Söndag.

Idag är det Söndag. Jag har spenderat större delen av dagen i min säng.


Det är nog allt ni behöver veta idag.

Reisleiter goes cop, goes..

Idag har jag platt hår. Det var nästan hur länge sedan som helst jag hade det sist. Jag hoppas bara att det håller sig så platt & fint som det är just nu. Ska hoppa i mitt nya linne sen, ja.. samma som jag hade igår. Det struntar jag i, fick ju aldrig visat upp det igår.. men det hoppas jag på att få idag.
Luktar Miss Dior Cherié gör jag också minsann.. jodå..

Igår blev det ingen dagens Zante, men idag är det dags igen:
Nere på Zante mötte vi några otroligt dryga engelsmän, ärligt talat.. varför skakade vi inte av oss dom tidigare?
Iaf.. denna kväll förvandlades allas vår reisleiter till en människa som hunnit med väldigt mkt, trots sina endast 24 år. & det var inte ens hon själv som framställde sig som denna fab person.
Ja alltså reisleiter jobbar ju då som polis vet ni va? & en gång var hon t o m tvingad till att häkta allas vår kära Mia, för att hon var för packad.. detta hände en kväll hemma i Sweden, då reisleiter jobbade. Dåligt av henne att arrestera en kompis tyckte Engelsmannen. Jo, men hon var ju tvungen, eftersom hennes kollega var med. Det var ju liksom hennes duty.
"-It was my duty" om & om igen..
"-Men alltså, vad betyder duty?"

Engelsmannen kände nu att han ville skryta lite. Då berättade han att han hade jobbat som lifeguard, & jag sa genast åt honom att gå & rädda vissa personer.. Mm. Han upprepade detta med lifeguard ett antal ggr. Mkt stolt var han. Då fick vi trycka ner honom lite & säga att han redan sagt det & dessutom så jobbade faktiskt vår lilla reisleiter som detta också ett tag. Typ a la baywatch!
Han tyckte nog att reisleiter var en flitigt person, för plötsligt mindes han att hon tidigare berättat att hon pluggade till lärare.
Jojo, det gjorde hon ju nu.. hon höll nämligen på att omskola sig.

Inte illa pinkat för en 24-årig reisleiter att både ha hunnit utbilda sig & jobba som polis, varit lifeguard & nu vara på väg att omskola sig.




Men alltså tjejer, var hon inte lite väl hysterisk ute på vattnet? För att ha varit lifeguard menar jag?



Ensam på vinden.

Idag ska jag gå upp på vinden alldeles ensam. Jo, det är sant. Jag hatar den där vinden. Men jag måste. Klarar inte av att se den satans resväskan stå där som ett jäkla hån i hallen. Det går bara inte!

Ångest.

Maj Gad vilken ångest jag fick nyss när jag började tömma ut det sista ur min resväska; påsen med solkrämer.. den doften gav mig en sån sjuk ångest..

AH!

Jävla skitmage!

Igår skulle jag ut & svira med mina finaste Marcus-flickor; Carro & Elin. Jojo. Kvällen började bra. Carros man agerade kock & jag gav instruktioner.. som han lydde så duktigt så, med ett strålande resultat. Åt en jättegod Kycklingfilé i limesås.. & det var väl strax därefter som min utgång avslutades. Fick världens j*vla magont. Carro märkte att det var ngt fel på mig när jag inte drack.. haha. Försökte gå på toa, icke. Kvällen slutade med att jag låg i fosterställning i soffan med en filt över mig. Carro matade mig med krita & var en sötnöt  & gick ner & handlade banan till mig. Naw. Inget hälpte dock då. Jag fick se mig som en slagen hjälte, & det var inte utan att det tog emot när jag fick ringa min bror & be honom att komma & hämta mig.. vilket han såklart gjorde. Han är allt bra underbar ibland den där lillebroren.

Så, Lotta landade hemma.. i en ensam säng med en bok. Läste tills ögonen blev vimmelkantiga. Somnade. Vaknade av ett gulligt sms & somnade igen.

Jag retar mig sååå för att jag inte kom med ut. Men jag hoppas att mina tjejer.. & Bobo :) hade en underbar kväll iaf. Ni gjorde mig väl stolta tjejer? :)
Tack Carro för att du agerade nurse till mig.. du är en ängel & jag älskar dig såå himla mkt!

För övrigt så bölade vi nästan alla fyra där hemma igår.. Varför? Ja det ni ;)

& du Elin.. jag vet precis hur den där ensamheten känns..
Jag tycker att du ska ta & flytta till stan iaf.. så kan vi träffas lite oftare.. & dela med oss av den känslan.. För du & jag förstår nog varandra på ett sätt som dom andra inte gör, hur mkt dom än vill..

Jaja, jag säger iaf tack för gårdagen tjejer.. & Bobo.. såklart :)
Vi får ta nya tag snart!


Idag vaknade jag utan magont, men med skallebank. En tablett & lite vila på det.. & nu mår jag bra. Ska snart ta tag i att städa lite här, jo jag måste.. trots det fina vädret.
Ikväll blir det mat hos familjen, vilket faktiskt var längesedan nu. Sen blir det lite galej hos Soffan. Nice!


Hörs nog senare.

Ramtitamtitamtam.

För vi ska gå på partiii ramtitamtitamtam..

Det är allt jag har tid att skriva idag.


Dricker ett glas vin & spacklar mig. Ljuvligt.

P.S. Jag älskar dig.

Såja. Nu har man nyss blivit lurad att gå med i Hyresgästföreningen.. attans! Jag brukar aldrig öppna utan att titta vem som står utanför. Men idag skyller jag på Pappa, som skulle komma precis just då..

Jaja. Annars inget nytt. Har läst ut min bok, som jag rekomenderar er att läsa : P.S. Jag älskar dig.
Otroligt fin bok.


Det blir en kort dagens Zante idag: Jag undrar mest om vår kära barkeeper hade tics i ögonen eller om han helt enkelt var sämst på att flörta?

Fint besök at work.

Just det.. Jag fick ju minsann fint besök av min älskade Mazarin idag! Åh det var fint att se henne igen. Det var väl typ.. nästan en månad sedan.. huu. Mazarin är en sneaky f*cker & vi måste därför bestämma dejt snarast! Säg en dag Mazarin.. & jag kan säkert :)

Mm.. jag ville mest berätta det.


Nu ska jag sätta mig i sängen med min bok & vänta på att mitt barn ska ringa.
Nattinatt!

Gaylove is truelove!

Jag tittar ut genom fönstret & tror att jag snart ska få se löven flyga ner från trädtopparna. Det känns som höst nu, ja det gör det.

Återigen väljer jag att inte kommentera min dag på jobbet. Så illa är det. Men jag visste det redan i morse, då jag ännu en dag fick stå upp till Lund. Dessutom är mitt månadskort redan avmagnetiserat, efter en gång.. f*n vad trött jag blir!

Jag har inte har så mkt att delge er idag. Nej, verkligen inte. För idag tänker jag vara lika tråkig som igår; äta, duscha & mysa med min bok. Men det går så bra så, just nu.. för den boken.. är ngt extra.


Men som tidigare lovat ger jag er en dagens Zante:
Vissa av oss hamnade på stranden en natt/tidig morgon. Nej. Inte för att göra ngt styggt. Utan, helt enkelt bara för att beundra den vackra platsen vid andra timmar än dagtid.
Iaf.. på stranden hoppar två killar ur en bil.. ojoj.. farafara! Kommer vi att bli rånade nu tänker strandbesökarna?
Men paniken hinner bara flyga fram.. då hörs det.. ett litet lätt smackande.. & inte många sekunder senare börjar skärpen att rassla. Jojo.. inte f*n hade strandbesökarna hamnat i ngt råndrama heller.. snarare ett litet gaydrama!

Jo, vissa saker fick sin förklaring på jobbet idag.. då jag fick höra att Zante är de homusexuellas ö.. haha.
Inte undra på att vissa inte kunde kyssas då va. Såklart va barkeepern bög.. det var därför han inte kunde.. han önskade såå att det var en kille!

Undrar då vad folk trodde om oss.. ett glatt litet lesbiskt gäng..spec då vi satt & såg kära ut på restaurangen ;)

  


Aaah. Det är kärlek.




Nej. Nu räcker det för idag.


Min första dag.

Idag var det min första arbetsdag efter semestern. Jag klarade faktiskt att utan större problem & utan alltför mkt ångest, ta mig ur sängen. Cyklade ut till stationen & det var väl ungefär där som min dag började gå snett.. Fick stå till Lund, i ett fullsmockat tåg. Väl på jobb möttes man av.. just det.. kaos! Jag tänker inte gå in på det nå mer.. jag vill bara påpeka att det var inte kul att komma tillbaka.

Nu har jag startat ett litet projekt här hemma. Just nu ser det mörkt ut, men jag hoppas att det ska lösa sig..
För såhär kan man inte ha det.

Annars har jag inte gjort så mkt. Betalat lite räkningar idag.. & man kan väl säga som så att.. jag är ganska så fattig nu!


Nu ska jag snart tugga i mig några knäckemackor. Sen kallar duschen & därefter ska jag nog krypa upp i sängen med min lånade bok, som är fantastiskt bra.. jag säger det bara.. TACK MARRE!


För övrigt så tänkte jag göra som såhär att.. eftersom det hände & sades en hel del saker på Zante.. ja vissa saker ska som sagt stanna.. men det som ska tas upp.. kan bli en hel del. Så jag tänke att jag kanske, om jag orkar.. lägger in en Dagens Zante varje dag.. här är dagens:


"-Kan du få in snoppen?
-Ja.
-Var då?
-Överallt.."

Min sista dag.

Min sista semesterdag idag. Den har jag ägnat åt att tvätta, leka med Hoochie.. mitt älskade lilla barn ;) & så har jag införskaffat mig ett nytt månadskort.. för imorron är det ju dags.. FYFAN! Ni förstår inte vilken helvetes j*vla ångest som håller på att äta upp mig inifrån nu. Inte bara det att jag ska jobba, kanske mest det att nu är sommaren slut & allt man hoppades på skulle hända, hände inte.

Ångest över att jag imorgon inte kommer att vakna, gå ner & äta världens äckligaste frulle, ligga & steka i solen, hoppa i poolen, traska ut i havet, äta grekisk sallad till lunch, sova kvälls siesta med ac'n på 16 grader, fixa till sig, dricka drinkar på balkan, gå ut & äta middag, dricka fler drinkar på balkan, ut & skaka rumpa, smaka på ett riktigt fint persiljesmör & sist men inte minst.. avsluta kvällen med en double cheese & resumera på kvällen!


Nu ska jag packa ihop lite grejer för imorron, jobbgrejer.. fyfan.. ååh.. Men jag ska försöka att trycka undan ångesten. För jag orkar helt enkelt inte..

Pappa jag vill ha en italienare!

Ohja. Ohlala. Jag har minsann alltid velat ha mig en italiensk man. Synd då bara att dessa italianos inte är så bra på engelska, inte alls bra faktiskt. För annars kan jag lova er att jag hade varit gift nu! Synd bara att när jag väl övat in mitt lilla teckenspråksfrieri, så vart han borta. Att jag inte förstod att Byebye verkligen betydde Byebye.

"-Ååh han var så het som persiljesmör smälter på en biff".

Så vad hette han då? Jo, han hette det, persiljesmöret. Persiljesmöret med världens vackraste ögon. Farligt vackra ögon.
Persiljesmöret
som jag & M pratade om hela vägen hem från Main Street, första & enda gången vi gick..

& vad gör man när man inte kan prata.. Men kanske kunde vi det. Bara det att ingen av oss orkade använda våra läppar eller öron för att genomföra det.


Har du någonsin tittat in i någons ögon & känt att du kan se hela din värld speglas?




& sen fick jag äta köttfärssås hela veckan ;)


Zante 08.

Ja. Jag vet att det finns en del nyfikna själar därute som kanske undrar hur vi har haft det denna vecka på denna lilla ö. & jag kan säga som såhär.. det var helt j*vla underbart! Vilken ö, vilken underbar ö.
Fint sällskap, sol, värme, världens finaste vatten, god mat, fina drinkar, & haarlet party! Vad mer kan man begära?

Ja, mina vänner.. det finns så ooootroligt mkt att berätta om denna vecka. Men jag säger bara; DET SOM HÄNDER PÅ ZANTE STANNAR PÅ ZANTE! ;)


Nu sitter jag här. Duschad & fin i min pyamas. Min säng.. som jag saknat sååå mkt, & min dvd kallar på mig.. så vi hörs en annan dag sweethearts!

Var är du?

"Var är du baby?"

Baby är på väg till ett annat land.

Hejdå prinskorvar!

Såja. Nu tror jag att jag har koll på allt, bara det sista som ska läggas ner i morgon bitti. Sagt hedjå & kramat om Mamma  & Pappa. Rymt undan & lagt in. Jaa.. jag har nog gjort vad jag ska?
Så nu ska jag ta & bädda ner mig inne i sängen, se färdigt en utav filmerna jag lånade av Misan.. & sen, förhoppningsvis lyckas sova ngn timme.. innan klockan ringer & det är dags att skutta upp.. vidrigt tidigt.. uhu..

Detta blir nog mitt sista inlägg innan jag åker.. om jag inte får ett ryck & kastar in ett imorron bitti.
Annars får ni helt enkelt ha det så jäkla bra här hemma!

Misan: Vi hörs på Söndag.. & jag hoppas att vi ses på Måndag :)
Carro: Jag messar ingredienser & så ses vi på Fredagen då jag kommit hem.. För vi ska gå på partiii... ramtitamtitamtam!
Elin: Vässa rösten tills vi ses.. det är karaoke på Fredagar på Tages.. man vet nämligen aldrig var, du, jag & Carro kommer att hamna efter ett par glas vin :)
Spättan: Jag lovar att berätta allt när jag kommer hem, iaf till nästa fylla ;)
Mazarin: Du & jag måste boka dejt när jag kommit hem. Du ska visa dina skills & vi ska uppdatera varandra :)


Nu: Sängen. I morgon vid denna tiden tror jag att vi sitter & sipprar på ngn fin drink just nu. Kanske på balkan, kanske ute ngnstans. Det kan kvitta. FÖR I MORGON ÄR VI PÅ ZAKYNTHOS! Yes.


Ta hand om er prinskorvar.


Let's make memories, underbara..

Såja. Nu har jag lyckats att fördriva en del av dagen. Har pressat på balkan, läst lite i min bok, packat lite, rymt undan lite.. samt duschat & fräschat till mig lite. Litelitelite..
Nu funderar jag på om jag ska ta & bädda rent i min säng, sen diska.. & därefter cykla hem till familjen. Så får jag fortsätta mitt packande sen när jag kommer hem. Tror att jag kanske ska plocka ut ngt plagg? Ah.. Jag HATAR verkligen att packa.. så satans drygt!

Nej jag tror att jag får ringa kusse & stämma av lite sen.



Älskade tjejer. Hur länge har vi väntat på denna dag som snart är här? Jisses! Så fint det ska bli. Ni är underbara, & så kommer även vår vecka att bli.

& så försöker vi att göra minnen.. & inte bara minnesluckor ;)


Jag saknar min Mazarin.


Min fina Mazarin. Vad jag saknar dig. Det finns så mycket som jag vill berätta för dig, som bara du förstår, & orkar lyssna på. & så vill jag lyssna på dig, & förstå.


Ibland har man tur, & finner något så fint som det jag faktiskt skulle vilja kalla min feminina själsfrände..



Ge mig kväll.

Är det knäppt om man vill att denna dagen bara ska rusa iväg så att det blir kväll & man får lov att gå in i sovrummet & bädda ner sig i sängen med en dvd-film?

Ah. Jag vill det så. Bäddas ner i mina nya lakan & bara få vara.


Men fram tills att det blir kväll får man helt enkelt pressa på..

Leave it all behind.

Jag känner på mig redan nu att denna dagen kommer att vara såå fruktansvärt seg.. som en enda lång väntan liksom.
Men, vad är det man brukar säga.. Den som väntar  på ngt gott väntar aldrig för länge.. jo.

En sak är iaf säker. I morgon när jag kliver på det där planet så ska jag lämna all ångest & alla känslor här hemma. & sen ska jag aldrig mer ta dem tillbaka.
Kanske får det bli så att jag lämnar allt det där så fort jag bara kliver ut genom dörren här i morgon bitti.


Mhm..

Dagen innan.

Det känns lite hånt att solen skiner från en klarblå himmel idag. Dagen innan vi lämnar för varmare breddgrader vill säga. Det är väl okej att det är så idag, men i morgon, & resten av veckan.. då får det f*n inte vara såhär. Jo, där vi är såklart, men inte här i La Suede!

Ska jag kommentera ngt ang. gårdagen? Vi får se sen. Just nu orkar jag inte. Mina egna känslor äter upp mig. Det var iaf en himla trevlig inflyttningsfest, så den tackar vi för!

Dagen idag ska jag spendera på balkan, varvat med att packa klart. Ikväll blir det tacos med familjen & sen får man väl se om man lyckas somna.. för att sedan gå upp alldeles för tidigt.


En sak är iaf säker. Vilken vecka vi kommer att ha. Det kan jag säga er redan nu!

I-lands problemet är löst.

Så har dagens i-lands problem löst sig också. Ja, jag våndades kraftigt innan ska jag säga er; Cykla eller gå? Nu råkar det vara så att Soffan är en mkt omtänksam människa, så hon ringde & frågade om jag kanske ville ha skjuts. Yes. Såklart jag ville. Så slipper jag slita ut mig helt i onödan ;)

Så nu sitter jag bara här & väntar på en signal.


Har slängt upp håret i en klämma, & nu vill jag mest hitta ngn som sliter den ur mig ikväll.

Fintrosor?

Det rullade en hel del pengar under min & Spättans runda på Väla, iaf för min del.. hmm. Köpte en del nödvändigt, men faktiskt.. ärligt talat, mest onödigt. Jaja, jag struntade iaf i den där grejen till håret som jag malt om nu i vart & vartannat inlägg.

Sitter nu här i ett nyinköpt linne & smuttar på lite vin. Försöker att hitta formen som kommer att behövas för en inflyttningsfest. Känner mig inte alls laddad just nu. MEN, om jag känner mig själv rätt så tror jag inte att det kommer att bli några som helst problem att finna den.. tror kanske att den står & väntar på mig nere på Suellsgatan. Jag hoppas verkligen det iaf!

En sak är iaf säker.. Det kommer inte att bli ngn oas i öken i natt. Jag har nämligen på mig nyinköpta undies.. & vi vet ju hur det brukar sluta då va. Mhm. Nej, då ska det vara rentrosor.

Funderar på om dessa trosor kommer att bli godkända av tros/flugsvamp-mästaren. Det är nämligen inte bomull all the way.. MEN så var det väl iofs så att det var viktigast att ha bomullet.. ja.. just där..

Mm.. tål att diskuteras idag kanske.


Ja, det är inte lätt när det är svårt, det är allt jag säger.
Nu ska jag slänga ner lite saker i en väska & sånt.

Enjoy the Friday f*ckers!

Att köpa eller inte köpa?

Godmorning sunshines!

Här sitter jag & väntar på att min kära Pappa ska ringa, så att jag kan köra honom ner till jobbet. Sen ska jag bara hem & käka frulle, & därefter hade jag tänkt att bilen skulle ta & gasa iväg till Väla.
Fick lön idag, kass.. så jag får allt ta & hålla i mina små slantar.. åååh.

Volumemaster eller inte? Det är den stora frågan.


Nej nu ska jag borsta gaddarna.. Smell u later.

Ensamhet.

Såja. Nu har vi bränt skivor till vår lilla resa. Fint. Har även hunnit med en liten roadtrip, ut på Strandvägen & hem genom ghettot ;).

Känslan av ensamhet ramlade över mig så fort jag tog ett steg in genom dörren. Jag tror att jag behöver en dos av närhet, om så än av..
Ja, vi får se med det va. Kanske ska jag iaf ta & skicka iväg ett mess eller så imorron, ska bara klura lite först. Mm.

Nu ska jag snoka lite i bloggar, sen föna detta äckliga lilla hår & sen blir det nog faktiskt bingen & lite Las Vegas. Ska köra Papi ner till jobbet imorron, då jag sen ska låna bilen för att fara till Väla med min lilla Spätta.


Så jag säger nattinatt nurå.



& allt jag vil är att ha någon som andas mig i nacken & pillar i mitt hår.

Musikslagge?

"-Ska du med & bränna skivor, eller ska vi fixa det själv?". HAHAHAHAHA. Tror dom på det själv eller.. att jag skulle låta dom 2.. Linda Bengtzing-loversen.. fixa detta själva? Nej heerregud. Skärpning! Men jag vet nog att dom inte vill ha med mig där.. så att det kan bli Lasse B. Frida, Linda B & allt annat vad nu skitmusik heter. Nehej, nu ska jag inte vara hård. Men tjejer, efter PB dog nästan mina öron.. så jag måste iaf få försöka slänga in ngt bra.

Kan bli slagge om detta. Men kusse ska bara ta & tänka på en sak. Inget spelas i min BERGSPRÄNGARE utan min tillåtelse.. mohahahahaha.

Let's plaaaaay.

Hej prinskorvar!

Idag har jag haft ännu en fin dag. Planerna blev lite ändrade, ist för att Sireköpinge tog sin in till oss, så fick vi ta oss ut till Sireköpinge. Funkade hur fint som helst det med. M&C är trots allt mina första & bästa, för alltid. & Marias lilla Jonathan är, utan att ta i.. världens sötaste unge! Herregud. Man vill bara äta upp detta lilla charmtroll.
Har druckit kaffe, pratat, busat & skrattat massor.. Jag & C hade otroligt roligt åt en av Jonathans leksaker.. haha.. VOOOOOOOFF VOOOOOOOFF, let's plaaaaaaaaay!

Ja, jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om denna fina dag, men jag är inte på ngt vidare blogghumör just nu.


Varför slutade du raring, det är allt jag undrar?

En fin dag med min fina Mami.

Yes. Vilken fin dag jag & Mami har haft. Min älskade Mami. Först sprang vi runt lite, köpte mig ett påslakanset (igen), lite hårsnoddar, bh-band & facial wipes. Sen bjöd Mami på lunch, på Olssons Skafferi.. där har dom vääärldens godaste rätt.. så jäkla fin.. till det; ett glas vitt. Vardagslyx. Sånt gillar vi.
Efter det var det dags att springa vidare. Fick då handlat en söt liten vit kofta, en ny glittrig eyeliner; turkos.. hett, ett nagellack, en parfym.. äntligen.. & sist, men inte minst.. en ny pyamas. Jag bara älskar pyamasar, det är liksom som en liten fetisch..

Hade på mig mina nyklackade skor idag. Sweetjesus säger jag bara! Vilka sinnessjuka skoskav jag har nu. Kunde knappt gå den sista biten för smärtan. Kändes som knivar, som Björn brukar säga.

Nu har jag nyss hoppat i min nya pyamas & jag är nöjd. Om mindre än en halvtimme börjar en riktigt bra serie på 4:an.. & efter det hade jag tänkt pyssla om mina naglar lite. Sen ska jag försöka att bädda ner mig i tid, ska nämligen upp & tvätta kl 07:00.. fifan!
MEN, efter det blir det kafferep & mys med världens bästa systrar & världens sötaste Jonathan.


FÖRUTOM ev. den där Volumemastern.. har jag nu köpstopp.. aah.. en bodylotion ska jag oxå ha.. men annars.. STOPP.


Ja, det var nog allt jag hade att delger er små prinskorvar idag.
Hajhaj!

Entertain me honey.

Uttråkad. Ja, vilken ovanlig känsla under min semester då. Neh. Idag skiner iaf solen, men då jag är spacklad & fin nu så känner jag inte för att sätta mig & pressa. Kan inte bara den där jäkla klockan ta & ticka lite fortare. Bara så att den blir runt ett eller så.

Idag ska jag försöka att handla allt som behövs till resan. Nej det behövs inte så mkt för en vecka, mest lite småsaker.

Från en sak till en annan. Igår kväll när jag gått & lagt mig så hörde jag min granne under mig nysa. Okejokej, jag vet.. det är inget konstigt att man nyser.. I know.. men tanken som slog mig då var. Om jag hör honom nysa.. vad f*n hör han då mig göra? Maj Gad.
Kanske ngt att tänka på, nu när jag lärt mig att rulla ner..

Mitt lilla sötdjur som jag fick av A i julegave har för övrigt fått flytta ut därifrån. A frågade om det var p g a att hans ögon inte tål vad som ibland försiggår därinne. Jo, men då vill jag bara tillägga att vi numer kan säga vad som försiggick därinne.

Återigen är det öken, men jag hoppas kanske på att finna en ny Oas till helgen.


Det ska visst bli en liten inflyttningsfest i helgen. FINT. Jag älskar ut, in.. & ja alla j*vla fester som finns helt enkelt.
Undrar om min kusse ska vara lika snäll som hon var förra helgen, då hon gick ifrån mig när jag satt på Akroplis toalett.. den tackar vi för ;)

Nej nu ska jag sluta svamla & försöka hitta ngt att underhålla mig med. VADVADVAD?

Hbg med Mami.

Godmorgon bloggen. Nu har jag käkat frukost & ska alldeles strax börja ta tag i denna dag. Det ska duschas, spacklas, sminkas, hämtas skor.. sen bär det av till Hbg med Mami.. miiis <3

Lillebror.. bli aldrig som jag när du blir stor.

Okej. Jag kom aldrig till sängen. & nu har ett sms från min lillebror rört om i min storasysterhjärna. Vi pratade om det senast i helgen, jag & Mamma. Hur man som storasyster har en enorm beskyddarinstinkt när det gäller lillebror, oavsett hur gammal han är.
Ja, vi pratade minsann om det lite på kräftisen i Fredags oxå. Men, till saken.

Lillebror är nu på Mallis & det finns absolut inget jag kan göra om det skulle hända honom ngt. Han vet om det. Endå måste han skicka såna sms till mig. Men, jag antar att det är för att han vill få det ur sig på ngt sätt. & vad har man inte en storasyster till.. om inte för att oroa henne? Detta har han nu lyckats med.
Dumma unge.

Jag antar att han ärvt sin attityd från mig. Hoppas bara att han har mer vett än jag brukar ha, att  han vet när det är dags att verkligen knipa käft menar jag.

Att denna lilla unge antagligen ska till USA i ETT ÅR är mer än jag ens orkar tänka på.
För som jag sa till helgen.. gör vad du vill  mot mig, men lillebror.. ja gud.. lillebror. Jag kan inte ens förklara vad han är.

Usch ja. Nu har storasyster fått nojan här hemma, medans allt säkert inte är en så big deal därnere. Men varför messa då.. vavavava?
Fast, ngnstans inom mig vill jag ju vara den han delger.



Lillebror.. bli aldrig som jag när du blir stor.

Death at funeral.

Såg jag nyss. Ja, jag vet.. denna bloggen håller på att förvandlas till en filmguide. Men ni vet ju alla varför jag tittar så mkt på film. Anyway. Filmen var faktiskt bra. Hade jag sett den i videobutiken hade jag nog aldrig hyrt den, nu hade jag inte en aning om vad den skulle handla om. Glatt överraskad. En rolig film, på ett sånt fjantigt vis.. som jag inte brukar palla med.

Höll nyss på att få en smärre hjärtattack, då min nyuppsatta, fina, vas plötsligt sprack & for i golvet med ett brak. Jag blev rädd, kanske mest för vad min granne skulle tycka om smällen. Men mest av allt tyckte jag att det var synd, eftersom den var så himla fin då den äntligen kommit på plats. Nu får jag kasta den & kvar i väggen sitter en stor skruv som en påminnelse om det vackra som en gång var där.. GUD.. så poetisk jag är..

Denna dag har varit riktigt dryg faktiskt, & till råga på allt börjar jag nu känna av lite lätt huvudvärk.. JA det är synd om mig. Babe vill bli ompysslad..
Men, eftersom jag nu inte blir det så är det snart jag & Dannys om gäller igen.. Mjauu.


I morgon ska jag vara på strålande humör!

Roliga historier? Nejtack.

Vet ni vad jag hatar? När man får "roliga historier" som sms. Det är sant. Jag hatar det. Mest för att jag oftast inte tycker att dessa historier är ett dugg roliga. Man kan nog säga att jag överlag hatar "roliga historier".

Skickar du en rolig historia så kommer jag med all säkerhet INTE att svara.

Nu ska jag använda min nya vattenkokare, yeah!

Tröööttsamt.

Men GUD. Vissa människor är ju bara föööör tröttsamma. Hur i helvete orkar man hålla på sådär varje j*vla dag? Va? Vi har liksom fattat nu!

Men mest av allt undrar jag hur i helvete man ens orkar titta in där & läsa skiten? Det är f*n sjukt!
Jag borde skämmas. Ja, det borde jag!


Håller på att få psykbryt på min mus.. ja.. DATAmusen då.. den är helt f*cked up!


Ja, gud vad jag svär. Fy mig, fy mig.


NU ska jag titta på en film, såå ovanligt.


What to write?

Såja. Nu var man hemma från sin lilla utflykt. Jaa, jag har varit hemma ett tag. Blev bara till att rusa in & färga fransarna, trippa snabbt bort & lämna skorna, sen rusa vidare till bussen. Man orkar inte ta mer än precis de nödvändiga steg som  behövs i detta vädret.. uäak.
Skorna är iaf färdiga redan i morgon, sweet. Lämnade in tre par. De enda paret har jag nog inte kunnat använda på ca 2 år.. tack vare klackarna.. så det ska bli fint att återfå dem. Ngt av paren ska klä mina fötter redan i morgon.

Ska köpa the i morgon ist. Det finns en supermysig liten theaffär i Hbg, nämligen.
Nu ska jag kolla upp vad som går på teve idag, är det inget bra så får jag väl ta  & se en av de sista filmerna jag lånade av C.


Hajhaj sålänge!


FÖRRESTEN.. Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker.. kan ni fatta.. 5 dagar.. jaaaaaaaa!

Ordning & reda.

Det har nog aldrig varit så fint här hemma som det är nu. Bara så att ni vet liksom. Ordning & reda, pengar på Fredag.. vilket stämmer i mitt fall. GÖTT. I soo need money.

Imorgon hade jag nämligen tänkt spendera mina sista pengar. Yeah. Jag älskar ruset man får av att handla.

För övrigt fattar jag inte vad jag håller på med ibland, jag säger bara det.


Nej nu ska jag samla ihop mig & ge mig neråt la staaada.

"Ni är så charmiga".

I Lördags fick jag höra en hel del va. Så går det bär man inte är sketfull. Faktiskt en himla trevlig upplevelse, måste jag säga.
Bland annat fick jag höra att jag & min kusse är, inte så lika varandra.. men, vi är båda såå otroligt charmiga & har en sån utstrålning.. Naaaaw. Var inte det gulligt sagt då?

& jag förstår.. precis.. vad hon menade!

Kolla bara hur det fullkomligt strålar om oss.
Att vi är charmiga är nog det minsta man kan säga!



 


Så söta.

Sakta men säkert börjar min lilla lya komma i ordning. Nu är det mest en ny soffa & några snygga tavlor som fattas.
Mormor & Gert har varit här & fixat lite idag, är inte dom världens sötaste så säg?  Så nu är en spegel, en vas & min lilla rosa raring fint upphängda på väggen. & så fick jag minsann en vattenkokare av Gert.. återigen.. världens sötaste!

Nu sitter jag här & glor med ett halvt öga på Våra Bästa År.. denna sjuka serie som jag sjukt nog måste ha liiite koll på nu när jag är hemma. Hmm.
Kvart i tre ska jag befinna mig nere i stan för att få mina fransar färgade, ska bli skönt.. men tanken på att cykla ner istan.. utan smink.. skrämmer mig.. Jag är sick in the head.. I know. Men denna stan är f*n farlig alltså. Funderar på om jag ska ta & lämna in ett par skor till klackning också, sjukt onödigt att bara ha dem liggande liksom.
& så kanske jag ska ta & gå in i den där nya affären & köpa mig lite the.. nu när jag fått en vattenkokare så finns det inga ursäkter för att inte dricka mer the. Får väl se hur jag gör, med tanke på mitt osminkade fejs & så va.

Jaa, ni märker ju själv hur mkt otroligt spännande saker som händer här i mitt semesterliv.


Nu ska jag snoka runt bland lite bloggar.
Hajhaj!

Hmm.

Jaha. Vad svarar man på det då. Vavava.

Ah. Jag går & lägger mig med Danny ist. Mjauu.

Inte mkt att delge er.

Såja. Nu har lilla Aggro-jag fått lite frisk luft. Regnet höll som tur var inte i sig så länge. Nu ser det dock ut som att det ska dra igång snart igen. Men, nu bryr jag mig inte. Min kväll ska återigen spenderas i soffan, med en dvd.. & sen CSI.
Jag säger bara HELLO FATTY när jag kommer tillbaka från semestern.

Snackar för övrigt med Soffan lite på msn, om lite pengaväxling & annat. Om jag längtar då? Jajajaja! Kan inte bara denna veckej*veln ta & gå FORT.. så att vi är på väg dit iaf.


Nej. Nu kallar dvd:n. Inte mkt att informera er om dagar som dessa. & det lilla jag har, det behåller jag för mig själv ;)

GAH!

Jomen varför inte? Så fort jag äntligen tagit tag i min dag & gjort mig färdig.. vad händer då? Det börjar ösregna! FÖR HELVETE! Detta j*vla vädret gör mig tokig! Vilket satans semesterväder va. MORR.

Ska jag inte ens få ta mig upp till det j*vla Netto för att handla saker att trycka i mitt nylle när jag ligger här hemma & blir fet framför dvd:n? Irriterande.
Måste dessutom hämta en ny Las Vegas box, aah.. vilka j*vla i-lands problem man kan ha ibland.


& den som säger att jag svär mkt, kan bara hålla käften!

Sjukt, sjukt.

Solen skiner just nu. Så, jag passar såklart på att sitta ute på balkongen. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska ha för mig idag. Borde nog ta mig ut en runda, gå & handla lite. Man blir så slö av att bara vara hemma.

Igår fortsatte jag min movienight med I know who killed me. Faktiskt en riktigt bra film, tyckte jag iaf. Låg på helspänn genom hela filmen, & var emellanåt tvungen att titta ut i hallen för att se så att det inte stod ngn där ;). Kanske bidrog det ruskiga vädret till stämningen.

I morse vaknade jag runt 07:20.. & gick då upp (!). Käkade frukost & slängde igång en ny film.. Ja, det är typ det jag gör om dagarna ;)
American Psycho. Som var ruskigt bra faktiskt. Sjuk, men bra film. När jag sett den var jag såå fruktansvärt trött att jag gick in & la mig & sussade en stund.. sjukt skönt.


Mhm. Det är väl det jag har att berätta om just nu.
Måndag idag. Mindre än en vecka tills vi åker.. såå fint!

Movienight.

Ja, det är vad jag har här. 2 filmer avklarade. Underbar & Älskad av alla, samt The Hitcher. Den första måste jag säga att jag tyckte faktiskt att den var himla bra, lättsedd & rolig. & vilket fantastiskt bra slut.. Vem hade inte velat göra så då? Jag vet nog ett antal personer jag hade velat utsätta det för ;)
The Hitcher var väl ganska så okej, lite lätt överdriven.. men så är väl sådana filmer.

Fick nyss ett samtal från Storebror Lindegren, som undrade om jag inte hade en "sån madrass vi brukade åka nerför trappan med när vi var små". Tyvärr har jag ingen sådan, men jag fick mig en fin nostalgitripp från när vi, 4 små snorungar far ner för trappan i familjen Lindegrens lägenhet. Haha. Ja.. så otroligt mkt roligt vi haft tillsammans. Vad skulle jag tagit mig till utan er i mitt liv.. Tuffa gänget ;)


Vi, för 2 år sedan?
Jag älskar er.
& saknar oss.





Nu ska jag fortsätta min movienight. Jag, en film & tända ljus. Såklart saknas det ngt.

Slappedag.

Idag har jag en riktig slappedag. En sådan slappedag då jag faktiskt inte ens orkar skriva här, förutom detta då.
Har iaf fått upp lite tavlor & gardiner här idag.. äntligen!

Nu ska jag slänga mig i soffan & titta på en film.

Jag är en svag människa.

Yes I am. Men så har jag heller aldrig påstått annat. Svag för vackra saker.. allt från väskor till pojkar.. mm.

"-Varför har du skvallrat för din Pappa?
-För att du förtjänar det."


För den delen så var det inte jag som började skvallra, utan min lillebror.. som tydligen vet allt.

"-Men min Pappa vet ju ingenting
-Nej, men det gör din bror".


& jag tänder givetvis på alla tio.

"-Åh. Vilket humör".

Men gud. Vad tror man? Vem f*n vill att ens lillebror ska veta sådant? Hur kul är det för honom att veta det om hans syrra. Neejtaaack.

"-Det är bara för att du är så söt".

& så är de det där med att bli kallas babe, jag är sjukt svag för det. Mjau.


Av allt detta svammel kan jag iaf konstatera att vissa människor är rädda för min Pappa ;) Sen är visst min svarta klänning ett riktigt fynd. För precis som jag skrev att jag önskade igår.. så fick jag igår höra; "-Vad fin du är".
Jag säger det mina vänner, det är klänningen som gör det. OM den ska me till Laganas? JA! ;)

& J är som alltid söt & säger "-Hej snygging!" när han ser mig. Det gillar jag ;). Men sen så vart det mest ett massa tjatande om varför jag ine vart full & kelig.

"-Är du på skattjakt idag då?
-Ja, men här finns inga skatter
-Okej, då går jag in".



Alltså. Det är inte det att jag är kräsen va. Jag gillar bara fel killar. & fel killar gillar mig.


Nu ska jag gå hem till familjen, dags att bli utfodrad.. jo, jag är spoiled.. jag vet. Men jag älskar det! Jag har gjort mig lite sådär fin, så att dom ska förstå varför jag får höra allt det där ;)

Hjärnsmör..mm.

Visste ni förresten att hjärnsmöret i en kräfta är en delikatess?

Det vet iaf Didrik :)

Jag är en vacker tjej. Visste ni det?

Såja. Nu har jag & solen fått umgås en liten stund iaf. Alltid trevligt. Men nu tror jag att jag ska ta & ge upp. Min hud luktar bränt fläsk, eller ngt annat vidrigt.. så jag hade tänkt att den skulle få ta & hälsa på duschen.

Har idag hunnit med att prata med kusse, så jag fick mig en uppdatering i hur det eg. låg till igår. Så jag tar tillbaka lite då, ALLA var inte pussys ;)
Har även under dagen hunnit med att få ett antal oväntade sms &  så har jag även fått fina komplimanger från en tjej. Mjaauu. Tänk va bra om man kunde vara bisexuell va.. mer att välja mellan.

Men jag säger som jag sagt tidigare. Den enda tjej jag skulle kunna göra är Kat Von D.. Där snackar vi..


Nej nu kallar duschen.

Sol eller moln, moln eller sol?

Vädret gör mig tokig. Alltså, sånt här väder är det värsta jag vet. När det inte kan bestämma sig. Antingen kan det väl vara sol, eller så kan det vara moln. Inte ena minuten det ena, nästa det andra. Mitt huvud slits mellan sola eller dvd sola eller dvd? Mjau.


Nej jag ska gå ut på balkan ett tag till nu.. får väl uthärda de där jäkla molnen.


Hångla upp.

"-Kom förbi & hångla upp oss en dag
-Va?
-Kom förbi & drick lite vin en dag"


Man får komma i pyamas om man vill, bara så att ni vet.

Vem sög mer än kräftor?

Godmorgon, Godmiddag.. välj själv. Jag själv har varit uppe sen strax innan 10.. duktig kicka.

Igår var jag som tidigare nämnt på kräftskiva, himlans trevligt.. & sjukt gott.. så det tackar vi för! Jag försökte hålla mig lugn & fin, vilket faktiskt.. för en gångs skull.. gick jäkligt bra. Till mångas besvikelse kanske ;)
Vi körde hela varvet & avslutade, såklart.. på Tages. Där var det inget vidare, så jag tiggde till mig en plats i en bil som skulle hemmåt.. tack för det med. Fint som attans att landa, ensam.. (ja faktiskt..) i min säng.

Tänkte att ni kanske ville ha lite kommentarer från igår? Såklart att ni vill. Jag vet iaf att min bordsgranne vill det, som blev såå himlans glad för att hon hamnade bredvid mig, Lotta.. dokumenteraren ;)

"-Nej, nu kommer du att skriva detta på din blogg". Nehejdåå ;)

Jag tänker inte nämna några namn men jag kan säga er så mkt som att det pratades en hel del om FLUGSVAMP.. många som har problem med det nu under sommartider tro? Då ska man iaf, för er som inte vet använda bomullstrosor.
"-Men är det ine viktigast att det är bomull där Lisan är? Det är ju den som är viktigast". Jag kan förstå detta dilemma.. vem vill ha fultrosor på sig när Lisan hugger liksom? Nej då vill man ha spets, & bara bomull precis där.

För jo.. tro mig.. Lisan HÖGG på vissa.  

"-Jag har gått i stan & varit k*t hela dagen".

Men folk skulle ju inte vara några pussys mer. Det skulle vara slut med det igår. Jag tänker inte nämna några namn (återigen..) men jag tror att det var en & annan tös som sög mer än kräftor igår.. om vi nu ska vara sådär härligt honestly.. som vi är på fyllan.. Mhm.

"-Åh ja hon kan suga". Vi pratar kräftor då va. Eller..

& vad gäller Marre så är det faktiskt så att hon borde resa bort mer, för det tycks bara vara då som jag får fint besök.. när Marre kommer hem.. så åker mitt besök iväg. Marre.. boka en ny resa nu vettja! ;)

"-Du är alldeles för nykter idag, du får komma & sätta dig vid mig".


Jaa, det hände en del crazy stuff igår.. & detta inlägg skulle kunna bli hur långt som helst. Men vem orkar läsa en novell?
Nej, jag sätter punkt för nu. Så återkommer jag senare.
Till alla pussys.. Hoppas ni hade det fint.. era svikare ;)


P.S. Jag tog inte en enda bild igår. Kamerorna blixtrade redan från alla håll. Så jag hoppas på att snylta åt mig ngn ist. D.S.

My own song.

Min nya tradition är att ta ett halvt glas vitt med en massa is i när jag gör mig fin. Känns lite sådär lagom glammigt. Men just nu känns det som om jag skulle behöva sätta i mig hela jävla boxen för att orka ta mig ut i detta jäkla PISSväder.

Det är bara det att jag blir en förskräcklig människa när jag dricker direkt ur boxen.



Det är inte undra på att jag numera har en egen låt;
Bag in da box.
Det tycker mina vänner är sjukt kul.

What's up Kitty Kat?

Såja. Nu är mina naglar lackade & klara.. & jag sitter här & väntar på att de ska torka. Regnet faller här, men det är ju inget ovanligt. Man kan lätt tappa all lust till allt när det är sånt väder. Så för att muntra upp mig själv lite, & komma i stämning.. så kikade jag runt lite bland mina foton på FB.. & nu undrar jag mest.. ska det bli såhär ikväll?



För om det nu ska det så tror jag minsann att jag måste radera ett eller annat telenr.. mjaa.. ett då. Det råkar nämligen vara så att personen på bilden är inte riktigt klok. Hon kan ibland inte kontrollera sig själv, över huvud taget. Ställer till med både det ena & det andra.. & jag kan faktiskt inte ta ngt som helst ansvar för vad hon gör. Hon är liten, blond.. & helt vinskruvad! Vi kallar henne Lotta.

Ovettigt.

Såja. Nu har jag fått upp lite tavlor här. Inte så många, men alltid ngt. Några gardiner i sovrummet kom dock aldrig upp.. aaah.. så irriterande!

Nej, varför skriver jag här nu eg? Har faktiskt inget vettigt att delge er nu. Tar & målar mina naglar ist.


Hajhaj!

23 par jeans.

Jag håller på att fixa lite här hemma i min lya. Efter snart 5 månader.. blir det väl.. (?).. så tycker jag att det är dags!
Som jag skrev i ett tidgare inlägg så lossnade botten i en utav mina byrålådor där jag har jeans, så jag kände att det var dags att dela upp jeansen i 2 lådor. Passade då på att räkna hur många jeans jag har. Vilket faktiskt bara blev 23 st.. jag trodde faktiskt att jag skulle ha fler.
Nej jag är inte nöjd förrän där är åtminstonde 30 jeans i min byrå :)

Nu ska jag äta yoghurt, sen ska jag fortsätta att vara duktig.

En bröllopsdag.

Ja, tydligen är det här en dag då många vill gifta sig. Det kan jag förstå. 080808. Det är ngt visst med sådana unika datum. För min del blir det dock inte ngt giftermål idag. Jag har nämligen hört att man måste ha en man för att gifta sig. Ngt som visst fattas i mitt liv. Trist. Jag hade nog absolut kunnat tänka mig att stå brud idag. Lite trist väder iofs, meen.

Men nej, ist för en vit klänning så ska jag ikväll hoppa i min svarta. Bara för att sist jag hade den så fick jag ett sms; "-Vad fin du e!". Från en vacker jäkel som befann sig på samma ställe. Jag gillar sånt. Sms när man eg kunde sagt det face to face. Det blir så löjligt gulligt. Mjauu.
Mm.. så hoppas jag på att det är ngn annan jäkel som tycker att jag är fin. För det behöver jag.

God. I'm such a sucke for intimacy..


Men jag måste hitta mig en ny man att hänga upp mig på..



Ngn som vill gifta sig med detta lilla vinfyllo?

080808.

Har ni tänkt på vilken datum det är idag? Den åttonde i åttonde tvåtusenåtta. Tänk er va. Det kommer aldrig att hända igen.
Så det gör denna dagen till en magisk dag.

Jag ska fira denna magiska dag med att först få lite hjälp med tavlor & grejor här hemma.. Taaack Papi. Sen ikväll blir det kräftskiva.. fint som attans.. jag bara ääälskar kräftor.


Så det ska nog bli en bra dag detta.
Nu ska jag ta tag i den.



Gör nu detta till en underbar dag sweethearts.

HJÄLP!

HJÄLP! Som det åskar & blixtrar här nu.. & regnet fullkomligt vräker ner!

Usch. Jag tar tillbaka det där med ensamheten, jag hade velat ha ngn här nu..

Vi skulle ligga i min säng
& du skulle ligga så nära
Viska i mitt öra
att jag inte behöver vara rädd
För du är här
& du ska alltid finnas här.


Men därinne gapar sängen tom.

SATC-filmen!

Ja, idag har det bara vart en såndär fin dag. När den ena saken flyter in i den andra.. Jag älskar sådana dagar.

Jag & Haggan möttes upp nere på torget, bestämde oss för att gå & fika på 261.. nära & bra + att ingen av oss har varit där tidigare.. fy på mig.. jag vet. En muffin & en latte i solen, lite catching upp.. jo.. vi hade det bra.
När vi satt där så ringde Spättan & frågade om jag hade lust att joina henne i en liten filmkväll.. såklart hade jag det.. vi skulle ju se, inget mindre än.. SATC-filmen! Yeah. Om ni visste hur länge jag väntat på det. Såå, Spättan kom & mötte upp, sa hejdå till Haggan & sen traskade vi ner till CG, gick till Spättan.. eller ja, vi kom halvvägs när jag kom på att vi glömt min cykel på CG.. tur då att dom bor så nära.. ;), så vi traskade tillbaka.

Väl hemma hos Spättan snackade vi först lite skit. Sen var det dags att koncentrera sig. OH JA den var så himla bra! Smått irriterande emellanåt, men slutet gott.. allting gott.. som man brukar säga.
Fick även krängt pizza, som Spättan bjöd på, så bjöd jag på Cola.. :)

& så fick jag äntligen bokat en tid till att färga mina fransar. Det är så himla skönt att ha det gjort när man är utomlands.. så slipper man skrämma livet ur alla på playan ;)


Nu ska jag fortsätta denna fina dag med att snoka i bloggar, sen avslutar jag den som jag brukar.. Las Vegas.. i min säng, all by myself.. idag känns det okej.


Slänger in en bild på oss från förra året.. för att.. vi är såå himla söta ;)



Systrar, tvillingar.. vi har vart det mesta ;)
För mig är hon en bästa vän.

Solsolsol.

Solen har faktiskt varit framme hela dagen nu, det är ju heelt fantastiskt!

Jag har klätt upp mig i tubklänning idag, man får faktiskt passa på när det är fint väder. Så nu ska jag snart gå ner & hämta upp den sista tvätten, efter det bär det av ner mot stan. Undrar just om jag ens kommer att känna igen Haggan? ;)


Nej, jag har verkligen inget vettigt att skriva just nu. Meen, jag återkommer.. såklart.

På smällen.

Ja. Den filmen såg jag & A igår. Tyckte att den var helt okej faktiskt, kanske en aning långdragen, en komedi behöver inte vara 2 timmar.

Torsdag idag. Dagarna går fort, trots det tråkiga vädret. Åh. Samtidigt som man inget hellre vill än att det ska vara nästa Söndag, så vill man det inte.. hänger ni med?

Idag ska jag ägna mig åt att tvätta & fika med Haggan. Det första hade jag gärna skippat, men nu är det verkligen evigheter sedan jag tvättade här hemma, så det måste tyvärr göras.. ah. Haggan ska det bli skoj att se, tror inte att jag sett henne på ett år.. minst.. eller? Ska bli trevligt med en fika på stan oxå, minns nästan inte ens när jag gjorde det sist. Herregud.. vad håller vi på med eg?

Vädret är som vanligt, knasigt.. jag skulle vilja sätta mig på balkan & pressa en stund.. men, ena minuten är det sol, nästa inte.

En helt ovettig sak som jag funderar på.. nu när jag går hemma & skrotar.. så har jag som sagt igång Våra Bästa År.. & jag undrar så.. är Mimis Mamma samma person som spelar Sami? Dom är iaf sjukt lika. Hah. No life.. yeah.


Nej, nu ska jag göra ngt vettigare än att sitta här.

Slut på ensamheten för idag.

Yeah. Min ensamma kväll är över. Har precis haft ett fint samtal med min Hoochie.. gud vad jag saknar det lilla barnet. Längtar redan tills vi ska ses. Hon, jag & Elin.. mina Boten Anna grrls.. ;)

Fick även ett sms från A. Så nu slipper jag spendera kvällen ensammen. Hon & dogge ska cykla hit & ha filmkväll med mig. Ingen kille som kan pilla mig i håret direkt, men dock.. en vän.

Så nu ska jag slänga i mig en tallrik müsli & röja lite här.



Me and A för något år sedan, kanske 1,5?
Den där kvällen då jag mötte röda skor..

Nina Frisk.

Såja. Nu har jag avverkat 1 film.. bara 8 kvar :).

Nina Frisk hette filmen jag såg. Faktiskt himla bra.. en riktig feel good film, & jag skrattade faktiskt en & annan gång här i min ensamhet.. så har ni inte sett den.. se den!

Jag tror att jag ska fortsätta på det spåret, i filmens värld. Känns som att det är en bra dag till det.



& idag har faktiskt inte min ensamhet dödat mig
.

Hawaiian tropic.

Såja. Nu är jag hemkommen från lunch. Har även hunnit med ett besök hos F&F.. 500 kr rikare.. tack!
& så fick jag äääntligen tack i mina solkrämer.. som luktar heelt ljuvligt!
"-Ska du ha solkräm här i Sverige nu?". Ja.. hon såg allt lite paff ut när hon frågade vad jag var te efter, & jag svarade.. solkräm.
Meen nej, arslet ska ju utomlands. så, då var hon rar & hjälpte mig att hitta ut två st. 210 kr fattigare.. men vad gör man inte för att inte brännas, & hoppas på en aning färg.


Men igår då?
Jo, då var vi som sagt hos Coffe. Jag, Spättan & Angelique. Trevligt som alltid. Fick gott grillat, vädret höll sig lugnt. Hann även med några koppar kaffe & chokladsås MED glass, som luktade räkor. Massaaage fick jag äntligen också, som gjorde SJUKT ont. Nästa gång skiter jag i muskelknutorna & kör på avslappningsmassage. Fast, idag är känns det ju himla skönt dock.
Såg en skräckis, som alla utom Spättan redan sett en gång innan. Men vad hjälpte det. Lika rädda var jag & A för det. Jo, jag blev minsann så rädd att jag drömde mardrömmar om den förbannade dockjäkeln inatt.. SÅ rädd att jag var tvungen att gå upp & tända lampan i taket.. hah.. MES.

När vi endå är inne på drömmar så kan jag berätta att jag därefter även drömde en RIKTIGT äcklig dröm om Arboga-mördaren.. hon den där tyskan.. jiis..

Jag ska nog inte titta på skräckis mer.

Som tidigare nämnt fick jag lånat med mig 9 filmer hem, så nu hade jag tänkt slänga mig i soffan & titta på en av dem.. miis.


"-Ahnäää" . Spättan är ärlig & hon & jag dör av garv.
"-Vad skrattar ni åt?
-Recepten."

& vi dog igen. HAHA. Fy vad elaka vi är.

Funny? Ja. Spättan stod verkligen för kvällens roligaste. Så ärligt, & så kul.. Men det är väl INTERNT som man brukar säga ;)


Nej, soffan nu.


& jag kommer att dofta såå gott på den där sviniga ön
..

Mina Dorothy-shoes.

Säg den lycka som vara länge..

Solen är nu borta. Snyft. Men jag ska trösta mig med att, alldeles strax, hoppa i mina Dorothy-shoes.. ja ni vet.. dom där glänsande röda skorna från trollkarlen från Oz.. & så ska dom ta mig ner till Kinan där jag ska äta lunch med familjen.. ah fint!

Sen har jag ju faktiskt 9 filmer att glo på, som jag lånade hem från min C igår.. fint med ett private Hemmakväll.

Men nu måste jag rusa.

SOL!

AH.. solsolsol! Jag kan knappt tro att det är sant. Solen skiner. Så, ist för att sitta här ska jag ta & parkera mitt arsle i en solstol at my familys place.

See you later.

Lätta hjärtat.

Ibland är det precis vad man behöver. En extra bilrunda med den enda som faktiskt, verkligen förstår den där j*vla ensamheten som bor i hjärtat. Att få säga precis hur man känner, precis hur j*vla j*vligt det är.. & det är okej.. för hon vet.. precis hur det är.

Min vän. Du kan driva mig till vansinne, men i slutändan är det bara du som förstår.. just det där.


Resten av kvällen får ni höra om i morgon. Nu ska jag bädda ner mig.

Farligt väder.

Det är farligt med dåligt väder, man shoppar så mkt då.

Från Väla fick jag med mig ett par gröna byxor & en röd&vit randig bikini.. supersöt.. allt på rea.. såklart! Då kan man ju bara inte låta bli.. fast att jag hade sagt att jag bara skulle ha en bikini.. MENMEN.
Fick även käkat gott; räksallad med bakad potatis.. tack Mami.
Efter Väla körde jag & Mami ner i stan & jag köpte ett nytt påslakanset.. även detta på rea.. såklart. Nu längtar jag redan efter att få bädda rent igen! & så fick jag ett par overkneestrumpor av Mami, för hela 14,50:-

Nej nu ska jag ta & fixa till mig lite, måste sätta på mig lite mer kläder & dra några varv med plattisen. Sen kommer taxin & hämtar upp mig & vi beger oss till LÖDDE för lite grill&mys.


Nu har jag köpstopp.

Björn Axén.

Sitter & väntar på att Pappa ska komma & hämta mig. Jag hatar att vänta. Vill iväg nu!

Är såå sugen på att lägga tassarna på denna;

Vi får väl se vad jag kommer hem med. Ingen vidare budget att spränga då mitt lilla arsle ska åka till Zakynthos NÄSTA VECKA! Fattar ni tjejer, nästa vecka.

Jaja, ngt litet får man kanske unna sig. Ska nog iaf kolla upp va denna kostar..

Strykfritt.

När jag står sminkad & fin i mina underkläder & stryker, så tänker jag.. att jag just då är den ultimata hemmafrun.
Men, sen så inser jag.. att jag är skitkass på att stryka.

Så jag får helt enkelt se till att den dagen min drömprins dyker upp, köpa honom strykfria skjortor. Så får jag helt enkelt bara stå med strykjärner i högsta hugg, & bara se söt ut. Låtsats att jag stryker skjortan så fint..

Grillkväll!

Godmorgon! Ännu en strålande semesterdag att vakna upp till. Hade jag inte kollat i min almanacka & sett att det är den 5 Aug, hade jag likväl kunnat tro att det var den 5 November.
Världens storm här i natt, gick inte ens att sova. Runt halv tre var jag på väg att bli knäpp. Men efter att ha stoppat i öronproppar & trätt på mig min ögonmask så lyckades jag få några timmars sömn.

Nu sitter jag här & knappar, med Våra Bästa År i bakgrunden. Det där måste ju vara tidernas sämsta program, endå måste jag ha det igång när jag är hemma. Bara just därför. För att det är så overkligt dåligt.

Är tänkt att vi ska åka till Väla idag. Får se hur sugen min Mamma är på det i detta vädret. Hon är nämligen inte så förtjust att sitta i en bil i sånt här skitväder. Själv struntar jag i skitvädret, måste ut känner jag.

Ikväll ska vi grilla ute hos Coffe, jodå så att.. Vi får väl se hur mkt det blir grillat. JÄKLA VÄDER!


Nej nu ska jag kolla mitt konto, ångestångest.. sen är det dags att ta tag i denna dag.

Godnatt.

Som jag bloggat idag. Ngn som har varit uttråkad? Jo. Man har ju inte kunnat ta sig ngnstans p g a vädret. Nu ska jag iaf säga godnatt för idag. Bädda ner mig i bingen med Las Vegas.

Så nattinatt cupcakes.. som tydligen är det nya man ska kalla sina läsare ;)

Vi tre.

Cider, vin, vi tre & bara en massa snack.

Jag är på! Nu kör vi övertalning på Carro! :)




Ni ser ju själv hur lyckliga vi är tillsammans? ;)

Ge mig, närhet.

Regnet vräker ner. Vinden sliter tag i allt, levande, som dött.

Jag har legat i soffan & tittat på CSI. Tända ljus. Aromalampa med kaffedoft i. Ett lugn i lägenheten. Ett kaos inuti.
Jag trivs, visst gör jag. Men jag vill så gärna ha ngn att dela det med. Ngn som ligger bakom mig i soffan & pillar mig i håret. En andedräkt i min nacke, en hand på min mage.

Närhet.

Varför är det så svårt? Att hitta ngn. Förut ville jag absolut inte hitta ngn. Nu känns det som om jag blir straffad för det.
Folk säger att kärleken kommer alltid när man minst anar det.


Undrar just när jag minst anar det.

"-Varför dölja ngt som är så fint?"

Jag vill tro att varje gång mitt hjärta brister så lär jag mig ngt nytt.
Något som är bra.


Han lärde mig att uppskatta min kropp, att inte skämmas för den jag är, att bara njuta av att vara, precis så som jag är.
Ibland kan blickar säga mer än ord, de där vackra orden som kommer till blir som sockret på jordgubbar..

"-Varför dölja ngt som är så fint?".


Varför ska alltid det som känns så bra visa sig vara så fel, varför kan hjärtat aldrig någonsin få ro? Slå i takt med ett annat hjärta.

Det är inte det att jag blir kär. Det är bara det att för varje gång det brister så undrar jag.. om jag någonsin kommer att bli kär?


Jag är bitter idag.


Nu ska jag tända ljus, ensamensam.

En utflykt i regn&blåst.

Såja. Nu har jag äntligen fått tag i det jag tjatat om hela dagen, en bok. Bötte var en snäll bror & kom & lämnade mat till mig, sen lät han mig åka med honom hem. Plockade upp Mamma & åkte ner i stan. Bråkade lite om vart vi skulle. Gick i regn & blåst bort till Bokia. Köpte en bok. Gick till Trädgårdscaféet & köpte kakor. Gick till CG & handlade mat, träffade på en Spätta som undrade om jag handlade nu igen.. jo.. ngt får man ju göra i väder som detta.
Sen körde vi hem & jag fick skjuts hem. Joråå.. Aja, jag fick iaf lite frisk luft.. & fram för allt.. en bok!

Så nu ska jag snoka runt lite här, igen.. sen ska jag väl då doppa näsan i boken.


Hajhaj!

Meningslösa inlägg.

NEJ! Nu började det fan ösregna igen. Jag blir tokig. Så mkt pissar jag inte på vädret alltså. Nej, jag får helt enkelt fortsätta med mitt skit här, & att slänga in massa onödiga & oerhört aggro inlägg.

& istället för en bok får jag väl glo på dvd då. Men ååh, jag vill ju inte det. MORR.


Det nu jag vill ha ngn att lägga mig i sängen med.
Dra fingrarna genom ditt hår & stryka dig i nacken.
Se hur du ligger där intill mig
& andas
så perfekt.

Psykbryt?

AH! Jag städar med ilska i armarna. Vet inte vad det är med mig, men jag skulle allra helst vilja köra ut & ställa mig i en skog & bara vrålskrika.. Psykbryt?

Men nej, jag ska f*n pissa på detta vädret. Dra i lurarna i öronen & gå med väldigt aggressiva steg ner i stan.
För säkerhets skull stoppar jag mitt busskort i fickan..


Men först ska jag städa färdigt mitt kök & sen spackla till mig lite.

Jävla gröt!

Jag vill bara påpeka att det är inte alls är störigt att när jag nyss smällt i mig en tallrik gröt så ringer Spättan & frågar om jag inte vill följa med ner & käka lunch på Kinan. AH! Grötjävel! Jag förbannar f*n den. Hör bara.. gröööt. När jag kunde ätit kinamat. Men alltså, det går ju bara inte.. gröt mättar & på Kinan måste man vara bra hungrig + att lunchbuffén bara gäller till klockan 15.

Jo, det är väl sånt vi kallar för dagens i-lands problem.

Nu när jag endå har pratat om Spättan så tänkte jag slänga in en bild på oss. Jojo, jag är mkt stolt över att min kamera faktiskt användes i helgen.. det ska bli en ny vana.


Puss på Spättan, som var söt som en sessa i sin klänning :)


 
Love you my friend. Tack för att du lyssnade till mitt hjärtas saga i Lördags

.


För att, hon är en utav dom finaste.

Såja. Nu är ett rum klart. Bra Lotta. Men, jag råkade visst fastna på FB ett tag. La in & taggade lite nya pics. Trodde ett tag att jag skulle kunna ge mig ut. Men inte då. Nej, så jag får helt enkelt fortsätta att städa här.

Men, jag ville bara bjuda er på denna, enligt mig, fina bild. På mig.. & min finaste.. kusse.

Som jag sa när vi lekte den där leken.. vi är så olika varandra.. både på in & utsida.. men endå finns det ingen som kan förstå mig som hon gör. Min älskade, finaste kusse. Jag älskar dig mer än ord ngnsin kan beskriva <3



.På Marres Skogsmus-utflyttning i Lördags.

För många jeans? Nej.

Jag undrar om man har för många jeans när lådan som jeansen ligger i är på väg att gå i sönder i botten?


Bra då att jag köpte ett par nya i Lördags.

Ensamhet.

Åh fyfan nu ramlar den där känslan över mig igen. Fullkomligt välter omkull mig. Ensamheten. Den äter upp mig inifrån & ut. Precis som den alltid gör när jag fått vara lite för nära en annan människa.


Jag tar hand om hemlösa.

"-Hur gick det med han den hemlösa?
-Jo, jag fick ju ta hand om honom.
-Aha, har du tagit hand om honom ngt mer?".

Jojo.

& det är ngt visst med att torka sig på samma handduk. Men nu har jag bäddat bort dig, så det kanske är lika bra att tvätta bort dig också.

Jag ser det regnar.

Ooh. Vilket underbart väder att vakna till. Regnet fullkomligt vräker ner. Som om hela himlen vore öppen. Ah. Så tröttsamt. Visst, en dags regn är väl okej. Det behövs. Men det behöver väl inte regna så mkt. Man kan ju inte ens gå ut i detta. Herregud.

Jaja, jag behöver inte ha ångest över att vara hemma & städa iaf. Men jag skulle ju behöva ta mig ut, skulle vilja ner i stan & köpa en ny bok. Kan behövas i väder som detta. Men, ärligt talat så kan man ju inte ens gå till bussen i detta ösregn. Jaja, vi får väl hoppas på att det lugnar ner sig lite.


Nu ska jag snoka runt bland lite bloggar, sen blir det en dusch.. & därefter kör jag igång min städ-dag.

Braa film.

Ah vilken bra film jag såg nyss. På trean, var det visst. Inte ofta det går bra filmer på teve nuförtiden.. men denna var faktiskt riktigt bra. Så bra att jag fällde en tår i slutet.. eller ja, jag fäller väl tårar ganska så ofta iofs. Men, så bra att jag var tvungen att slänga in ett inlägg om den.
Jag minns inte vad den hette, orkar inte kolla upp det. Men den var som sagt bra.

Jaa, det var nog mest det jag ville få sagt. Nu ska jag läsa bloggar, sen ska jag läsa bok.. & sen ska jag krama kudde.

Låt hjärnan ta semester.

Har haft en avkopplande dag hemma hos familjen. Men hur mkt min kropp än har slappnat av, så har inte min hjärna gjort det. Den har, minst sagt, gått på högvarv hela dagen.
Precis som den alltid gör dagar som denna.

Återupprepar, maler & maler. GUD. Ge den lite semster vettja. Det blir ju ändå inte ngt bättre av alla tankar.

Vaaarmt är det också. Men det ska det visst bli ändring på. GIVETVIS, nu när jag ska börja min semester. Bitter.. Jag? Nehej.

Morgondagen SKA jag iaf ägna åt att städa, vare sig jag vill det eller inte.


 

NU ska jag snart stoppa in mitt burr i duschen, bädda rent i bingen.. & hoppas på att filmen på 4:an är bra.
& så ska jag försöka skicka iväg min hjärna på semester.

Hajhaj!


Morgonmys.

"-Jag måste ha vatten, annars kan jag inte kyssas".


En galen kväll även igår. Jag fattar det inte. Blir so sick trött på mig själv när jag blir sådär. AH! Vad f*n är meningen med att gå ut då? Aja, jag skyller på värmen.. det var TOKvarmt nere på Kungsg.. såå man fick ju dricka desto mer då.. mm.

Jag var fin med mitt vin.

Slutade med att Palle var snäll & följde mig bort till min cykel. Det tackar vi för. Vänner som alltid finns där, oavsett hur man är.
Men VARFÖR blir man sån? AH. Jag kan liksom inte släppa det. Nej, det måste verkligen bli ändring på det nu. Jag har insett att det är ett problem, på riktigt.

Smsmssms. Jo, min telefon bara ääälskar att skicka sms när den fått lite vin i sig.

Öppnade mitt hjärta för Spättan igår. Jag har en svin-sensor. Det är sant. Den drar till sig, & känner av, svin. Nu tror jag kanske inte att detta är ett praktsvin, men ett litet svin.. ett litet eget svin.
Så, det där morgonmyset som styrts upp på diverse fyllor, dissade jag i panik när jag vaknade till av ett sms i morse.
10 min senare stod jag & öppnade dörren med håret på alla håll & smink i hela fejset.
Vad gör man inte när det står en hetnos nedanför?

& jag är en mkt svag människa. Så mkt för den äckelveckan..

Men, lite närhet är aldrig fel.. & det gjorde faktiskt inte alls ont i mig när han sa "-Hejdå gumman". Jag bara visste att nu var det hejdå, för gott.

Jag börjar bli van, helt enkelt. & ngn gång kommer han väl, drömprinsen, som ska rädda mig från allt ont.. dom säger ju det iaf.


Eg. borde jag ta & städa här hemma nu. Ser helt ärligt talat för j*vligt ut här. Men, jag orkar inte. Nej. Det är Söndag, då behöver man inte. Så.. ist ska jag ta & duscha, sen traska hem till familjen där mat, Las Vegas & min nya rosa lilla raring väntar på mig.

Lyan får ha sig en omgång i morgon ist.

Pengarna rullar.

Min runda på CG med Mamma & Pappa förvandlades ganska så snabbt till en runda på CS med Spättan & Palle.
Där har vi haft en bra dag, pengarna har rullat. Men jag är nöjd.

Nu ska jag ta & fräscha till mig. Sen blire till att traska bort & hämta cykeln, dryygt.. för att sedan traska hem till familjen & käka fondue.
Efter fonduen blir det fest nere på Kungsg. NICE! Inte ofta vi samlas nu, så det är alltid extra skoj när det inträffar.


SÅ nu har jag inte tid att sitta här mer. Ett glas vin & makeover. Ljuvligt.


& jag funderar nu på om jag verkligen är sugen på morgonmys i morgon..


Såhär söta ska vi iaf vara idag!


Slutet på en galen era.

Godmorgon.

Jag vaknade med vinsmak i munnen & smink i ögonen.

Galen kväll igår. Precis som alltid så spårade det borta på Skogsmusen igår. Men, är det slutet på en era så är det.
Sjukt mkt bubbel för mig & jag gjorde det där som man inte ska. Skyller lite på kusse, eftersom hon inte stoppade mig. VARFÖR är det alltid en bra idé på fyllan? Dagen efter? Njae. Aja, jag fick iaf sagt vad jag ville. Snällt av mig. Synd bara att det alltid är detta vin som talar.

Men åh vad jag var sugen på dig med.. mjaaau.

Akropolis & Tages var iaf där våra kroppar befann sig. Hjärnan hade checkat ut för längesedan. Den tycktes ligga hemma i min säng, & vara sjukt sugen..

Jag dör på mig själv ibland. Mina ord. Jag är inte klok. En schizofren vin-drickare.


Nej nu ska jag käka frulle, kaffekaffekaffe. Blev tyvärr ingen utflykt idag, så jag får åka & handla med familjen ist.


Jag cyklade f*n vilse innne på Skogsmusen igår. Heeej fylla!


Farväääl.

Såja. Nu är det jag som hoppar på hojen & beger mig hem till min älskade familj. Men först måste jag dricka upp mitt vin & hälla upp nytt på flaska. Jo, ibland lär man av sina misstag.. att släpa med hela boxen är ingen bra idé.

"-Ska jag berätta hemligheten?" .

Nej, så ska jag inte vara idag. Jag ska vara snäll. Mjauu.

Innan jag avslutar mitt bloggande för dagen vill jag säga att jag hoppas att min älskade Mazarin kommer att ha två helt j*vla fantastiska veckor. För övrigt förlåter jag dig för att du aldrig kom & vinkade farväl idag.. men bara om du lovar att vi har en drink-kväll när vi båda är hemma in La Suede igen.. då ska du få visa mig dina skills ;)
Va nu rädd om dig mitt hjärta. Men framförallt.. ha såå j*vla kul.. du har ju tio år att ta igen :P
Love u Darlin.


Nu; kläder, vinet, hojen.

I kissed a girl..

AND I LIKED IT!

 


Ja, vad är väl en fest utan kisses?


För övrigt.. sjukt bra låt.

Hett.

Jag sitter här & väntar på att min plattis ska bli het. Precis som jag planerar att vara idag. SMOKIN' HOT! Remeber kusse..?

Jag ska ha på mig mina röda shorts. Som jag för övrigt fått av min bästa kusse. För att? Hon tyckte att jag skulle ha dem. Har jag sagt att jag älskar min kusse? Det gör jag. HUR MKT SOM HELST.
Sist jag hade dessa short kan man säga att I got lucky. Mjauu..

Nu tror jag inte att jag kommer bli såå lucky idag. Nej, jag kan nog nästan säga att det är en omöjlighet att jag blir det..

Har för den delen inte tid med ngt hemsläp idag. Ska visst på utflykt imorron + att min lya ser ut som kriget.. inte så hett.


Men nej nu ska jag platta detta lurv innan toaletten brinner upp.

Junkie.

Ja, det var inte utan att jag kände mig litegrann som en junkie när jag alldeles nyss sparng runt här i panik & letade efter mitt rör med Treo. Inte kunde jag väl ha druckit upp allt redan? Nehej då. Lycklig som ett litet barn på julafton , eller ja.. som just en junkie blev jag då jag fann detta vackra rör. Zip, ut med två, ner i ett halvt glas med vatten.. & så infinner sig dej ljuvliga ruset.. oj.. oops.. förlåt.. bruset menar jag såklart.

Min Mamma säger att Treo är farligt. & att jag & min Pappa är beroende av dem. Jag säger att hon har fel. Det är bara det att inget kan rädda min skalle så som Treo kan..


TREO MY LOVE! U and me forever and ever <3

Äntligeeeen!

JAAAAA! Äntligen är dagen här, dagen jag väntat på hur länge som helst nu, dagen då jag gick på semester. 3 lediga veckor.. here I come! Jag kan inte med ord beskriva hur j*vla underbart jag tycker att detta är.
En seg dag på jobbet. Men vad gjorde väl det när man visste att det var Semester-Fredag? NADA.

Olidligt varmt ute. Så varmt att jag inte ens orkade sätta mig på balkan & steka när jag kom hem. Nej, det blev nerrullat & en dvd för mig.
Nu ska jag snart snart hoppa in i duschen, orkar inte med känslan av flottighet längre.

Ikväll blir det kräftor, hummer & champagne hos familjen.. Varför denna lyx? För att min Pappa är bäst, helt enkelt..
<3

Sen går det även ett rykte om en galen utflyttningsfest borta på Skogsmusen.. kan detta stämma..? I really hope så. Mina nya sandaler känner nämligen för att slå klackarna i taket. & var gör man väl bättre det än där.. borta på galna Skogsmusen. PRECIS vad min semesterkropp behöver!


Mm.. jag tror bestämt att jag får ringa min kusse & kolla upp det där. SEN blir det som sagt duschen.
& när jag skuttat ur den ska jag unna mig ett kallt glas vitt, för tro mig.. DET ÄR JAG VÄRD!


LSD, någon?

Man lär sig leva med sig själv
och inget annat
Det är det som gäller

RSS 2.0