Bio med min A.

Lördag. Ute vräker regnet ner. Det är med andra ord perfekt bioväder. Vilken tur då att jag för första gången detta året ska gå på bio idag. Äntligen ska jag få se New Moon. Fjortis jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag fullkomligt älskade böckerna & om jag bara är hälften så nöjd med denna film som Mazarin var, så kommer jag att vara lycklig. Tror nämligen det blir svårt att toppa hennes glädje, besatt som hon är :)
Om en sådär knapp halvtimme kommer min biodejt A & hämtar mig. Mot Hbg där biljetter ska hämtas ut & sen ska jag handla godis.. så himla gottesugen.. är typ aldrig det men idag är jag sjukt sugen!

Tidigare idag var jag på Väla med Mormor & Gert. Där fick jag köpt lite saker jag behövde åt mig själv + att jag fick handlat dom sista julklapparna. Så himla skönt att ha det gjort. Har aldrig varit färdig med det så här tidigt. Tror inte ens jag köpt min första klapp så tidigt förr. När jag redan idag fick slåss med en massa folk kändes det extra bra. Duktig Lotta liksom.


Igår cyklade jag efter en stunds slappe i soffan hem till Kusse för att dricka lite vin, som hon lockat med.. Men, hade hon ngt vin? Nej.. så det blev Aquatini & grogg.. tills det faktiskt kom en vinleverans.. då drack jag ett glas, sen cyklade jag hem..
Jag har alltså blivit såå gammal, orkar verkligen inte gå ut längre.. & allra minst i denna stan. Alltid samma uttjatade ansikten man möter. Tröttsamt.
Så medans kusse & hennes vän tog taxi ner i stan, så cyklade jag hem & lade mig.. skönt.
Det var iaf skoj att socialisera sig lite med Kusse. Man kan faktiskt göra det utan att gå ut va!


Nu ska jag snoka runt lite & hoppas på att tiden tickar på fort. Vill iväg nununu!
Ha en fin kväll ni fås om fortf orkar läsa min blogg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0