jag skryter så himlans mkt. Vi är inte annat än en helt vanlig familj. Eller jo, vi är ju såklart den bästa familjen.. men ni förstår? Bara så att det inte blir några missuppfattningar. Det har nämligen hänt för att folk trott att jag är en bortskämd snorunge som får allt utav min Pappa.
Så är inte fallet. Eller ja, lite bortskämd är man nog, men nej.. jag får inte allt utav min Pappa.
Som sagt.. Once in a lifetime! & jag är otroligt glad att min Pappa ( & Mamma.. ) gav mig chansen att få uppleva denna resa.
Är vi på det klara med detta nu?




   

Built in 1920, Casa Marina Resort, is a flawless merging of old Key West ambiance and contemporary luxury. Immerse yourself in a restful haven where emerald lawns meet a blue Atlantic - welcoming stunning sunrises each day. Come to the "house by the sea" enveloped in breezy elegance and shaded by graceful palms.

The Premier Place To Escape Among Key West Hotels And Resorts

Enjoy a taste of tropical living at the most legendary choice of Key West hotels and resorts - Casa Marina Resort. Nestled along the southern edge of the island - spanning more than 1,100 feet of private beach - our comfortably restyled modern accommodations with wireless Internet access provide a luxurious hideaway for travelers. Listed in the National Register for Historic Places, this landmark resort has attracted business tycoons, artists, and dignitaries since the 1920s. Now, as a proud new member of the Hilton family, our level of service remains unsurpassed, and our personal benefits - including Hilton HHonors® - are more enticing than ever. Be a part of this grand tradition. Bask among soaring palms trees, blooming native flowers, and sweeping ocean views. Sample the renowned nightlife of nearby Duval Street offering a large array of restaurant options. Or the charming attractions of historic Old Town. Enjoy famed Key West water sports - from jet skiing around Key West to diving in America's only living barrier reef. Lounge in warm sunshine on the largest secluded beach. Delight in a sophisticated stay in a cool atmosphere within this Key West Florida hotel, featuring true Caribbean flavor in a vibrant location:
  • Located on the largest private beach in Key West, Florida
  • A short walk from Southernmost Point U.S.A, the Key West Aquarium, Ernest Hemingway's House and President Truman's House
  • Minutes from the vibrant attractions and nightlife of Duval Street and historic Old Town
  • Easy access to world-class water sports, including deep-sea fishing, wind surfing, and diving in America's only living barrier reef
  • Only three miles from Key West International Airport (EYW)

International Plaza Resort and Spa, Orlando.

Here we go, skryt nummer två.. ibland så måste man ;)


With its $35 million dollar makeover, The International Plaza Resort & Spa has transformed into a premier Orlando vacation resort. From an enhanced sense of arrival, newly renovated guest rooms and meeting facilities, new restaurant and superior location, we invite you to experience our oasis located in the middle of Orlando's world-famous attractions.



Med detta i tanken går jag & packar lite. Fyfööör vad livet är ljuvligt ibland. & fyfööör vad man uppskattar hur bra man har det ibland! Det gör jag nog iofs ofta, fast ibland lite mer än vanligt <3


Don't you worry babe.

Hello readers! ( Övar lite på min English.. ).

Tisdag idag, en Tisdag som är som en Torsdag.. hänger ni med? Alltså, min sista jobbedag imorron.. sweet. Det ska firas med att trycka onyttig kebab/falaffel imorron.. det bestämde jag redan i Måndags.. tror ni att det är gott då eller?


Idag har jag alltså, som vanligt, jobbat. Efter jobb var jag & Pappa hemma & hälsade på Farmor & Farfar, drack kaffe, åt mackor & pratade lite..
Nu sitter jag här, råkade visst fastna här lite.. men jag ska ta & resa på mitt lilla arsle & skutta in i duschen snart.. sen får man väl ta & göra ngt vettigt? Typ.. ja ni vet väl ungefär vad jag sysslar med om dagarna nuförtiden!?

Tror ni förresten att jag kom i säng i tid igår då? Jo, förvisso var jag i sängen i tid.. men sov jag i tid? Icke sa nicke.. jag undrar vad detta beror på..
Tog mig en kvarts sovmorgon i morse, det var jag värd.. imorron ska jag nog ta mig en halvtimme.. det är jag än mer värd!
LAST DAY!

Nej nu ska jag först ta & föra över lite pengar till min kollega, byebye money.. sen ska jag ju ta tag i allt va.


Kikar in & skryter om hotellet i Orlando ikväll.
Puss!


& självklart ska jag bada med kläder på, så att alla Americans inte ränner efter mig.. don't you worry babe ;)


& JESUS vad nyfikna ni är allihopa.. sluuuta.

Om Sommarens bästa bild:

Nu kom jag på vad "Sommarens bästa bild" är. Den är ÄKTA.


Med detta sagt ska jhag krypa upp i sängen & börja läsa en utav mina 4 pocketböcker som jag köpte igår.
Titta vad klockan är, idag är man duktig..
GODNATT.

Waldorf Astoria New York.



Lite får man faktiskt skryta, så här har ni det.. hotellet vi ska bo på efter vår vistelse "hemma hos Lillebror i Darien".
Hoppas att ni kan er English ;)




The Waldorf Astoria Hotel

As one of the first "grand hotels", The Waldorf Astoria Hotel is synonymous with the elegance and grandeur of the best of New York City. The Waldorf Astoria has been world renowned for over a century. A member of the National Trust Historic Hotels of America, and an official New York City landmark since 1993, the Art Deco property occupies an entire city block of prime, mid-town Manhattan real estate. Recent renovations totaling $400 million have renewed the splendor that has long made The Waldorf Astoria an international icon.

Affiliation

In 1932 Conrad N. Hilton wrote "The Greatest of Them All" onto a photograph of The Waldorf Astoria in New York City. It was his dream to own this hotel and include it in his prestigious collection of hotels. In 1949 he realized his dream and extended his version of "the light and warmth of hospitality" to the legendary New York landmark. Today, the hotel is the inspiration for the distinctive hotels of The Waldorf Astoria Collection, the new Hilton luxury brand established in 2006, to which the original Waldorf Astoria is affiliated.

Accommodations

Today, The Waldorf Astoria and The Waldorf Towers, the boutique hotel occupying 27th to 42nd floors of The Waldorf Astoria, offer a total of 1,416 guest rooms, including 303 suites, all featuring original Art Deco motifs. Each room is decorated differently; no two are exactly alike.

Amenities

A vast resource of approximately 60,000 square feet of distinctive and versatile function space, with 40 rooms capable of hosting gatherings ranging from small and private to the most grand and extraordinary. The Guerlain spa occupies most of the 19th floor with 14,000 square-foot facility featuring 16 treatment rooms and 2 lounges with natural lighting throughout. Four distinctive restaurants, three lounges, and of course, 24-hour room service offer an array of distinctive cuisine.

Location

The Waldorf Astoria hotel occupies an entire city block between Park and Lexington Avenues and 49th and 50th Streets. The hotel is located in the heart of midtown Manhattan, within walking distance to Rockefeller Center, St. Patrick's Cathedral, the Theater District and the best shopping and art galleries on Madison and Fifth Avenues. Three major airports: JKF, LaGuardia and Newark are located within 45-60 minutes travel time from the hotel. The motor entrance is between Park and Lexington avenues on 50th Street, which is one-way eastbound.

Sommarens bästa bild.



Alltså, jag tycker att denna bilden är så himla skön. Sommarens bästa bild, hitintills. Den är så.. ja jag vet inte hur jag ska finna ordet till vad jag tycker att den är men det är något i stil med Lycka, äkta Lycka.

Jag & Carro skulle ge varandra en puss som skulle förevigas på en fin bild. Men då Bobo stod & dingade sig bakom kameran så var det inte helt lätt att få till den.
Kolla bara hur vi är på väg att brista ut i gapflabb vilken sekund som, det är faktiskt Lycka.
& kolla in min snok.. & Carro som typ käkar mig, haha.


Det jag sa i mitt tal; "-för inte med någon annan har jag haft så roligt som tillsammans med Caroline" stämmer så väl.
Detta var bara en utav många fantasiskt roliga dagar tillsammans med henne.


Älskade lilla du, jag kan inte förstå var alla år tagit vägen. Lilla lintott har blivit vuxen. Lilla lintott har blivit fru, & den dagen kommer jag aldrig att glömma.
Föralltid i mitt hjärta.


Love you always Syztrechi <3

Pip pip pip pip.

Jag älskar när det piper från rätt person..

För det är visst något speciellt med vissa människor.

Soon I'll be gone.

Måndag. Jag tvättar. Jojo. Det gäller ju att hålla på sina rutiner.. VIKTIGT!  Har jobbat med E idag, alltid lika gött att jobba med henne, faktiskt. Ska göra det resten utav veckan, så det gillar man.
Ätit cookie, kladdkaka & chirre.. mkt nyttiga är vi..

Igår pratade jag med kära Lillebror på Skype.. Vi pratade om allt som väntar oss, kollade in våra hotell, förbluffades.. & poff så hade 2 timmar & 20 minuter gått.
Vi avslutade samtalet med att säga; "-Vi ses på Fredag". Herregud så overkligt det kändes. VI ska alltså SES på Fredag. Åh, jag undrar så hur man kommer att reagera? Kan knappt tänka tanken..

4 j*vla dagar! & 2 dagar kvar att jobba, ljuuuvligt.

Tänkte visa er en bild från i Lördags.. på mig & min tärnevän Elin, så har ni aif fått se en bild.. lovar att återkomma med fler.. Seeeen, när jag inte tvättar eller städar.. mkt mkt ni vet ;)


Nej jag veeet, vi ser inte så glada ut. Men det är vi, tro mig. Det är bara ganska så svårt att inte bli ledsen i ögat när det är så vackert. Ledsen på ett vackert sätt..



Nej nu ska jag ta tag i lite saker här hemma.. hörs sen.. & hörrni.. SNAAAAAART DRAR JAG!


Så vackert.

Gårdagen var så vacker, så vacker. Återkommer med detaljer & foton senare.

Idag är det Söndag ( om ni nu inte visste det.. ) & 5 dagar kvar tills vi åker. Det är därför dags att lägga fokus på & ta tag i det nu.
Så idag ska jag & Mamma åka till Center Syd & handla lite nödvädigheter inför denna lilla tripp.


Därför kallar duschen & fix på mig nu.


Men tack älskade ni för gårdagen. Ni är de vackraste jag vet.

I hate you.

Okeeej. Jag HATAR min nya plattis. Den är inte alls bra. Så, imorgon är det jag som gör ett försök till att byta den ( om jag inte är så in i helvetes bakis vill säga.. ).
Nu ligger min skabbrosa på laddning igen, den är bra mkt bättre än den nya skiten iaf!
Hoppashoppashoppas att den går att byta, då är det jag som köper en ordentlig plattis hos en frisör.

Ovanpå allt detta så är jag hungrig & det regnar.
F*ck you Gud är allt jag säger.. inte undra på att man inte tror på dig!


Nej, jag ä int bitter..

Bröllopsdagen.

Gissa vem som hade lite svårt för att sova inatt? Var uppe & drack & pinkade omvartannat, drömde en & annan mardröm.
Gissa vem som vaknade klockan sex & inte kunde somna om? Svar: Jag på båda frågorna, såklart.
06:15 skuttade jag ur min säng.. omöjligt att somna om.

Så nu har jag ätit frukost & nu ska jag väl ta & ta tag i dagen, lika bra det när man endå är uppe.. nu är ju klockan snart 07:30 så..
Snart så befinner sig den blivande bruden hos frisören för att bli fin i håret, ååh.. så fin hon kommer att vara.


Nej vet ni vad? Nu ska jag sluta blogga & börja..?
Hörs kanske senare, om inte så får ni önska mig lycka till.. ja, det får ni i vilket fall som :)


Puss på er söta.

My lovely C, wife to be!

Såja, nu är jag ren & fin med skära naglar. Ska ta & skriva ner en sak, sen blir det borsta gaddarna & bingen för mig.. kanske prova klänningen oxå? Får se om jag orkar helt enkelt.

I morgon är det dags ( jag vet jag tjaaatar, men jag kan inte fatta det. ). Tärna at Carolines and Bobos wedding. Tårar kommer falla, skratt kommer klinga. Två vackra hjärtan binds samman, för alltid. Det är vackert. Det är en saga. En kärlekssaga, som just börjat.. älskade ni <3
Får se om jag bloggar imorron, eller om jag har fullt upp med att hetsa runt!?

Tror förresten att jag inte gillar min nya plattis.. typiskt mig.. jaja, får ge den ngn chans till.
Ngt jag däremot gillar är "nyfunna" Moto Boy.. galet vackert. Får mig på ngt vis att tänka på förra sommaren..
Inte för att jag lyssnade på honom då..
Blue Motorbike. Knäppt namn. Fin låt.
Lyssna!

Nu, godnatt för mig, snaaart ja.


Sött att du snokar förresten, me like that ;)


   

Bildkavalkad tillägnad hon som står i fokus just nu. My lovely C.. wife to be!

Spättebesök.

Nu sitter jag här & känner mig extremt flottig, men nöjd. Har klarat av dagens jobbigaste uppgift.. & om jag får säga det själv så har jag gjort det ganska så bra. Ja, det återstår ju att se hur det slutar imorron.
Just nu väntar jag på att Spättan ska komma med lite grejor till mig.. me likey! Därefter ska jag hoppa in i duschen, har inte kommit så långt än.. Men det ska bli skönt att bara få koppla av & pyssla om sig själv lite. Tvåla, skrubba, smörja, fixa, trixa.. Hade även tänkt måla mina naglar i en färg som matchar min klänning.. my favourite colour.. PINK!
Kan det bli bättre färg på en "tärneklänning"? Nope.

Får väl ta & prova klänningen sen oxå, tillsammans med diverse attiraljer..


Men nu kom Spättan.. got to go!

Hej stress!

Hej bloggen!

Idag är jag stressad.. (igeeeen). Herregud vad trött jag blir på mig själv alltså.. VARFÖR ska man alltid vara ute i sista stund? Har för tusan vetat om detta bröllop i ett år nu.. suck på mig alltså.

Har som vanligt jobbat idag, när vi kom in på kontoret så fick jag faktiskt påbörjat en vettig icke jobbrelaterad grej.. ska fortsätta med det sen.. håll era tummar för att det blir bra..
Efter jobbet racade jag inom Elgiganten & köpte mig en ny plattis..en röd & fin OBH Nordica. Nu hoppas vi på att den blir min nya älskling.. & JA JAG VET att våra kontakter inte funkar i USA.. tror ni inte att en plattnörd som jag tänkt på det eller? :)
Därefter racade jag hem till familjen & slängde av bilen. Sen traskade jag hem. Har pratat lite med Elin på msn, nervöööst.. Lyssnar dessutom på den ooootroligt vackra låten nu.. jisses vad jag får fjärilar i magen.. JAG!


Nej nu ska jag titta till min pastagratäng, äta, duscha, fortsätta, prova kläder, fixa naglar, träffa Spättan, and sooo on.
HEJ STRESS!


Men imorgon när vi står där, så kommer det att vara SÅ värt det.

Bröllop & USA-resor!

Vad gör jag uppe nu? Man borde ju för tusan sova för läänge sedan. Men ja, det känns som att det kvittar.. när jag än går & lägger mig så är jag på morgonen så ruskigt trött att jag nästan sitter & somnar på motorvägen.. jo det är sant.. jag får säga åt mig själv att skärpa till mig & sjunga med HÖGT i alla låtar.. hemskt.

Hur har Lotta spenderat sin dag då? Hon har jobbat, hämtat en klänning, hämtat en sjal, ätit kebab & fått en söt liten present av Mamma <3 & sist.. men absolut inte minst.. träffat världens sötaste Michaela, Moster, Morbror & Mormor.
Helt seriöst.. den ungen är så söt så det finns inte.. & det säger jag inte bara för att hon är min kusin & även mitt gudbarn.. Nej, hon är verkligen det :)

Just nu sitter jag & stressar upp mig lite inför bröllopet.. tänker 800 tankar & blir nästan lack på mig själv.. Vad stressar JAG för? Tänk på älskade C&B.. vad är min uppgift jämfört med deras? Nej, skärpning på mig nu!

Stressar kanske hjärnan lite inför USA oxå.. vad göra, hinna, packa innan dess? För vet ni vad? Nu är det bara.. SJU DAGAR KVAR! Sju j*vla dagar sen ska jag äntligen få träffa min älskade Lillebror & detta fantastiska land!
Satt & läste ett brev hemma hos Mormor, till henne från bror.. då blev jag faktiskt tårögd. & just då kände jag en enormt mäktig känsla.. en saknad, men samtidigt en otrolig glädje.. jag ska få träffa bror igen.. snart! Det känns nästan lite overkligt.
Tänk att ungen skulle behöva resa iväg för att man skulle inse hur mkt han betyder.. eller ptja.. det visste jag nog iofs innan, men än mer nu.. Lilla Lillebror <3.


Tänkte avsluta bloggen med några bilder från vårt kommande äventyr, bara för att.. det är bra med bilder i en blogg :)


   

Lite Waldorf & lite..hmm.. ja jag vet faktiskt inte vilket av hotellen det andra är.. det är iaf varannan.. Ska ta & leta upp lite nya bilder & kanske ta reda på var & när vi ska bo var.. ja, bara så att man kan skryta lite menar jag ;)


Nej nu ska jag runda av, snoka runt lite.. sen sova.. I morgon är det äntligen Fredag.. då ska jag inte göra ett skit.. mer än allt jag stressar över.. fint ska det bli iaf!


Godnatt.

2 days left..

Hoppsan.. här har det visst hänt grejor sen jag var inne sist.. vart kom alla besökare & söta kommentarer ifrån? Hur som helst, väldigt uppskattat. Ska ta  & gå igenom & svara på alla sen.. haha.. nu känner jag mig som värsta storbloggaren här :)

Jag & bloggen har som sagt haft ett litet uppehåll, men nu är jag tillbaka.. i mån av tid vill säga.. Jisses, så viktig jag låter nu va? ;) Men saken är ju att jag om 2 dagar ska stå tärna på min bästa väns bröllop.. så man kan väl säga att jag har lite att styra upp innan dess.
Tiden går visst lite fortare än vad man räknat med.. Jag som tyckte att det var en evighet dit den dagen då jag fick frågan om att vara tärna.. om 2 dagar står jag där, stolt & med tårar & glädje i ögonen.
Min fina lilla Caroline, jag kan inte förstå att du blivit så stor att du nu ska gifta dig.. Skitunge! :)

Slänger in den första bilden jag hittade på oss här.. söta som få :)


Nej nu måste jag avsluta.. ska ner & trycka kebab med Mami.. fint! Men, jag återkommer lite snarare än tidigare :)
Puss ni söta!

Crea Diem.

Crea Diem - Skapa Dagen

Uppehåll.

Känner att jag inte har så mkt inspiration till bloggen. Vad har hänt? Kan förstå att det inte är så skoj för er att läsa mina korta, tråkiga rader.

Onsdag idag. På jobbet är det gnäll, gnäll & åter gnäll.. Just nu orkar jag inte vara en utav dom.

Torsdag imorgon ( daah.. ). Då händer? Det ni ;)

Sen är det helg & på den karneval. Det är nog allt ni behöver veta just nu.
Jag kommer iaf, antagligen.. att vara borta från bloggen över helgen.. hoppas att ni överlever! ;)


Ses i nästa vecka..?


Mkt spännande.

Idag har jag jobbat, ätit med Mamma, hämtat hem lite drickbart, städat, fixat naglar.. & ja, nu sitter jag här.

Exakt så spännande är mitt liv för tillfället, man kan inte annat än att älska det.


Men, snart är det helg.. då ska jag minsann ha roligare!

Sinnesförvirrad.

Måndag. En slapp & trött dag. Så kan det gå när man inte uppför sig som man ska..

Sitter hemma hos familjen nu. Eftersom jag visst var ngt sinnesförvirrad när jag bokade tvätt-tid förra veckan. Blev ganska så arg när jag kom ner i källaren & upptäckte att där redan satt en kolv i låset.. VEM HAR STULIT MIN TID? Men ojdå det var visst inte ngn ondskefull grannj*vel som snyltade på min tid, det  var helt enkelt bara jag som satt kolven i parkeringen ist för 16-20 tiden.
Då jag inte tvättat på en sidåsär 2 veckor så fick jag smått panik. Inga underkläder & smutsiga jobbkläder är ingen hit.
Kunde fått en tid på Torsd, men då är jag ju visst upptagen + att det faktiskt var ganska så akut.

Så, för att göra en lång historia kort, eller blev det kanske en kort historia lång nu? Hur som helst, här sitter jag nu & väntar på världens segaste maskin..
Ingen hemma är här heller, bloggen är alltså ett försök att fördriva tid.


Men nej, känner inte för att skriva ngt mer just nu.. så jag tar & snokar runt lite ist.


5 Juli 2009.

Var och en av oss är en dimma som syns en kort stund och sedan försvinner.




& Grattis min Älskade Mamma på din födelesedag! <3
( du gav mig liv.)

Grillkväll med mina fina.

Idag ska jag ha grillkväll med dessa fina människorna + en Emma, Coffes Emma.

 


Ute på lanned hos Spättan. Det kommer att bli mysigt. Piss bara att jag inte kan bada i poolen. Jodå Gud straffar oss tjejer väl. TACKAR!


Nej nu har jag inte tid med er. Dags att bli vacker!

22 days left.

Idag har jag jobbat, det var vamt.
Efter jobbet var jag & kusse på Ikea (& Berga), det var trevligt.
Därefter fick jag se kusses nya lya, den är fin.

När jag kom hem så duschade jag & nu ska jag snart äta lite innan jag går i deck.


Det får räcka för idag.. men vet ni? 22 dagar kvar nu! Alltså.. fattar ni.. 22!

RSS 2.0