Första Advent.

Söndag. Första Advent. Jag har tänt mitt första ljus. Nu sitter jag här & lyssnar på Melissa Horn, nyfunnet örongodis.
Alldeles strax ska jag ta tag i denna dag. Städa är det första som står på schemat, suck vad tråkigt.

Alltså, ni anar inte vilket drama det var på bion igår. Eller drama & drama. Men herregud vilken chock vi fick när vi kom dit. Kön ringlade sig långt ut på gatan. Amenva? Jag blev helt paff. Det kändes som den gamla Q-tiden där vi stod  & köade i regnet.. När vi väl kom in under tak hade klockan tickat på. Om tio minuter skulle våra reserverade biljetter försvinna & det fanns 8 platser kvar. Tror ni att jag & A började hetsa då eller?
5 minuter efter att "tiden gått ut" kom vi fram. Våra biljetter fanns kvar. Pjuh!
Filmen var som jag väntat mig, mkt bra. Timmarna flög iväg & wips så stod vi ute i kylan igen. Körde hem, tog ett ärevarv genom stan & sen släppte A av mig. Läste lite & sen somnade jag gott. Bra kväll.


Med vackra texter i öronen & dig framför ögonen så gjorde det faktiskt ont. Jag vet nu att det aldrig kommer att skrivas sen saga om oss. Det har jag vetat länge. Men ibland så bara slår det mig. Rakt i ansiktet som en jävla käftsmäll. Vakna upp! Det var aldrig vi. Det blev aldrig oss.

När jag blundar är det inte längre dig jag ser. Det är inte dina ögon som letar efter mina.


Bio med min A.

Lördag. Ute vräker regnet ner. Det är med andra ord perfekt bioväder. Vilken tur då att jag för första gången detta året ska gå på bio idag. Äntligen ska jag få se New Moon. Fjortis jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag fullkomligt älskade böckerna & om jag bara är hälften så nöjd med denna film som Mazarin var, så kommer jag att vara lycklig. Tror nämligen det blir svårt att toppa hennes glädje, besatt som hon är :)
Om en sådär knapp halvtimme kommer min biodejt A & hämtar mig. Mot Hbg där biljetter ska hämtas ut & sen ska jag handla godis.. så himla gottesugen.. är typ aldrig det men idag är jag sjukt sugen!

Tidigare idag var jag på Väla med Mormor & Gert. Där fick jag köpt lite saker jag behövde åt mig själv + att jag fick handlat dom sista julklapparna. Så himla skönt att ha det gjort. Har aldrig varit färdig med det så här tidigt. Tror inte ens jag köpt min första klapp så tidigt förr. När jag redan idag fick slåss med en massa folk kändes det extra bra. Duktig Lotta liksom.


Igår cyklade jag efter en stunds slappe i soffan hem till Kusse för att dricka lite vin, som hon lockat med.. Men, hade hon ngt vin? Nej.. så det blev Aquatini & grogg.. tills det faktiskt kom en vinleverans.. då drack jag ett glas, sen cyklade jag hem..
Jag har alltså blivit såå gammal, orkar verkligen inte gå ut längre.. & allra minst i denna stan. Alltid samma uttjatade ansikten man möter. Tröttsamt.
Så medans kusse & hennes vän tog taxi ner i stan, så cyklade jag hem & lade mig.. skönt.
Det var iaf skoj att socialisera sig lite med Kusse. Man kan faktiskt göra det utan att gå ut va!


Nu ska jag snoka runt lite & hoppas på att tiden tickar på fort. Vill iväg nununu!
Ha en fin kväll ni fås om fortf orkar läsa min blogg :)

Då, Nu, Sen.

Då.
Stressat ihjäl oss. 14 st utan lunch. Tack för det.
Handlat. Duschat. Ätit. Julpyntat. Bokat tid hos Frissan ( igeen ).

Nu.
Mammas pojkar. Läser bloggar.

Sen.
Criminal Minds. Sova.


Snart är det helg. Fyför vad skönt. Då ska jag städa, tvätta, gå på bio & börja mitt julmys. Jag längtar!


Ett litet break.

Jag & bloggen har haft ett litet break. Jag har helt enkelt inte orkat med den. Får se hur det blir nu framöver. Känner att jag saknar vackra sagor att berätta.

I Fredags hade vi kusinträff. Det var himlans trevligt. Lugnt & skönt.
I Lördags var jag bara hemma & tog det lugnt, väldigt skönt.
Igår var jag & Mamma på en himla mysig julmarknad här i stan.

Nu är jag fylld utav en längtan efter julen. Så himla mysigt att det redan denna veckan är dags att pynta & fira första advent.

Idag har jag ägnat mig åt att jobba. När jag kom hem fixade jag mat & sen har jag roat mig med att byta lite gardiner & en duk här.

Under veckan som kommer ser jag mest fram emot julpyntet & bio på Lördag.


Nu ska jag kolla runt lite här & sen blir det teven. Får se hur länge man orkar hålla sig vaken idag..

Funny day.

Sitter & tittar på Ullared, vilken j*vla freakshow alltså.

APT på jobbet idag. Hemma runt 18:20. Duscha, prata i telefon & fixa naglar.. det är vad jag hunnit med sen jag kommit hem.
Nu ska jag avsluta mina naglar & titta på ett nytt program på teve 4, tack för tipset Kusse!


Roligt inlägg idag va? Ibland är livet roligare än andra dagar.

Söndag, helt enkelt.

Tänk att man aldrig lär sig.. Varför tog jag inte bara mitt paraply & gick hem igår när resten av ligan åkte ner i stan? För stan var ju precis som väntat, inte alls kul. Nej, nu är det slut på att ge denna stad en chans. Ärligt talat.
För övrigt var det en himla trevlig kväll hemma hos Ida, så det tackar vi för. Det är ofta så nuförtiden, roligast innan man går ut. Iaf för min del.

Idag är det då Söndag. Jag har nyss betalat räkningar & min arm värker fortfarande. Alltså  är det väldigt synd om mig.

Men, nu hade jag iaf tänkt ta tag i denna dag. Försöka fixa till mig & cykla ut en runda, det är vad som står på schemat idag.


Ha en fin Söndag.

Painkiller.

Det regnar. Gud så ovanligt när man ska bege sig ut då. Som tur är så har jag inte så värst många meter att gå, men dock. Det kan räcka med en sekund för att man ska förvandlas till en pudel, vilket är ganska så synd när man fått gå igenom en hel del smärta för att bli ngt sånär vacker.
Jo, jag tänker fortsätta tjata om att jag har ont. För det är faktiskt synd om mig. Har druckit mitt andra glas treo för dagen.
Tror inte att det blir ngn utgång för mig idag. Nej, jag tror jag kommer att nöja mig med kvällen hos Ida. Men, vem vet vad man känner efter ett par glas vin? Då kanske smärtan är borta & skorna vill ut & dånsa.
Inte för att jag har haft det minsta lilla sug efter det på senaste tiden. Men, man upphör ju aldrig att förvånas över hur saker & ting kan vända.. right?

Visst finns det något fint i att vakna av sms mitt i natten
skrivna ord som färdas en lång väg
för att landa där
i min säng.


Jag somnar ifrån dig
men vaknar inte till dig.


Hungrig som jag vet inte vad är jag. Ge mig mat! Fast det lär ju dröja. Först ska alla vara på plats ( jag är typ redan sen.. ), sen ska all bestämma sig för vad dom vill ha & sist men inte minst ska maten hämtas. Borde kanske ta & käka ngt nu?

Nej nu ska jag börja släcka ner här. Ha en fin kväll!


Tacksamhet.

Lördag. Jag är förlamad. Eller ja, nästan iaf. Min vänsterarm är åtminstonde det. Jag var & vaccinerade mig igår, därav denna lätta förlaming. Sov som en kratta i natt. Värk & sms är ingen bra kombi.. eller? ;)
Vaknade & smällde i mig ett glas treo, då släppte värken lite & endast en lätt förlaming & nervsmälls-känsla kvarstod.
Dock tror jag att jag ska ta & knapra lite mer treo snart, eller ja, dricka då.
Hur som helst så är jag mkt stolt över mig själv, att jag ens tog sprutan, & utan att ens fälla så mkt som en tår.
Poäng till mig!
Jag firade inte detta med film & godis ( som jag skrev tidigare i veckan ). Utan ist blev det champagne, vin, ost & sen somnade jag till Wallander - Prästen. Cyklade hem i spöregn. Sweet Fredag liksom.

Medans vi sippade på vår champagne ( jo champagne sippar man på, inget man bara häller i sig.. ) satt vi & kikade igenom USA-bilderna. Det blev lite nostalgiskt sådär. Framförallt kände vi nog alla en enorm tacksamhet. En tacksamhet över att vi har fått göra denna underbara resa tillsammans som familj. Ett minne för livet. Ett utav livets absolut bästa minnen. Jag tror inte der är förrän nu, med några månader bakom sig, som man verkligen inser vilken jäkla resa det var. Darien, New York, Orlando, Key West, Miami.. Vi spenderade våra dagar på hotell vissa bara kan drömma om att bo på.
Jag tycker inte om att skryta, asbolut inte. Men, det var det en fantastiskt lyxig känsla att kunna "leva livet" som vi gjorde under dessa veckor. Att ligga i en hängmatta nere vid stranden på ett top notch hotell, en drink i ena handen, en bok i den andra. Palmerna svajar i vinden & vågorna slåt mot stenarna medans den ljuva solens strålar letar sig in genom skuggan. Det var livet.
Just då låg jag där & tänkte; "Bättre än såhär blir inte livet. Här ligger jag & mår så bra som jag bara kan. & därborta är min familj. Min älskade familj som gav mig chansen att vara här". Ärligt talat, det var just då, den bästa stunden i mitt liv. Jag var fylld utav en sån enorm tacksamhet.

Det är jag fortfarande. Tacksam, för att vi har det så bra som vi faktiskt har det. & endå är vi "en helt vanlig familj".


Idag ska jag spendera dagen med att ligga här & tycka synd om mig själv. Åtminstonde ett tag till. Sen ikväll blir det att gå de långa metrarna från mig till Ida. Där ska det bli lite mat från Basilika, vin & säkert en hel del skitsnack med fina tjejer. Kan nog vara precis vad jag behöver.


Nu; Ta Treo eller vänta? Absolut dagens I-landsproblem.

Livet går på sparlåga.

Idag har jag jobbat med Lillebror. Stackars honom, men kul för mig att jobba med en vettig människa. Dagen kunde dock gått bättre. Började med polinsanmälan & slutade ( ja nästan iaf.. ) med p-böter; 700 kr.

"-700 kr, parkerade du på Kungens plats eller?". Jo, man kan ju undra.. Så fruktansvärt störigt!
Men jag säger tack, ett innerligt tack. Du vet vem du är.

Onsdag idag. Måste säga att denna veckan har gått ovanligt snabbt, jag undrar vad det beror på..
Borde städa, plocka upp tvätt, diska.. ja listan kan bli lång. Men vet ni vad? Det tänker jag inte göra. Jag fryser ( som så ofta här hemma nuförtiden.. ) & ska därför koka en kopp the & krypa upp i soffan med en ny bok. Sådär höstmysigt liksom.

Boken jag läste förrut hette förresten 14 ÅR TILL SALU. Om nu ngn bryr sig om min "felstavning", I know I do.

Så ja, den där städningen får vänta tills imorron? Helgen? Vem vet. Inte blir det idag iaf.


Trött, tröttare, tröttast.
Livet går på sparlåga.

Pointless life?

Måndag. För en gångs skull var det inte pest & pina att arbeta. Tänk om varje dag kunde vara så "enkel". Dags att försöka ta tag i problemen kanske? Försöka kan man ju alltid göra..

När jag kom hem från jobbet möttes jag av ett fruktansvärt brev. Jag fick ont i magen bara av att se kuvertet, & än mer ont i magen fick jag när jag öppnade det.
Det var.. det HISKELIGA vaccinations-brevet. På Fredag, Fredagen den 13 är jag "kallad". Ve & fasa!
Egentligen vet jag inte riktigt om jag vill ta den, men då min familj blev smått irriterade på mig när jag berättade det, så känner jag mig nu tvungen att ta den. Huu!
Dom säger att jag är tramsig, men ärligt talat.. jag är faktiskt svinrädd ( fyndigt jag veeet! ). Sprutor är bland det värsta jag vet. Jag får ont i magen bara jag tänker på det.. & det skulle inte förvåna mig om jag bådde bölar & mår illa av rädsla på Fredag.. på fullaste allvar alltså.. Det är verkligen en utav mina största fobier.
Jaja, lyckas jag ta den ska jag belöna mig med att hyra film & köpa MASSA godis!

Jojo, man planerar redan för helgen. Det märks dock att man börjar bli gammal. Vem kunde för ngt år sedan ana att man kunde se fram emot en "hemmahelg" så mkt? Time changes.. And so do we.

Känner mig trött på partylivet. Trött på meningslöst snack & puckade killar. För det mesta längtar jag hem redan innan jag kommit ut.
Är jag gammal eller är det bara en period?


Nej nu ska jag sluta svamla, vilken pointless blogg liksom. Men så är det ibland. Livet kan inte alltid vara WILD AND CRAZY!

Ska krypa upp i sängen & läsa min bok; 14 ÅR OCH TILL SALU. Fantastiskt bra på ett vidrigt sätt.

Grattis Pappa <3

Idag vill jag bara säga GRATTIS TILL MIN PAPPA PÅ FARS DAG!

Det behövs inga ord för att förklara vad min Pappa betyder för mig, det vet han redan <3.


Nu tänker jag trotsa vädret & traska hem till familjen, för att just, fira Pappa.



& idag tänker jag faktiskt på dig. Tänk att du ska bli Pappa, det trodde man inte då. & inte heller trodde man att jag ska känna som jag gör nu. Inget, för dig.
No more heartbeats.

Min dag idag.

Jag gratulerar Jag gratulerar Jag gratulerar lilla MIG idag! Ja, Grattis på din födelsedag Lotta! Nu går det bara utför.

Min födelsedag ska faktiskt mest ägnas åt att fira andra. Det börjar med 2-års kalas för sötkorven Jonathan. Därefter ska det väl firas lite att Bötte är hemma.. eller vem handlar kalkonmiddagen om? Hur som haver så blir det efter kalaset kalkonmiddag hos Åhfeldts.
Sist men inte minst avslutar jag & Kusse kvällen med att bege oss till Hbg för att där fira Marre & Zara, som fyllt 25 respektive 20 år.. eller ja Marre FYLLER "snart" 25 då. Ska iaf bli grymt roligt att få komma till Donnorna & Hbg!

Så här sitter jag nu, dressad till tänderna, eller ngt.. Njää.. jag är nog rätt casual idag. Ville eg ha min lilla svarta från NY.. men den känns lite för mkt.. synd.. för den är sjukt snygg.


Får passa på att tacka för alla fina presenter jag fått, samt grattis sms, samtal & fb-hälsningar. Min Mazarin var först ut att gratta, precis som jag visste :)
Kort därefter fick jag ett till grattis & en fin mms-present ;)

Dagen hitintills har firats med att städa, käka frukost & göra mig vacker. Samt, & absolut intet att förglömma.. LYNNSNAT PÅ KENTS NYA SKIVA - RÖD.
Men nu är det dags att det blir lite skoj va? Ska alldeles strax klä på mig det sista & promenera hem till familjen.


Ha nu en fin dag idag allihopa. Det tänker jag ha, det är ju MIN födelsedag idag.

Ett litet barn.

Idag började jag gråta när jag satt med Pappa i bilen på väg hem. 
Idag började jag gråta när Mamma hoppade in i bilen & vi skulle köra ner istan.
Idag kände jag mig som ett patetiskt litet barn.

Men idag är också en sån dag då jag verkligen är otroligt tacksam för de fina föräldrar jag har. Som låter mig gråta. Låter mig vara liten. För att sedan försöka hjälpa mig att torka mina tårar.


Jag Älskar Er <3 

Höstmys?

Nu måste jag göra Mamma besviken. Jag skiter faktiskt i att städa idag. Jag fryser & vill läsa min bok ist. Så då gör jag det. Det är det fina med att vara vuxen, man gör lite som man vill.
Städa hinner jag faktiskt göra på Lördag innan jag ska allt jag nu ska.

Så nu ska jag, min bok, min morgonrock & min filt bara sitta här i soffan.. & höstmysa..

 


Kräks.

Okeej. Jag hade visst tid att kika in här idag, trots allt. Detta endast p g a att jag är helt borta i huvudet. Skulle tvätta idag, NEJDÅ.. den tiden var igår. Fint Lotta, bra där. Men då kom min Mamma med en lysande idé.. ( en typisk Mamma idé.. :), jag kan ju STÄDA ist. Joråsåatte..
Sen kom jag även på att jag missade lite skitviktiga grejor i mitt schema. Lägger till det nu okej?

Fredag: MOSTER fyller år! KENT SLÄPPER NY SKIVA, RÖD.
Lördag: JAG FYLLLER ÅR! Hur f*n kunde jag glömma bort det liksom?

Annars har dagen idag varit.. skit. Började morgonen med att snäsa lite. Seriously.. det står mig upp i halsen! & idag rann det över.
Nu har jag snart 2 veckor på mig att ta tag i detta. Men vi börjar med lite mini-semester imorron.. sweet.


& BJÖRN.. Du fick ju veta det nu! ( eller igår till och med.. ). Träna kan du göra när som, men hur ofta har jag kalas liksom?
& Pappa, sjäääälvklart kommer det att vara två pigga barn som firar dig på Söndag!


Nej nu ska jag äta.

Mitt hektiska liv.

Alltså. Denna veckan kommer jag att vara skitupptagen. Typ som värsta storbloggaren. Ni kan kalla mig Kessie. Så, för att ni ska ha förståelse för my lack of blogging ( Yes I'm international.. ) så ska ni nu fått mitt veckoschema. Jag är ingen Paintmaster, så ni får det enkelt, helt enkelt.

Tisdag: TVÄTTA.
Onsdag: Handla MATVAROR.
Torsdag: Kalas. MAMMA, PAPPA, LILLEBROR & MORMOR kommer hit. What a party!
Fredag: Ut & äta på DANNYS MED SLÄKTEN.
Lördag: 2-års kalas för JONATHAN I SIRE. Kalkonmiddag hos FASTER & FARBROR, MED KUSIN & FAMILJ. 20/25-års kalas för MARRE & ZARA I HBG. ( Åååh vilken streeeess liksom! )
Söndag: Fars dag. VIKTIGASTE DAGEN PÅ HELA VECKAN!

Alltså fatta hur hektiskt mitt liv är.. Pjuh!


Så vi hörs helt enkelt när vi hörs, okej raringar?!


Surprise!

Söndag. Jag börjar med att tacka alla inblandade för en fin kväll igår. Själv avslutade jag den snyggt innan klockan ens slagit ett. Sånt gillar jag. Hoppas att alla andra skött sig lika bra som mig ;)

Så, trots viss sms-trafik så var jag en hyfsat pigg tjej & klev ur sängen strax innan nio. Då hade jag redan legat vaken & snurrat runt i lakanen ett tag.

Nu ska jag ta & kolla upp en sak & sen ska jag hoppa in i duschen & fräscha till mig lite. Därefter måste jag traska bort till Kusse & hämta min cykel. För, prinsessor som vi är så fick vi såklart skjuts igår!
Sen väntar Söndag-middag hos familjen & efter den har jag lurat Mamma att följa med mig till Väla.
Måste ju handla fölsis-present åt en viss liten 2-åring :)


Jag hoppas framförallt att min bror hade en skoj kväll igår. Jag hoppas att han uppskattade mitt & kusses "surprise-besök", samt vår fina present med tillhörande brev. Vi gillar sånt helt enkelt!
Det var trots våra x antal år äldre, en himla skoj kväll hos Lina. Det är roligt att kastas tillbaka i tiden lite ibland.
Jag menar.. strular.. när hörde man det ordet senast? Haha.
& småfolket är ju faktist himla trevliga måste jag säga :)


Sen vill jag väl påpeka att om Kusse gjorde som hon sa.. & gick till Tages, så är hon sämst & jag är bäst.
Punkt slut.

RSS 2.0