Glömsk? Jag? Va?

Alltså. Herregud vilken glömsk människa jag är. Jag skyller på att det ligger i familjen? Hur som helst. Idag skulle jag komma ihåg två saker. TVÅ saker; Apoteket & så skulle jag ha med en grej hem från Mamma.
1. Var jag på Apoteket? Nej.
2. Fick jag med mig ngt hem från Mamma? Nej.
Alltså, jag blir seriöst rädd för mig själv.

Suck, suck & åter suck.


När jag blir gammal kommer jag att glömma mig själv hemma när jag ska gå ut..

H O T N E S S.

Sådärja. Nu fick jag kräkt av mig lite. För övrigt hade jag en bra runda med Mami. Fick en såå fin matta som nu ligger på plats i mitt storarum, mkt fint blev det. TACK! <3. Förutom skorna blev det även 2 handdukar, nagellack, hårprodukt.. & sist, men inte minst.. ett par svinsnygga skor. Ah vilken lycka det är när man hittar ett par sådär riktigt snygga skor som sitter som en smäck! Hyfsat dyra, men det var dom värda. I LOVE THEM!
Ska såklart passa på att inviga dom ikväll. Hotness.

Nu ska jag snygga till mina naglar & titta på en film jag fick låna med mig hem.

Bra dag detta, bra dag.

Smalmobbing.

"-Hennes skor väger ju mer än vad hela hon gör".
Detta hör jag från några småbrudar som går bakom mig i stan. Resten av vad dom sa förstod jag inte..
Men suck säger jag bara! Hur orkar man?
Jag vet att jag inte ska bry mig, inte ta åt mig & låta det uppröra mig ( kan man säga så..? ). Men, ibland kan jag inte låta bli. För VAD är det som ger er rätt att säga så om mig? Säger jag ngt ont om tjocka människor kanske? Nej. Aldrig någonsin skulle jag gå bakom en kraftig person & "viska" högt om hur tjock denne är. För det är respektlöst. Vad är detta då? Vad vet ni som säger så om mig? Nu råkar det vara så att jag är bekväm i min kropp, så själva orden berör mig inte. Det är mer sättet.
Jag sa inget när dom sa sådär. Jag orkade inte. Ist vände jag mig sen bara om & blängde lite på dom. Det räckte. Om jag sulle ha sagt ngt så skulle jag ha varit så kvicktänkt & klok som min Pappa är "-Jag har iaf mer i dom här skorna än vad ni har i huvudet". Eller ngt i den stilen sa han..
Men ibland finner man sig liksom inte.

Det jag vill komma fram till är helt enkelt att man gör inte sådär. Oavsett vad det är man pratar om. Tjock, smal, mörkhyad, rödhårig, konstiga kläder eller what so ever. Det är respektlöst. & hur orkar man? Ta en titt på dig själv ist. Är du själv så himla perfekt? Antagligen inte då du känner dig tvungen att trycka ner mig.

Ibland låter jag det susa förbi. Ibland tar jag det åt mig. Idag blev jag arg.


Jo jag är kanske smal, men vad gör det dig? Jag äter som jag ska & mår bra. Tackar som frågar. & om du nu tvunget ska prata om mig så kom fram till mig ist. Jag bits inte..

Jag må vara smal, men min hörsel är det inget fel på..



Skinny Bitch i Key West, dricker litta bubbel va. Prinsessa som man är..

Creep.

I want a perfect body, I want a perfect soul.


På väg mot mitt livs resa.

Lördag. Sitter här & väntar på att Mami ska ringa. Då ska vi åka & kika på en matta till mig. Sen hade jag även tänkt spana efter ett par vårskor & lite nagellack. Hoppas mest på skorna då va..
Ikväll blir det kusseträff hos Mia, det ska allt bli skoj. Vi är inte en stor kusinskara, men vi är den bästa! <3.

Igår träffade jag Spättan & käkade pizza. Det var trevligt, spec eftersom det var såå längesedan vi träffades sist. Vi pratade lite om det där, hur vi brukade hänga ett helt gäng var & varannan helg, nu träffar man ingen. Jag antar att vi alla blivit vuxna & köpt oss ett liv. Eller? Ibland saknar man allt den tiden..

Ngt annat, eller ngn ska man väl säga, som jag saknar är min Mazarin. It sucks att ha en så fin människa på andra sidan jordklotet. När jag behöver henne här menar jag. Nej, vi träffades inte så ofta när hon var här, men hon fanns alltid bara ett samtal bort.
Hon är en själsfrände som jag behöver i mitt liv.

Nej nu ska jag snoka runt lite bland bloggar i väntan på Mami.



Jag & Papi på tåget på väg mot vårt livs resa. Can't say it enough.. VILKEN resa det var & SOM jag saknar det.
Min familj har gett mig minnen som ingen annan kan ge mig <3

Utkast: April 11, 2010

Sådärja. Nu har jag fått lite mat i magen & är återigen vän med min Mamma. Eller ja, vi var väl aldrig ovänner direkt. Mest jag som var arg på henne. Jag blir som ett tjurigt litet barn när jag är hungrig. Mamma hade varit i stan & cyklade upp om & hälsade på mig på vägen hem. Då åt jag en tallrik yoghurt & förlät henne för att hon hade ignorerat mig. Sen lovade hon mig att vi skulle åka & titta på en matta nästa helg, då blev jag ännu lite gladare. Kan man bli gladare, eller heter det mer glad? Whatever. Jag älskar min Mamma för att hon förstod att jag blivit irriterad på henne eftersom jag var hungrig. Hon är så söt också, erbjöd sig till och med att laga helt annan mat till mig & på en helt annan tid än dom skulle äta. Allra käraste Mamma.
VAD skulle man göra utan sina föräldrar? Dom som alltid finns där för en, hur odrägligt man än beter sig..

Nu är det iaf bestämt att jag & Kusse ska hitta på ngt. Sitter & väntar på att hon ska platta färdigt, sen får vi se vart de bär av. Jag hoppas på CS då jag känner att jag visst har lite pengar som brinner. & vad är väl bättre bot på ångest än shopping? Kanske lyckas jag shoppa bort min olycka?


Världen är en grå & smutsig plats ibland. Precis som mina tankar & känslor är idag.

Humörsvängningar deluxe.

Pang så slog ångesten på mig! Det krävs så lite ibland. Jag förstår inte varför jag plågar mig själv på det viset. Men mest av allt förstår jag inte varför det stör mig. Kanske för att med alla andra verkar det så enkelt men med oss är det så svårt? Det ska inte vara sådär, & någonstans inom mig så vet jag om det.
Jag vill att allting ska vara enkelt, smärtfritt. Sådär som det ska vara..

Även min Mamma ignorerar mig idag. Suck på det säger jag. Vad tusan är det hon pysslar med? Ringer snart, ringer snart. ÄSCH! Jag skiter i det & ringer Kusse & styr upp ngt annat ist. Kan ju inte sitta här & vänta på ett j*vla samtal hela dagen..

Jag känner att jag är arg. Arg på dig. På mig. På oss. På allt & alla.
Tror att jag behöver mat, lär fräsa skiten ur vem jag än ska träffa sen annars.


HUMÖRSVÄNGNINGAR, JAG?

En höstpromenad..

Söndag. Idag tänker jag inte ha ngn ångest. Solen skiner & även denna dagen ska bli en bra dag. Det har jag bestämt.

Gårdagen var himla mysig. Jag klarade att ta mig till & från Skäralid utan en enda felkörning, bra där. Väl där blev det grillning & som alltid skitsnack. & GUD vad gott det var med grillat, I Love it! Åt tills man vart proppmätt. Därefter blev det en liten promenad i den vackra omgivningen. För där var allt himla fint. Skogens sus & porlande vatten är otroligt avslappnande. Så drack man även källvatten, vad otroligt uppfriskande det var. Rent & fint vatten, mitt ute i naturen. Alltså, vilken Skogsmulle man låter som. Men det var verkligen så fint där. Skönt att man kan uppskatta även sånt nuförtiden, inte alltid bara känna ett behov att att festa så fort helgen nalkas..
Promenaden blev dock inte så lång, vädret var nämligen inte det bästa. Hade man inte vetat att det var April så kunde man likväl trott att det var November, inte en endaste grön knopp.
Efter vår promenad gick vi in i husvagnen & värmde oss med kaffe & daimtårta, satt fint.
Därefter körde jag hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen får vi se vad denna dag har att erbjuda.


Bjuder på en bild från igår.


Jag & Caroline, April sa vi?

Jeans bortskänkes.

Det kan inte vara helt normalt att äga så många par jeans som jag gör. Speciellt inte när man faktiskt bara använder typ 3 st av dom? Nu ska jag därför börja gå igenom min jeanslåda & verkligen rensa ut. Ngn som vill ha jeans i strl 24? Idag provade jag ett par svarta från Gina. Jag får typ snopp i dom. Not hot. Så nu åker dom av & lägges i högen att ge bort. Ist hoppar jag nu i mina älskade ljusa Levis.
Det är jeanskärlek.

Changed my mind.

Jag ångrar mig. Ingen balcony for me. Där var inte särskilt varmt & det regnade in en massa skit. Suck. Så nu tar jag en dusch & fixar till mig.


Sen då?

After Work with the girls.

Idag skiner solen. Jag borde städa, men vem vill göra det när solen väl är framme? Så, ist hade jag tänkt prova att sätta mig på min balkong, om där nu är tillräckligt varmt vill säga.. & viktigast av allt, om duvj*vlarna håller sig borta. Fyför vilka rysliga varelser det är alltså.

I em ska jag bege mig ut på äventyr. Då ska jag ta mig till Skäralid(?) för promenad & grill med mina bästa C&B. Där ska visst vara underbart fint, så det ser man fram emot. Bäst att köra i tid, jag är ju nämligen helt klart fenomenal på att köra vilse. & hur ofta kör man till Röstånga liksom? Galet.
Men, det blir nog fint när jag väl är där.

Igår var det en mkt trevlig kväll. Efter jobb stressade jag hem & gjorde vid mig, inte för mkt & slängde inte på mig alltför fina kläder. Man får nämligen absolut inte vara för fin när man ska på AFTER WÖRK. Kusse är hård när hon sätter regler hon, jag plattade för guds skull inte ens håret.
När jag var klar kom min kära Lillebror & hämtade mig. Mot Hbg & vi var nästan lite ovänner innan vi hittade hus nr 31, men ner för backen & sen var man där. Vilken lya kvinnan skaffat sig, superfin & med bästa läget. Jag blev allt lite Nour ( man får inte skriva fula ord på bloggen.. ) & avis..
Efter ett glas vin & lite tjatter tog vi några steg & wips så var vi nere i stan. Yrade runt lite innan vi till slut hamnade på Cantina, enda stället med lediga platser. Man kan inte leta runt för mkt när man har en sjukling & en kissig människa med sig i sällskapet.
Maten var god, mexican & en loka citrus for me ( Guud så vuxert! ). Stället kunde varit mysigare. var allt lite "övervåningen på Tages-känsla".
Där satt vi sen & bara tog det lugnt. Käkade & snackade. Kl 22 var vi alla trötta tjejer, ( GOD we're old ) så då traskade Maria hem & vår skjuts kom & hämtade oss.
TACK för en trevlig kväll tjejer, får göras om.

Nu ska jag sluta knappa här. Time to hit the balcony! Eller, iaf försöka.


Njut nu av det fina vädret folket. Det tänker jag göra.



Någon mer än jag som längtar till sommaren?

I'm in pain.

Vad tusan skrev jag om den 5/4? Det måste jag kolla.. Oj vad antalet läsare steg då nämligen.

Onsdag. Jag har ont i nacken idag. Putte mig. Jobbat, as usual. När jag kom hem såg jag att jag fått en avi från posten, det är alltid lycka! I detta paket låg inte mindre än 2 dvd-boxar & så älskade New Moon. Ohyes jag är en Twilight-nerd trots min höga ålder. Såå om inget spec händer i helgen så är min helg räddad i vilket fall som. Fast såklart hoppas jag på sol & skojiga äventyr före att bädda ner mig i soffan.
Har även städat min toa, duktigt av mig. In pain som jag är.

Imorgon ska jag bjuda Lillebror & min kära Pappa på våfflor. Ordentliga våfflor. Är inte jag en doll så säg? Sen är det plötsligt Fredag, ljuvligt. Hur kan man längta så mkt efter en veckodag, varenda vecka?


Nej nu ska jag ta & avrunda här. Sen blir det soffläge för mig & min stackars nacke.


Sofia, Kusse, Jag & Marre på Zakynthos.
Visst kan man sakna den tiden ibland? Sol, bad & fest.
Those were the days my friend.


Du berör.

Tisdag. Tvättedag. & så har man förstås jobbat idag. Gick faktiskt ganska så smärtfritt. Blev ett påskägg & lite annat, rikare. Sånt gillar man. Dock ska jag försöka att skära ner mitt godisintag, så påskägget får inte röras förrän till helgen ( bortsett från den lilla saken jag åt idag då, var ju såå hungrig.. ). Mellan tvätten har jag hunnit med att fixa mat till imorron, samt gjort en himlans god & superenkel avocadosoppa som jag åt nu ikväll. Smarr.

Nu sitter jag här & väntar på att gå ner i tvättstugan & hämta upp tvätten. Därefter blir det dusch & fix av naglar. Oh dessa ytligheter.

Kvällen avslutas i soffan tillsammans med DH. Så får det bli.


Tråkig blogg idag, tråkigt liv idag.



Förstår du vad det är du gör?
du berör.

Ekorrar är not my THANG.

Dagen idag har varit väldigt lugn. Bortsett från middag hos familjen & rundan i stan så har jag bara varit hemma & tagit det lugnt. Himla skönt måste jag säga. Det är faktiskt som en Söndag idag.
Just nu sitter jag & pratar med Maria "The stuvade Makaron ;)" på msn, det är skönt att man åtminstonde kan hålla kontakten därigenom.
Hon är trots allt min allra första bästa vän. Herregud så mkt skit man hittat på tillsammans med henne. Haha.

Minnen, det är allt underbart att ha dom.

Dessa lediga dagar har varit himla fina. Har sett till att sysselsätta mig bra tycker jag.
Min Lördagkväll nere hos C&B slutade med att vi hamnade hos F & sist men inte minst, på Tages. Men, jag har faktiskt ingen ångest över det denna gången. Det var skoj, enbart skoj, galet skoj. Sådär skoj som det bara kan bli med C. Jisses vad vi spårade, & jag älskar om folk tror att vi är seriösa. Dansade som idioter & det är fint att veta att man fortf "har det" så att säga ;). Nuförtiden tackar jag dock nej till drinkar. Även från små Göteborgska lammkött.
"-Är din kompis singel?
-För ekorren är jag alltid singel".
Naaaw. Haha. Det är allt gulle att den där vakten gillar mig. Men jag är inte så het på just ekorrar.  Men jag ska åtminstonde vara snäll mot honom. Alltid bra att vara kändis med en vakt. Sooo Stureplan liksom.
C fattar inte varför jag inte diggar honom. Meh, jag är ju kräsen..

"-F, drick en liter". Ohyes. Vi älskar "Jag har aldrig". Det är barnsligt, men skoj.

Skoj när folk kör värsta showen & jag tar kredd för det. Eller tar, jag får. Jag antar att dom diggade mina nya skor..
Men ärligt talat, man lockar inte med fingret.. hur mkt man än diggar mina moves. Tur att jag & C räddar varandra jämt. Drog innan dom där läskigt lugna låtarna kom, vem gill genomlida det liksom?

Träffade en gift man på vägen hem. Han bjöd mig på sin mat. Mkt snäll man. Det var ju min bästa C´s B.

Ja, det var lite om Lördagen det. Hoppla. Kändes nästan som att man var 18 ett tag igen. Men så får det vara ibland.


"-Hann man inte träffa dig igen heller". Nä. Men så blir det. Det kallas prioritering. Jaja. Jag är inte den som är den. Nu har jag iaf dig på säkert vatten..


Nej nu ska jag avsluta mitt svammel. Dags att fixa grönsaker & dipp for myself.



Allra käraste systrar <3

Manifestation i Landskrona.

Ingen har väl missat vad som har hänt här i Landskrona? Det är fruktansvärt. Det är bortom all förklaring. Det är är fullkomligt & absolut vidrigt. Man kan inte, vill inte förstå. Det finns inga ord.
Visst vill man att den, för att säga det på ren svenska.. j*vlen ska åka fast & buras in under en lång tid.

Men, all denna "hets" som kommit omkring detta. Fb-grupper, hot & allmänt hat. Vad hjälper det? Inte det minsta. Att lösa våld med våld löser inget. Aldrig någonsin. Vi hjälper ingen med att utveckla ett totalt hat. Damen som dog kommer inte tillbaka för att en hel stad går in i en hatkoma.
Därför tycker jag att det var så otroligt fint & styrkande att se att så många människor stod upp för sin stad & MOT våldet. Inga ord sades, bara en massa folk. Landskronabor. Landskronabor som ngnstans bakom all skam trots allt är stolta & vill stå upp för sin stad. Landskronabor som visar att det här inte okej.

Runt Västanvinden pryddes kanten av blommor. Blommor som hedrar den som fick ta konsekvenserna av ngt som blev helt obegripligt. Jag undrar.. Hur orkar hennes man nu? Hur många ggr går han igenom scenariot? Hur många ggr ångrar han att han sa ngt? Det där lilla som var inget alls, men som fick det att slå alldeles slint i huvudet på en människa.

Hur kan en såpass ung människa ens ge sig på ett äldre par? Oavsett om tanken inte var att det skulle gå så illa, så är det fullkomligt obegripligt. En ung människa misshandlar ett äldre par, så till den milda grad att en utav dom avlider utav skadorna. Medvetet, eller omedvetet. Ett slag, eller sjutton slag. Det spelar ingen roll.
Det är skrämmande att se vart världen är på väg.
& återigen sätter vår stad sig på kartan med sitt dåliga rykte.

Folk frågar om vi vågar handla på Hemköp nu. Den frågan är för mig skrämmande. Jag skulle aldrig någonsin låta en så absurd & enskild händelse skrämma mig på det viset. Det handlar inte om var det hände, det handlar om att det hände.

Jag skulle kunna skriva en hel novell om detta. Men varken jag, eller ngn annan kommer att bli klokare utav detta.


Det enda vi kan göra är att fortsätta att hålla huvudet högt & gå med ryggen rak. Vi kan inte låta detta skrämma oss. Saker som detta borde inte få hända & jag intalar mig själv att vem som än gjort detta så är det en människa som har ett sinne där inte allt står rätt till. Det är ingen tröst, men man måste förstå att alla inte är såhär.

Idag visade vi trots allt att vi kan, vi kan stå enade & stå upp för vår stad om vi vill.
Det är ngt vi ska minnas.

Genomskinlig.

Vissa människor är så genomskinliga att man bara vill spy.


Seglaren i vårt hjärta.

Lördag. Solen kikar fram mellan molnen då & då. Detta firade jag & Kusse med att cykla ner på Seglaren & dricka Ramlösa & läsk. Det var minsann riktigt ljuvligt när solen väl behagade lysa på oss. Seglaren är faktiskt ett ställe man borde besöka oftare när det är fint väder. Har faktiskt stans bästa läge, mjaa.. bortsett från Strand kanske? Eller nej, Seglaren är faktiskt bättre. PARENTS watch out! Nu har jag & Kusse tagit över hörnan. Ohyes! Vi matchade till och med i våra Converse & seglartröjor. Så himla Segliga liksom!
Men, till sist gick solen mest i moln & då blev det ganska så kyligt. Vi gav upp & cyklade inom CG. Detta eviga handlande alltså, tar det aldrig slut?

Nu sitter jag här, at home. Hungrig. Hade tänkt trycka i mig en banan & titta färdigt på GA. Lajter bjuder jag bror på middag, hur gullig är inte jag? Borde typ få ett pris för bästa Sis eller ngt..
Kvällen avslutas med att jag, cykeln & en flarra vin beger oss ner till C&B. Det gillar vi.
Så, det kommer att bli en bra Lördag detta.


Nu; dags för lite soffläge.

Off we go.

Sådärja. Här sitter jag iförd ett blommigt litet fordral ( stavas det så? h*lvete vad jag tappar det alltså! ). Detta matchar jag med ett par lackleggins & senare även mina converse, så himla modebloggigt av mig liksom. Jag känner mig j*vligt kool & redo för Hbg. Vem vet vart kvällen slutar liksom? 9/10 ggr har mina kvällar i Hbg slutat med galenskap. Ibland alldeles för mkt galenskap, kanske. Men hey, jag var ung. Då gjorde man så ( vi kan ju iaf låtsats att värsta spårningen hände då.. ).
Fast jag tror faktiskt att det kommer att bli lugnt. Käk & lite vin. Duger fint det. Känns inte som att Långfredagen är vääärsta partydagen liksom.

Kvällens höjdpunkt är iaf, utan tvekan.. att Kusse ska åka BUSS. Fattar ni, hon på en buss. Haha. Det är ju lätt årets händelse!

Nä nu ska jag nog göra allt det där innan man beger sig iväg. Kissar, fixar, byter om.. ja ni vet.


Ha en fin Långfredag alles! & glöm inte att tänka på den stackars lille Jesus.

Lonely hearts, beats, slowly.

Lååångfredag. Som vanligt när man är ledig lyser solen med sin frånvaro. Har nyss tryckt i mig en skål med jordgubbar, kiwi, nötter & lite vaniljsocker på det. Barnsligt gott. Nu är jag tvärmätt. Det är ungefär samma sak som proppmätt.

Var uppe på Netto & belönade mig själv med ett fotbad innan. Älska billighetsNetto! Men, jag skulle iofs städa innan jag köpte det. Hmm, ja jag skurade iaf dass. & resten hade jag tänkt fortsätta med nu när jag låtit maten landa lite. Det är väl enda fördelen med att solen inte lyser, man har inte mkt annat att göra än att städa. Men SHIT vad deppig jag låter då.

Men ibland värker det faktiskt något fruktansvärt i de där lilla hjärtat.
Ensamma hjärtat.
Kom & rädda mig.
Säg att jag betyder allt.
Låt mig somna i din famn medans du stryker tårar från min kind.


Nej, jag ska inte deppa ihop totalt här. Ikväll ska jag faktiskt ha kvalitétstid med Kusse ( det är det nya.. ). En middag på Oasen har vi planerat. Ska väl inte vara några svårigheter när man bara är 2 pers. Dom flesta är väl ändå hemma & sörjer att den där lille Jesus hängde & plågades på korset idag?
Kan hur som helst vara fint att umgås bara vi två. Inte varje dag vi gör det.
Hon är fin hon, Kusselove <3.

Vissa människor lyssnar,
andra människor lyssnar med hjärtat.
Som hon.



Nej, dags att skärpa sig & städa nu.. svinstia!



På tal om svinstia. Här spelar jag & Kusse Kasta gris.. HÖHÖHÖ!

Bubbles in the sky.



Jag ska samla vackra minnen i en burk med diskmedel & vatten. När världen känns grå ska jag färga himlen med såpbubblor.


Spöregn.

Sådärja. Jag hann inte ens ut. Nu SPÖregnar det. F*n vad trött jag blir! Detta skitvädret kommer jag ju absolut inte att ge mig ut i. Åh. jag orkar inte alltså. Trött på att vara inlåst här. VARFÖR blev jag inte färdig & kom iväg tidigare? Skit skit skit. Jag överdriver inte. Det VRÄKER ner nu. ÅÅÅÅÅÅÅH! Why god why?

Me goes pudel.

Jaha. Så var man färdig ( jag har tagit det sakta, men säkert.. ). Vad händer då? Jo, solen är borta. Givetvis! Nu ser det faktiskt ut att bli regn, närsom. Suck på det. & jag som till och med har plattat mitt hår ( det gör jag ju aldrig annars.. ? ). Åh. This is dagens I-landsproblem. Så för att inte jag ska förvandlas till pudel så får jag nog ta & bege mig iväg illa kvickt.

Jag ska hämta ett paket från H&M. Alltid lika spännande att se hur lite & fula saker man får.. Sen ska jag bara hänga hos familjen. Det får räcka för idag.

Imorgon SKA jag städa. PROMISE!


Nej, dags att pälsa på sig lite nu. Rain.. stay away!

1 April.

Efter ngn dags koma är jag nu tillbaka. Fyf*n för det säger jag bara. Folk som inte har varit med om det kan knipa käft, det är ngt utav det värsta som finns. PUNKT.

Idag är det bestämt vår, vill jag tro. Åtminstonde ser det ut så här inifrån min nedrullade lägenhet. Strax hade jag tänkt ta tag i mig själv & stoppa in mig i duschen, det är sannerligen välbehövligt kan jag säga er. Därefter hade jag tänkt plocka lite här, ta det lite lugnt & ladda för att bege mig ut i solljuset, tillsammans med mina nya Converse. Mina första & enda Converse vill säga.

Jag är lycklig jag. Lycklig för att jag kan bli lycklig över ngt så glöttigt ( Skånskt ord..? ) & ytligt som ett par nya skor. Jag är lycklig för att jag har en underbar familj, som faktiskt kan ge mig det där lilla extra. Då pratar jag givetvis inte bara om ytligheter. Utan jag menar ngt mer. Jag menar ngt som ligger djupt under all yta. Det kallas omtanke & kärlek. En vetskap om att dom alltid finns där för mig & stöttar mig genom allt.
Jag har med åren lärt mig att upskatta min familj ngt enormt. Dom är helt enkelt fantastiska. & jag älskar dom, såklart, så innerligt att det ibland skrämmer mig..

Nu ska jag sluta vara djup & ist försöka ta tag mig själv. NU.

Ut i solen med er kids.


Gör om - gör rätt.


RSS 2.0