OHMYLORD.

Herre min skapare så jävla bakis jag är idag! Det borde fasen vara olagligt att må såhär. Men jag antar att man mår som man förtjänar? Uh.
Jag kan inte ens förklara gårdagen. Den var för sjuk. Haha. Sjukt skoj var det iaf. Thanks girls ;)

Nu ska jag försöka att förvandlas till partyprinsessa. Herregud.. hur fasen ska det gå? Jag är helt ärligt så bakis att jag skakar. Jo, det är inte klokt alltså!


Skrev bara detta inlägg för att ni ska tycka synd om mig.. så det hoppas jag att ni gör nu ;)

Jag kastar handkräm.

Idag när jag satt på tåget hem körde jag min dagliga rutin med att smörja in mina händer med handkräm.
Jag tog ett par klickar & började smörja. Men hmm.. vad konstigt.. tog jag inte mer än sådär? Jo, visst gjorde jag väl det. Så jag tittar mig lite försiktigt omkring & mkt riktigt.. lite utav handkrämen hade försvunnit..
Jag hade råkat kasta en klick på min grannes jacka. Herregud så pinsamt. Hade han märkt ngt? Hade folket mitt emot mig märkt ngt? Jag avled nästan, men löste den pinsamma situationen snabbt.. Skruvade upp mp3n, slöt ögonen & toksov hela vägen till Lund. Där vågade jag till sist öppna ögonen för att kika om han hade hoppat av.. det hade han.
Då kunde jag andas ut & sluta toksova. Sen sov jag bara lite lätt.

Ja. Det var den resan det.


Nu är jag hemma & ska snart skutta in i duschen & börja göra mig fin. Det står mellan det & att sova ett slag. Men jag känner att det sistnämnda kommer att sluta med att jag sover för länge & istället blir ännu mer trött.
Så det blir lite fix ist. Tänkte ta mig ett glas vin sen oxå, det är jag värd!
Fasen vad jag är värd saker denna veckan då :)

Ikväll ska vi till Hbg. Jo, idag SKA vi det. Nya äventyr väntar oss. Sweet.


Nej, dags att ta tag i mig själv nu.


"-Han har skitit på sig".

Idag har jag skrattat på mitt jobb. Jag har skrattat så mkt att jag fick ont i magen. Det minns jag inte ens när det inträffade sist. Kanske var det den där gången då jag & Mazarin fick se en bild på någons mobil & vi skrattade så vi knappt fick luft. Det var sjukt. Vi skrattade säkert konstant i en kvart. Allt dokumenterades av vår workmate Kevin, som nog inte tyckte att vi var riktigt kloka :). Haha. Tänkt vad en bild kan göra..

Men, tillbaka till dagens skratt då. När jag som bäst gick & plockade ringde en av mina arbetskolleger mig;
"-Har du hört vad *pip* har gjort?"
"-Nej, vadå vad har han nu gjort?"
"-Han har skitit på sig"

AMENVA? Hahahaha. Jag avled.
"-Ja så det tar lite extra tid för honom, för han fick köpa nya kalsonger på Coop för att kunna byta om. Så L skulle komma & hämta från honom."
"-Vadå, hans kalsonger?"
"-Nej, hans påsar".


Alltså. Killen sket på sig. Köpte nya kallingar & bytade om. Sen fortsatte han att jobba som om ingenting hade hänt.

Jag skrattade så mkt att jag knappt kunde berätta för S om vad som hade hänt. När jag väl fick det ur mig skrattade vi så att jag fick träningsvärk i magen. Sen fortsatte jag att skratta för mig själv. Som en liten galning.

När han sen kom & skulle jobba borta hos oss så var det faktiskt mkt starkt av mig att inte röra en min när jag såg honom.


Ja jisses. Tänk så synd om han egentligen. Men gud så roligt det var! & hur fasen lyckas man.. SKITA PÅ SIG?

Repris.

Min dag har jag spenderat hemma hos familjen. Det är bra att vara där ibland. Få ventilera tankar & gråta ut lite, precis vad jag behöver just nu. Det känns skönt att veta att dom alltid finns där för en, vad som än händer <3.
Sen var min kära Mamma söt & bjöd mig på en Sub.. fint.

Jag sitter här & tänker att jag måste ringa Mazarin i morgon. Känns som om det var evigheter sen vi pratade, när var det.. i förra veckan? Haha. Som man vänjer sig vid dagligt flabb :). Så i morgon får jag minsann ta & ringa henne!


Nu ska jag köra en repris på gårdagen; Inspelat TM & chokeelaaapudding i sängen. Det är jag f*n värd!

Always look at the bright side of life.


Ser du ljuset mellan trädtopparna?


I tillfällen som detta så vill man bryta ihop. Man vill lägga sig ner på golvet & skrika om hur j*vligt allting är!
Det är då man måste försöka att hitta ljuset bakom sin egen trädtopp.
För tänk, det kunde alltid ha varit värre än vad det är.

Jag läste Vimmelmammmans blogg. Vimmelmamman har världens finaste man & son, Vimmelmamman har även cancer.
Då tänker jag att jag trots allt är frisk. Vad är pengar värda om man inte har sin hälsa?

Jag betalar pengar till ett litet fadderbarn i Bolivia. "Min" lilla Maximo bor i en hydda mitt ute i ingenstans. Han lever ett liv där han inte ens skulle kunna föreställa sig hur jag har det här.

Föräldrar, syskon, vänner & andra älskade dör ifrån folk omkring mig. Jag står kvar med dom jag älskar mest vid min sida.


Livet kunde varit jävligare, på många sätt. Man får bryta ihop, men man måste även försöka se det där ljuset & inse att det finns värre saker, det finns folk som har det sju resor värre än vad du har det.


Slutet på något är alltid början på något nytt.



My meeting.

Jaha. My meeting gick precis som jag anade. Jag är överansträngd på högersidan & måste försöka att variera mina lyft lite mer. Sen så borde jag ju ta & börja träna också. Ja, den har man ju inte hört förr. Hrmm. Just nu anser jag mig varken ha tid eller pengar till det. Dumma bortförklaringar jag vet. Man borde verkligen investera lite mer tid & pengar i kroppen. Man har trots allt bara en. Men åh, gymma.. that's so not me!
Jaja, fick iaf med mig några övningar hem som jag ska göra varje dag.

Sen jag kom hem har jag slängt igång en maskin tvätt & försökt att ringa till Kommunal. Hamnade hos en riktig surkärring som fattade halv sju. Så nu funderar jag på om jag ska göra ett nytt försök, eller om jag ska vänta tills imorgon. Jag tror nämligen att min arbetskollega har det numret jag behöver komma till.
Usch alltså, jag hatar att ringa såna samtal. Vet inte varför egentligen.


Nej det har nog inte hänt så mkt mer intressant att berätta om idag. Nu ska jag glo igenom lite bloggar snabbt, sen ska jag försöka att vara lite flitig.

Hellweek.

Efter en härlig last week är vi nu tillbaka till våra helvetesveckor. Återigen tror vår chef att vi ska klara oss som vanligt med mindre tid & mindre personal. Jag blir så trött att jag knappt orkar bli trött. Hänger ni med?
Igår fick vi även ett väldigt nedslående besked. Jag var helt nollställd hela dagen. Men, efter lite prat med familj & annat sött folk så tror jag nog att detta kommer bli bra, trots allt. Det är bara tidsfristen som gör mig så oerhört stressad!
Jag har inte trivts där på ett bra tag, men att veta att man inte har ngt annat, raserade min värld en hel del.
Tanken på att gå tillbaka till "mitt gamla liv" skrämmer mig. Det får bara inte bli så..

Nej, jag ska inte älta om det mer här. Det mår ingen bättre av. Jag har varit "ur banan" i snart 2 dagar nu. Imorgon ska jag ta tag i allt litegrann.
I morgon kommer jag nämligen att slutade tidigare. & trots att det kommer att kosta mig ett antal pengar så ser jag ärligt talat fram emot det himlans mycket.  Ett besök hos Herr Sjukgymnast kl 13:00, sen har jag hela eftermiddagen fri.
Så den ska se till att utnyttjas!

För ööövrigt så får jag onda aningar. Mkt onda aningar. Jag tror att det stämmer, "to hot" helt enkelt. För ärligt talat, sådär frågar man bara inte. Man sover inte över första ggn man träffas. Herregud. Jag gör då inte på det viset iaf.
Nej, då tar man fasen sista tåget hem. Neej, min magkänsla säger mig att ngt inte stämmer. & denna gången tror jag att jag ska följa den. Denna ggn tror jag nämligen inte att det är mitt hjärta som stoppar mig.
Så det blir nog till att radera snart..

Annars? Jag har agerat mäklare & hittat en (på pappret iaf) sjukt nice lya åt "ngn". Ooh.Jag skulle nästan vilja ha den själv, ja.. om den nu är fräsch vill säga.
Tänk vad roligt det skulle vara, alla samlade i Sandvången. Bra också när man måste cykla & hämta hem rädda människor ;)


Nej vet ni vad? Nu ska jag avsluta detta inlägg, snoka i lite bloggar & sen blir det inspelat Top Model & sängen för mig, miiiis.

Idag.

Idag är det första dagen för resten av ditt liv.



Det är allt jag har att säga idag.

Missbruk.

Ja, vilket missbruk jag sysslat med här hemma.
Skulle nyss hälla över vin från en box till en flaska. Vad händer? Jo jag råkar hälla ut en massa vin som droppade ner i kylen & ner på golvet. Alltså, snacka om spritmissbruk!
Jag borde få spö!

Jag borde gjort som den gången då jag & A råkade hälla ut bästa drinken på storarumsbordet; äta upp det med tesked. Nu är det ju inte lika lätt med vin. Känns lite väl att lägga sig ner på golvet & slicka upp det.


Nog för att jag & kusse ätit från golvet förr, men aah då var vi faktiskt yngre..

Another kiss from the past.


Ja, eftersom jag ska till denna donna idag så tänkte jag att jag får slänga upp en bild på oss två.
Här är det nog sommar, skulle jag tippa på.
Vi hade en thing för att pussas ett tag. Party var lika med pussar!
Det finns en hel del pussfoton, jag valde detta caus' I think we're beautiful.

Marre är kvinnan som uppfann Persiljesmöret, kvinnan som förstår sig på min musiksmak & kvinnan som gillar att dansa till samma musik som jag gör.
Så jag ser fram emot en rolig kväll snäckan!

Dagens 24 Januari.

Humör: Happy.
Klädsel: Mjukisbyxor & mitt ekologiska H&M linne.. superskönt!
Gjort: Tittat på teve, suttit här, cyklat, pratat i tele, tvättat, diskat & försökt att göra mig vacker.
Planer: Gå på inflyttningsfest hos Marre.
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Radio.
Läser: Har köpt en ny bok som jag inte minns vad den heter.
Dricker: White wine baby.

Äter: Nada. Ska få mat om sisådär en timme :)

Bästa: Att jag nog kommer att få en rolig kväll.
Sämsta: Att jag har en konstig klump i magen.
Väder: PUDELväder!


A sucker for disaster.

ÅHMAJGAD! Vad jobbigt mitt hår är idag. Jag får spelspelspel. Känns inte så värst lönt att göra vid det heller. Just för tif så är det faktiskt snyggt, men sen vet jag att så fort jag kommer utanför dörren så kommer det att explodera & POFF så förvandlas jag till en freaking PUDEL! Inte det minsta lilla attraktivt faktiskt!

Min älskade kusse är fortf sjuk. Vilket innebär att jag får klara mig utan henne ikväll. Ah så trist! Men, jag hoppas på att det blir en kul kväll iaf.. & det blir det säkert!
Mitt största problem just nu är hur jag ska ta mig dit. Orka cykla? Nej. Jaja, jag får hoppas på att Soffan & dem ska ta sig dit på ett smaaart vis, & att jag kan hänga på :)

Hoppas också på att min outfit funkar som jag tänkt.. annars blir jag aaarg! Ja mer arg än vad jag redan är på mitt hår då. & det ni, det är en Lotta ni inte vil beskåda! ;)

Kanske borde jag ta ett glas vin för att lugna mina nerver? Känns som om dem kryper precis under skinnet på mig nu. En sak till & dem kommer att krypa på min hud.


& idag Lotta. Idag är du en snäll flicka. Du skickar inga dumma (eller snälla) sms till "folk". Japp.. ni vet vad jag pratar om?
I'm such a sucker for disaster.


Men det är vackert att prata hud emot hud
.

Ovänner.

Lördag.

Igår hade jag som sagt Coffe på besök, han dök upp till sist. Vi åt kräftor & hade det allmänt trevligt. Jag fick pausa lite i mitt ätande, eftersom att jag var mkt snabbare än Coffe :). Men åh jag älskar ju kräftor! Svinigt gott var det minsann.
Vi drack även the & hade lite deeptalk, & nog har han rätt i det där med att jag är rädd för att binda mig. Vad är det annars som stoppat mig alla gånger? Jag är inte rädd, jag är livrädd.
Så fick jag äntligen min massage, som inte var det minsta skön. & idag har jag f*n än mer ont än igår.. aaoo :)

Nyss pratat med kusse, som var sjuk. Det tycker jag är dumt på denna dag. Inflyttningsfest at Marres today. Jaja, vi får hoppas att hon kryar på sig. Allt blir så mkt roligare när kussen är med!

För övrigt är jag ovän med både min plattång & mitt hår idag. Ingen av dem gör som jag vill. Plattången är vääärdelös & jag ska f*n göra slut med den & köpa mig en ny.
Håret ja, håret är ju helt enkelt som det är.
Usch, vilka ytliga problem jag har.

Just nu befinner jag mig hemma hos familjen. där jag håller på att tvätta. Övriga familjen sover, vilket underbart sällskap.
Så, här sitter jag & knappar.


Nej nu ska jag snoka runt lite.

Center Syd flyttat till Kiruna?

Okej. För sisådär 1,5 timme sedan så ringde Coffe mig & sa att han var på väg, han skulle bara inom Center Syd & lämna ett par byxor.
Okeeej. Nu undrar jag.. har Center Syd flyttat till Kiruna, eller vad händer? Nej, Center Syd har nog inte flyttat, det är bara Coffe som är seg.. för att inte säga SEGAST! Tur då att jag vet detta, att jag är van.

Nu är han här!

A kiss from the past.



Jag & Carrolini pussas på tåget mot Hbg.
Det är väl sen sådär snart 3 år sedan nu.
Herregud! Vart fasen har alla år tagit vägen? Så sick hur fort tiden går.
Denna kväll skulle vi ut & svänga våra lurviga på Tivoli. Denna kväll dansade vi på baren, Carro välte ner en drink & fick skäll, jag ramlade bara ner & bröt klacken på min sko. Min kjol fastnade i mina trosor, ngt dj:n glatt informerade mig om. Haha. Detta var tider.
Det var sommar. Jag hade långt hår. Det var lycka & vi var oslagbara!


Sometimes I miss me and Carrolini soo much. Men, sen kommer jag på att hon finns ju alltid där, bara på ett annat vis nu.

Kräftkalas.

Såja. Ett glas treo & en dusch var precis vad jag behövde. Nu sitter jag här & väntar på att Coffe ska ringa, så att jag kan gå ner & släppa in honom. Jag är till och med så pass på hugget att jag ska passa på att kasta lite sopor när jag går ner.
Sen hade jag även tänkt utnyttja Coffe till att följa med upp på vinden med mina julsaker, jaa.. dem har ju stått där ett tag nu. Meen till mitt försvar så är den där vinden allt bra läskig.
Tror bestämt att han ska få ta & massera mig också, joo.. ngt får ju grabben göra för att jag bjuder honom på kräftor. Inte varje dag man har kräftkalas en Fredag i Januari heller! :)


Nej nu ska jag snoka runt i lite bloggar medans jag väntar.
Ha en fin kväll kära läsare.

Känslan av sjukdom.

Fredag.

Slutade tidigare. Har spenderat eftermiddagen i soffan. Ätit, kollat teve & sovit. Är frusen & har huvudvärk. Känslan av att bli sjuk kryper över mig.
Men, det har jag då inte tid, eller lust med denna helgen.

Så, nu har jag svalt ett glas treo. Sla ta & hoppa in i duschen strax, jag har skjutit på det hela eftermiddagen, eftersom jag vet att jag kommer att frysa såå. Men nu ska jag iaf hoppa i, för snart slutar Coffe & sen ska han komma hit & äta kräftor & umgås lite med mig. Wehoo!
Ska försöka att rymma undan lite bara här först, han är såå petig ;)

Så det blir kortfattat & lagom drygt idag.

FLY FÖRBANNAD.

Idag är jag FLY FÖRBANNAD på Skånetrafiken! (Nej jag överdriver INTE). Vi gör helt enkelt bara som såhär att vi tackar Skånetrafiken för dessa 4 timmar & så tackar vi dem för att det inte blir ngt blogginlägg.. tacktactack!

JAG HATAR ER.


Nu ska jag bädda ner mig. För att bege mig på nya ävenyr imorron igen.

He's so gay.

Onsdag. Dagen mitt i veckan. Sweet.
Idag har vi återigen varit duktiga på jobb. Vilket resulterade i att vi fick gå hem 2 timmar tidigare. SÅ jäkla nice så det finns inte. Jag har inte gjort så mkt vettigt sen jag kom hem. Jo, pratat i telefon & lagat mat har jag iofs gjort. Sen råkade jag fastna här..

Snokar runt lite har jag minsann också gjort. Oh God säger jag bara. Det är heeelt omöjligt att den snubben inte är gay! Haha. Seriöööst. Han är ju gay liksom. Det måste bara vara så. Stackars hans flickvän bara.. tänk att bli dumpad för en snubbe? För jo, jag lovar.. det kommer hon att bli en vacker dag. Eller så kör han en fuling bakom ryggen på henne ;)
Aaah Mazarin.. tack för att du ville dela med dig, av de mer seriösa menar jag nu. & såklart tack för att jag fick snoka på TheGayGuy ;)

För övrigt så har jag ooont i min axel & tycker såå synd om mig själv för det. Funderar på om jag ska låta Coffe massera mig på Fredag.. eller om jag ska låta det vara till Onsdag. Time will tell.


Nej, nog med svammel nu. Ska lägga in min mat, bre mig några knäckemacks & sen kallar duschen.

Alltsååå.

Alltså. Det är inte klokt att jag ägnat en timme av mitt liv åt detta, eller jaa.. nästan en timme iaf. Sjukt beteende är vad det är!

Nu ska jag släcka mina ljus & sova. Bra mkt vettigare.

Med livet som insats.

Min kollega är en himla kär kollega. Varje dag kör hon mig till Centralen så att jag ska hinna med mitt tåg hem. Det är kärt. Men, hon råkar också vara en helt galen bilförare. Idag körde hon först in i en refug, så att vi "studsade" ut i vägen.. oojdå! Tur att det inte kom ngn bil då. Ca tre sekunder senare fick jag säga åt henne att akta en rabatt med en hyfsat hög kant (kallas..?) .. too late! Herregud!
Hon kör som ett crazyass.. & det är inte utan att man undrar om man ska komma hem helskinnad.

Men väljer jag mellan crazyass & bussen.. så blir det helt enkelt till att åka med livet som insats.

Heej Pucko!

Tisdag. Snart mitten på veckan. Sweet.

Idag fick jag stå upp till Lund på morgonen. Jag älskar när man får det. För man är ju inte det minsta trött, man vill inte alls bara sätta sig ner & sova då.. Nej, låt mig trängas med en massa idioter.. gör det.
Väl på jobb tog jag äntligen tag i att ringa Herr Sjukgymnast. Så, nu har jag en tid där nästa Onsdag. & gissa om min chef blev glad när jag ringde & berättade det för henne! Heeelt överlycklig! Skällde ut mig & sa att jag inte tog ngt ansvar för mitt jobb.. jidijada... Hon skulle minsann ringa Sthlm om detta. & det gjorde hon.. & gissa vad.. jag fick rätt! What a surprise! 
Helt seriöst.. vad tror hon.. att jag går dit för skojs skull? Jo, för det har jag ju råd med. Pucko.
Annars gick dagen bra, vi var sjuuukt duktiga & kom till och med hem tidigare.

Sen jag kom hem så har jag bara pratat i telefon & lekt mäklare.


Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det duschen.


& Lillebror. I miss you.  

Dagens 19 Januari.

Humör: Trött.
Klädsel: Nalle Puh pyamas :)
Gjort: Jobbat, beställt soffa, betalt räkningar, diskat, plockat undan, sett färdigt en film.
Planer: Fixa naglarna & bädda ner mig till CSI.
Ser på: Dataskärmen & teven.
Lyssnar på: Reklam.
Läser: Har inte riktigt kommit in i min bok än.
Dricker: Inget just nu.

Äter: Inget just nu. Funderar på att äta chips?

Bästa: Att soffan är beställd.
Sämsta: Att det bara är Måndag.
Väder: Tråkigt.


Soffa beställd!


Här har vi den. My new sofa. Eller ja, nu är den beställd iaf. Så nu får vi bara hoppas på att det inte tar alltför lång tid innan den dyker upp i mitt hem. Som jag har väntat & längtat efter denna soffa. Jag lovar, den helgen den kommer blir det soffläge för mig heeela helgen lång!

Har varit duktig & betalt räkningar också. Alltid skönt att ha det gjort. Ja guuud, jag är så duktig nuförtiden va?
Ge mig helg så att jag kan spåra lite då ;)
Denna helgen ser jag faktiskt redan fram emot (det gör jag väl iofs alltid, meeen).  På Fredag hoppas jag på att leka med min kompis Coffe, det var ju såå längesedan vi sågs nu. Sen på Lördag blir det inflyttningsfest hos Marre, & så blir det väl utgång på det? Det hoppas jag på iaf! Hur som helst så ska det bli sjukt kul med lite party.. lookin' forward to it Marre! :)

And this time. I'll be a good girl..

Tänk att det kan reta mig så att det var jag som hade övertaget i början. Under en ganska så lång tid tyckte jag att du inte var ngt annat än en ful liten tönt. Vad hände?
Jag förlorade.
Nu ska jag bara se till att vi hamnar på samma nivå. Eller helst, att jag leder
..


Ja, Måndag idag. En dag gjord. Det är så jag ser det. Tragiskt, men sant.


Nej nu ska jag snoka runt lite.


Söndagkväll.

Söndagkväll.

Idag var vi som sagt på Väla för att beställa min soffa. Väl där fick vi veta att vi kunde gjort det via internet. Såå, det ska vi göra nu i veckan. Det är en lång story om varför vi inte gjort det än. Denna soffa alltså. Men, i veckan ska den beställas. Punkt slut.
Men jag fick iaf med mig ngt hem; Locobase.. åt mina fnöskehänder, Tjorven&Moses dvd ( så fick jag äntligen använt mitt presentkor t) .. nej jag kommer aldrig att växa ifrån Astrid Lindgren, en ny lampa till sovrummet.. såå himla fin, värmeljus&doftljus, & så fick jag en jättefin liten berlock till mitt Thomas Sabo armband.. thanks Mami <3
& så åt vi då Nachos.. vidrigt gott!

Sen jag kom hem har jag mest agerat duktig Lotta i form utav att städa här. Aah så skönt det är när allt är rent & fint.


Jo, det var min Söndag det. Nu har jag bara lite ångest över att det är Måndag & jobbedag imorgon igen. Huu. Dagarna går såå fort. Vart tar tiden vägen?

Nej, punkt nu.

Honestly.

Söndag. Veckans lugna dag.
Idag ska jag & min kära Mami bege oss till Väla, för att äntligen beställa min soffa från Bolagret. Oh so sweet! Hoppas nu bara att det inte tar alltför lång tid för att få hem den. Jag vill ha de nununu! Tänk att få soffan på plats & äntligen kunna få sätta upp min fina tavla som har fått stå & skämmas på golvet hur länge som helst nu. Det är faktiskt inte klokt!

Men, det bästa med detta besök är nog faktiskt inte att soffan blir beställd. Nej, det är faktiskt att vi ska äta fantastiskt god Mexican food. Aah! Det är nog nästan det jag ser fram emot mest :).

Åh förresten. Hjälp alltså. Ibland undrar jag om jag verkligen kommer att kunna följa mina nya bestämmelser. Jag dör ju nästan bara av tanken på det. Jisses. Helst av allt vill jag vara skjuta på allt. Men vad har jag lärt mig av tidigare ggr? Det händer aldrig då.
Ååh men nej detta går inte.
Neh, ska inte skriva mer om det nu.. ni förstår iaf inte vad jag svamlar om.. & precis så ska det nog vara. Men jag får för fasen magont redan nu..

NU var jag iaf våglig. Creed till mig & min honestly. Frågan är bara om det är det som stoppar mig eller om det är ngt helt annat.
Folk har aldrig tid att vänta, men jag behöver tid. Det är en omöjlig ekvation & jag undrar om jag någonsin kommer att få ihop den.
Men samtidigt så undrar jag, vad är det väl värt att ha då?


Nej nu ska jag snoka runt i lite bloggar.

Tänkvärt.

Var och en av oss är en dimma som syns en kort stund.

Changes.

Idag var jag hos frissan & förändrade mitt hår. Nu är det kortare & lite mörkare. Jag är nöjd. Denna förändring ser jag som så mkt mer än just vad jag gjort med mitt hår.
Om ni var mig skulle ni förstå, men ni behöver inte förstå. Huvudsaken är att jag själv gör det. Om jag nu gör det?
Oj, vilket svammel.. kanske blev jag hög utav ångorna från färgen?

Anyways. Efter frissan cyklade jag hem till familjen & käkade vårrulle. Sen lånade jag bilen & körde ut till Herr & Fru Spätta för att titta på deras nya hus. Där har jag sedan spenderat min dag fram tills nu.
Åh så fint det var. Mysigt med ett hus. Nu vill jag också hitta ngn att bli sådär vuxen med.
Tills dess hoppas jag på många fina filmkvällar, tjejkvällar, sinsgstarkvällar, grillkvällar & alla andra trevliga kvällar man nu kan ha där :) & most of all.. POOLPARTY! Kidsen har för sjutton en megapool! Jo, jag tror nog att jag kommer att besöka mina vänner därute en hel del, trots hålan dom bor i ;)

När jag körde hem så ringde & pep det omvartannat i min mobil. En ngt hetsig Mazarin hade visst some BIG NEWS att berätta!
Haha. OMG vad roligt detta är! Alltså ni anar inte hur länge vi velat detta. It's like a dream coming true. Yes. Nu ska vi lätt bli de tre musketörerna. & vi SKA gå ut, SNART! Skit i att det inte är varmt än ;)


Snart ska jag äta. Hos familjen. Miis. Sen ska jag bara ha en lugn kväll. Lånade med mig några filmer hem från Spättan, så det blir kanske till att se ngn av dem.

I morgon ska jag ÄNTLIGEN beställa min soffa. Sweet.
& heeej vad det rullar pengar denna helgen!



Ibland är jag bara så dum. Som nu. Varför tog jag inte chansen när jag hade den? Nu är det kanske försent. Precis som det brukar vara när jag kommer på vad jag vill.
Istället är jag bara så dum så det finns inte. Men alla skriker vi väl efter attention sometimes..

Nu ska jag iaf förändras. Ge mig chansen & jag tar den. Med det inte sagt att jag inte kommer att vara dum igen.
För ibland är det bra att vara dum, åtminstonde för stunden.

Ett tidsfördriv att dö för.

Det är i mars Jag fyller år
men min feber gör det svårt
Designer Drömmar ny frisyr
Det här är början på en ny tid
Jag fick en tung roll som din clown
Charlie Chaplin, Eva Braun
En storlek ner, Gud Du är smal
Det här är början på en ny dag

Iskallt & menlöst
Plasten gör dig vacker är Du glad?
En livslögn att dö för
Det är läggdags
För skämten
Det är allvar
i år...

Så stod våren utanför
I värmen blev din klänning helt förstörd
& dina hjältar dog vid spisen
Fick gift av TV-kockar & repriser

Iskallt & menlöst
Plasten gör dig vacker är Du glad?
En livslögn att dö för
Det är läggdags
För skämten
Det är allvar
i år...

Snart så!

Torsdag. Vilket innebär Fredag imorron. So sweet.
Har inte hänt ngt utöver det vanliga idag heller, detta ekorrhjul.. Eller jo, en sak hände ju.. mitt tåg hem avgick för en gångs skull i tid.. det är ju faktiskt värt att nämna då det inte händer alltför ofta.
Fick visst lön idag också, kaaching! Den måste jag se till att hålla hårt i nu. Men, några tusenlappar kommer att rulla i helgen. En ny soffa + nytt hår kostar en del.

Ja, på Lördag ska jag fixa mitt hår, det behövs kan jag säga. Min plattång mer eller mindre klipper av mina slitna toppar varje gång jag drar den igenom mitt hår. & vart tusan har min färg tagit vägen?
Ska visst hjälpa Herr & Fru Spätta med en viss flytt på Lördag också. Okej sa jag, men jag bär inget tungt. Är man klen så är man ;). Nej, jag hade nog mer tänkt mig att stå i det nya huset & bara delegera/dirigera.. det skulle passa mig finfint.

Nej nu ska jag snoka runt lite här, sen blir det Criminal Minds för min del.


Weak as I am..

Vi måste alltid nämna det.

Obsessed.

Eftersom större delen av min kväll gått åt till att prata med Mazarin om vår obsession så hinner jag nu tyvärr inte med att skriva ngt inlägg.
Men vad gör väl det?

Sjuka saker, mkt sjuka saker ;)


Att inte ha kakan.

Frågan är om jag kommer att kunna nöja mig med det..

It's driving me crazy!

Hur svårt kan det vara att trycka ner ett par knappar?
Fast så är det ju inte heller där problemet ligger..


Problemet är att jag inte vet om jag kommer att reda ut det,
bara det.



Nej nog med svammel nu.
Ska läsa min bok, min underbara bok.
Eller vad säger du Mazarin? ;)

Just another day.

Ibland (läs varje gång jag pratar med dom..) så undrar jag om folket på Tele2 är totalt j*vla inkompetenta. Efter långt om länge fick vi iaf rätt på mitt problem.. & varför känns det som om detta är ngt man hade kunnat lösa för typ sådär en vecka sedan?
Nej ist har jag väntat & låtit datorn stå igång hela dagarna långa. Sjukt irriterande.

Annars? Har det varit en dag som vanligt. Min axel is killing me & jag fattar inte varför jag inte tar tag i det? Kanske för att man inte vågar ta en läkartid, kanske för att man är rädd att läkaren ska säga att man gick dit helt i onödan? Men några månaders smärta bör väl vara, ngt..
Kanske behöver jag bara massage? Ah, det är väl de som är mitt dilemma.. vart jag ska vända mig med detta.
Inte heller idag vågade jag säga till om den tid jag redan har bokad. Det är inte klokt, att man ska behöva vara rädd för sin egen chef..
Men, imorgon.. ja imorgon så ska jag!


Nej vet ni vad, det har inte hänt så mkt i mitt liv denna dag.. Så nu ska jag ta & fixa lite käk & bänka mig framför Top Model.
Istället för att sitta här & skriva meningslösa rader menar jag.



Du har gett mig en anledning att inte berätta allt för dig,
det är synd.
För du skulle smälla av om du visste!

Jag ser ...

Jag ser att jag har fått en ny läsare, nämligen min Moster.. kanske dags för mig att börja censurera min blogg lite? ;)
Nej, men alltid trevligt när folk hittar hit.. så välkommen Moster :)

Har fortf ingen ordning på mitt it hemma, så här sitter jag återigen & snyltar på familjens. Väntar på att min kära Pappa ska komma hem, då ska han följa med mig hem & hjälpa mig få ner min gran.. som snart rasar samman.

Helgen var iaf mkt bra. Vårt farväl till Inga-Lill var mest en anledning till fest. Jag tror nämligen inte att ngn av oss ens så mkt som hälsade på henne? I know I didn't. Nej det var nog som en vanlig utgång, med  trevlig förfest & sen lite dåååns på Tages!
& som vanligt är det alltid lika roligt att se hur folk beter sig..

"-Jag är i samma byggnad nu."


& ibland gör man om samma misstag igen, så är det bara.
Man borde helt enkelt lära sig att knipa käft!

Good Girl Gone Bad.

Så, nu är jag här igen. Vilken lycka va? Ännu en dag då jag snyltar it & mat här hemma.. det är bra det.

Jag vågar knappt befinna mig i min egen lya längre, då det alltid tycks hända en massa "olyckor" där nuförtiden. Senast idag for en av mina fina "Mormors-kulor" i golvet.. granjäkel!
Okej, nu överderv jag, jag vågar befinna mig där.. men jag tycker helt enkelt inte att där är lika trevligt utan internet, patetiskt.. I know :)

Idag är det iaf Lördag & idag innebär det fest.. sweet. Det känns som om det var så längesedan nu, fast när jag tänker efter så var det ju Julafton som jag var ute sist.
Lite skrämmande. Hej Tageslover! Men, idag har vi ju en himla vettig anledning till varför vi ska dit. Jo, vi måste ju ta farväl av lilla Inga-Lill.
Eftersom vi ska vara hos mig idag så hoppas jag på att min granne är på sitt allra grisigaste humör.. så att jag kan få lie skäll igen.. har saknat det.
Hur som helst så ska jag iaf få dricka "Bästa drinken".. det ser jag fram emot. Så himla längesedan nu!


Ja, bara ytligheter i mitt liv idag. Iaf bara det jag låter er ta del av..

Dagens 9 Januari.

Humör: Great, det är Fredag & jag snyltar it!
Klädsel: Slitna stuprörsjeans (nytt reafynd!), vitt linne, vit v-ringad trekvartströja.
Gjort: Snyltat middag, snyltat it, sålt min mobil.
Planer: Cykla hem?
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Böttes iTunes.
Läser: Tredje Twilight-boken (jag drar ut på den..)
Dricker: Inget just nu, drack kaffe för en stund sen.

Äter: Inget, åt Crepes (stavas..?) innan.

Bästa: Att jag fick sålt mobilen.
Sämsta: Att jag blir nervös..
Väder: Pissigt gråväder.


Inga-Liiiiiiiiiill!

Jag vet inte om ni har hört den tragiska nyheten? Jo, allas våran älskade bartender (Hej jag är 107 år!) Inga-Lill den förvirrade.. oops.. nej.. jag menade ju.. söte.. ska sluta. Det finns inga ord för hur ont detta gör i oss alla.
Saknad är inte ens i närheten av vad vi kommer att känna.
Vem fasen ska nu skämta med mig & ge mig en Sprite när jag beställt en Cider? Ingen kommer någonsin att kunna göra detta lika bra som henne.

Jag har skrivit en dikt till henne, men den är för privat för att läggas ut här.

Istället gör vi som så att ni som vill vara med & ta farväl av henne kommer hem till mig imorgon kväll. Vi dricker lite vin, tänder ett ljus.. & sörjer vår väns avslut.
Sen går vi ner & slår klackarna i taket! Beställer ngt av Inga-Lill, blir överraskade av vad vi får.. om vi ens får ngt..


Okej friends, är ni med?

Maybe she's an Angel.

Jag sitter här & lyssnar på en fin låt som Mazarin skickade till mig en gång. & så tänker jag på vilken fin människa hon är, den där Mazarin.
Tänk att en människa som funnits i ens liv så kort tid kan komma till att betyda så mkt för en.
Tänk dig att du har stirrat dig i spegeln i flera år & så plötsligt ser du din spegelbild titta tillbaka. Plötsligt blir allt så himla klart.

Jag vet inte varför jag kände för att skriva denna hyllning till henne just nu. Eller jo, det var nog för att jag nyss läst hennes blogg, & nu lyssnar på den låten.

Hur som helst så är Mazarin en utav mina allra bästa vänner. Fast att vi tyvärr inte ses så ofta så vet jag att hon är en människa jag kan lita på, i alla lägen. För hon vet hur det känns..
Jag kan inte berätta allt för er, för jag vill inte berätta hennes saga. Men jag vet, att hon vet hur jag känner ibland.

& jag vill inte heller vänta tills det blir varmt. Jag vill gå ut NU. Så, du vet var jag finns när du är redo för lite party, eller bara en fika, filmkväll, bara vara..
Vad som helst. Jag känner bara att vi måste träffas snart.

Du är bra för mig. Så är det bara. Även om vi kan vara sjukt gnälliga ihop ;)

Jag kom på att det alltid är du som ringer mig. Det är inte så att jag inte vill ringa dig, det är bara det att jag har aldrig så mkt roligt att berätta som du har.. You're one crazy chick! :)


Jag skulle nog kunna skriva en bok även om detta. Men jag tror att ni förstår. Mazarin är en fantastisk, fantastisk människa.
En dag hoppas jag att hon ser sig själv så som jag gör.

Styckmördare?

I'm alive!

Hej fanz. Jag förstår om ni är oerhört oroade för mig, men no need to worry.. jag lever som sagt. Det är bara det att Tele2 & jag är inte de bästa vänner just nu. Nej, man kan nog faktiskt säga att jag HATAR Tele2. Om ngn tvivlar på mig så kan ni alltid fråga min kusse, hon kan förklara.
Så som ni kanske förstår så har jag inget internet hemma, bara en helt vanlig skitdator som MÅSTE stå igång hela dagarna.. jomen det förstår jag väl? Den måste stå igång så att Tele2 kan fixa det dom aldrig lyckas fixa.
Ja, jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mkt jag hatar Tele2, så.. vi slutar här.

Fredag idag, sweet. Som vanligt har jag snyltat mat hos familjen.. fint. Nu sitter jag här & väntar på att en Siw ska ringa mig. Då ska jag möta henne vid Netto & så ska hon förhoppningsvis köpa min mobil för 350 kr.
Jag vet inte varför men detta möte gör mig sjukt nervös. Som att jag tror att Siw är ngn galen styckmördare eller ngt.
Men jag ska vara modig & köra dit.

Nu ska jag dit, hjälp!

Dagens 5 Januari.

Humör: Bra, tror jag..
Klädsel: Svarta leggings, vit lång t-shirt med tryck.
Gjort: Städat ut julen med allt va det innebar.. Haft Mami på besök, pratat i tele, lackat på min dator..
Planer: Vara på kalas, lägga ut lite tjafs på Blocket.
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Böttes iTunes.
Läser: Det vet ni vid detta laget..?
Dricker: Inget just nu.

Äter: Snart ärtsoppa, Pappas kalasmat :)

Bästa: Att jag har varit flitig idag.
Sämsta: Att mina händer är så torra att dem snart spricker!
Väder: Kallt som faen.


Grattis Pappa!

Först & främst vill jag börja med att säga Grattis till min älskade Papi som fyller år idag!
Pappa, Pappa, min älskade Pappa.. som alltid ställer upp för mig. Vad skulle jag ta mig till utan honom?

Så, just nu befinner jag mig hos familjen. Halv sex blir det kalas med hela tjocka släkten ;)

Annars? Mitt internet hemma fungerar inte.. STÖRIGT! Jag har städat undan julen, vält ner en kruka & haft sönder en lampa, bytat gardiner & lite annats tjafs!


Jojo. Det var nog det va.

Svullo.

Nu ska jag svulla i soffan, med massa onyttigt, SATC & min gosiga filt.
För det är jag värd!


Dagens 4 Januari.

Humör: Nöjd.
Klädsel: Svarta jeans från Gina, svart linne från H&M, rosa kortärmad kofta från Bik Bok.
Gjort: Kollat lite SATC, läst lite, shoppat.
Planer: Plocka upp mina saker & kanske röja lite, någonstans?
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: SkitMartinStenmark på radion.
Läser: Samma som igår.
Dricker: Inget just nu.

Äter: Åt pannkakor för sisådär en timme sen.

Bästa: Att jag fortfarande är nöjd.
Sämsta: Att ibland gnager en oro inom mig..
Väder: Svinkallt!


Shoppat.

Efter att vi ätit hos familjen bestämde jag & Mamma oss för att köra & handla lite nödvändigheter. Först in om ÖB där jag hittade (jo hör & häpna om vilka klipp man kan göra på ÖB;) en jättemysig svart filt, som kommer att bli så fin & gosig i min nya soffa. Köpte även mig en ny pärm så att jag kan få ordning & reda på 2009 års papper, samt en ny hylla till badkaret. Sen körde vi in på Hemköp & handlade det vi skulle.

Därefter var vi båda sugna på en tur till Väla. Sagt & gjort. På Väla fyndade jag en fräsig lite längre vit tröja + ett par jeans (fast att mina lådor redan håller på att gå i sönder p g a alla mina jeans..) + en fräck t-shirt.. ah den såg fräck ut iaf.. orkade inte prova den..
Mm.. så jag vart nöjd. Velade som en idiot om hurvida jag skulle köpa jeansen & t-shirten eller inte.. ni märker ju hur det gick ;) Var på väg att hugga 3 par trosor också, men fick stilla mig lite.

Kanske ska jag bli som modebloggarna & knäppa bilder på mina kläder, som jag sedan lägger upp här?
Pfft!


Nu sitter jag här & ska nog snart snoka runt bland lite bloggar. Sen ska jag kanske prova min t-shirt & plocka upp mina saker? Vi får se!

Nostalgia.


 
3 tjejer nostalgitrippar tillbaka till Såpornas tid.
Vi var helt inne i detta med Rederiet, Skilda världar, Tre Kronor, Vita Lögner & Vänner & Fiender.


Kvällen hos Elin i Kävlinge var himlans trevlig. Det bjöds på glögg, julmust till mig :) & sen slängde Elin ihop en jättegod gryta som serverades med ris & sallad.. dögott!
Till efterrätt bjöds det på apelsin med chokladgrädde.. mums! Sen var vi 4 mkt mätta människor. Bobo den stackarn fick stå ut med 3 tjejers flamsande & tramsande.. hoppas han inte blev alltför skrämd av mitt & Carros nostalgitrippande i form utav Anne-Mai som bodde i sin kåta med sina renar.. & allt va mer det nu var ;)
Men han överlevde iaf.. & tur är väl det! :)

Så jag vill mest säga tack till Elin för denna enkla, men mysiga kväll.. & tänk så kul man kan ha med en dator :)


Nu ska jag hem till familjen & äta, ja.. snart då.


Smärtsamma minnen.



Denna bild är X antal år gammal. Det är Karneval i stan. Denna bild fyller mig med en obeskrivlig känsla.
Angelica tittar på något bortom oss, medans jag, jag tittar på dig. Jag undrar så vad som spelas upp i mina ögon på denna bild. För mitt hjärta har försökt att glömma det där. Mitt hjärta har försökt att glömma att du denna kväll bedyrade mig. Denna kväll berättade du en saga om hur vårt liv hade kunnat vara, tillsammans.
Du sa att du alltid hade tyckt att mitt ansikte var fint, att du tyckte mina ögon var så vackra. Jag undrade då.. Vad är dina ögon om mina är vackra? I dina ögon dolde sig hela din värld.
Du höll om mig, vi kramades, vi pussades, vi pratade, vi fanns.

Dagen efter var det du & hon igen. Som om inget hade hänt.

Idag vet jag inte vad du gör,
jag vet bara att jag saknar dig,
saknar din djupa röst & våra samtal.

Din hud emot min var alltid vackert. Ditt mönster passade så bra ihop med min vita hy.
Jag andades dig då..
vem gör det nu...

Dagens 3 Januari.

Humör: Flitigt.
Gjort: Dammsugat, torkat golv, diskat, plockat undan kläder, städat toan, pratat i tele, ätit frukost, kollat lite på SATC.
Planer: Fortsätta vara flitig ett tag till, duscha, fixa naglar, åka till Elin i Kävlinge.
Ser på: Dataskärmen & lite senare SATC igen.
Lyssnar på: Inhale and Exhale med Kent.
Läser: När jag hör din röst.
Dricker: Inget just nu, drack kaffe i morse.

Äter: 2 mackor till frukost.

Bästa: Att jag är nöjd.
Sämsta: Att jag inte köpte kjolen igår.. (!)
Väder: Kallt med regnstänk på fönstren..


Snodde denna lista från Misan. Fyllde i den i mitt lilla städbreak här. Ovettigt men ibland gillar jag att fylla i ovettiga listor.. kanske ska jag fylla i denna varje dag..?


A new Love!

Godmorgon!

Vad gör jag uppe vid denna tid kan man kanske undra? Jag vaknade helt enkelt & var pigg nu. Pigg & hungrig. Så nu sitter jag här & väntar på att mina goda mackor ska tina.
Jag har beslutsångest. Beslutsångest över vad jag ska titta på nu när jag äter frukost. Det är jobbigt. Ska jag titta på SATC-filmen, en film jag fick av lilleA i julklapp; Taken, eller ska jag kanske titta på den andra Narnia filmen; Prins Caspian..? Svååårt val.
Dagens i-lands problem säger jag bara.

Jaja, nu har jag iaf luskat ut var de nyinflyttade bor.. & det är tyvärr inte under mig. Nejnej.. den "surgubben" ska väl adrig lämna. Attans. Fast, han har iofs inte klagat på länge nu. Kanske sa L-a hem åt honom att han var ding?

Vill ni veta en sak då? Igår fick jag äntligen tag i en ny mobil, wie! Tänk vad lycklig man kan bli över en sådan sak.
Givetvis fanns inte den mobil jag tänk mig från början, fast att han på Telenor sa att den skulle göra det.
Jag blev lack! I all irritation köpte jag mig då en annan mobil, eller ja.. köpte & köpte.. jag betalade ju inget då.
Men jag kommer ju att betala en viss summa i månaden. MEN, jag är iaf nöjd.. för nu har jag en ROSA Nokia!
Kameran på den verkar faktiskt vara grym.. så nu ska jag nog börja fota lite mer.

Jag kan ta & avslöja ett utav mina nyårslöften för er nu; Jag ska börja fotografera mera. Det är vackert att kunna dokumentera & titta tillbaka.


Jaha. NU har jag skrivit ett helt ovettigt inlägg. Så nu ska jag ta & sätta punkt & ta & göra ngt vettigt här ist.

Skärp mig!

  • Okej, innan mina fyra lediga dagar är slut så ska jag ha gjort följande;

  • dammsugat & torkat golv i samtliga rum  (okej, jag fuskade yttepyttelite, alla golv behövdes faktiskt inte torkas..)
  • städat toaletten (kanske bytat duschdraperi..)
  • kastat allt skräp
  • dammat
  • plockat undan ALLA kläder
  • rensat i kyl & frys

Ja, för att jag ska sköta mig lite bättre så får jag göra en lista som denna. Så får jag gå in & känna mig flitig & bocka av här när jag utfört ngn syssla. & sen får jag SKÄMMAS om jag på Tisdag inte är klar med allt.. men, det ska jag ju inte behöva göra.

Jag har iaf varit duktig & försökt kolla upp om mobilen finns på CS, det SKA den göra, så.. nu hoppas vi att det stämmer, så jag inte kör dit helt i onödan. Sen ska jag då avbeställa den andra.
Har även "beställt hem ett brev", det var fanimej inte en dag för tidigt.. man borde skämmas.
+ att jag även, finally, har beställt tid hos frissan. Så lite duktig har jag allt varit :)


En bloggkändis flyttar in.

Jodå, visst är det så att en bloggkändis just nu håller på att flytta in i mint trapp. MAJ GAD liksom! Nu kan jag ju skriva en blogg om bloggkändisen. Yes.. & så kommer jag att bli megastor!
Men hur ska jag bete mig, ska jag be om autograf som Kenzas läsare gör? Måste jag nu se till att vara skitsnygg & på min vakt hela tiden? Hjälp!
Jag förstår att ni är avis kära läsare.. att det händer så mkt grejor här va.. A celeb in my house!

Neh skämt åsido så oroar det mig mest att jag råkat ligga med ngn som jag vet att hennes pojkvän är kompis med. Ja, själva den grejen kvittar ju.. det är mest det att honom vill jag ju inte precis springa på här i trappan.
Nåja, vi får hoppas att han inte hänger med honom så mkt mer.


Tänk va sjukt att jag ens skriver ett inlägg om detta. Men hey man ska inte ta allt så seriöst här i världen.. & jo det är ju så att hon är en utav de största bloggerskorna. Så i vår blogghysteriska värld är det väl lite av en big deal.
& kom ihåg, ibland måste man läsa allt med lite ironi.

Själv hoppas jag mest på att dom flyttar in under mig, så att jag slipper puckot som bor där nurå. Det är alltid bättre att ha yngre folk runtomkring sig än en gnällig "gubbe" i 30-års åldern.


Nej vänner, nu ska jag släppa detta & ta tag i mitt liv ist. Hemma tidigt idag ja, sweet!


Lillebror bestämmer INTE allt.

Det retar mig att Mamma ringer & menar på att det är lite korkat av oss att vi ska vara i Sthlm den helgen då Lillebror kanske ska ha kalas. OKEJ. Det var inte jag som bestämde den datumen, för det första. Sen, tycker jag faktiskt inte att det är klokt att vi ska behöva tänka på det.. när vi inte ens vet om han kommer att vara hemma då.
Nog för att lilla lillebror påverkar oss alla oerhört mkt mer nu när han är borta, men helt ska han väl ändå inte få styra oss.
Ska vi nu boka om det för att han KANSKE kommer hem.
Jag undrar också om min kära Mamma helt har missat vilket HELVETE jag alltid har för att få ledigt.

Nåja. Efter att ha blivit skitsur så bestämde vi nu att lillebror helt enkelt får ta det som der är när han kommer hem då, om han nu gör det. Vilket ingen faktiskt räknat med då.


Jaja, ville bara spy av mig lite :)

Nyårsdagen.

En dag att göra inget alls under. Man behöver inte ens diska undan diskberget eller röja undan någon utav klädbergen. Nej, man behöver inte göra ett dugg. Bara vara. & fundera på vad man ska göra med det kommande året.

Vissa drömmar är för stora för att kunna bli verklighet, men.. vem har sagt att man inte får drömma? Åh gud, så underbart det hade kunnat bli.

Min dag har jag spenderat i soffan framför Det Okända. Mys & Rys. Det gillar jag. Har glidit runt i pyamas hela dagen, enda gången den åkte av var när jag duschade, men sen åkte den på lika kvickt igen.
Nu hade jag tänkt snoka runt här en liten stund till, sen ska jag läsa lite i min fantastiska bok.


Imorgon ska jag jobba, usch så segt! Sen ska jag ta tag i min lilla lya, då finns det nämligen inte några ursäkter.




& såklart har jag en massa nyårslöften, jag är bara inte säker på om jag ska avslöja dem här.

Ett nyår över förväntan.

Är man duktig eller är man duktig? Som är uppe såhär "tidigt" trots att man var hemma & somnade efter kl 03 igår. Jo, man är duktig!

Kvällen igår blev över förväntan. Sådär som den bara kan bli när man inte har några förväntingar alls. Vi käkade fondue, som var supergott! Sen roade vi oss med att sjunga Singstar mer eller mindre hela kvällen... jag fick spö EN gång. Är jag kung på Singstar eller vad? ;) Hit artist, man tackar!
Tog ett avbrott i skrålandet för att gå ut & titta på raketer & skåla i champagne. Löften om ett nytt år som ska ge oss allt.
Frusna förhoppningar första dagen på vårt nya år.

Efter tolvslaget gick vi in & fortatte köra Singstar, tills våra röster inte orkade längre.
Ja, det blev en fantastisk rolig kväll. Vin, vatten & kaffe. Hej, jag mår bra idag! Så himla skönt.
Så berättade Spättan för mig att jag varit lite korkad också, så nu måste jag avbeställa telefonen från Expert, för att ist köpa den på Telenor.. det ska nog gå bra!


Nej nu ska jag käka frukost & bara njuta av denna första dag.



Hoppas att ni hade ett lika fint nyår som mig & att 2009 ger er allt det ni hoppas på.

1 Januari 2009.

Ett oskrivet blad. En chans att börja om. Berätta sagan på nytt.


Idag börjar tiden att göra mitt liv komplett.

RSS 2.0