Bröllop & USA-resor!

Vad gör jag uppe nu? Man borde ju för tusan sova för läänge sedan. Men ja, det känns som att det kvittar.. när jag än går & lägger mig så är jag på morgonen så ruskigt trött att jag nästan sitter & somnar på motorvägen.. jo det är sant.. jag får säga åt mig själv att skärpa till mig & sjunga med HÖGT i alla låtar.. hemskt.

Hur har Lotta spenderat sin dag då? Hon har jobbat, hämtat en klänning, hämtat en sjal, ätit kebab & fått en söt liten present av Mamma <3 & sist.. men absolut inte minst.. träffat världens sötaste Michaela, Moster, Morbror & Mormor.
Helt seriöst.. den ungen är så söt så det finns inte.. & det säger jag inte bara för att hon är min kusin & även mitt gudbarn.. Nej, hon är verkligen det :)

Just nu sitter jag & stressar upp mig lite inför bröllopet.. tänker 800 tankar & blir nästan lack på mig själv.. Vad stressar JAG för? Tänk på älskade C&B.. vad är min uppgift jämfört med deras? Nej, skärpning på mig nu!

Stressar kanske hjärnan lite inför USA oxå.. vad göra, hinna, packa innan dess? För vet ni vad? Nu är det bara.. SJU DAGAR KVAR! Sju j*vla dagar sen ska jag äntligen få träffa min älskade Lillebror & detta fantastiska land!
Satt & läste ett brev hemma hos Mormor, till henne från bror.. då blev jag faktiskt tårögd. & just då kände jag en enormt mäktig känsla.. en saknad, men samtidigt en otrolig glädje.. jag ska få träffa bror igen.. snart! Det känns nästan lite overkligt.
Tänk att ungen skulle behöva resa iväg för att man skulle inse hur mkt han betyder.. eller ptja.. det visste jag nog iofs innan, men än mer nu.. Lilla Lillebror <3.


Tänkte avsluta bloggen med några bilder från vårt kommande äventyr, bara för att.. det är bra med bilder i en blogg :)


   

Lite Waldorf & lite..hmm.. ja jag vet faktiskt inte vilket av hotellen det andra är.. det är iaf varannan.. Ska ta & leta upp lite nya bilder & kanske ta reda på var & när vi ska bo var.. ja, bara så att man kan skryta lite menar jag ;)


Nej nu ska jag runda av, snoka runt lite.. sen sova.. I morgon är det äntligen Fredag.. då ska jag inte göra ett skit.. mer än allt jag stressar över.. fint ska det bli iaf!


Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Terese

Hehe de tycker jag att du ska :)

Allt bra med dig?

2009-07-16 @ 22:51:31
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: ssg

Håller med dig helt och hållet :)

2009-07-16 @ 22:56:29
URL: http://storsomgud.blogg.se/
Postat av: Emelina

haha okej, men fin var den iaf. tack så jättemycket! :)

2009-07-16 @ 23:01:26
URL: http://johannaemelina.blogg.se/
Postat av: Björn

Alltså, vilka bilder, vilka hotell...

Håller med, inte för att jag också är hennes kusin men sötare unge än Mickan finns nog inte

2009-07-16 @ 23:03:34
URL: http://botteinamerika.blogg.se/
Postat av: Emelie

svar: ja det var det väl :) tack så mkt :)

2009-07-16 @ 23:23:38
URL: http://bladis.blogg.se/
Postat av: Misan

Hej vännen! I morgon är det dax, kan inte riktigt fatta att det är i morgon det sker, man får ladda upp med en bunke med näsdukar för man kommer väl att snyfta en del i kyrkan :)



Vi ses i morgon :) Kraaam

2009-07-17 @ 07:39:04
Postat av: Jenny

Ja ha bor din bror i Usa, vart då? :) Vad gör han där, måste va jobbigt förstår jag att ha sånt himla avstånd emellan varandra men som sagt då inser man ju va man betyder & uppskattar varandra mera..



Va kul att vara tärna, har bara vart på ett bröllop när jag v aliten så minns inte så mkt..du får fota då får jag se hur söt du är imorgon :)



Kram

2009-07-17 @ 07:51:48
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt med USA. Vart ska du?

2009-07-17 @ 08:35:13
URL: http://emmanylund.blogg.se/
Postat av: maliinpe :)

tacktack, det värmer :) börja gärna läsa och kommentera (:

2009-07-17 @ 10:36:37
URL: http://malinppettersson.blogg.se/
Postat av: Terese

Jodå de e bara bra.

Varför stressad?

2009-07-17 @ 18:38:44
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Therese

Tycker mycket om det du skrev! Mysigt att se lite bra grejer och inte bara det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-12-02 @ 20:39:59
URL: http://jade.se/paketresor/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0